Ataşehir Konut Projeleri!

Son yıllarda artan dev projeler ile adını sıkça duyduğumuz Ataşehir, İstanbul'un hızla gelişmeye devam eden bölgelerinden biri. İşte Ataşehir konut projeleri...

Ataşehir Konut Projeleri!

Son yıllarda artan dev projeler ile adını sıkça duyduğumuz Ataşehir, İstanbul'un hızla gelişmeye devam eden bölgelerinden biri. Geçtiğimiz yıllarda bazı mahallelerin de bağlanması ile birlikte hızla büyüyen Ataşehir, İstanbul Finans Merkezi'ne de ev sahipliği yapacak. Lüks konut projelerinin hızla arttığı Ataşehir Bölgesi'nde inşaat firmaları boş arsa için adeta yarışıyor. 2019 yılında faaliyete geçmesi planlanan metro hattının gelmesiyle Ataşehir'in değerinin daha çok artması bekleniyor. Bununla birlikte konut fiyatlarının da tavan yapması bekleniyor. 

Ataşehir'de bölgeye yakın olan hastane, okul, üniversite, AVM ve bölgenin amortisman süresi ile ilgili bilgilere ve ulaşım avantajlarına yazının sonundaki Ataşehir bölgesi analizimizden ulaşabilirsiniz. 
 

Ataşehir Konut Projeleri

Sample Home 

Ataşehir Konut Projeleri!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Sample Home projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden meydana geliyor. Projede toplam 41 adet daire yer alıyor. Batı Ataşehir'de hayata geçirilen proje ulaşım kolaylığı ile dikkat çekiyor. Sample Home teslim tarihi olarak Ekim 2016'yı veriyor. Sosyal donatılar bakımından oldukça zengin olan projede çocuk oyun alanları, güvenlik, fitness ve kapalı otopark gibi imkanlar yer alıyor. 
Sample Home adres bilgisi : Örnek Mahallesi. Sultan Sokak. Ataşehir - İstanbul 

Proje Bilgisi: Sample Home 
Firma Bilgisi: Rams Yapı 

Canan Business 

Ataşehir Konut Projeleri!

Canan yapı ve İstanbul Yapı ortaklığı ile yükselen Canan Business teslimlerinin Nisan 2016'da yapılması planlanıyor. 1+1 ve 2+1 ev ve ofis seçeneklerinden meydana gelen Canan Business projesinde 112 adet konut bulunuyor. Ataşehir Küçükbakkalköy'de yükselen proje Brandium AVM'ye 400 metre mesafede konumlanıyor. Canan Business, 2019 yılında faaliyete geçmesi planlana metro istasyonunun yanında yükseliyor. 17 katlı tek bloktan oluşan projede fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark ve kameralı güvenlik gibi özellikler bulunuyor.
Canan Business adres bilgisi : Küçükbakkalköy Mahallesi. Cami Sokak. Ataşehir - İstanbul 

Proje Bilgisi: Canan Business 
Firma Bilgisi: Canan Yapı - İstanbul Yapı 
 

Atasu Life

Ataşehir Konut Projeleri!

Suadiye İnşaat'ın Ataşehir Dilek Sabancı Caddesi'nde hayata geçirdiği Atasu Life projesinde daireler hemen teslim. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı Atasu Life projesi 40 adet daireden meydana geliyor. İstanbul Finans Merkezi'ne olan yakınlığı ile dikkat çeken proje E-5, TEM'e 1 dakika uzaklıkta yer alıyor. Atasu Life projesi, Metropol İstanbul, Varyap Meridian, Ağaoğlu Andromeda Gold ve Buz Residence projelerine komşu konumda yer alıyor. Tek blok olarak tasarlanan projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, kamelya, sauna ve fitness merkezi gibi sosyal donatılar bulunuyor.
Atasu Life adres bilgisi : Dilek Sabancı Caddesi. Nergis - Günbatımı Sokak. No : 17 Ataşehir - İstanbul 

Proje Bilgisi: Atasu Life 
Firma Bilgisi: Suadiye İnşaat 

Ağaoğlu My New Work

Ataşehir Konut Projeleri!

Ağaoğlu İnşaat'ın My Prestige'e komşu konumda yükselen yeni projesi Ağaoğlu My New Work teslimlerinin Mart 2017'de yapılması planlanıyor. Proje Fenerbahçe Ülker Sports Arena'ya da komşu konumda yükseliyor. Sinemadan restorana kadar her şeyin düşünüldüğü Ağaoğlu My New Work projesi 200 adet konuttan meydana geliyor. 21 katlı tek bloktan meydana gelen Ağaoğlu My New Work projesinde restoran, sauna, fitness merkezi, açık otopark, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve kafe yer alıyor.
Ağaoğlu My Work adres bilgisi : Barbaros Mahallesi. Ihlamur Sokak. Ataşehir - İstanbul 

Proje Bilgisi: Ağaoğlu My New Work 
Firma Bilgisi: Ağaoğlu İnşaat 
 

Dekon Plus

Ataşehir Konut Projeleri!

Dekon İnşaat tarafından Ataşehir Tatlısu Mahallesi'nde hayata geçirilen Dekon Plus 35 adet daireden meydana geliyor. Dekon Plus teslimlerinin Şubat 2016'dayapılması planlanıyor. Projede 1+1 ve 2+1 konut tipleri yer alıyor. Doğu Ataşehir'de yükselen proje ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor. 10 katlı tek bloktan oluşan Dekon Plus, TEM yanyola 1 kilometre, Ataşehir Finans Merkezi'ne 3 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 22 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. Projede fitness merkezi, kapalı otopark, kameralı güvenlik ve merkezi uydu sistemi bulunuyor. 
Dekon Plus adres bilgisi : Tatlısu Mahallesi. Tezcan Caddesi Ataşehir - İstanbul

Proje Bilgisi: Dekon Plus 
Firma Bilgisi: Dekon İnşaat 
 

Ataşehir Head Ofis 

Ataşehir Konut Projeleri!

Setra Group tarafından hayata geçirilen Ataşehir Head Ofis projesinde 30 adet ofis bulunuyor. Türkiye'nin finans merkezi Ataşehir'de inşa edilen Ataşehir Head Ofis Haziran 2017'de teslim edilecek. 11. kattan itibaren deniz ve adalar manzarasına hakim olan projede açık otopark, güvenlik, kapalı otopark ve kameralı güvenlik bulunuyor.
Ataşehir Head Ofis adres bilgisi : Küçükbakkalköy Mahallesi. Merdivenköy Yolu Sokak. D Plaza. A Blok. No: 6 Kat: 1 Ataşehir - İstanbul 

Proje Bilgisi: Ataşehir Head Ofis
Firma Bilgisi: Setra Group 
 

Nidakule Ataşehir

Ataşehir Konut Projeleri!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile Ataşehir'de inşa edilen Nidakule Ataşehir projesi 190 adet ofisten meydana geliyor. A Plus Ofis projesi olarak yükselen Nidakule Ataşehir, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında konumlanıyor. Nidakule Ataşehir teslimlerinin Haziran 2016'da yapılması planlanıyor. Projede fitness merkezi, kapalı otopark ve kameralı güvenlik gibi özellikler bulunuyor.
Nidakule Ataşehir adres bilgisi : Barbaros Mahallesi. Begonya Sokak. No: 3 Ataşehir - İstanbul 

Proje Bilgisi: Nidakule Ataşehir 
Firma Bilgisi: Tahincioğlu Gayrimenkul 

 

Trendist Ataşehir

Ataşehir Konut Projeleri!

K Yapı İnşaat ve Solid İnşaat güvencesiyle yükselen Trendist Ataşehir, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinden meydana geliyor. Ekim 2016'da teslim edilmesi planlanan Trendist Ataşehir projesi 820 adet konuttan oluşuyor. 16 blok ve 3 kuleden oluşan projenin sosyal donatıları içerisinde açık otopark, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, avm, kapalı otopark, tenis kortu, merkezi uydu sistemi, sauna gibi özellikler yer alıyor.
Trendist Ataşehir adres bilgisi : Ataşehir Bulvarı Fatih Sultan Mehmet Caddesi Ataşehir - İstanbul

Proje Bilgisi: Trendist Ataşehir
Firma Bilgisi: K Yapı İnşaat - Solid İnşaat 

Ataşehir

İstanbul Anadolu Yakasının en prestijli bölgelerinden olan Ataşehir, 2008 yılında Ümraniye ve Kadıköy’ün bazı mahallelerini içine alarak ilçe statüsüne kavuştu. 

Sürekli değer kazanaran Ataşehir, hem yaşam standartları hem  de prim potansiyeli ile istanbul’un en gözde ilçelerinde. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne olan yakınlığı ile öne çıkan ilçenin değeri her geçen gün artıyor. 

İnşaat projeleri bakımından da İstanbul’un en hareketli bölgelerinden olan Ataşehir’de neredeyse her inşaat firması bir markalı konut projesi yürütüyor. Konut ve ofis projelerinden oluşan pek çok seçeneğin bulunduğu ilçede yeni projelerdeki dairelerin büyüklük ve özellikleri her ihtiyaca cevap verecek nitelikte tasarlanıyor. 

Bölgede yer alan çok sayıda AVM, okul, park, spor tesisi ile Ataşehir sakinlerinin sosyal yaşam ihtiyaçları da karşılanıyor. Bölgenin en modern yerleri olan Doğu Ataşehir ve Batı Ataşehir’de ise pek çok aktivite imkanı yer alıyor. Dünyaca ünlü sanatçıların konser verdiği ve spor karşılaşmalarının gerçekleştiği Ülker Sports Arena ise Batı Ataşehir’in değerini artıran yerlerden biri. 

Ataşehir yatırım için uygun mu? 

Yükselen değeri ve prim potansiyeli, sakinlerine sunduğu lüks yaşam standartları aynı zamanda amortisman süresi göz önünde bulundurulduğunda Ataşehir’in yatırım için İstanbul Anadolu Yakasının en uygun bölgelerinden biri olduğu belirtiliyor. 

Ataşehir’de amortisman süresi 

Ortalama bir daire referans olarak alındığında bölgede amortisman süresi 13 yıl olarak tespit edildi. 

Lokasyon 

Güneybatısında Kadıköy, batısında Üsküdar, kuzeyinde Ümraniye, doğusunda Sancaktepe ve güneydoğusunda Maltepe bulunan Ataşehir toplam 17 mahalleden oluşuyor. 

Ataşehir’e ulaşım 

Son yıllarda hızla gelişen bir ulaşım ağı olan Ataşehir, avantajlı bir lokasyona sahip. Anadolu Otoyolu, TEM ve E-5 Otoyolu’nun tam ortasında kalan Ataşehir’den İstanbul’un üç köprüsüne de kolaylıkla ulaşılabiliyor. Ayrıca Ataşehir’den Kadıköy ve Üsküdar’a İETT ve Özel Halk Otobüsleri, Üsküdar’a minibüs, Kadıköy, Taksim ve Bostancı’ya dolmuş seferleri yapılıyor. Kadıkıöy-Kartal Metrosu ile Kozyatağı ve Bostancı istasyonları ile Ataşehir’e kolay bir ulaşım sağlıyor. Çalışmaları devam eden Göztepe-Ataşehir-Ümraniye metrosunun ise 2019 yılı sonunda açılması planlanıyor. 

Ataşehir’de yer alan ve bölgeye yakın hastaneler 

  • Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi

  • Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi

  • Acıbadem Kozyatağı 

  • Florence Nightingale Hastanesi 

  • Memorial Ataşehir

  • Yeditepe Üniversitesi Hastanesi

  • Erdem Hastanesi

  • Kadıköy Şifa Hastanesi

  • Özel Eren Hastanesi 

  • Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi

  • Özel Atlas ve Medient KBB Hastanesi 

  • Medical Park Hospital

  • Central Hospital

  • Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi

  • Avicenna Hastanesi 

  • Türkan Saylan Tıp Merkezi

Ataşehir’de yer alan okullar 

  • Özel Ataşehir Piramit 

  • Özel Neşem ve Ataşehir Çevre Koleji Anaokulları 

  • İstanbul Üniversitesi Vakfı Adıgüzel Eğitim Kurumları

  • Mektebim Koleji

  • Bahçeşehir Koleji

  • Enstitü Koleji 

  • Doğa Koleji

  • Ataşehir Koleji

  • Anabilim Koleji

  • Sirus Koleji

  • Anakent Koleji 

  • Sevinç Koleji 

Ataşehir’de yer alan ve bölgeye yakın üniversiteler

  • Maltepe Üniversitesi

  • Yeditepe Üniversitesi

  • Acıbadem Üniversitesi 

  • Adıgüzel Meslek Yüksekokulu 

  • Ataşehir’de yer alan AVM’ler 

  • Palladium AVM

  • Optimum AVM

  • Brandium AVM

  • Water Garden AVM 

  • Novada Outlet

  • Bulvar 216 AVM

  • Carrefour İçerenköy AVM 

 

Firma Bilgisi: Canan Yapı Firma Bilgisi: Dekon Inşaat Firma Bilgisi: Rams Yapı Firma Bilgisi: Tahincioğlu Gayrimenkul Firma Bilgisi: Istanbul Yapı Firma Bilgisi: Suadiye Inşaat
Proje Bilgisi: Nidakule Ataşehir Proje Bilgisi: Dekon Plus Proje Bilgisi: Atasu Life Proje Bilgisi: Canan Business Proje Bilgisi: Sample Home

Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Selenium Retro 9'da mağaza ve ofis satışları sürüyor

Selenium Retro 9'da mağaza ve ofis satışları sürüyor

Torkam E-5 dükkanları satışa çıkıyor

Torkam E-5 dükkanları satışa çıkıyor

Taksim 360 ofislerinde yaşam başladı

Taksim 360 ofislerinde yaşam başladı

3S Firuze Konakları'nda 0,98 faiz oranı fırsatı devam ediyor

3S Firuze Konakları'nda 0,98 faiz oranı fırsatı devam ediyor

.

.

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR