Dumankaya İnşaat’ın tüm projeleri

Kent içi ve kent çevresinde gelişmekte olan yeni yerleşim birimlerinde önemli projelere imza atan Dumankaya İnşaat’ın tüm projelerini sizin için detaylarıyla hazırladık

Dumankaya İnşaat’ın tüm projeleri

25 Ocak 2014 / emlakwebtv
Dumankaya’nın “Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak’’ misyonuyla değişime ve gelişime açık, müşteri odaklı, yenilikçi projelerinden, Gümüş Vadi Villaları, Dragos Drive, Yenişehir Evleri, Çekmeköy Evleri, Gizli Bahçe Konakları, Dragos Drive 34, Kelebek Vadisi Evleri, Gizli Bahçe Evleri, Manzara Konakları, Trend, Akdeniz Evleri, Konsept İstanbul, Trend Ekstra, Dumankaya Minimal, Flex Ataşehir, Kartal'ın "landmark projesi" Dumankaya Vizyon, Türkiye’nin ilk üçlü kulesi Dumankaya İkon, Dumankaya Adres, Dumankaya Adres Botanik, Dumankaya Modern, Dumankaya Flex sahiplerine teslim edildi.

Bugüne kadar 20 bine yakın konutun inşasına imza atan Dumankaya’nın, inşaatı devam eden yaşam merkezleri, Dumankaya Cadde, Adres Panorama, Dumankaya Modern Vadi, Adres Kampüs, Dumankaya Konsept Halkalı, Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Horizon’dır.

Dumankaya, inşaat başta olmak üzere otomotiv, rent a car, sigorta ve PVC kapı pencere üretimi alanında hizmet veriyor.

Dumankaya İnşaat’ın devam eden projeleri

Dumankaya, Türkiye’nin ekonomik, tarihi ve kültürel başkenti konumundaki İstanbul’da proje geliştiren bir kuruluş olarak, bir yandan merkezi semtlerin en tercih edilen bölgelerinde, bir yandan da dinamik bir şekilde büyüyen metropolün gelişim trendlerini yakından izleyerek kısa sürede prim yapacak yeni lokasyonlarda projeler sunmaktadır. Asya ve Avrupa kıtasının birbirine bağlayan Dumankaya’nın metropolün Avrupa ve Anadolu yakasında son yıllarda gerçekleştirdiği projelerin başlıcaları şunlardır:

HORİZON

Butik Bir Yaşam Alanı: Dumankaya Horizon

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Anadolu Yakası’nın en değerli semtlerinden biri olan Kartal’da İstanbul'da son yıllarda görülen fazlasıyla dik, dar ve iç içe geçmiş binaların aksine yatay, geniş, panoramik ve butik bir yaşam alanını hayata geçiriyor;

Dumankaya Horizon
Dumankaya İnşaat, kente kimlik katan, mimaride ve inovasyonda öncü projelerinden en yenisi Dumankaya Horizon Anadolu Yakası’nın en değerli semtlerinden Kartal’da bulunuyor. Son yıllarda görülen fazlasıyla dik, dar ve iç içe geçmiş binaların aksine yatay, geniş, panoramik ve butik bir yaşam alanı olarak tasarlandı. Proje bulunduğu lokasyon, sahip olduğu Adalar manzarası, mimari ve teknik özellikleri sayesinde bölgenin en prestijli yaşam alanlarından biri olmaya aday.

Kentsel yenileme ve ayrıcalıklı alanlar yaratma konusunda uzman, ünlü mimar Adnan Kazmaoğlu’nun tasarımı olan Dumankaya Horizon’ın A bloğunda 13 ticari birim ile 109 daire, B bloğunda ise 22 ticari birim ile 34 ticari ofis olmak üzere toplam 178 bağımsız ünite yer alıyor.

74–87 m2 arasında 1+1, 129–204 m2 arasında 2+1, 160–183 m2 arasında 2+1 dubleks, 206–219 m2 arasında 3+1 ve 286–299 m2 arasında 4+1 daire seçenekleri bulunan projede fiyatlar 442.000 ile 2.750.000 TL arasında değişiyor. Projenin teslim tarihi Temmuz 2015.

Dumankaya Horizon’da Ufka Dokunun
Anadolu Yakası’nın önemli merkezlerinden Kartal’da yükselen Dumankaya Horizon'ı İstanbul'un en değerli rezidanslarından biri yapan temel faktör, elbette kusursuz konumu. Anadolu Yakası'nın prestij hattı olan Sahil Yolu'nda, denize sıfır bir lokasyonda yer alan proje Bağdat Caddesi ve Pendik Marina gibi stil sahibi sosyal yaşam alanlarına ve önemli ulaşım merkezlerine yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Müşterilerin istek ve ihtiyaçlarının önem kazandığı ve mimari tasarımın öne çıktığı bir dönemde müşterinin beğenisine sunulan Horizon, bulunduğu lokasyon, sahip olduğu kapanmaz Adalar manzarası, IQ Akıllı ev teknolojisi sistemi, mimari kalitesi, butik AVM’si ve anahtar teslimi dekorasyon paketleri ile Dumankaya müşterilerine ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor. Proje ayrıca konut alanları ve ticari alanları ile İstanbul Anadolu Yakası’na artı bir değer katacak. 178 bağımsız üniteden oluşan bu butik proje bölgenin en önemli yaşam alanlarından biri olacak.

Lüksü, tasarımı ve konforu bir arada daire sahiplerinin hizmetine sunan Dumankaya Horizon, ulaşım açısından da çok çeşitli imkânlara sahip merkezi bir konumda yer alıyor. Kartal vapur ve deniz otobüsüne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 10 dakika uzaklıkta bulunan projenin bulunduğu bölge içinde dünyanın en büyük Adliye Sarayı, Türkan Saylan Kültür Merkezi, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Titanic Business Hotel Divan Otel Asia, The Green Park Hotel gibi önemli tesisler bulunuyor.


RİTİM İSTANBUL
Dumankaya Ritim İstanbul: şehrin ritmini arttırmaya hazırlanıyor

İstanbul’un Anadolu yakasında, Maltepe’nin en merkezi yerinde gerçekleştirilecek ve 2 faz halinde inşa edilecek olan Dumankaya Ritim İstanbul minimal estetiğin en yeni yorumunu sergileyen bir mimariye sahip olacak. Modern mimarisi, sahip olduğu adalar manzarası alışveriş ve sosyal donatıları ile daire sahiplerine teknoloji ve konforu bir arada sunan proje Maltepe’nin çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. DB Mimarlık - Bünyamin Derman tarafından projelendirilen Dumankaya Ritim İstanbul, her yönüyle gerçek bir yaşam alanı.

Her ihtiyaca cevap verecek yaşam alanları & daire seçenekleri
Maltepe E-5 karayolu üzerinde yükselecek ve 2 fazdan oluşacak projenin ilk fazında 36-37 m2 arasında stüdyo, 60-72 m2 arasında 1+1, 73-77 m2 arasında 1,5 +1, 95-111 m2 arasında 2+1 ve 156-162 m2 arasında değişen büyüklüklerde 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 176 daire, 35-116 m2 arasında değişen 31 adet mağaza, 42-121 m2 arasında değişen 33 adet ofisin bulunacağı 1.faz toplam 19179 m2 satış alanına sahip olan Ritim İstanbul’da fiyatlar 169.000 TL ile 910.000 TL arasında değişiyor.

Projenin geneline baktığımızda Ritim İstanbul’da stüdyodan loft dairelere, home-officelerden cadde mağazalarına 1.373 bağımsız bölümden oluşan seçenekler yer alacaktır.

Hem oturumcuya hem yatırımcıya hitap edecek detaylar
Zemin katlarda yer alacak cadde mağazaları, rezidans blokların girişlerindeki yüksek tavanlı ve son derece şık lobi alanları, kat bahçelerinin bulunduğu ara katlarda ki dinlenme alanları, lounge, restoran ve seyir terası ve kültür merkezini içinde barındıran özel alanlar. Cadde mağazaları, süpermarket, ofis ve bürolar, açık yüzme havuzları, Athletic-o Sports Club spor merkezi, auto showroom…

İçinde bulunan fuayesi, konferans salonu ve sanat galerisi ile Anadolu Yakası’nın çok önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan kültür merkezi…

Tüm bu özellikleri ile oturumcular ve yatırıcımlar için hem konum hem de sosyal yaşam anlamında cezbedici özelliklere sahip olmasıyla dikkat çekiyor Dumankaya Ritim İstanbul.

Her yere yakın bir yaşam keyfi
Maltepe E-5 karayolu üzerindeki Ritim İstanbul, bölgenin 2 kat büyüyerek, bölgenin en büyük alışveriş merkezi olan Carrefour Maltepe Park AVM’ye komşu olacak. Kadıköy-Kartal metrosunun Maltepe durağı hemen yanı başında olan proje, Kartal vapur ve deniz otobüsüne 10 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta. Projenin bulunduğu bölge içinde dünyanın en büyük Adliye sarayı, Türkan Saylan Kültür Merkezi, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Titanic Business Hotel gibi önemli tesisler bulunuyor. Ritim İstanbul projesi tüm ulaşım alternatiflerine olan yakınlığı sayesinde şehirden kopmadan şehirle kolayca bağlanmanızı sağlıyor.

MODERN VADİ
Her ihtiyaca uygun daire seçenekleri sunan “Dumankaya Modern Vadi”

Dumankaya İnşaat, Avrupa Yakası’nın en önemli noktalarından biri olan Bahçeşehir bölgesinde Dumankaya Modern’den sonra Dumankaya Modern Vadi projesini hayata geçirecek. Dumankaya Modern Vadi projesi konut alanları ve ticari alanları ile Esenyurt Bahçeşehir’e artı değer katacak önemli bir projedir. 1494 daireden ve geniş bir ticari alandan oluşan bu dev proje 290 milyon TL’lik yatırım değeriyle bölgenin en önemli yaşam alanlarından biri olmaya aday.

240.000 m2 inşaat alanına sahip olan Dumankaya Modern Vadi, toplam 11 blokta her ihtiyaca uygun daire seçenekleri sunacak. Dumankaya Modern Vadi 3 adet baza katına ve 12 adet apartman bloğu katına sahip toplam 6 adet blok, 8 -10 -13 kattan oluşan 3 adet yatay blok ve 26 -31 kattan oluşan 2 adet kule ile toplam 11 blokta, 1494 daire ve ticaret alanından oluşacak. Dumankaya Modern Vadi; stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleriyle her kesime ve her bütçeye hitap eden bir proje olacak. Projenin ana bloklarında 1+1 daireler 56-77, 2+1 daireler 91-115, 3+1 daireler 136-159, 4+1 daireler ise 160-185 m2 büyüklüklerinde değişen farklı seçenekler sunulurken, Kulelerde ise stüdyo daireler 35-38, 1+1 57-74 ve 2+1 daireler 93-96 m2 arasında değişecek.

Dumankaya Modern Vadi adalar arasında yaşam fırsatı sunuyor
Dumankaya Modern Vadi projesinin ana blokları dışında en önemli özelliği farklı konseptlere sahip ada ve teraslar içermesi. Projede koru adaları, sessiz adalar ve şifa adaları bulunacak. Oyun adalarında ise sahne ve seyir terasları yer alacak. Yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, Kule Restaurant, güneşlenme terasları projeye renk katan sosyal alanlar arasında. Modern Vadi Club adlı sosyal tesis kapsamında ise hobi odaları, kütüphane, çocuk etüt merkezi, fitness center, kafeterya ve özel yüzme havuzu bulunacak. Dumankaya Modern Vadi açık ve kapalı otopark imkanlarıyla da daire sahiplerinin yaşamını kolaylaştırırken, bütün bunlara ek olarak tüm dairelere büyüklüklerine göre çeşitli paketler halinde Dumankaya IQ zeki ev teknolojileri hizmeti sunulacak.

Modern Vadi’de ticaret merkezi
Dumankaya Modern Vadi konut alanları haricinde geniş bir ticari alan da sunacak. Konut alanı ile ticari alanın bağlantısı ise kaskatlı havuzlar ve İspanyol merdivenleri ile sağlanacak. Dükkan ve ticari alanların önlerinde gezinti yolları ve yeme içme alanları bulunurken, büyük süs havuzu ve ışık oyunları ile fıskiyelerin çevreye farklı bir görünüm kazandırması hedefleniyor. Geniş yeşil alanlara sahip bu bölge ferah bir alışveriş için dört dörtlük bir atmosfer sunulacak. Ayrıca, Dumankaya Modern Vadi’de showroom’u ve servis alanlarıyla kapsamlı bir auto center da yer alacak.

DUMANKAYA MİKS
Dumankaya’dan Halkalı Atakent’te 5 yıldızlı yatırım

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Halkalı Atakent Bölgesinde TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş işbirliği ile yeni projesi Dumankaya Miks projesini hayata geçiriyor.

Atatürk Havaalanı, metro, Marmaray ve yeni yapılacak TEM bağlantı kavşağı ile ulaşım açısından da önemli bir noktada bulunan Dumankaya Miks Türkiye’nin en büyük fuar ve eğlence alanı Temapark ile Avrupa Yakası’nın en önemli sağlık tesislerinden biri olan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanı başında bulunuyor.

Dumankaya Miks içerisinde bulunan 657 suit daire ve ticari alanları ile bölgede önemli bir yatırım fırsatı sunuyor.

Projenin olduğu bölge Avrupa Yakası’nın önemli ve büyük devlet hastanesi yatırımlarından biri olan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen yanı başında. Bölge sağlık yatırımları ile büyüyecek ve daha da genişleyerek sağlık alanında yatırım yapacak müşterilerin de ilgi odağı haline gelecek. Proje aynı zamanda Türkiye’nin en büyük fuar ve eğlence alanı Temapark’ın hemen yanıbaşında.


KONSEPT HALKALI

Halkalı’da fark oluşturacak bir proje: Dumankaya konsept halkalı

Dumankaya İnşaat, Avrupa yakasındaki yatırımlarına bir yenisini ekleyerek hayata geçireceği Dumankaya Konsept Halkalı projesinde hem oturumcuya hem de yatırımcıya hitap ediyor.

Dumankaya Konsept Halkalı'da Küçükçekmece Gölü'nün mavi atmosferi su kanalları ve havuzlarla yeniden yorumlanıyor. Simetrik mimariye katılan hareketle yeni bir geometri kuran Dumankaya Konsept Halkalı toplam 812 rezidans daire ve 21 adet villadan oluşuyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleriyle her kesime ve her bütçeye hitap edecek olan projede 1+1 daireler 52-62 m2, 2+1 daireler 78-124 m2, 3+1 daireler 131-172 m2 ve 4+1 daireler 160 m2 büyüklükleri arasında değişen farklı seçenekler ile sunuluyor.

Dumankaya Konsept Halkalı, İstanbul'un gözde yaşam alanları arasında ilk sıralarda yer alan Halkalı'daki dinamizme hareket getiriyor ;bölgenin modern yüzü yenileniyor. Dairelerdeki rezidans yaşam konforunu Dumankaya Pusula sunarken, dileyen Dumankaya IQ'nun zeki ev teknolojisinden de yararlanıyor.

Proje kapsamında açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, sosyal tesis, çoçuk oyun alanı, sauna, fitness, hobi odası, kafe, yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kanalları, peyzaj alanları ve kapalı otopark bulunuyor. 1+1, 2+1,3+1 dairelerden oluşan Konsept Halkalı’da fiyatlar 177 bin TL ile 452 bin TL arasında değişiyor.

ADRES PROJELERİ

Üniversitelerin Yeni Merkezinde Yeni 2 Adres, Yine 2 Fırsat: adres kampüs güney ve adres kampüs panorama

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, çok kazandıran Adres projelerine 11. ve 12. Adres’leri de ekleyerek yine yatırımcılara çok kazandıran fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Adres Kampüs Güney Projesi, 89 adet konut ve 4 adet ticari alandan oluşuyor. Projede, 59 adet 54-58 m2 aralığında değişen 1+1 daire ve 30 adet 81 m2 2+1 daire yer alıyor. Projede ayrıca fitness, TV odası ve sohbet odası gibi sosyal yaşam alanlarının yanı sıra açık otopark da bulunuyor. Adres Kampüs Panorama ise 53-60 m2 arasında değişen 29 adet 1+1 dairenin yanı sıra 2 adet ticari alana da sahip.

Yeni Üniversiteler Merkezi: Tuzla-Aydınlı
Tuzla ve Pendik bölgeleri eğitim kurumları açısından oldukça zengin. Halen eğitim veren Koç İlköğretim Okulu ve Lisesi, Sabancı ve Okan Üniversiteleri, İTÜ Denizcilik Fakültesi ile yakın gelecekte tamamlanması planlanan Süleyman Şah, Medeniyet, Gedik, Piri Reis ve İstanbul Ticaret Üniversitelerinin kampüslerinin hizmete girmesiyle bölge çok önemli bir eğitim merkezi haline gelecek.E-5 ve TEM otoyolları ile Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ve Pendik feribot iskelesine yakınlığıyla ayrı bir avantaja sahip olan bölge, yapımı süren Marmaray’ın Sabiha Gökçen’e bağlanmasıyla daha da önem kazanacak. Çevredeki beş yıldızlı oteller arasında; Divan Otel Asia, The Green Park, Titanic ile Crown Plaza Asia sayılabilir. Viaport, Atlantis, Pendorya, Neomarin ve Marina Mall bölgedeki önemli alışveriş merkezleri olarak öne çıkıyor. Bölgede ayrıca Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Anadolu Sağlık Merkezi, Teknopark ve Tübitak gibi önemli tesisler de bulunuyor.

Oturumcular için Büyük Fırsat ve Cazip Ödeme Koşulları ile kazandıracak yeni Adres’ler: Adres Su & Adres Natura

Dumankaya’nın gerçekleştirdiği projeleri ile canlanan, hem oturumcusuna hem yatırımcısına çok kazandıran nitelikli projeler ile değerlenen Gizli Bahçe bölgesi Adres’lerin yepyeni 2 etabına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor; ADRES SU VE ADRES NATURA

Her bütçeye uygun cazip daire seçenekleri ile ev arama anlayışını bir tık öteye taşıyan Dumankaya.com, “Ev Aramaya Son” sloganı kapsamında yepyeni 2 etabı ev sahibi olmak isteyen oturumculara ve cazip koşullardan yararlanarak kazanmak isteyen yatırımcılara sunuyor.

Konumu itibariye Sabiha Gökçen Havalimanına komşu olan, üniversiteler bölgesinde yer alan, yakın çevresinde Anadolu Sağlık Merkezi ve Tübitak’ın çok yakında TOKİ’nin hayata geçireceği 5.000 konutluk “Kentsel Dönüşüm Projesi”nin bulunduğu Gizli Bahçe, içinde Dumankaya tarafından inşa edilen son derece nezih ve nitelikli projeler ile her gün daha çok değerlenirken, öte yandan saklı güzelliği ve yemyeşil doğası ile keyifli bir yaşam sunuyor.

Bugüne kadar, gerçekleştirilen toplam 6 projede yatırımcılardan büyük ilgi gören Adres projeleri şimdi ise modern konfor anlayışı, zengin sosyal yaşamı ve yemyeşil doğası ile dikkat çeken Gizli Bahçe bölgesi daire sahiplerinin bir yandan içinde keyifle yaşarken bir yandan da çok kazanacakları 2 yeni yaşam projesi olan Adres Su ve Adres Natura ile zenginleşiyor.

Dumankaya İnşaat’ın teslim edilen projelerinden örnekler

İKON

İstanbul’un Yeni Simgesi “Dumankaya İkon”

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın Göztepe’de hayata geçirdiği, konumuyla ve mimarisiyle bulunduğu lokasyona değer katan Dumankaya İkon projesinde daire teslimleri 31 Aralık 2012 tarihinde yapıldı.

Eylül 2009’da yapımına başlanan biri 40 diğerleri 41’er kattan oluşan Türkiye’nin ilk üçüz kulesi İstanbul’un yeni simgesi Dumankaya İKON’da daireler tam zamanında sahipleriyle buluşurken, teslimler 18 Ocak 2012 tarihine kadar sürdü. Dumankaya İnşaat, 2012 yılı içerisinde Adres Lobi projesiyle birlikte 1903 daire teslimi gerçekleştirdi ve 31 Aralık’ta teslimlerine başlanan Dumankaya İkon ile bu rakam 2956 oldu.

TAGO Mimarlık tarafından tasarlanan özgün mimarisiyle bölgenin yeni çekim merkezi haline gelen Dumankaya İkon tasarımı, mimarisi ve sosyal donatıları ile Göztepe’ye yeni bir soluk kazandırdı. 41’er ve 40 katlı 3 kulenin birleşmesiyle 1.022 rezidans daire ve 31 home office ile birlikte toplam 1.053 daireden oluşan proje, eşsiz deniz ve şehir manzarası, 21. ve 22. katlarda bulunan seyir teras ve bahçeleriyle daire sakinlerinin yaşamlarına renk katıyor.

Dumankaya İKON’da rezidans hizmetleri kapsamında business lounge’tan laundry’e, teknik bakım ve onarımdan 24 saat profesyonel resepsiyona, posta hizmetlerinden güvenliğe geniş bir hizmet yelpazesi sunuluyor. Kapalı otoparkın bulunduğu proje, fitness center, futbol ve basketbol sahaları, kapalı, açık ve çocuk havuzları gibi zengin spor olanaklarıyla dikkat çekiyor. Daireler de klima alt yapısı, pay ölçerli merkezi ısıtma, 22. kattan sonra havalandırma sistemi ile projede 24 saat güvenlik ve kamera sistemleri gibi özellikler bir arada sunuluyor. Ayrıca, projenin giriş katlarında Alışveriş birimleri, güzellik salonu, kuru temizleme, kafeterya gibi yaşamı kolaylaştıracak birimlerde bulunuyor.

149 metrelik yüksekliğiyle eşsiz bir manzaraya sahip olan İKON, konumunun da avantajıyla, CarrefourSA, Metro Gross Market, Optimum, Palladium gibi AVM’ler, Medical Park, Kadıköy Şifa, Acıbadem, Memorial, Yeditepe gibi hastaneler, Marriott Hotel, Bostancı Greenpark gibi beş yıldızlı oteller ile diğer önemli sosyal merkezlerin de çok yakınında bulunuyor. Bunun yanı sıra İKON’a çok yakın konumdaki Batı Ataşehir’de yakın gelecekte kurulması beklenen ve aralarında Merkez Bankası ve Ziraat Bankası’nın da bulunduğu finans merkezleri ile bölgenin daha da değer kazanacağı bekleniyor.

VİZYON

Kartal’ın Land Mark Projesi: Dumankaya Vizyon

Dumankaya Vizyon, şehrin gelecekteki landmark’larından biri olmayı amaçlayan, son derece modern, yenilikçi ve çarpıcı bir mimari anlayışla şekillenen iddialı bir proje... Mimar Tatsuya Yamamoto ve Gökhan Aktan Altuğ'un (Tago Mimarlık) ortak eseri.

Kartal’da 33 ve 25 katlı iki blok üzerinde hızla yükselen Dumankaya Vizyon, rezidans daireler, home ofis ve mağazalardan oluşuyor. 350 rezidans dairenin bulunduğu projede stüdyodan 1+1 ve 2+1’e, 3+1 daireden loft daireye pek çok seçenek bulunuyor.

Dumankaya Vizyon’da rezidans hizmetleri kapsamında house keeping’den laundry’e, teknik bakım ve onarımdan 24 saat profesyonel resepsiyona, posta hizmetlerinden güvenliğe geniş bir hizmet yelpazesi sunulacak. Tüm projenin altı boydan boya kapalı otopark olacak ve her daireye en az bir araçlık otopark alanı düşecek. Rezidans blokları arasındaki bölüm daire sahiplerine yönelik bir sosyal merkez olarak tasarlandı. Burada restoranlar,kafeler,business lounge ,yüzme havuzu, fitness center, sauna, Türk hamamı buhar odası,masaj şok duş ve vitamin bar gibi mekânlar olacak. Rezidans sahipleri ayrıca alışveriş biriminin üstünde bulunan teras bahçeler, manzara terasları ve koşu parkurlarından da yararlanacaklar. Zengin spor imkânlarıyla dikkat çeken projede daire sahipleri için tenis kortu ve basketbol sahası da bulunuyor. Alışveriş merkezinin önünün ise modern peyzaj alanları olarak değerlendirilmesi planlanıyor.

ADRES PANORAMA

Tuzla’da yepyeni bir adres: Adres Panorama

Anadolu Yakası’nın en hızlı gelişen bölgesi Tuzla – Aydınlı’da yer alan Adres projelerine bir yenisini olan Adres Panorama projesinde dairelerde akıllı kat planları ile günümüz trendlerine uygun optimum kullanım alanları oluşturulmuştur. Ayrıca bu daireler optimum zevkle standart dekorasyona sahip şekilde teslimleri gerçekleştirildi.

Adres Panorama 10 katlı 3 bloktan ve toplam 245 adet konuttan oluşuyor. 52–56 m2 1+1 ve 80-85m2 seçenekler sunan 2+1 dairelerden oluşan proje, konumu itibariyle yatırımcılara avantajlı fırsatlar sundu. Yaklaşık 11 dönüm üzerine kurulacak olan proje kapsamında açık yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları, geniş peyzaj alanları gibi sosyal donatılara ek olarak yaklaşık 300 m2 den oluşan sosyal tesis binası da yer alıyor. Adres Club altında hizmet veren binada site sakinleri fitness, sauna ve kafeterya gibi alanlardan faydalanabiliyorlar. Tünel kalıp sistemi ile inşa edilecek olan Adres Panorama müşterilerimize gerek güvenlik sistemleri gerek sahip olduğu otopark alanları ile güvenli ve konforlu bir yaşam alanı vaat ediyor.

Tuzla-Aydınlı’da karayolu ile E5 Tersane ve İçmeler Kavşağı’na 4 km mesafede yer alması ulaşımda büyük avantaj sağlıyor. TEM Kurtköy gişelerine 12 km mesafede bulunan Adres Panoramaprojesi sahil yoluna 5 km ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen havalimanı Sabiha Gökçen’e 8 km mesafede yer alıyor. Ayrıca Pendik feribot ve deniz otobüsü ise 10 dakika uzaklıkta.

Marmaray ve hafif metronun da yakın gelecekte Aydınlı’ya ulaşması bekleniyor. Bunlara ek olarak, çevrede Divan Asia, Titanic, Viaport Hotel gibi beş yıldızlı oteller, Atlantis, Viaport, Pendorya, Neomarin, MarinTurk gibi AVM’ler ve inşası tamamlanmak üzere olan Uluslar arası Fuar ve Kongre Merkezi bulunmaktadır. Koç Lisesi, Sabancı ve Okan Üniversiteleri, İstanbul Park pisti Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Tuzla Tersanesi, Anadolu Sağlık Merkezi gibi önemli tesislerin yakınında bulunmasıyla da Adres Panorama önemli bir yatırım fırsatı sunuyor.

DUMANKAYA CADDE

Kurtköy’ün Kalbi “Dumankaya Cadde”de Atacak

Dumankaya’nın üç tarafı caddelerle çevrili yeni projesi Dumankaya Cadde, rezidans, home office ve alışveriş birimleriyle Kurtköy’ün yeni buluşma noktası olacak.

Dumankaya Cadde, 10’ar katlı 3 blokta toplam 303 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu projede villa konseptine sahip teras bahçeli projede dubleks daireler de yer alıyor. Bloklardan birinin tamamen home office’lere ayrıldığı Dumankaya Cadde, en son bilişim teknolojisi hizmetleri sunuyor.

Tago Mimarlık tarafından dizayn edilen Dumankaya Cadde’de her türlü ihtiyacın giderilebileceği zenginlikte ve çeşitlilikte bir alışveriş caddesi bulunuyor. Dumankaya Cadde’nin alışveriş birimleri, marketten butiğe, kuaförden kuru temizlemeye farklı alanlarda hizmet veren mağazalarıyla farklı lezzetler sunan, keyifli sohbetlere mekan olacak kafeler ve restaurantlar bölgenin en canlı yerlerinden olacak. Projedeki İç Cadde üzerindeki göletler, fıskiyeler, yansıma havuzları ise atmosfere ayrı bir renk katacak. Bunun yanı sıra Dumankaya Cadde’de açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, toplantı odaları, teras bahçeleri, 24 saat güvenlik, resepsiyon hizmetleri gibi birçok sosyal donatı yer alıyor.

DUMANKAYA MODERN

Bahçeşehir “Dumankaya Modern” İle Farklı Bir Boyut Kazandı

48 yıllık tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın Avrupa Yakası’ndaki ilk projesi Dumankaya Modern, alanında başarılı birçok ismin bir araya gelerek mimari, sanat, tasarım, doğa ve ışık boyutlarıyla Dumankaya farkını ve anlayışını bu bölgeye taşıyan bir proje olma özelliği taşıyor.

22 dönüm arazi üzerinde 6 blok ve bu blokları birbirine bağlayan yatay bloklardan oluşan Dumankaya Modern’de Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire çeşitleriyle toplam 716 daire bulunuyor. Bunun yanı sıra farklı konseptlerde 7 avlu, 2 yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, Kafeterya, Fitness Center, Sanat atölyeleri, Hobi odaları, Spor sahası, Çocuk oyun alanı, Yürüyüş ve koşu parkurları, %65 yeşil alan, Yansıma havuzları, Açık ve kapalı otoparklar, 24 saat güvenlik gibi birçok sosyal donatı Dumankaya Modern’de bir arada sunuluyor.

Gelenekselden kopmayan Dumankaya Modern’de çocukların hatıralarında heykel olacak Sanatın tüm boyutlarını gündelik yaşama kazandıran Dumankaya Modern’de ünlü heykeltıraş Mehmet Aksoy ile çalışıldı ve Dumankaya Modern için tasarladığı heykelle proje sanat boyutuyla da farklı bir kimlik kazandı.

Dumankaya Modern için heykel tasarımı yapan ünlü heykeltıraş Mehmet Aksoy, “Sanat ve sanatsal öğeleri günümüz modern konut projelerinde görmek çok güç, Dumankaya Modern’de heykel sanatının günlük yaşama damgasını vurmasını istedim. Çocuklar beton bloklar arasında büyüyüp yetişiyorlar. Bu yüzden bu proje üzerinde çalışırken Çocuklar heykelle büyüsün, hatıralarında heykel olsun”istediğini belirtiyor.

DİZAYN

Dumankaya’dan farklı bir bakış açısı: “Dumankaya Dizayn”

Anadolu Yakası’nın gelecekteki en önemli merkezlerinden birisi olacak Tuzla Aydınlı’daki Dumankaya Dizayn, farklı mimarisi ve dikkat çeken konumu ile hem yatırım hem de oturum için son derece uygun bir proje.

Tuzla Tersanesi’nden Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve TEM’e çıkan otoyol üzerinde 8300 m2 alanda 3 bloktaki 330 daireden oluşan bu seçkin projede blokların her biri farklı bir açıdan İstanbul’a bakıyor. Bloklardan biri bölgenin en güzel korularından Çamlıbel’e bakarken, diğer bloklar ise Sabiha Gökçen Havaalanı ile Marmara Denizi manzaralı.

12’şer katlı 3 blokta stüdyo, 1+1, 2+1 ve dubleks loft’ların yer alacağı projede, stüdyo daireler 35–41 m2, 1+1’ler 50–69 m2, 2+1’ler 80-83 m2 ve loft’lar ise 126–178 m2 arasında değişiyor.

Dumankaya Dizayn’da üç bloğun tam ortasında, eğimli araziye uyum sağlayan kademeli göletler bulunuyor. Göletler ayrıca şelale işlevi görerek iç peyzaja ayrı bir renk katıyor.

Yetişkinler ve çocuklar için açık yüzme havuzları, kafeterya, fitness center, sauna, hamam, mini spor sahası, çocuk oyun alanı, gezinti ve koşu parkurları, manzara terasları, göletler ve şelaleler, açık-kapalı otopark ve 24 saat güvenlik hizmetleri projenin sosyal donatılarını oluşturuyor.

FLEX KURTKÖY

Kurtköy’ün Yeni İş Ve Yaşam Merkezi Flex Kurtköy

Dumankaya İnşaat’ın Kurtköy’de hayata geçirdiği home office projesi Dumankaya Flex Kurtköy’de daire teslimleri tamamlandı. En ileri teknolojik alt yapıya sahip olmasının yanı sıra çevreye duyarlı bir yaşam alanı imkanı sunan Dumankaya Kurtköy Flex, doğal kaynakları koruyan, enerji tüketiminde maksimum tasarruf sağlayan ekolojik bir iş ve yaşam merkezi olacak. Sunduğu geniş sosyal imkânlar ve yüksek teknolojilerle ev ve iş hayatının standartlarını kökten değiştirecek projede toplamda 376 adet home office bulunuyor.

Dumankaya Flex Kurtköy projesinde, ev rahatlığı ve konforu korunurken en üst düzey teknolojik alt yapı ve kapalı devre iletişim platformu ile hava durumundan trafiğe, site içi duyurulardan Dumankaya haberlerine kadar her türlü konuda bilgi edinilebiliyor. Projenini içerisinde yer alan toplantı salonları, lobi hizmetleri, fitness salonu, çocuk oyun alanı, alışveriş birimleri, teras bahçeleri, kademeli yansıma havuzları gibi sunduğu sosyal imkânlar ve yüksek teknolojilerle ev ve iş hayatının standartlarını kökten değiştirecek.
Sabiha Gökçen Havalimanı, Formula 1 pisti, beş yıldızlı oteller, alışveriş merkezleri, eğitim kampüsleri ve sağlık kuruluşlarına olan yakınlığı ile bölgenin en hızlı gelişen ticari merkezlerinden birisi olmaya aday.

Dumankaya Flex Kurtköy, uluslararası normlarda çevreyi ve doğal kaynakları koruyup gözeten anlayışla yeşil bir dünyayı selamlayan yeni bir yaşamı hedefliyor. Flex her türlü alt yapısı ve mimari özellikleriyle Leed sertifikasına aday bir proje olarak farklılaşıyor. Bu özelliği ile Dumankaya Flex Kurtköy’de ısı ve ses yalıtımıyla daha az maliyet, daha az karbon salınımı, yeşil çatı uygulamasıyla yağmur suyundan yararlanma, atık sisteminin yükünü hafifletme, bölge florasından oluşturulan yeşil katmanlarla oksijen üretimi ve sera etkisi oluşturan yansımaları en aza indirgeme gibi birçok konuda çevreye daha duyarlı bir yaşam alanı hedefleniyor.

TREND EKSTRA

Özgün Mimarisi ile Dumankaya’dan Yeni Bir Proje: Trend Ekstra

Özgün mimarisi ve sunduğu yaşam standartlarıyla Kurtköy’ün simgesi olan Trend, gördüğü yoğun ilgi üzerine yeni bir etapla daha da büyüdü: Trend Ekstra. Trend Ekstra T formunda bir yapıdan oluşuyor. Böylece hiçbir blok birbirinin manzarasını kesmiyor. Bloklar birbirlerine camdan şeffaf koridorlarla bağlanıyor, 3. katta bulunan bahçe ekstra yeşil alan yaratarak sokağa çıkmadan doğanın keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Geniş lobi ise estetik bir anlayışla dekore edilen, sanat galerisi ve dinleme köşeleriyle çeşitli hobiler için de özel bir mekan işlevi görüyor.

Trend Ekstra’da öğrenci, bekar, yeni evli, çok çocuklu ya da emekli herkes için daire seçenekleri bulunuyor. 172 dairenin bulunduğu bu yaşam merkezinde 65 m2 1+1 stüdyodan 151 m2 3+1 daireye 9 ayn seçenek sunuluyor. Trend Ekstra’da ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzları, kafeterya, sauna, Türk hamamı, fitness center, çok amaçlı salon, çocuklar için temalı oyun parkı ve oyun odası, kameriye, koşu ve yürüyüş yolları ile 10 mağazalı bir alışveriş merkezi bulunuyor.

ADRES LOBİ

Dumankaya İnşaat’tan Adres Lobi Projesine Erken Teslim Müjdesi

Dumankaya İnşaat, teslimlerde hız kesmeyerek Anadolu Yakası’nın önemli merkezlerinden Tuzla-Aydınlı’daki Adres Lobi projesinin teslimlerine start verdi. Otel konforunu aratmayan donatıları ve semt çarşısı niteliğindeki ticari alanlarıyla farklılaşan proje, daire sahiplerine 15 gün erken teslim edilmeye başlandı. Erken başlayan teslimlerle birlikte Adres Lobi’de 2012 yılı içerisinde yaklaşık 1903 daire teslim edilecek.

Hızla gelişen ve değerlenen Tuzla-Aydınlı bölgesinin ihtiyaçlarının göz önüne alarak geliştirilen projede 41 adet ticari alan ile bölgeye bir semt çarşısı geliyor. Tuzla-Aydınlı’da 3 tarafı bulvarla çevrili merkezi bir noktada bulunan Adres Lobi 11’er katlı 2 blokta toplam 527 daireden oluşuyor. 10’ar katlı 2 blokta stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konutların yer alacağı projede, stüdyo daireler 34-41m2, 1+1’ler 52-61 m2, 2+1’ler 78-92 m2 ve 3+1’ler ise 105-146 m2 arasında değişiyor.

Adres Lobi’de stüdyodan 1+1’e, 2+1’den 3+1’e çeşitli büyüklükte dairelerin yanında projede dubleks daireler de yer alıyor. Her katta teras bahçelerin bulunduğu Adres Lobi’de dairelere en son bilişim teknolojisi hizmetleri sunulacak. Bir Vestel Şirketler Grubu kuruluşu olan Dexar ve Dumankaya’nın işbirliği ile her daireye kapalı devre yayın ve iletişim platformu kurularak bu teknolojiden en üst seviyede yararlanmaları sağlanacak. Ayrıca Adres Lobi’de yaşayan her aileye semt çarşısındaki mağazalarda ve sosyal tesislerde kullanacakları kredi kartı özellikli özel yaşam kartları verilecek.

Tago Mimarlık tarafından dizayn edilen Adres Lobi ikisi daire ve dükkanlara ayrılmış, biri lobi ve sosyal alanların bulunduğu 3 bloktan oluşuyor. Projenin ana merkezi projeye de adını veren görkemli lobisi. Yüksek tavanlı bu görkemli lobi siteye ana girişi sağlıyor ve kapsamlı lobi hizmeti veriyor. Lobinin iki yanında kafeterya, fitness center, sauna ve hamam ile toplantı salonu gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Lobiye yakın dış cephede Tuzla-Aydınlı’nın kalbinin atacağı semt çarşısı yer alıyor. Bunun yanı sıra yeşil alanlara geniş yer ayrılan projede, 350 m2 açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, mini basketbol sahası, yansıma havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, 24 saat güvenlik, dileyen daire sahiplerine “Adres Lobi’ye özel” mobilya üniteleri bulunuyor.

Adres Lobi, TEM ve E-5 otoyollarının tam ortasında bulunduğundan şehir içi ve şehirlerarası ulaşımda büyük avantaj sağlıyor. Türkiye’nin en hızlı büyüyen havalimanı Sabiha Gökçen’e 5 dakika, Pendik feribot ve deniz otobüsü ise 10 dakika uzaklıkta olan proje Marmaray ve hafif metronun da yakın gelecekte Aydınlı’ya ulaşmasıyla değer kazanacak bir bölgede yer alıyor. Ayrıca, çevrede Divan Asia, Titanic, Viaport Hotel gibi beş yıldızlı oteller, Atlantis, Viaport, Pendorya, Neomarin, MarinTurk gibi AVM’ler, Koç Lisesi, Sabancı ve Okan Üniversiteleri, İstanbul Park pisti, Teknopark gibi önemli tesislerin de bulunduğu bölgede Adres Lobi benzersiz bir yaşam alanı hizmeti sunuyor.


DUMANKAYA MİNİMAL

Farklıyı Seçmek İsteyenler İçin Yeni Bir Yaşam Alanı: Dumankaya Minimal

Dumankaya İnşaat, yaşamında farklı seçimler yapmak isteyenler için tasarladığı yeni yaşam alanı Dumankaya Minimal, panaromik manzarası, mimarisindeki yalınlık, sade detayları, beklenmedik noktalardaki bahçeleri, ferah daireleri, çeşitli sosyal alanları ve kolay ulaşımı ile farklılaşan bir proje. Sade ve güçlü bir mimarisiyle dikkat çeken Minimal, mimarı Bünyamin Derman’ın deyimiyle: “Şehrin hızlı akışı içinde ama bu yaşantının dışında hayatın yaşanacağı özel bir alan, insanların yeşilin içinde, ayakları toprağa değerek nefes aldıkları bir yer”.

Dumankaya Minimal, ortaya koyduğu yaşantı tanımı, ölçeği, mekânsal ve kütlesel kurgusu ile işlevsel ev kavramının gerçek anlamda içini dolduran bir proje olarak ön plana çıkıyor. Zamana direnen, insanların her daim beğendikleri vazgeçemedikleri şeyler vardır; Dumankaya Minimal de modası hiç geçmeyecek bir tasarım olarak vazgeçilmez olmaya aday bir proje. Dumankaya Minimal’in planlamasındaki esneklik, yatayda ve düşeyde farklı plan tiplerinin çözümü, ev sahipleri için seçenekleri arttırırken konutların mimarisini de birbirinden farklılaştırıyor. Konut içlerindeki serbest mekân kurgusu, zaman içindeki değişiklik taleplerine de karşılık verebilecek nitelikte.


FLEX ATAŞEHİR

Dumankaya’dan “İş ile Evi”Bir araya getiren proje: Flex Ataşehir

İstanbul’un en gözde semti Ataşehir’de yer alan Flex projesi ile Dumankaya İnşaat, iş ile ev kavramlarını bir araya getirdi. Ataşehir’de 15 katlı stüdyo ve 1+1 home office tipi 90 daireden oluşan projede 39 metrekarelik stüdyo daireler ile 62 metrekarelik 1+1 daireler bulunuyor.

Ulaşım sorununun günden güne arttığı İstanbul’da, Ataşehir gibi önemli bir bölgede yer alan Flex; Ev ve ofis arasındaki kaybolan zamana çözüm olarak geliştirildi. Proje, hem ofis hem de ev olarak kullanılabilecek daire tipleriyle her açıdan yatırımcısına kazanç sağlıyor. Ataşehir’de bulunan Flex, 15 katlı optimum kullanım alanlarına sahip stüdyo ve 1+1 home office tipi 90 daireden oluşuyor. Dumankaya’nın farklı mimari anlayışını sergileyen projede en üst katlar loft dairelere ayrılıyor. Flex’te geniş lobi alanı, fitness center, açık - kapalı otopark, mağaza alanları, 24 saat güvenlik hizmeti ve toplantı salonu gibi birçok sosyal donatı alanı bir arada yer alıyor.

Firma Bilgisi: Dumankaya Inşaat

Yazar: emlakwebtv
Etiketler:
Yorum

Benzer Haberler

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

.

.

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR