Yatırımcılarına Kazandıran Başakşehir

Yatırımcılarına kazandıran ve sınırları dahilinde hız kesmeden yatırımların bir yenisi başlayan Başakşehir'i Emlakwebtv.com ekibi mercek altına aldı

Yatırımcılarına Kazandıran Başakşehir

İstanbul Avrupa Yakasında yer alan Başakşehir 2008 yılında ilçe oldu. Başakşehir, kuzeyde Arnavutköy, kuzeydoğuda Sultangazi, doğuda Esenler, güneyde Bağcılar, Küçükçekmece ve Avcılar ile batıda Esenyurt ile komşudur.

TEM Otoyoluna, Ispartakule'ye, Metro İstasyonuna, Atatürk Olimpiyat Stadına, Metrokent'e yakın konumda yer alan Başakşehir'de gelişen konut sektörü yatırımcılarıyla ilgi çekmeye devam ediyor.  Gerçekleştirilen yatırımlar, ulaşım araçları, havalimanı ve üçüncü boğaz köprüsü sayesinde kazanç sağlayan Başakşehir konut yatırımcıları kazanmaya devam ediyor.

Bu zamana kadar birçok projenin hayata geçtiği Başakşehir, TOKİ tarafından geliştirilerek önemli uydukentler arasında ilk sıralarda yer alıyor. 65 bin konutun planlandığı Kayaşehir'i de sınırları içinde barındıran Başakşehir'de yaşayanların büyük çoğunluğu toplu konutlarda ikamet etmektedir.

Başakşehir, Bahçeşehir, Onurkent, Kayabaşı toplu konut alanları Başakşehir’in büyüyüp ilçe olmasında önemli rol oynamıştır.

 

Yatırımcılarına Kazandıran

 


Sular Vadisi Projesi
Sular Vadisi yaklaşık 20 bin 600 metrekareyi bulan yürüyüş yolları, 45 bin 723 metrekarelik bir alanı kaplayan yeşil alanları ve çim sahalarıyla şehrin ortasında tabiatın içinde bir alan. Yeşillikler içindeki Kamelyalı kafeteryası, sedirli oturma alanlarıyla Revan Köşkü, eski çağlardan günümüze kadar gelen 1.200 kişi kapasiteli Amfi Tiyatrosu, 1.000 kişi kapasiteli havuz başı düğün, toplantı ve etkinliklerinize ev sahipliği yapacağınız kafe ile göz dolduruyor. Sular Vadisi, Başakşehirlilere gezme, eğlenme, dinlenme mekanı olarak İstanbul’da farklı ve ayrıcalıklı bir alternatif sunuyor.

Canlı Laboratuvar Projesi
Başakşehir Yaşam Lavoratuvarı olarak adlandırılan Merkez, 23 Mayıs 2012 tarihinde Mechelen, Belçika'da yapılan törenle European Network of Living Labs, ENoLL'un üyesi oldu. İlk etapta Başakşehir Belediyesi’nin Bahçeşehir hizmet binasında yapılan düzenlemelerle oluşturulan geçici yerinde hizmet verecek olan Başakşehir Yaşam Lavoratuvarı  ana merkezi  inşası tamamlandığında burada hizmet verecek. 

Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi
-1219 kişi kapasiteli amfi salon
-560 m2 sahne
-Sahnede 10 m çapında döner platform
-40 m2 sahne orkestra çukuru
-3600 çekim yapan 2 hareketli kamera
-100 kişilik simultane sistemi
-İşitme engelliler için LOOP sistemi
-500 m2 fuaye
-Fuaye ve kulislerde 11 LCD ekran
-VIP dinlenme odası
-Sanatçılar için 4 adet bekleme odası

Başakşehir Konut Projeleri
1.Park Mavera 2. Etap
Makro-Akyapı ortaklığının Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Park Mavera 2. Etap projesi 556 adet daireden meydana geliyor. Park Mavera 2. Etap toplam 45 bin 389 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 2018 yılında teslim edilmesi planlanan Park Mavera 2. Etap daire büyüklükleri 126 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor.

Park Mavera 2. Etap adres bilgileri: Kayaşehir Bulvarı 1739. Sok. Başakşehir/İstanbul

2.Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap

 

 

Yatırımcılarına Kazandıran


Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap 250 adet daireden meydana geliyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap’ın 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap daire büyüklükleri 117 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap fiyatları 437 bin TL’den başlıyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap adres bilgileri: 1739. Sok Kayabaşı mevkii Başakşehir/İstanbul

3.Adım İstanbul
Adım İstanbul Başakşehir'de 2+1'den 5+1'e kadar 6 farklı tipte daireler yer alıyor. Adım İstanbul Başakşehir Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Adım İstanbul Başakşehir 16 bin metrekarelik 891 ada 1 parsel ve 18 bin 653 metrekarelik 892 ada 1 parsel olmak üzere 2 parselde toplam 35 bin 76 metrekarelik arazide konumlandırılıyor. 

Adım İstanbul Başakşehir adres bilgileri: Kayaşehir Bulvarı No:2 Başakşehir/İstanbul

4.Nidapark Başakşehir
Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve Özgüven Mimarlık imzası taşıyan Nidapark Başakşehir projesi, 24 bin metrekare arsa alanı üzerinde 5 blok halinde inşa ediliyor. Toplam 374 adet dairenin yer aldığı Nidapark Başakşehir’de 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Nidapark Başakşehir satılık daire büyüklükleri ise 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiyor.

Nidapark Başakşehir adres bilgileri: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul

5.Metro 34 Projesi
2016 yılında teslim edilmesi planlanan Metro 34 projesi TEM Otoyolu üzerinde yer alıyor. Toplam 80 ofisin bulunduğu Metro 34 projesi 3 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Ak Yapı ve Eşbah Yapı tarafından 3 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Metro 34 ofis büyüklükleri 120 metrekare ile 900 metrekare arasında değişiyor.  14 katlı tek kuleden meydana gelen Metro 34'te 32 adet cadde mağazası ve 80 adet ofis alanı bulunuyor. 

Metro 34 adres bilgileri: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Atatürk Bulvarı No: 104/A Başakşehir / İstanbul

6.Cadde Flora

 

 

Yatırımcılarına Kazandıran


Cadde Flora Evleri Başakşehir’de 74 bin metrekare arsa alanı üzerinde İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje aynı zamanda 3. Havalimanı ve Kuzey Marmara Otoyolu'na yakın konumda yer alıyor. Teslim tarihi olarak 2016 yılını veren Cadde Flora Emlak Konut güvencesi ile satışa sunuluyor.

Cadde Flora Evleri adres bilgileri: Hoşdere Cad. Bahçekent Emlak Konut Hoşdere 2. Etap Başakşehir/İstanbul

7.Başak Palace
Alpan İnşaat tarafından inşa edilen proje 2 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Başak Palace satılık büyüklükleri ise 206 ile 299 metrekare arasında değişiyor. Başak Palace Başakşehir akıllı bina teknolojisi ile tasarlanıyor. Başak Palace teslimleri ise 2016 yılında yapılacak. Başak Palace 16 katlı tek bloktan oluşuyor.

Başak Palace adres bilgisi: Başakşehir  1. Kısım 411. Sokak Başakşehir - İstanbul 

8.Mostar Life Grand Houses
40 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen proje 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tiplerinden meydana geliyor. 354 adet dairenin yer aldığı Mostar Life Grand Houses projesinde daire büyüklükleri 190 metrekare ile 304 metrekare arasında değişiyor. 15 bloktan oluşan projenin dairelerinde ankastre ürünler, ebeveyn banyosu, balkon, ısı pay ölçer, ebeveyn giyinme odası ve merkezi ısıtma yer alıyor.

Mostar Life Grand Houses adres bilgisi: Başakşehir Mahallesi. Taşoluk Yolu Sokak. No: 9 Başakşehir 1. Etap - İstanbul 

9.Vadişehir Projesi

 

 

Yatırımcılarına Kazandıran


Irmak Group - Çolakoğlu  Yapı - Bordo Yapı - İntes Yapı ve  Özgüven  Mimarlık  işbirliğiyle hayata geçirilen Vadişehir Projesi 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde  tasarlanan toplam  650 daire, 60 adet ticari birim ve ortak kullanım  alanlarıyla birlikte toplam 50 bin metrekare arsa üzerine inşa  ediliyor. adi Şehir projesinin teslim tarihi 2017 yılı olarak belirleniyor. 

Vadişehir adres bilgisi: Başakşehir 1. Kısım Sabahattin Zaim Caddesi 810/1 - Başakşehir – İstanbul

10.Vadi Yaka Başakşehir
Vadi Yaka Başakşehir 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinden meydana geliyor. Haziran 2017'de teslim edilmesi planlanan Vadi Yaka Başakşehir 16 katlı tek blok ve 13 katlı 4 bloktan meydana geliyor. 6 katlı blokta 3+1 ve 4+1, diğer bloklarda 3+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor. 

Vadi Yaka Başakşehir adres bilgisi: Başakşehir Mahallesi, Mimar Kemalettin Bulvarı Başakşehir - İstanbul 

11.Meydan Dükkanları
Makro ve Akyapı ortak girişimi tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Park Mavera projesinin ticari ünite bölümü olan Meydan Dükkanları, 2017 yılı içerisinde tamamlanması ve teslim edilmesi planlanıyor. Başakşehir Meydan Dükkanları'nda 2 adet market, 58 adet teras mağaza, 80 adet cadde mağaza, 90 adet cadde dükkan ve 102 adet teras dükkana yer alıyor. 

Meydan Dükkanları adres bilgileri: Kayabaşı Mah. 889 Ada, 1 Parsel Başakşehir/İstanbul

 

 

12.Başakşehir Metrokent
• Alışveriş merkezi
• Kapalı yüzme havuzu
• Özel rekreasyon alanları
• Çocuk oyun alanları
• Sosyal tesis
• Fitness center, masaj salonu, sauna
• Kapalı-Açık otopark
• 24 saat özel güvenlik

 

Yatırımcılarına Kazandıran

 

Başakşehir Metro Güzergahı
MetroKent / Başakşehir
Başak Konutları
Siteler
Turgut Özal
İkitelli Sanayi
İstoç
Mahmutbey: (M7)
Yeni Mahalle
Kirazlı: (M1B)
İkitelli Sanayi:
Ziya Gökalp Mahallesi
Olimpiyat

 


Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

.

.

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR