Konutta Şubat kampanyaları hangileri?

Konutta Şubat kampanyaları hangileri? sorusunun cevabına haberimiz detayından ulaşabilirsiniz

Konutta Şubat kampanyaları hangileri?

2015 yılının ilk aylarında olduğumuz şu günlerde önce "Yılbaşı kampanyaları" başladı ve ardından da firmaların gerçekleştirdiği "Şubat kampanyaları" Emlakwebtv.com ekibi olarak firmaların bu ay için gerçekleştirdiği özel kampanyaları derledik.

Konut sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekeceğini düşündüğümüz "Konutta Şubat kampanyaları hangileri?" sorusunun cevabını hazırladık. Sur Yapı'dan Kale Kent'e, Bulvar İstanbul'dan Batışehir'e kadar birçok konut projesinin dahil olduğu "Şubatta Konut kampanyaları" haberimizi özenle okumanızı tavsiye ediyoruz.

Şubatta Konut Kampanyaları Hangileri?

Bulvar İstanbul

1.Bulvar İstanbul
Özülke ve Özkar ortak girişimi ile hayata geçirilen Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde toplam 1.100 adet daire yer alıyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede daire büyüklükleri 82 metrekare ile 276 metrekare arasında değişiyor. Başakşehir Bulvar İstanbul özellikleri arasında, fitness merkezi, kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları, gölet, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, buhar odası ve sauna gibi özellikler yer alıyor.

2014 yılında üst üste talep rekoru kıran bin 555 dairelik projede daire fiyatları 387 bin liradan başlıyor. Yüzde 1 oranında peşinat yapıldıktan sonra kalan yüzde 24'lük tutar bir yıl öteleniyor.

Kale Kent

2.Kale Kent
Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş' in ortaklığı ile hayata geçirilen Kale Kent Beylikdüzü ne zaman teslim edilecek? 100 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilen Kale Kent Beylikdüzü 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden meydana geliyor. 48 metrekare ile 222 metrekare arasında değişen daire büyüklüklerine sahip Kale Kent projesinde toplam 35 bina inşa ediliyor.

Kale Kent' te giyimden, ayakkabıya ve eczaneye kadar 30 mağaza ve ihtiyaçların karşılanabileceği 2 market bulunmaktadır. Sosyal alanlar, güneşli teras, açık ve kapalı yüzme havuzları, koşu ve bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, fitness merkezi, tenis kortu, Türk hamamı ve sauna Kale Kent' te yer almaktadır. 7/24 güvenlik bulunmaktadır. Yemyeşil doğasını süs havuzları, japon köprüleri ve fıskiyeler renklendirmektedir.

Beylikdüzü'nün en büyük projelerinden olan Gül inşaat, Liv Yapı ve 3S Kale imzalı 1.420 dairelik Kale Kent'in ikinci etabında inşaat ve satış süreci sürüyor. Aralık ayında teslim projede 224 bin liradan başlayan daireler için peşinde yüzde 10 indirimin yanısıra faizsiz seçenekler de sunuluyor.

Siyah Kalem Köy

3.Siyah Kalem Köy
Siyahkalem Köy projesi Emlak Konut GYO ve Siyahkalem Mühendislik tarafından hayata geçiriliyor. Siyahkalem Köy 467 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Siyahkalem Köy'de 420 adet apartman dairesi ile birlikte 584 adet dubleks daire bulunuyor. 2017 yılında teslim edilmesi planlanan Siyahkalem Köy projesi İngiliz mimari grup Hopkins Architects tarafından tasarlanıyor.

Siyahkalem Köy projesi kapsamında kontu sahibi olmak isteyenlere birçok sosyal donatı imkanı sunuluyor. Siyahkalem Köy site özellikleri arasında akıllı ev sistemine sahip ve otomatik programlanabilir aydınlatma ve ısıtma, 24 saat güvenlik, kameralı izleme sistemi, itfaiyeye bağlı yangın alarm sistemi ve herhangi bir kaçak olması durumunda kendini kapatabilen doğalgaz alarm sistemi bulunuyor.

Emlak Konut GYO ortaklığında yükselen Siyahkalem Köy projesi; 1.167 konut ve 15 bin metrekarelik çarşıdan meydana geliyor. Projenin toplam yatırım bedeli 1.3 milyar lira olarak belirlenmiş olup, 80 metrekare ile 212 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 420 adet apartman dairesi, 194 metrekare ile 215 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 584 adet çift dubleksin yer aldığı 334 metrekarelik 74 sıra ev bulunuyor. Projede büyüklükleri 335 metrekare ile 623 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 68 ikiz villa ile 691 metrekarelik 21 müstakil villa da yer alıyor.

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Zekeriyaköy'ün en yeni projesi olan Siyahkalem Köy, 1.167 konut ve 15 bin metrekarelik çarşıdan oluşuyor. 80 ile 212 metrekare arasında değişen daireler 550 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı bekliyor.

Batışehir

4.Batışehir
Batışehir 700 milyon lira yatırım bedeli ile Ege Yapı Grup tarafından hayata geçiriliyor. 1+0'dan 5+1 dublekslere kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede daire büyüklükleri 39,36 metrekare ile 178,40 metrekare arasında değişiyor.

Batışehir site özellikleri arasında, açık yüzme havuzu, AVM, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, futbol sahası, golf alanı, göl, güneşlenme terası, güvenlik, kapalı yüzme havuzu, okul, restoran, sauna, SPA, süs havuzu, tenis kortu, Türk hamamı ve voleybol sahası yer alıyor.

Kampanyada daireler yüzde 25 peşinat, yüzde 25 bir sene sonra kalan yüzde 50 ise 36 ay sıfır faiz ödeme seçeneğiyle satışta. Projede, yüzde 1 KDV ile hemen teslim avantajları da mevcut.

Sembol İstanbul

5.Sembol İstanbul
Sembol İstanbul 17 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 1.066 adet daire ve 554 ofis ile birlikte 44 adet dükkanın yer aldığı Sembol İstanbul Karden İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Sembol İstanbul satılık daire büyüklükleri 40 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor. Aralık 2015 tarihinde teslim edilmesi planlanan Sembol İstanbul'da 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Sembol İstanbul projesi 2 rezidans, 1 business ve 1 alışveriş merkezinden oluşuyor. Projede 1.066 daire, 554 ofis ve 44 dükkan yer alıyor. Projede A ve B bloklarda rezidans daireler, C blokta ise ofis ve home ofislere yer veriliyor.

Karden inşaat imzasıyla Esenyurt'un en dikkat çekici noktasında konumlanan projede yüzde 25 peşin+30 ay vade (sıfır faiz) imkânının yanısıra, yüzde 25 peşin + yüzde 50 teslimde ödeme fırsatı sunuluyor. Ayrıca peşin alımlarda yüzde 10 İndirim uygulanıyor.

Sur Yapı projeleri

6.Sur Yapı
Sur Yapı, İdilia ve Vitrin projelerindeki daireler için yılın ilk kampanyasını başlattı. Her iki projede de peşinat tutarına yüzde 15 indirim sağlanıyor. Şubat sonuna kadar geçerli kampanyada Sultanbeyli'deki İdilia projesinden 560 bin liralık 3+1 daire satın alan müşterilerden yüzde 40, yani 224 bin lira peşinat talep edilecek. Müşteriler, Sur Yapı'dan bu bedelin yüzde 15'i olan 33.600 lira destek alabilecek.

Lokum Evler

7.Lokum Evler
DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından hayata geçirilen Lokum Evler ne zaman teslim edilecek? Tuzla'da hayata geçirilen Lokum Evler 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden meydana geliyor. Lokum Evler projesinde toplam 722 adet daire yer alıyor. Lokum Evler satılık daire büyüklükleri ise 117 metrekare ile 154 metrekare arasında değişiyor.

7 blokta toplam 722 adet daireden meydana gelen Lokum Evler 53 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Lokum Evler projesinin özellikleri arasında seyir terasları, spor alanları, bisiklet parkurları, yüzme havuzu, fitness center, otopark ve oyun alanları yer alıyor.

Tuzla Aydınlı bölgesinde DKY İnşaat & Metropolist imzasıyla sunulan projede 2+1 tipi daireler 344.784 lira yerine 291 bin 274 liradan satılıyor. 428 bin 218 lira yerine 361.759 liraya da 3+1 tipi daire sahibi olmak mümkün oluyor.

Bizim Evler 6

8.Bizim Evler
1600 adet araç kapasitesine sahip otoparkı, 3.000 m2' lik kapalı spor tesisi, 1.000 m2'lik oyun alanları ve 1 km yürüyüş parkuru ile hem ebeveynlerin hem de gençlerin ve çocukların hayallerini süslemektedir. Aileniz ile vakit geçirmeniz için aile çardakları, yakın ve kaliteli eğitimi ile bir anaokulu, oyun parkları ve oyun sahaları ile gençlerin iyi vakit geçirecekleri açık hava sineması ve amfi tiyatro yaşamın bir parçası olacak ve hayatınızı değiştirecek.
Ispartakule'nin en büyük sitesi olarak inşa edilen Bizim Evler 6'da yüzde 5 peşinat ve yüzde 1 KDV imkânı sunuluyor. Projeden 365 bin lira ile ev sahibi olmak mümkün.

 


Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

.

.

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR