Güneşli Bölgesi Konut Projeleri

İstanbul'un ikinci Maslak-Büyükdere hattı olarak adlandırılmaya başlanan Güneşli, son zamanlarda lüks konut projeleri ile dikkat çekiyor. İş ve finans merkezlerinin bu bölgede olması sebebiyle yatırımcıların da yoğun ilgisini çeken Güneşli bölgesi konut p

Güneşli Bölgesi Konut Projeleri

İstanbul'un ikinci Maslak-Büyükdere hattı olarak adlandırılmaya başlanan Güneşli, son zamanlarda lüks konut projeleri ile dikkat çekiyor. İş ve finans merkezlerinin bu bölgede olması sebebiyle yatırımcıların da yoğun ilgisini çeken Güneşli bölgesi konut projelerini sizler için derledik... Eskiden sanayi bölgesi olan Güneşli'ye şimdilerde büyük konut projeleri inşa ediliyor. Her geçen gün gösterilen ilginin arttığı İstanbul'un ikinci Maslak'ı Güneşli'de Kiler GYO, Keleşoğlu İnşaat, Mar Yapı ve YOO, Sur Yapı gibi inşaat sektörünün önde gelen firmaları projelerini hayata geçiriyor. İşte Güneşli konut projeleri... 


Paradise Güneşli
Güneşli Bölgesi Konut Projeleri
Paradise Güneşli projesi Yeditepe İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Teslim tarihi olarak Aralık 2017'yi veren Paradise Güneşli 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden oluşuyor. 8 bin 700 metrekare alan üzerinde inşa edilen projede daire alanları ise 110 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor. Bağcılar Ateştuğla'da yükselen Paradise Güneşli, Atatürk Havalimanı'na 9 kilometre, E-5'e 3 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. Paradise Güneşli fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Projenin sosyal imkanları içerisinde çocuk oyun alanları, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu ve kamelya yer alıyor. 4 bloktan oluşan Paradise Güneşli dairelerinde merkezi ısıtma, ısı pay ölçer ve intercom sistemi gibi özellikler bulunuyor. 

 

Sağlam Park Güneşli
Güneşli Bölgesi Konut Projeleri
Sağlam İnşaat'ın en Güneşli bölgesindeki hayata geçirdiği proje olan Sağlam Park Güneşli'de 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. 6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projede 105 adet konut bulunuyor. Sağlam Park Güneşli satılık daire alanları ise 115 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin Aralık 2016'da yapılması planlanan Sağlam Park Güneşli Evleri projesinde dairelerin metrekare fiyatı 3 bin 250 lira olarak veriliyor. 400 bin liradan başlayan fiyatlar ile satışa sunulan proje 21 katlı tek bloktan meydana geliyor. Projede açık otopark, basketbol sahası, yürüyüş parkuru, fitness merkezi, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 

 

Kirazlı Koru Evleri
Güneşli Bölgesi Konut Projeleri
Mayra Yapı ve Tanışlar İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Kirazlı Koru Evleri daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanıyor. 11 bin metrekare alan üzerinde yükselen Kirazlı Koru Evleri projesinde 232 adet daire yer alıyor. Kirazlı Koru Evleri teslim tarihi olarak 2017 yılı Ağustos ayını veriyor. Lokasyon açısından oldukça avantajlı bir bölgede yer alan Kirazlı Koru Evleri, metro durağına 400 metre mesafede konumlanıyor. Projeden Atatürk Havalimanı 10 kilometre, Mall of İstanbul AVM 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Kirazlı Koru Evleri fiyatları ise 330 bin liradan başlıyor. Kirazlı Koru Evleri'nden daire sahibi olacaklar açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu gibi imkanlardan yararlanabiliyor. 

 

Ark Residence 
Güneşli Bölgesi Konut Projeleri
Keleşoğlu İnşaat'ın Güneşli bölgesinde inşa ettiği Ark Residence Güneşli projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinden oluşuyor. Ağustos 2017'de teslim edilmesi planlanan projede 110 adet daire yer alıyor. Ark Residence satılık daire büyüklükleri ise 73 ila 225 metrekare arasında veriliyor. TEM ve E-5'in ortasında yükselen proje Atatürk Havalimanı'na oldukça yakın. Ark Residence projesi aynı zamanda Arel Üniversitesi ve Kumburgaz Üniversitesi'ne yakınlığı ile de öğrenciler tercihi olmuş durumda. Ark Residence fiyatları metrekare 4 bin TL'den başlıyor. Projede ticari ünitelerin metrekare birim fiyatı ise 8 bin TL'den başlıyor. Ark Residence projesinda dairelerin yanı sıra 8 dükkan ve 2 adet ofis yer alıyor. Açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kapalı ve açık otopark, fitness ve sauna gibi sosyal donatıların yer aldığı projede daireler ankastre ürünler ile teslim ediliyor. Ark Residence Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyor. 

 

Hane'm Güneşli
Güneşli Bölgesi Konut Projeleri
Huma Yapı ve Mar Tur imzası taşıyan Hane'm Güneşli projesi 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden meydana geliyor. Hane'm Güneşli teslim tarihi olarak Haziran 2016'yı veriyor. Güneşli Evren Mahallesi'nde yükselen proje toplu taşıma araçlarına sadece 5 dakika uzaklıkta. 44 adet dairenin yer aldığı Hane'm Güneşli'de daire alanları 119 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor. 212 Power Outlet AVM'ye 5 dakika, Atatürk Havalimanı'na ise 15 dakika uzaklıkta yer alan Hane'm Güneşli projesi E-5'e oldukça yakın. Hanem Güneşli fiyatlarının 475 bin liradan başladığı projede yüzde 50 peşinat ile banka kredisi kullanılabiliyor. Proje 44 konut ve 4 ticari üniteden oluşuyor. Projenin sosyal donatıları içerisinde; çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, kapalı otopark bulunuyor. 

 

Mirage Rezidans 
Güneşli Bölgesi Konut Projeleri
Sur Yapı imzası ile inşa edilen Mirage Rezidans projesi 342 adet rezidans daireden meydana geliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor. Teslimlerinin Eylül 2017'de yapılması planlanan Mirage Rezidans projesi 300 milyon TL'lik yatırım ile yükseliyor. Lokasyon açısından da oldukça önemli bir bölgede yer alan Mirage Rezidans Güneşli, Atatürk Havalimanı'na yakınlığı ile dikkat çekiyor. Metro ve metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına da yakın bir konumda bulunan Mirage Rezidans Sur Yapı, Basın Ekspres Yolu'na cepheli. Mirage Rezidans fiyatları 563 bin liradan başlangıç gösteriyor. 17 katlı 3 bloktan oluşan projede çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, fitness, yürüyüş ve bisiklet parkurları yer alıyor. 

 

Cadde Rezidans 
Güneşli Bölgesi Konut Projeleri
Marmara Mühendislik&Yapı A.Ş ve Dumanlar İnşaat güvencesi ile hayata geçirilken Cadde Rezidans projesi 32 adet daireden meydana geliyor. Tamamı 2+1 dairelerden oluşan projede daire büyüklükleri 110 metrekare olarak veriliyor. Butik konsepti ile dikkat çeken Cadde Rezidans Basın Ekspres Yolu'na oldukça yakın bir konumda yer alıyor. Projeden Atatürk Havalimanı ise sadece 5 dakika uzaklıkta. Metro çalışmalarının bağlantı noktasında yer alan Cadde Rezidans Yeni Mahalle İstasyonu'na ise 400 metre yürüme mesafesinde. Örnek dairesi hazır olan Cadde Rezidans fiyatları 360 bin liradan başlıyor. 10 katlı tek bloktan oluşan Cadde Rezidans projesinde daireler ise hemen teslim. 32 adet daire ve Mahmutbey Caddesi'ne vitrinli 3 dükkanın yer aldığı projede kapalı otopark, güvenlik ve kameralı güvenlik bulunuyor. 

 

Referans Güneşli
Güneşli Bölgesi Konut Projeleri
Kiler GYO'nun Referans markası ile hayata geçirdiği projelerden olan Referans Güneşli, İstanbul'un ikinci Maslak olarak adlandırılmaya başlanan yeri basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor. 5 yıldızlı oteller, alışveriş merkezleri, iş ve finans merkezleri ve üniversitelerin yer aldığı bir aksta yer alan Referans Güneşli projesi 161 adet daire 32 adet mağazadan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinden oluşan Referans Güneşli satılık teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor. 310 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede en küçük daire kirasının ise 1.000 liranın üzerinde olması bekleniyor. Referans Güneşli projesi Atatürk Havalimanı'na 8,9 kilometre, TEM'e 4,4 kilometre, Masko'ya ise 6,5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projenin sosyal donatıları içerisinde ise fitness merkezi, avm, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, sauna ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 

 

G-YOO Inspired by Starck 
Güneşli Bölgesi Konut Projeleri
Mar Yapı ve YOO ortaklığı ile Güneşli'de inşa edilen G-YOO projesi üçgen bir tasarıma sahip. G-YOO projesinin tasarımı ise Suyabatmaz Demirel Mimarlık imzası taşıyor. 720 adet rezidans dairenin yer aldığı projede 1+0, 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. G-YOO Inspired by Starck teslim tarihi olarak Haziran 2017'yi veriyor. 17 bin 226 metrekarelik arsa alanına sahip projede daire alanları ise 47 ila 113 metrekare arasında değişiyor. Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirilen G-YOO projesi 2 bloktan oluşuyor. G-YOO fiyatlarının ise 376 bin lira ile 726 bin lira arasında değişmesi bekleniyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness, basketbol sahası ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar yer  alıyor. Residence hizmetleri verecek olan projede aynı zamanda resepsiyon, lobi gibi özellikler de bulunuyor. 


Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

.

.

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR