En yeni konut projeleri

2016 yılının en yeni konut projeleri, yeni konut projeleri özellikleri, İstanbul konut projelerini, teslim tarihleri ve detaylarını sizler için derledik…

En yeni konut projeleri

2016 yılının en yeni konut projeleri, yeni konut projeleri özellikleri, İstanbul konut projelerini, teslim tarihleri ve detaylarını sizler için derledik…

Bahçeşehir’den Kartal’a, Esenyurt’tan Yenibosna’ya en yeni İstanbul konut projelerinin özellikleri, teslim tarihleri ve konumlarını derledik. İşte en yeni konut projeleri 2016
 

En Yeni Konut Projeleri
 

En yeni konut projeleri
Serenity Plus

Serenity Plus / Basın Ekspres 

İstanbul’da Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Serenity Plus projesi Bakırcı Yapı imzası taşıyor. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Serenity Plus İstanbul konut projesinde 154 adet konut, 51 adet ofis ve 18 adet dükkan bulunuyor. Basın Ekspres Yolu’na oldukça yakın olan projenin 2019 yılında devreye girmesi planlanan metro ile birlikte en az yüzde 40 prim yapması bekleniyor. Serenity Plus, İstanbul’un önemli lokasyonlarına 10-15 dakika mesafede yer alıyor.

 

En yeni konut projeleri
Skyland İstanbul

Skyland İstanbul / Seyrantepe 

Eroğlu Holding imzası taşıyan İstanbul yeni konut projesi Skyland İstanbul, 3 bloktan oluşuyor. 2017 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanan Skyland İstanbul projesi 800 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip. Seyrantepe’de yer alan Skyland İstanbul metroya olan yakınlığı ile öne çıkıyor.

 

En yeni konut projeleri
Evalpark İstanbul

Evalpark İstanbul / Bahçeşehir 

Eval İnşaat yeni projelerini Bahçeşehir’de hayata geçiriyor. Rezidans, konut ve ticari alanlardan meydana gelen Eval Park İstanbul projesi Eval İnşaat imzası ile Bahçeşehir’de yükseliyor. 217 milyon TL yatırım değerine sahip olan projenin mimarisi Saryap Mimarlık A.Ş. imzası taşıyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Eval Park İstanbul, TEM Otoyolu’nun yanında yükseliyor. Avantajlı konuma sahip olan proje 3. Havalimanı, 3. Köprü, TEM Otoyolu ve metronun arasında konumlanıyor.

 

En yeni konut projeleri
Tual Bahçekent

Tual Bahçekent / Başakşehir

İstanbul Başakşehir’de yer alan Tual Bahçekent projesi Dağ Mühendislik güvencesi ile hayat buluyor. 2018 yılında teslimlerinin başlaması planlanan proje 1739 daireden oluşuyor. 1 milyar 90 milyon TL’lik yatırım değerine sahip olan Tual Bahçekent projesi 3. Havalimanına olan yakınlığı nedeniyle havayolu çalışanlarından büyük bir ilgi gördü. Tual Bahçekent projesinde, 1739 konutun yanı sıra, ticari üniteler, özel hastane, özel okul, özel kreş ve bir adet devlet okulu bulunuyor.

 

En yeni konut projeleri
Yeşil Yaka

Yeşil Yaka / Büyükçekmece 

Mesa ve Nurol Ortaklığı ile İstanbul Büyükçekmece’de hayat bulan Yeşil Yaka projesi, Büyükçekmece Karaağaç Mahallesi Sırtköy Bulvarı olarak bilinen noktada yükseliyor. 3 etaptan oluşacak Yeşil Yaka projesinin ilk etabından 56 adet konuta yer veriliyor. Projede ilk etap teslimlerinin ise 2017 yılı Ekim ayında başlaması planlanıyor. Yeni projelerini hayata geçiren Mesa-Nurol Ortaklığı Yeşil Yaka satışları devam ediyor.

 

En yeni konut projeleri
Saklı Vadi Konakları 

Saklıvadi Konakları / Beylikdüzü 

Saklıhan İnşaat güvencesi ile Beylikdüzü’nde hayat bulan İstanbul Konut projelerinden Saklıvadi Konakları 100 milyon TL’lik yatırım değerine sahip. 295 adet daire ve 29 adet ticari üniteden oluşan Saklıvadi Konakları E-5 ve metrobüse yürüyüş mesafesinde, denize 2 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre,Avcılar Deniz Otobüsü’ne ise 9 kilometre uzaklıkta yükseliyor.

 

En yeni konut projeleri
Nurol Tower

Nurol Tower / Çağlayan 

İstanbul’da Yeni Adalet Sarayı karşısındaki Çağlayan Meydanı’nda hayata geçirilen Nurol Tower Nurol GYO imzası taşıyor. Avantajlı bir konuma sahip olan ve İstanbul konut projelerinden olan Nurol Tower, toplu ulaşım imkanlarına yakın bir noktada yer alıyor. E-5’e cepheli konumu, çevreyolu ve Boğaz Köprüsü bağlantılarına kolay ulaşılabilirliği, metro ve metrobüs durağına yakınlığı ile proje ulaşımda önemli bir kolaylık sağlıyor.

 

En yeni konut projeleri
Önay Life Residence

Önay Life Residence / Esenyurt 

Önay Grup ve Tuna Ev-Ofis tarafından kurulan ÖNTU Yatırım Ortaklığı imzası ile hayat bulan Önay Life Residence Esenyurt’ta yer alıyor. Toplam 29 kattan meydana gelen ve her katında balkonlı 17 dairenin yer aldığı Önay Life Residence teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Projede, sauna, fitness, kapalı yüzme havuzu, çocuk parkı, market gibi olanaklar bulunuyor.

 

En yeni konut projeleri
Bizimtepe Aydos

Bizimtepe Aydos / Sancaktepe 

Halk GYO ve Vakıf GYO ortaklığı ile yükselen Bizimtepe Aydos projesi, İstanbul’da Sancaktepe’de konumlanıyor. 1037 adet daireden meydana gelen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlara yer veriliyor. İstanbul konut projelerinden Bizimtepe Aydos projesinde çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otopark, fitness, çocuk yüzme havuzu, restoran, yürüyüş parkuru ve sauna gibi sosyal imkanlar bulunuyor.

 

En yeni konut projeleri
AND Pastel

AND Pastel / Kartal 

Kartal’da yükselen İstanbul konut yeni projelerinden olan AND Pastel projesi, Anadolu Grubu’nun  gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi. Anadolu Grubu’nun eski üretim tesislerinin 45 bin metrekarelik kısmı üzerinde kurulan AND Pastel, 7 farklı bloktan meydana geliyor. Orta ölçekli bir mahalle büyüklüğündeki ANS Pastel projesinde  içinde küçük bir markalı sağlık kurumu, okul öncesi eğitim kurumu, alışveriş alanları ve yeme-içme alanları yer alacak. Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim olan proje E-5’in yanıbaşında, metroya ise yürüme mesafesinde yükseliyor.

 

En yeni konut projeleri
Greenox Residence

Greenox Residence / Kağıthane 

İstanbul’da  Kağıthane’de Aycan&Feres Ortaklığı ile hayat bulan Greenox Residence mimarisi Mental Design Works Mimarlık Ofisi’na ait. 22 bin bitkinin yer alacağı Greenox Residence projesinde bulunan bitkiler otomatik olarak sulanacak, ilaçlanacak ve gübrelenecek. 2017 yılında teslimlerin yapılması planlanan Greenox Residence projesinde toplam 170 adet konut bulunuyor. Proje Büyükdere Caddesi’ne 5 dakika mesafede yer alıyor.

 

En yeni konut projeleri
Anatolium Marmara

Anatolium Marmara / Kartal 

İstanbul’da Kartal’da yükselen Anatolium Marmara Maya Holding ve Yılsan Holding imzası taşıyor. IKEA’nın yanında yükselen projede konutların yanı sıra mağazalar da yer alacak. Projenin bir tarafı ofis bir tarafı ise yaşam alanı olacak. Cevizli ve Kartal kavşakları arasında yer alan Anatolium Marmara projesi, Kartal merkeze 4 dakika, sahil yoluna 2 dakika, Dragos’a ise 6 dakika mesafede yer alıyor.

 

En yeni konut projeleri
Referans Bahçeşehir

Referans Bahçeşehir / Bahçeşehir 

Bahçeşehir’de yükselen Referans Bahçeşehir projesi Kiler GYO imzası taşıyor. İstanbul konut projelerinden olan Bahçeşehir merkezde hayata geçirilen Referans Bahçeşehir, TEM Otoyolu’nun yanında yükseliyor. 2018 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Referans Bahçeşehir 8 blokta 465 konut ve 34 ticari üniteden oluşuyor.

 

En yeni konut projeleri
Karat 34

Karat 34 / Yenibosna 

Emlak Konut GYO güvencesi ile Doğa Şehircilik ve Başyapı İnşaat ortaklığı ile hayat bulan Karat 34 projesi 470 konut, 123 ofis ve 28 ticari üniteden meydana geliyor. Yenibosna’da TEM ve E-5’in kesişme noktasında yer alan proje Atatürk Havalimanı’na olan 5 dakika mesafesi ile öne çıkıyor.

 

En yeni konut projeleri
Babacan Premium

Babacan Premium / Esenyurt 

Esenyurt’ta yükselen Babacan Premium projesi Babacan Holding imzası taşıyor. 1216 adet konuta yer verilen babacan Premium projesinde 1. Etap teslimlerinin Haziran 2018’de, 2. Etap teslimlerinin ise Aralık 2018’de yapılması planlanıyor. Konumu ile avantaj sağlayan proje E-5’e 100 metre, metrobüse 500 metre, Atatürk Havalimanı’na ise 15 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.

 

En yeni konut projeleri
Queen Central Park Bomonti

Queen Central Park Bomonti / Bomonti 

Sinpaş GYO’nun en yeni konut projelerinden olan projesi Queen Central Park Bomonti, Türkiye’nin Highlife temalı ilk projesi. Taçlı mimarisi, ferah ve geniş balkonları ile 48. Katta panoramik İstanbul manzarası sunan Queen Central Park projesinde teslimlerin 2018 yılı Eylül ayında başlaması planlanıyor.

 

En yeni konut projeleri
Ağaoğlu Central Park

Ağaoğlu Central Park / Bakırköy

İstanbul’da  Bakırköy’de yer alan İstanbul konut projelerinden Ağaoğlu Central Park projesi Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. 3. Kattan itibaren deniz manzarasına hakim olan projede blokların en üst katında yer alan loft konutlar 180 derece İstanbul manzarasına sahip. 21 ila 22 katlı 5 blokta toplam 1155 konut ve 12 adet villadan oluşan Ağaoğlu Central Park teslimlerinin 2018 yılında başlaması bekleniyor.

 

En yeni konut projeleri
Deniz İstanbul

Deniz İstanbul / Beylikdüzü 

Beylikdüzü’nde Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Deniz İstanbul projesinde yaklaşık 20 bin kişi yaşayacak. İstanbul’un deniz kıyısındaki en büyük projesi olan Deniz İstanbul’da marinanın yanı sıra otel, okul, hastane, cami, home Office, AVM, plaj ve restoranlar da hizmet verecek.

 

En yeni konut projeleri
Piyalepaşa İstanbul

Piyalepaşa İstanbul / Beyoğlu 

Özel sektör aracılığı ile hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul’da 1+1’den 4+1’e kadar değişen farklı büyüklüklerde 760 konut ve 190 rezidans konutlar yer alıyor. 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin önemli noktalarına birkaç dakika uzaklıkta yer alıyor. 

İzmir Konut Projeleri

 

En yeni konut projeleri

 

Folkart Çeşme Projeleri / İzmir - Çeşme

2016 yılının en yeni projelerinden olan Folkart Çeşme Projeleri, Folkart Yapı tarafından Çeşme’de hayat buluyor. Folkart Blu ve Folkart Hills adı verilen yeni projelerini toplam 250 milyon lira yatırım bedeline sahip.

Folkart Hills Çeşme Fenerburnu’nda yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi konutlardan meydana gelen projede toplam 70 adet konutlara yer veriliyor. Folkart Blue projesi ise Çeşme Büyük Liman Koyu’nda konumlanıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 suit konutların yanı sıra 4+1 dubleks dairelere de yer veriliyor. Folkart Çeşme fiyatları ise 330 bin Euro’dan başlangıç gösteriyor.

 

En yeni konut projeleri

 

Mahall Bomonti İzmir / İzmir

İzmir’in en değerli bölgeleri Konak, Alsancak ve Karşıyaka’nın ortasında konumlanan Mahall Bomonti İzmir projesi Türkerler Holding imzası taşıyor. Toplam 12 bloktan oluşan projenin 9’u eski Bomonti bira fabrikasına ait yapılardan meydana geliyor. Mahall Bomonti projesinde 1+0 konutlar eşyalı ve hazır olarak teslim edilecek.


Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

.

.

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR