Tema İstanbul'da yaşam başlıyor!

Tema İSTANBUL’da, Temmuz ayında gerçekleşecek teslimatlar öncesinde “Tema İSTANBUL’da Yaşam Başlıyor” kokteyli düzenlendi

Tema İstanbul'da yaşam başlıyor!

Tema İSTANBUL’da, Temmuz ayında gerçekleşecek teslimatlar öncesinde “Tema İSTANBUL’da Yaşam Başlıyor” kokteyli düzenlendi. Yaklaşık 5.000 kişilik dev buluşmada konut sahipleri, Tema İSTANBUL’da vaat edilen yepyeni yaşam kültürü ve müstakbel komşuları ile tanıştı.

“Tema İSTANBUL’da Yaşam Başlıyor” kokteyli, konut sahipleri ve ailelerinden oluşan yaklaşık 5.000 kişilik dev katılımla gerçekleşti. Tema İSTANBUL’un eşsiz atmosferinde sosyal tesiste gerçekleşen gece, Jale ve Berkay Özideş solistliğindeki Kürşat Başar ve Orkestrası’nın zengin repertuvarı ve başarılı sahne performansıyla, adeta bir müzik festivaline dönüştü. Ritim Grubu’nun efektif ve hareketli müziğiyle coşan Tema İSTANBUL sakinlerinin gönlünce eğlendiği gece, adeta bir şölen havasında geçti. 

Yapılan şovlar, farklı etkinlikler ve gösterilerle birbirinden renkli görüntülere sahne olan “Tema İSTANBUL’da Yaşam Başlıyor” kokteyli, projeyi hayata geçiren MESA, ARTAŞ-AVRUPA KONUTLARI, ÖZTAŞ, KANTUR-AKDAŞ Ortak Girişim Gurubu üst yönetiminin evsahipliğinde gerçekleşti.

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ARTAŞ-AVRUPA KONUTLARI Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, KANTUR-AKDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur ile Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan’ın hazır bulunduğu ve Tema İSTANBUL yönetimi de tam kadro olarak yerini aldı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in yanı sıra Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya’nın da katıldığı gecede, Tema İSTANBUL’da konut sahibi olan ailelerden oluşan yaklaşık 5.000 kişi, sunulan yeni yaşam kültürü ve müstakbel komşuları ile tanıştı 

Mega projenin tüm süreçleri Tema İSTANBUL belgeseli ile tanıtıldı
 “Tema İSTANBUL’da Yaşam Başlıyor” kokteylinin açılış konuşmasını yapan Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan, Tema İSTANBUL’un eşsiz özelliklerine, Türkiye’nin dünya çapındaki mega karma projesinin ilk gününden bu yana tüm süreçlerini özetleyen belgesel ile vurgu yaptı. Mesut Arslan, “Böylesine güzel bir akşamda, Tema İSTANBUL’un eşsiz atmosferinde, bu onur gecemizde birlikte olduğunuz için teşekkür ediyor ve hepinize hoşgeldiniz diyorum. Böyle muhteşem bir projeye doğrudan ve dolaylı olarak katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum” diyerek, konut seçiminde yaptıkları doğru tercihten dolayı Tema İSTANBUL sakinlerini de tebrik etti. 

Mimari tasarım, Ortak Girişim Grubu’nun katkıları ve Tema İSTANBUL konutlarını tasarlayan İki Design Group kurucu ortağı Murat Kader de, Ortak Girişim Grubu yönetiminin, benzersiz tecrübeleri ile yaptıkları katkıları ve işbirliğine vurgu yaparak, “Tema İSTANBUL’un mimari tasarım sürecinde, yaklaşık 80 hafta boyunca bizim ofiste ekranlara kağıtlar yapıştırarak önemli katkılarda bulundular” dedi. Murat Kader, bir mimar olarak burada son kullanıcılar ile birarada bulunmaktan duyduğu mutluluğu da dile getirdi.

Tema İSTANBUL, ayrı bir önem ve anlam taşıyor
MESA, ARTAŞ-AVRUPA KONUTLARI, ÖZTAŞ, KANTUR-AKDAŞ’ın ulusal ve uluslararası başarılarına dikkat çeken MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu ise Ortak Girişim Grubu’nun tüm üyeleri için Tema İSTANBUL’un çok önemli bir proje olduğunu, ayrı bir anlam taşıdığını vurguladı. Mega karma proje ile uyuma bölgesi olan Atakent’in kaderini değiştirerek, her yönü ile bir şehir merkezine dönüştürmeyi amaçladıklarını belirten Boysanoğlu, “Tema İSTANBUL konut bölgesi de bunun ilk adımıydı. Tema İSTANBUL’un bundan sonraki etapları olan Tema WORLD ve Tema PLAZA ile bu dönüşümü tamamlayacağız” şeklinde konuştu. Bugün bizim onur gecemiz, eğlence akşamımız diyen Boysanoğlu, “Bu çok özel projede, hepinize huzurlu, sağlıklı ve uzun bir yaşam diliyorum. Bu güzel Tema İSTANBUL akşamında da iyi eğlenceler diliyorum” dedi. 

Tema İSTANBUL’un ilk site yöneticisi Süleyman Çetinsaya
2013 senesi Temmuz ayında gerçekleştirilen lansman ile projeyi duyurduklarını ve 24 ay gibi kısa sürede teslim edeceklerini belirten ARTAŞ-AVRUPA KONUTLARI Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya da, “MESA, ARTAŞ-AVRUPA KONUTLARI, ÖZTAŞ ve KANTUR-AKDAŞ olarak sözümüzü tuttuk. 1 Temmuz’dan itibaren ve birinci bloktan başlamak üzere ayın sonuna kadar 3.531 konutun tamamı teslim edilecektir. Bu konuda gününü gecesine katan herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi. Süleyman Çetinsaya, “Bu sitenin ilk yöneticisi de benim. Burada 1.5 sene sizlerle beraber, mutluluğunuz için, huzurlu bir yaşam için birlikte olacağız” dedi. Süleyman Çetinsaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yapılan mutabakat ile birlikte proje içinde yer alan ve yapımını üstlendikleri Tema Metro Durağı’nın yapımının da 2018-2019 yıllarında tamamlanmasının planlandığını açıkladı. 

 

Tema İstanbul'da yaşam başlıyor!

 


Tema İSTANBUL’da ilk kahkahaların kaynağı, Ali Kantur
“Bana söyleyecek söz kalmadı” diyerek başladığı konuşmasında yaptığı esprilerle Tema İSTANBUL sakinlerini kahkahaya boğan KANTUR-AKDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur da, “Tema İSTANBUL sakinlerine, mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerken, hep böyle güle güle oturun diyorum” şeklinde konuştu. 

Kokteyle katılan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ile Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya da, yaptıkları konuşmalarla Tema İSTANBUL’un benzersiz özelliklerine ve bölgeye yaptığı katkıya değinerek, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Kaliteden taviz verilmeden rekor sürede tamamlanıyor
Türkiye’nin en büyük konut şantiyesinin kurulduğu Tema İSTANBUL’da toplam 3.531 konut, sosyal tesisler, donatılar, kreş ve TED Atakent Koleji’ne evsahipliği yapan eğitim kampüsünün yapımı, tek seferde ve 24 ay gibi rekor bir sürede gerçekleştirilecek. Kaliteden ödün verilmeksizin günlük ortalama 5 dairenin anahtar teslim şekilde tamamlandığı Tema İSTANBUL, adeta bir konut üretim fabrikasına dönüşerek, eriştiği olağanüstü hızla bu alanda da rekora imza attı. Fiziki ilerlemenin %100’e yaklaştığı Tema İSTANBUL’da, bazı konutlarda beyaz eşya montajları sürüyor, büyük bölümünde ise temizlikler yapılarak, Temmuz ayındaki teslimatlar için son hazırlıklar tamamlanıyor. 

İstikrarlı sıra dışı satış başarısı ile sektörüne referans oldu
Türkiye ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, istikrarlı ve başarılı satış performansı ile de fark yarattı. Tema İSTANBUL, yakın zamana kadar günde yaklaşık 4 konut olan satış hızını, teslimatların yaklaşması ve yeni tanıtım faaliyetleri ile birlikte günde 5 konutun da üzerine taşıdı. İstikrarlı ve sıra dışı konut satış hızı ile de benzersiz bir performans sergileyerek Türkiye gayrimenkul sektörüne referans olan, moral veren Tema İSTANBUL’da bugüne kadar 2.800’ün üzerinde konut satışı gerçekleşti. Tema İSTANBUL’un olağanüstü performansı ile çok önemli katkılarda bulunduğu Küçükçekmece – Atakent çevresi, en hızlı konut satışı gerçekleşen bölgesi konumuna ulaştı. 

 

 

Yaşam için öne çıktı, yatırım için değer kazandı
Sahip olduğu eşsiz özellikleri cazip fırsatlar sunan Tema İSTANBUL, yaşam için öne çıkmasına karşın yatırım açısından da değer kazandı. Kalite/değer endeksi en ideal seviyede yer alan Tema İSTANBUL, eşsiz özellikleriyle yatırım için gelenleri dahi yaşam için ikna ediyor. Türkiye’nin sembol projesi Tema İSTANBUL, konut sahiplerine henüz yapım aşamasındayken dahi çok büyük avantajlar sundu. 

Tema İSTANBUL, benzersiz nitelikleriyle müşterilerine en hızlı satış kararı aldıran proje konumuna da ulaştı. Daha ilk görüşmede satış oranı yüzde 20 olan Tema İSTANBUL konutlarında, ikinci ziyaretlerdeki %43’lük oranla birlikte, satın alma kararını ilk üç görüşmede veren müşterilerimizin oranı ise yüde 88 oldu. 

Konutların yüzde 30.4’ünün peşin satıldığı Tema İSTANBUL konutlarında, müşterilerin yüzde 72’si lisans ve lisansüstü eğitime sahip, %23’ü ise lise mezunu. Bu oranlar da; Tema İSTANBUL’un ‘yaşanacak proje’ olarak öne çıktığını, ancak yatırım değerini de halen koruduğunu ortaya koyuyor.

Hem mevcut ve hem de gelecekteki ulaşımın tam merkezinde
Türkiye’nin dünya çapındaki projesi Tema İSTANBUL, mevcut ve gelecekteki ulaşım olanakları açısından da çok önemli bir noktada yer alıyor. TEM’e cephesi bulunan Tema İSTANBUL, E-5, Sahilyolu ve Atatürk Havalimanı’na doğrudan ve hızlı ulaşım sağlıyor, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerine de eşit uzaklıkta bulunuyor. İnşaatı devam eden 3’ncü havalimanının yanı sıra Kanal İstanbul projesinin olası güzergahı açısından da avantajlı konumda olan proje, 3’üncü boğaz köprüsünün de bağlantı noktasında yer alıyor. Yakın gelecekte tamamlanması planlanan M6 metro hattındaki Olimpiyat Stadı Durağı’na kolay ulaşıma sahip proje sınırları içinde M7 metro hattındaki Tema Durağı da yer alıyor. Tema İSTANBUL, mega proje Kanal İstanbul’un olası güzergahı açısından da çok avantajlı bir konumda yer alıyor.

Tema İstanbul'da yaşam başlıyor!

Türkiye’nin sembol projesi Tema İSTANBUL fark yaratıyor

İstanbul Atakent’te 1.5 milyon metrekarelik devasa büyüklüğü ve güçlü fonksiyonlardan oluşan karma yapısı ile Tema İSTANBUL, hayata geçirdiği bir çok ‘ilk’ ve ‘en’ ile Türkiye’nin sembol projesi konumunda. Türkiye’nin ilk master planlı ve en büyük karma projesi olan Tema İSTANBUL, yeni bir yaşam kültürü sunan Konut Bölgesi, sosyal buluşma merkezi Tema PLAZA ve Türkiye’nin gerçek anlamdaki ilk temalı eğlence parkı Tema WORLD olmak üzere üç ana fonksiyondan oluşuyor. Eğitim, sağlık, turizm ve ticari tamamlayıcı fonksiyonların da yer aldığı Tema İSTANBUL, uyuma bölgesi olan çevresinin kaderini değiştirecek, sadece İstanbul ya da Türkiye’nin değil yakın bir coğrafyanın cazibe merkezi olacak. Sembol proje Tema İSTANBUL, yaklaşık 2 milyar dolarlık yatırım değeri ile Türkiye ekonomisine tek başına 5 milyar doların üzerinde bir katkı sağlayacak.

Tema İSTANBUL konutları, yepyeni bir yaşam kültürü sunuyor
Mega karma proje Tema İSTANBUL’un ilk etabı olan Konut Bölgesi, bölgenin en seçkin konumunda yer alan yaklaşık 334 bin metrekarelik ayrıcalıklı çok özel bir alanda yükseliyor. Teslim tarihi Temmuz 2015 olan Tema İSTANBUL Konut Bölgesi, 3–12 kat ile 18–30 kat arasında değişen alçak ve yüksek bloklarda yer alan toplam 3.531 konuttan oluşuyor. Tema İSTANBUL konu bölgesinde, 1+1’den 4+1’e kadar uzanan farklı büyüklüklerde ve 70’in üzerinde tipteki zengin daire seçenekleri ile ailelerin tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Temmuz ayı itibari ile yaklaşık 12 bin kişiye ev sahipliği yapacak olan Tema İSTANBUL konutları, benzersiz özellikleri ve eşsiz olanaklarıyla sakinlerine yepyeni bir yaşam kültürü sunuyor. 

 

 

Mega projede zengin sosyal tesis olanakları, devasa yeşil alan 
Sosyal tesisin 3 bin metrekarelik bölümü kapalı olmak üzere geniş bir alana yayıldığı Tema İSTANBUL’da; beş açık ve bir kapalı yüzme havuzu, fitness center, kapalı ve açık spor ve aktivite alanları, çok amaçlı spor sahası ve tenis kortları ile sosyal olanaklar da en üst seviyede yer alıyor. 285 bin metrekarenin üzerine devasa bir peyzaj ve doğal yeşil alana sahip olan Tema İSTANBUL konut bölgesinde, araç ulaşımları site dış çevresine ve yeraltına alınarak, iç bölge tamamen trafikten arındırılmış durumda. Tema İSTANBUL’da yaklaşık 6.400 araçlık kapalı, 800 araçlık açık otopark da bulunuyor.

TED Atakent Koleji, uluslararası nitelikteki çağdaş kampüsünde 
Eğitimin köklü ve önemli kurumu TED’in bilinen kalitesi ile Türkiye gayrimenkul sektörünün sembol projesi Tema İSTANBUL’un yüksek standartlarının birleşimi; uluslararası nitelikte çağdaş bir eğitim kampüsünü hayata geçirdi. Yapımı tamamlanan ve 2015-2016 eğitim yılında ders başı yapılacak bu modern eğitim yuvasında TED Atakent Koleji, Şubat ayından bu yana kayıtlara başladı. 

Ayrıca proje içinde yer alan kreş binası da, eğitimin bir diğer güzide kurumu BİLFEN çatısı altında hizmet verecek. 


Proje Bilgisi: Tema İstanbul

Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

.

.

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR