Elite Concept Fiyatları ve Proje Galerisi

Elite Concept

Elite Concept

Lokasyon
İstanbul/Kadıköy

Türkiye'deki kentsel dönüşüm hareketinin kalbi ve İstanbul'un en değerli lokasyonu olarak gösterilen Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Elite Concept projesi 24 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edildi. 

Elite Concept projesinin genel özellikleri 

Kadıköy Fikirtepe'de 24 katlı 3 bloktan meydana gelen bir rezidans projesi olan Elite Concept, 1+1'den 4+1'e kadar farklı büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Projede yüzde 70 3+1 ve 2+1, yüzde 30 1+1,4 adet ise 4+1 daire bulunuyor. Elite Concept projesinde dairelerin brüt kullanım alanları şöyle; 

1+1 dairelerin brüt kullanım alanı: 65 – 87 metrekare 
2+1 dairelerin brüt kullanım alanı: 97 – 140 metrekare
3+1 dairelerin brüt kullanım alanı 169 metrekare
4+1 dairelerin brüt kullanım alanı: 216 metrekare

Adalar, deniz ve tarihi yarımadanın siluetine hakim olan Elite Concept Şua projesi bir yandan da Çamlıca'yı gören İstanbul'a hakim manzarası ile dikkat çekiyor. Projede, modern zamanların Babil Kulesi olarak adlandırılan Dubai'deki Burj Al Khalifa ve dünyanın en yüksek kulesi olmaya hazırlanan Cidde'deki Jeddah Tower gibi ünlü projelerde kullanılan Amerikan menşeli Guardian markasının reflekte camları tercih edildi. Güneşe karşı yüksek koruma sağlayan camlar, daire içlerinden ısı ve morötesi ışık artışına neden olabilecek güneş enerjisini en aza indiriyor. 

İstanbul'da bulunan yüksek katlı projelerin aksine eşine az rastlanır şekilde dairelerin etrafını saran balkonlarıyla da farklılaşan Elite Konsept, balkonları sayesinde sakinlerine hava alma ve gelen güneş ışığını kırarak manzarayı kusursuz izleme imkanı sunuyor. Açılabilen camlar sayesinde ise evlerin rahatlıkla havalandırılmasına imkan sağlıyor. 

Akıllı telefon ya da tabletlerde internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti ile hayatı kolaylaştıran Elite Concept Kadıköy, doğaya dost olarak planlandı. Projedeki tüm peyzaj alanlarının sulaması ve klozet rezervuarlarında kullanılacak su ihtiyacı; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan sular ve yağmur sularının arıtılması ile elde edilen gri su arıtma sistemi ile yapılacak. Ortak alanların aydınlatma ve sıcak su ihtiyacı için ise güneş enerjisinden yararlanılacak. 

 

Yatırımcıların gözdesi lokasyon

Kadıköy Fikirtepe, sadece Türkiye'nin değil dünyadaki gayrimenkul yatırımcılarının da en gözde lokasyonu haline gelmiş durumda. Tamamlandıktan sonra caddeleri, mağazaları, alışveriş ve moda kültürü, yaşam trendleri ve geniş yolları ile İstanbul'da Manhattan etkisi yaratacak olan Fikirtepe'nin merkezi yerinde konumlanan Elite Concept, ulaşılabilir konumu, merkezi lokasyonu ve İstanbul'a hakim manzarası ile kısa vadede yüksek kazanç vadeden bir yatırım konsepti. 

Ulaşılabilir konum 

Elite Concept, E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alıyor. Proje yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanıyor.

Toplam yeşil alan ve sosyal tesis alanı 

Elite Concept projesinin yüzde 75'i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılmış durumda. Projenin sosyal tesisleri içerisinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor. Proje ayrıca bölgenin kendi içinde açık teras bahçeleri olan ilk projesi olma özelliği taşıyor. Blok zeminlerde bulunan çarşı caddedeki mağazalar ise giyimden gıdaya, eczaneden markete, bankalardan ATM'lere kadar tüm önemli ihtiyaçlara yanıt verecek. 

Yakınındaki eğitim ve sağlık kurumları 

İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Marmara Üniversitesi (Göztepe ve Haydarpaşa Kampüsü), Doğuş Üniversitesi, Doğuş Lisesi ve İstanbul Anadolu Fen Lisesi projenin yakınlarındaki eğitim kurumlarından sadece birkaçı. Göztepe Eğitim ve Araştırma, Medipol, Acıbadem, Medical Park, Siyami Ersek ve Haydarpaşa Numune Hastanesi gibi Türkiye’nin önde gelen hastaneleri de sadece birkaç dakikalık mesafede yer alıyor. 

Yakınındaki alışveriş merkezleri 

Projeden; Optimum Outlet, Nautilus ve Akasya AVM, Carrefoursa Kozyatağı ve Bauhaus gibi alışveriş merkezlerine ulaşım araçla birkaç dakika sürüyor.

 

Elite Concept Yakınında Ne Var

Ulaşım 

  • Metro

  • Metrobüs

  • Avrasya Tüneli 

Sağlık

  • Medical Park Hastanesi

  • Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi

Eğitim

  • Medeniyet Üniversitesi

  • Doğuş Üniversitesi

AVM

  • Akasya AVM 

  • Optimum Outlet

  • Nautilus AVM

Elite Concept Nerede?

Elite Concept Haberleri

Elite Concept Resimleri

Elite Concept Örnek Daire Resimleri

Kat ve Daire Plan Resimleri

Elite Concept Künyesi

Proje Özellikleri

Firma Şua Inşaat
Teslim Tarihi Temmuz 2018
Konut Sayısı 785
Adres Niyazibey Sokak Tepe Camii Yanı 3416. Ada 2. Parsel Fikirtepe-Kadıköy/İstanbul
Telefon 444 9 782
Daire Tipleri 1+1
2+1
3+1
4+1
Web Sitesi eliteconcept.com.tr
E-mail info@eliteconcept.com
Bölge Fikirtepe
Dükkan Sayısı 26
Mimar Adnan Kazmaoğlu Mimarlık
Satış Durumu Satışı devam ediyor
Elite Concept Özellikleri
Açık yüzme havuzu
Çocuk yüzme havuzu
Kapalı yüzme havuzu
Çocuk oyun alanları
Sauna
Fitness merkezi
Kafe
Güvenlik
Kameralı güvenlik
Deniz manzarası
Kapalı otopark
Süs havuzu