Hafta sonu gezilecek 13 proje

Konut sahibi olmak isteyenler için hafta sonu gezilebilecek projeleri, konumlarını ve sosyal olanaklarını derledik... İşte hafta sonu gezilecek konut projeleri...

Hafta sonu gezilecek 13 proje


2018 yılına hızlı giriş yapan ve yeni yıla olumlu bakan inşaat sektörü, konut alıcıları için yepyeni kampanyalar hazırlıyor. Konut sahibi olmak istiyor ama bir türlü satın alacağınız evin konumuna karar veremiyorsanız, ödeme seçenekleri konusunda da fırsatlar bekliyorsanız hafta sonu gezebileceğiniz 10 avantajlı projeyi sizler için derledik. 
 

1. Bizimtepe Aydos / Halk GYO-Vakıf GYO 

Hafta sonu gezilecek 10 proje

Sancaktepe Samandıra Mahallesi'nde hayata geçirilen Bizimtepe Aydos Projesi 17 blokta 1.037 daireden meydana geliyor. Yüzde 90'ı yeşil alana ayrılan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Aydos Ormanı'nın yanında yükselen proje, İstanbul Finans Merkezi'ne, Sabiha Gökçen Havalimanı'na, eğitim kurumlarına, hastanelere ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile öne çıkıyor. Projenin sosyal olanakları arasında; açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kafe, restoran, basketbol sahası, tenis kortu, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru bulunuyor. 

Adres: Veysel Karani Mah. Kanuni Cad. No: 3/A/1 Sancaktepe / İstanbul
Telefon: 444 77 74
 

2. Sinpaş Aydos Country / Sinpaş GYO

Hafta sonu gezilecek 10 proje

Sinpaş GYO imzası ile İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Aydos Country projesinde toplam 900 daireye yer veriliyor. Hemen teslim durumunda olan Sinpaş Aydos Country projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projenin sakinlerine sunduğu sosyal olanaklar arasında yüzme havuzu, fitness, tenis kortu, çok amaçlı spor sahası ve yürüyüş yolları bulunuyor. 

Adres: Veysel Karani Mah. Gülhane Cad. No: 7 Sancaktepe / İstanbul
Telefon: 444 1 440 


3. Ondörtüç Pendik / İnsay Yapı 

Hafta sonu gezilecek 10 proje

İnsay Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesinde 241 adet daire ve 23 ticari birime yer veriliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden meydana gelen proje 40 bin metrekare inşaat alanına sahip. Pendik Güllübağlar Mahallesi'nde yer alan proje TEM Otoyolu'nun ve Metro istasyonunun yanı başında yer alıyor. Şehir içi ulaşım ağlarına yakın konumda yer alan proje aynı zamanda Sabiha Gökçen Havaalanı'na da olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. 

Adres: Güllübağlar Mah. Hürriyet Cad. Pendik / İstanbul
Telefon: 0216 314 14 14
 

4. Nuvo Dragos / Özderici GYO 

Hafta sonu gezilecek projeler

3 bloktan meydana gelen Nuvo Dragos projesinin ilk etabında toplam 484 daire, 8 ticari ünite yer alıyor. Avantajlı ödeme seçenekleri sunan Nuvo Dragos'ta daireler yaşama ve kazandırmaya hazır durumda. İster dairenize hemen taşınabilir ister kiraya vererek taksitlerinizi kira gelirinizle ödeyebilirsiniz. İstanbul Anadolu Yakası, Maltepe Tugay Yolu Caddesi'nde yer alan Nuvo Dragos konumu ile de avantaj sağlıyor. Proje,  Kartal-Kadıköy Metrosuna yürüme mesafesinde, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika mesafede, Sahil Yolu'na 5 dakika mesafede, Maltepe ve Bostancı İDO'ya ise 8 dakika mesafede konumlanıyor. Hemen teslim hemen tapu avantajı sunan projede devam eden kampanya kapsamında 120 ay yüzde 0,32 daiz oranı ile 2 bin 499 TL'den başlayan sabit taksitler, 60 ay sıfır faiz ve yüzde 1 KDV fırsatı sunuluyor. 

Adres: Tugay Yolu Caddesi, No: 12 Maltepe/İstanbul
Telefon: 0216 370 89 89 
 

5. Deluxia Park Business / Teknik Yapı

Hafta sonu gezilecek projeler

Sign Of The City Awards'ta en iyi ofis ödülüne layık görülen Deluxia Park Business projesi Kartal ve Maltepe'nin kesişim noktasında, adalar manzaralı ofis alanları ve benzersiz sosyal imkanlar sunuyor. Kartal'da yükselen Deluxia Park Business, A+ ofis konforu ile rahat bir yaşama imkanı sunuyor. 35 katlı tek kuleden oluşan projenin tamamı ofislerden meydana geliyor. 414 bağımsız bölümün yer aldığı Deluxia Park Business projesinde 18. katta geniş ve şık bir restoran, 19. katta ise fitness merkezi ve sauna bulunuyor. 

Adres: Cevizli Mah. Tugay Yolu Cad. No: 22 Maltepe/İstanbul
Telefon : 444 10 08
 

6. Nef Ormantepe / Timur Gayrimenkul - Fiba Grubu 

Hafta sonu gezilecek projeler

Çekmeköy'de yapılacak üç ayrı projenin ikinci ayağı olan Nef Ormantepe, Özyeğin Üniversitesi'nin hemen yanında yer alıyor. Proje, 2020 yılında faaliyete geçecek olan Çekmeköy metro durağının da yanı başında inşa ediliyor. Toplam 490 daireye yer verilen projede bloklar az katlı olarak yükseliyor. Az katlı mimarisi ile dikkat çeken Nef Ormantepe'de daireler yüksek tavanlı ve balkonlu olarak tasarlandı. Nef Ormantepe'de 1+1 daire fiyatları 299 bin TL, 2+1 daire fiyatları 429 bin TL, 3+1 daire fiyatları ise 649 bin TL olarak belirlendi 

Adres:  Nişantepe Mah. Şile Otoyolu üzeri Çekmeköy/İstanbul
Telefon: 444 9 633
 

7. Sinpaş Finans Şehir / Sinpaş 

Hafta sonu gezilecek projeler

Sinpaş Yapı imzası ile yükselen Finans Şehir projesi toplam 2 bin 750 konuttan meydana geliyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu proje İstanbul'un finans merkezi Ümraniye'de hayat bulunuyor. İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başında hayata geçirilen projede dev şehir parkı, piknik alanları, oturma terasları, uzun yürüyüş yolu, koşu ve bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar yer alacak. 2019 yılında teslim edilmesi planlanan Sinpaş Finans Şehir projesinde ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 

Adres: Çakmak Mah. Şenol Güneş Bulvarı, Serüven Sok. No: 1 Ümraniye/İstanbul
Telefon: 444 19 74 
 

8. Validebağ Konakları / DAP Yapı 

Hafta sonu gezilecek projeler

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Validebağ Konakları, 12 blokta toplam 319 daire ve 48 mağazadan meydana geliyor. Üsküdar Koşuyolu'nda hayata geçirilen Validebağ Konakları, Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Boğaz'a ve Kız Kulesi'ne yürüme mesafesinde, köprüye ve Avrasya Tüneli'ne komşu olan proje Validebağ Korusu'nun karşısında yer alıyor. Projenin yükseldiği arazi üzerinde Rıfat Ilgaz'ın önemli eseri Hababam Sınıfı'ndan uyarlanmış filmlere ev sahipliği yapan Adile Sultan Kasrı'da yer alıyor. Adile Sultan Kasrı'ndan esinlenilerek hayata geçirilen projede konak mimarisi ve geniş bahçeler öne çıkıyor. 

Adres: Altunizade Mah. Tophanelioğlu Cad. Koşuyolu-Üsküdar/İstanbul
Telefon: 444 93 27
 

9. Nidapark İstinye / Tahincioğlu 

Hafta sonu gezilecek projeler

Panorama, Vadi ve Koru etaplarından meydana gelen Nidapark İstinye projesinin, Panorama etabında 24 blok 202 bağımsız bölüm, Koru etabında 12 blok 134 bağımsız bölüm, Vadi etabında ise 19 blok 202 bağımsız bölüm yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle Tahincioğlu'nun hayata geçirdiği Nidapark İstinye projesi az katlı mimarisi ile öne çıkıyor. İstinye'de hayata geçirilen proje deniz manzarası ve mimari özellikleriyle yaşam standartlarınızı yükseğe çıkarmak için hazırlanıyor. Proje, bahçe üzerine 4-5 katlı olarak tasarlanan bloklar, 2+1'den 5+2'ye kadar değişen daire seçenekleriyle her ihtiyaca cevap verebilecek özelliklere sahip. 

Adres: Reşitpaşa Mah. Katar Cad. (İstinye Bayırı) No: 4-A Sarıyer/İstanbul
Telefon: 444 4 846 
 

10. Sea Pearl Ataköy / Kuzu Grup

Hafta sonu gezilecek projeler

Kuzu Grup'un Sea Pearl Ataköy projesi, İstanbul'un denize sıfır tek premium projesi olma özelliği taşıyor. 8 residence kulesi ve 1 otelden oluşan projede 1.401 konut, 62 rezidans ve otele ait 202 oda yer alıyor. Sea Pearl Ataköy projesinin ilk etabına Doğu, ikinci etabına ise Batı adı verildi. İlk etabında yaşamın başladığı projede ikinci etabın 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. 

Adres: Rauf Orbay Cad. Sahil Yolu No: 1 Bakırköy/İstanbul 
Telefon: 444 98 00 
 

11. Emaar Square / Emaar

Hafta sonu gezilecek projeler

İstanbul Anadolu Yakası'nda 5 yıldızlı bir otel, alışveriş merkezi, ofis bloğu, yatay ve dikey konut bloklarından meydana gelen Emaar Square projesi metroya 90 metre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre, Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ise 7 kilometre mesafede yer alıyor. 

Adres: Ayazma Cad. No: 78 Çamlıca, Üsküdar 34700 İstanbul
Telefon: 0216 547 17 17 
 

12. Lensistanbul / Lens Yapı 

Hafta sonu gezilecek projeler

Lens Yapı imzası ile İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Lensistanbul projesi toplam 1.162 adet daire ve 85 mağazadan meydana geliyor. 5 bloktan meydana gelen Lensistanbul'da daire sahiplerine restoran, spor alanları, cafe, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi imkanlar sunuluyor. Kurtköy'de World Atlantis AVM'ye komşu konumda yükselen proje Sabiha Gökçen Havaalanı'nın yanı başında yer alıyor. 

Adres: Osmanlı Bulvarı Kurtköy/İstanbul 
Telefon: 444 2 456
 

13. Kordon İstanbul / EgeYapı Group

Hafta sonu gezilecek projeler

EgeYapı Group'un Kağıthane'de yükselen projesi Kordon İstanbul'da toplam 559 konut ve 55 mağaza yer alıyor. Maslak ve Kağıthane'nin buluşma noktasında, Sadabad Deresi kıyısında 820 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi iki etap halinde yükselecek. İzmir'in Kordonboyu'nda ilham alınarak tasarlanan projeye ön talep sürecinde 4 binden fazla talep geldi. Kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi restora, cafe, yürüyüş parkuru gibi sosyal olanakların yer aldığı Kordon İstanbul projesinde teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor. 

Adres: Merkez Mah. Cendere Cad. Kağıthane/İstanbul 
Telefon: 444 5 343 

 


Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

.

.

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR