Anthaven, Antyapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olmasını yanı sıra Bodrum’da lüks konut, otel, özel liman, market, çarşı, spa gibi farklı yapıları bütünleşik sunan ilk ve tek proje olma özelliğini de taşıyor.
Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli projeye imza atan Ant Yapı, Bodrum’un gözde bölgelerinden Aspat’ta gerçekleştirdiği kanallı evler, villalar ve apartlardan oluşan lüks konut ve turizm odaklı projesi Anthaven’ın ilk etabının inşaatına devam ediyor. “Bodrum’da bir cennet liman” sloganıyla hayata geçirilen ve geçtiğimiz yıl yapımına başlanan, toplam üç etabı bulunan projenin 162 konutluk ilk etabının Mayıs 2020’de teslim edilmesi planlanıyor. Yaklaşık 53 bin 500 metrekare alana yayılan birinci etapta; 21 bin metrekare konut, 4 bin metrekare ticari alan, 10 bin metrekare otel ve spa alanı bulunuyor. Anthaven projesinin ilk etabının değeri ise 100 milyon Euro.
Berrak, masmavi deniziyle Bodrum’un en güzel sahillerinden biri olan Aspat’ta bulunan Anthaven, toplam 220 bin metrekare arazi üzerinde kurulacak, 600 konutun yanı sıra otel ve market, restoran ve spa gibi ticari alanları içerecek. Anthaven projesinin tamamının değerinin 300 milyon Euro’yu bulması bekleniyor. Anthaven, Ant Yapı’nın daha önce geliştirdiği kanallı evler projesi Port Alaçatı’nın daha gelişmiş bir versiyonu olarak hayat buluyor.
Anthaven ile ilgili değerlendirmede bulunan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay; “Aspat, Bodrum yarımadasının en güneyinde, Kos adasının karşısında cennet bir liman. Ant Yapı olarak, maviyle yeşilin birleştiği eşsiz doğal güzelliğe sahip ve tarihi limanın bulunduğu bu bölgede yeni bir yaşamın kapılarını açtık ve adına Anthaven dedik. Yalnızca yaz ayları için değil 12 ay yaşamın sürdürülmesi hedefiyle limandan otele, çarşıdan restoranlara, özel limanından tertemiz plajına kadar doyasıya yaşanabilecek özel bir projeyi hayata geçirdik. Anthaven Bodrum’daki ilk projemiz. Sahip olduğu özellikleriyle de aynı zamanda Bodrum’un ilk ve tek konsept projesi. Tarihle doğanın buluştuğu bu muhteşem koyda hem ev sahiplerini hem de sosyal tesislerinden yararlanacak misafirleri ağırlamaya hazırlanıyoruz. Radisson Collection’ın varlığı ile Bodrum turizmine de önemli katkı koyacağına inanıyoruz. Doğayla uyumlu, tarihle iç içe seçkin konforun yeni adresi olarak tanımladığımız Anthaven’ın geleceğin arzulanan projelerine örnek olacağını düşünüyoruz” dedi.
Anthaven’ın yapımının her aşamasında Aspat’ın tarihsel ve kültürel dokusuna uyumlu olarak inşa edildiğinin altını çizen Okay, her detayın büyük bir özenle hesaplandığını belirtti. Okay proje sürecini şu şekilde anlattı: “Anthaven tamamlandığında kimisi denizi tepeden gören Yamaç Evler, kimisi de kanal boyunca uzanan Kanal Evler’le, özel iskeleleri ve iç limanıyla orada yaşayanlara yeni bir hayat sunacak. Bu yeni hayatta yalnızca konfor değil aynı zamanda doğaya ve tarihe saygı da var. En fazla üç katlı evlerin sıralandığı, tarihi Aspat Kalesi’nin eteklerinde, açık hava müzesinde tarihi eserlerin sıralandığı çok özel bir bölge burası. Anthaven tüm bunların bilinciyle, bir kuyumcu ustasının hassasiyetiyle hayat buluyor.”
Anthaven’ın Bodrum’u sevenlerin, Bodrum’u özleyenlerin, denizin tuzuyla melteminin esintisine tutkun olanların kendini bulacağı bir proje olduğunu söyleyen Okay; “Anthaven, Ant Yapı olarak, gururla arkasında durduğumuz, en prestijli projelerimizden biri” dedi.
Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection’ın 2020 yıl sonunda Anthaven’da faaliyete geçmesi hedefleniyor. Otel aynı zamanda Radisson Group’un Türkiye’deki ilk premium oteli olma özelliğini taşıyacak.
80 lüks odası ve toplam 1.250 metrekare alana sahip bir spa merkezi bulunacak otelde ayrıca; açık-kapalı yüzme havuzları, teras bar, fitness salonları, toplantı odaları ve lounge alanları da yer alacak.
Firma Bilgisi: Ant Yapı
Proje Bilgisi: Anthaven Aspat
Marmaray güzergahı, durakları ve ücretleri
Banliyö hattının açılmasıyla birlikte Gebze ve Halkalı arasındaki yolculuk Marmaray ile entegre oldu. Yeni duraklar ise şöyle:
Ceyda Düvenci kızına ev aldı
Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci kızı Melisa Nur Akgün'e ev aldığını İnstagram hesabından fotoğraf paylaşarak duyurdu
Rızai taksim sözleşmesi örneği
Rızai taksim sözleşmesi, hisseli tapu sahiplerinin kendi aralarında gayrimenkulün hangi bölgesinin kime ait olduğuna karar verdikleri sözleşmedir. Rızai taksim sözleşmesi örneği için tıklayın...
Taksim Acıbadem Hastanesi'nde son durum ne?
106 yatak kapasiteli Taksim Acıbadem Hastanesi’nin inşaatı ne durumda? İşte ayrıntılar…
Gül Proje tarihi kampanyada
Gül Proje, Tempoint, Vira İstanbul ve Gül Proje Express ile tarihi kampanyaya katılım kararı aldı.
Boğaz'ın ilk kazıklı sahil yolu 1988 yılında yapıldı
1988 yılında Anakent Belediye Başkanı Bedrettin Dalan tarafından açılışı yapılan ilk kazıklı sahil yolu 7 ay gibi bir sürede 4 milyar lira harcanarak tamamlandı
Bir lüks villa hangi özelliklere sahip olmalı?
Yalçınlar Group tarafından 1.250 potansiyel alıcı üzerinde gerçekleştirilen bir araştırma, lüks bir villada bulunması gereken özellikleri saptadı. Araştırma ideal fiyat aralığını 900 bin-1 milyon 200 bin dolar olarak belirledi
Bakyapı’dan Konya’ya dev yatırım
Bakyapı, inşa ettiği prestij serisine Konya Selçuklu’da Konya Prestij Park projesi ile yeni bir halka daha ekliyor
Marmara Üniversitesi arsası için ilk adım atıldı
Emlak Konut'un Marmara Üniversitesi Nişantaşı arsa ihalesini kazanan DAP Holding, 70 milyon 550 bin TL'lik ödemeyi yaptı. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz: "Bu adım heyecanımızın göstergesidir." dedi
İstanbul’da kaç tane belediye var? Belediye başkanları kim?
İstanbul’da kaç tane belediye var? Kentin belediyelerini ve 2019 Mahalli İdareler Seçimi sonrasında bu belediyelerin yönetimini üstlenen isimleri sizler için mercek altına aldık.