Park Yaşam Mavişehir Tanıtım Filmi

Park Yaşam Mavişehir Tanıtım Filmi emlakwebtv'de

 

Ürettikleri önemli projelerle Türkiye'nin kalkınmasına ve uluslararası platformda saygınlık kazanmasına katkıda bulunan, inşaat sektörünün öncü firmalarından Türkerler, Durmaz ve İzka hayallerinizi inşa etmek üzere bu projede güçlerini birleştirdiler. Bugün hayatımızı kolaylaştıran ve güvenle yaşamamızı sağlayan yüzlerce projeye imza atan Türkerler, Durmaz ve İzka, tecrübelerini, bilgi birikimlerini, teknolojik güçlerini ve sizi geleceğin yaşam alanına taşıyacak vizyonlarını bu projeye yansıttılar.

Park Yaşam Mavişehir, Karşıyaka - Mavişehir'de 32.104 m2 alan üzerinde, sahile ve hafif raylı metro istasyonuna 2 dakika uzaklıkta, İzmir'in en önemli alışveriş merkezlerine çok kısa mesafede, ana yolların bağlantı noktasında, mimari duruşuyla çevredeki diğer sitelerden hemen ayrılan, benzersiz bir yaşam projesi.

Emlak Konut GYO

Sektörün en köklü kuruluşlarından Emlak Konut’un temelleri 1953 yılında atılmıştır. Kurulduğu günden itibaren daima Türkiye’yi modern yaşam alanlarıyla buluşturmayı ilke edinmiştir. İstanbul’da Ataköy, Ankara’da Oran ve Elvankent projeleri bu anlayışın en somut örnekleri olmuştur. Ayrıca bu projeler modern kent anlayışının Türkiye’deki ilk temsilcileri arasında yer almıştır. Emlak Konut, yıllar içinde kazandığı birikimi ve teknik altyapısı sayesinde birçok büyük projede; mühendislik ve müşavirlik ve kontrolörlük desteği vermiştir.

2002 yılında Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na dönüşen Emlak Konut, bugün Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı haline gelmiştir.

Emlak konut, devlet kurumu disipliniyle özel sektör anlayışının bir araya geldiği nadir örneklerden biridir. Bu yaklaşımla dünyadaki inşaat teknolojilerini yakından takip ederek, Türkiye’ye pek çok yenilik kazandırmıştır.

Emlak Konut, her yeni projesinde çıtayı bir adım daha yukarılara taşıma gayretinden ödün vermemiş, 2003 yılından itibaren ürettiği ve ihalesini gerçekleştirdiği konut sayısı toplamda 62.700’e ulaşmıştır. Emlak Konut geldiği noktada hızlı büyümesini sürdürmek amacıyla 2010 yılında halka arz edilmiştir. Beklenenin üzerinde bir ilgi gören Emlak Konut halka arzıyla; yurtiçi bireysel yatırımcı talebinde Türkiye rekoru kırıldığı gibi, Cumhuriyet tarihinin en büyük 5 halka arzından biri gerçekleşmiştir.

Emlak Konut, hızlı yükselişiyle vizyonunu ve amaçlarını daha da yukarılara taşıyarak, sektöründe sadece Türkiye’nin değil, dünyanın önde gelen kuruluşlarından biri olmak için kararlılıkla çalışmaktadır.

Türkerler İnşaat A.Ş.

Türker ailesi ticarete, 19. yüzyılda tekstil ile başladı. Tekstilde geçen başarılı yılların ardından, aile gayrimenkul geliştirme projeleriyle birlikte inşaat sektörüne giriş yaptı. Türkerler İnşaat A.Ş., altyapı ve üstyapı konusunda taahhüt işlerini ve gayrimenkul yatırımlarını gerçekleştirmek üzere 1993 yılında kuruldu ve kısa zaman içinde, yaptığı işlerdeki özen ve titizliliğin getirdiği kalite ile bir marka olmayı başardı.

Türkerler'in yenilenebilir enerji üretimi, termik enerji üretimi, doğalgaz dağıtımı, tekstil, bilişim ve petrol sektöründe iştirakleri bulunmaktadır. Kamu ve özel ihaleler, özelleştirmeler, ortaklıklar, doğalgaz projeleri ve enerji projeleri konusunda önemli bir bilgi birikimine, iş deneyimine sahiptir ve İzmir Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'nin ortaklarındandır.

Özellikle gayrimenkul geliştirme projelerinin, kat karşılığı ve hasılat paylaşımlı yatırımlarının büyüklüğü sebebiyle; Türkerler, önümüzdeki dönemde Türkiye'nin kalkınmasına katkısını artıran önemli inşaat firmaları arasında yer alacaktır.

Türkerler, inşaat ve enerji sektöründe yurtiçi ve yurtdışı piyasalara yön veren, kalitesine güvenilen, saygın bir şirket olmayı vizyon olarak benimsemiştir.

Projelerinden Sadece Bazıları:

"    İzmir Doğalgaz Dağıtım A.Ş.
"    Ankara Arena Çok Amaçlı Spor Kompleksi
"    Kuzey Ankara Kent Girişi Konut Projeleri (1.876 Adet Konut)
"    Samsun Çarşamba Konut Projesi (672 Adet Konut)
"    Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlık ve Hizmet Binası
"    Samsun 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi
"    Adıyaman 400 Yataklı Devlet Hastane Projesi
"    Ankara Ulus-Keçiören Metrosu
"    Ankara Doğalgaz Dağıtım Şehir Girişi Projesi
"    Artvin Erenköy Hidroelektrik Santrali
"    İstanbul Taşoluk İçmesuyu Arıtma Tesisi
"    İstanbul Bağcılar-Güneşli Tem Otoyolu Kavşağı

Durmaz Şirketler Grubu

Kuruluşundan bugüne kadar sürekli gelişen dinamik yapısıyla, yenilikleri ve teknolojiyi hızlı uygulayabilen global üretim vizyonuyla kaliteden taviz vermeyerek inşaat sektöründe öncü konuma gelen Durmaz İnşaat, Türkiye için önemli projelerin çözüm anahtarı olmuştur. Kalitenin ve çevre standartlarının geleceğin vizyonunu yansıtan ve sürekli geliştirilmesi ile başarının sağlanabileceğine inanan Durmaz İnşaat'ı tanımlayan cümle ; "Müşteri memnuniyeti, Yüksek ve sürekli kalite, Çevre Korunması, Yaşamın iyileştirilmesi"dir.

1974 yılında kurulan Durmaz Grup Şirketleri'nin inşaat sektöründeki faaliyetleri 1986 yılında başladı. Ürettiği çok sayıda altyapı, üstyapı projeleri ve sosyal kompleks projeleriyle alanında uzmanlaştı. Durmaz İnşaat hayallerden gerçeğe taşıdığı tüm projelere yaratıcılığa verdiği önem, projenin özüne gösterdiği duyarlılık, projeye özgü yenilikçi yaklaşımı, dinamik takım ruhu, işbirliği, yeni nesillere bırakılacak çevreye hassasiyet ve ödünsüz kalite anlayışıyla yaklaşmaktadır.

Durmaz İnşaat'ın, sahip olduğu üstün uzmanlık ve köklü deneyimi ile yurtiçi ve yurt dışı inşaat sektörüne katkıları çoğalarak artmaktadır.

Projelerinden Sadece Bazıları:

"    Yalova 2. Bölge Konut Projesi (1.152 Konut)
"    Gebze Mutlu Kent Konut Projesi (952 Konut)
"    Gaziantep 2. Bölge Konut Projesi (824 Konut)
"    Çayırlı Konut Projesi (84 Konut)
"    Sugöze Konut Projesi (500 Adet Konut)
"    İzmit 1.Bölge Konut Projesi (484 Konut)
"    İzmit, Yahya Kaptan D Grubu Konut Projesi (840 Konut)
"    Uşak Merkez 3. Etap Konut Projesi (520 Konut)
"    Uşak Karaağaç Konut Projesi (696 Konut)
"    Afyon, Evciler-Baraklı 12.Grup Konut Projesi (222 Konut)
"    Erzincan, Geçit Konut Projesi (304 Konut)
"    Garden City Oran / Ankara
"    Tera Park Çankaya / Ankara
"    Ankara City Otel / Ankara

İzka İnşaat

İzmir ve Karşıyaka kelimelerinin birleşmesi ile İzka adını alan İzka inşaat, başta İzmir olmak üzere Türkiye genelinde önemli ve büyük projelere imza atmıştır. İnşaat sektöründe orta ve büyük ölçekli projelerin geliştirilmesi için kurulan ve ülkemize yeni inşaat teknolojilerinin getirilmesi, sektördeki uluslar arası gelişmelerin takip edilerek ülkemizde uygulanması vizyonunu taşıyan İzka, inşaat dünyasında saygın bir yer edinmiştir.

Büyük mühendislik projelerini hayata geçiren ve önemli, büyük projelere hayat vermeye devam eden İzka, kurulduğu günden itibaren Türkiye'nin her bölgesinde öncü ve örnek nitelikte birçok projeye imza atmıştır. Profesyonellik, yaratıcılık, dürüstlük ve pazarı geliştirme özellikleriyle istikrarlı bir büyüme gerçekleştirerek inşaat sektöründe öncü konuma gelen İzka, üstlendiği taahhütleri zamanında ve beklenenin çok üstünde kaliteyi ilke edinerek tamamlamıştır. İleri teknoloji kullanımını, İnsan kaynaklarına yaptığı yatırımlarla birleştirerek oluşturduğu çalışma stratejisi ve organizasyonel başarısı ile İzka ailesi, tüm taahhüt ve yatırım projelerinde modern yönetim tekniklerini kullanmakta, kalitesi belgelenmiş malzeme ve işçiliği tercih ederek projelerini zamanında tamamlamayı temel politikası olarak benimsemektedir.

Projelerinden Sadece Bazıları:

"    Aqua City 2010 Konut Projesi
"    Karşıyaka Belediyesi Hizmet Binası
"    Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Salonu
"    Ayasofya Restorasyon İşi
"    Karşıyaka Tüneli ve Metro İstasyonları İnşaatı
"    Yelken Park Özel Konut Projesi
"    Anıtkabir Sanat Galerisi ve Kule Yenileme İşi
"    3. Kara Havacılık Alay Komutanlığı Hangar ve Apron İnşaatı
"    Yalova 2. Bölge Konut Projesi (1.152 Konut)
"    Çanakkale Kepez Konut Projesi (960 Konut)
"    Üçkuyular 3.Etap Konut Projesi (608 Konut)
"    Çölgüzeli 2. Etap Konut Projesi (456 Konut)
"    Modern Bursa Lüks Konut ve İş Merkezleri Projesi


Yazar: emlakwebtv
Etiketler:
Yorum

Benzer Haberler

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

.

.

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR