Bu sene mayo modelleri çok şık

Kadınlar, eğer bütün kışınızı spor salonlarında geçirmediyseniz acilen bu bikinileri denemenizi tavsiye ediyoruz

Bu sene mayo modelleri çok şık

05 Ağustos 2013 / emlakwebtv
Lily and Rose tasarımcıları Liana Kalma ve Roys Elhadef ile bir röportaj gerçekleştirildi. Kadınlar, eğer bütün kışınızı spor salonlarında geçirmediyseniz acilen bu bikinileri denemenizi tavsiye ediyoruz.

Fark yaratın;

-Bikini ve plaj koleksiyonumuzun en çarpıcı özelliği kesinlikle özel olarak çizilip yapılan nakışlar.

-Sırrımız aslında renkleri, nakışları ve küçük ışıltıları kullanarak kadınlara kendilerini güvenli hissettirmek.

-Bikini alırken kesinlikle vücut tipinize göre bikiniyi seçmelisiniz.

-Neyi beğendiğiniz değil neyin size yakıştığı önemlidir.

-Göğsü küçük birinin balkonet dediğimiz modelleri tercih etmesini öneriyoruz

-Bu sene mayo modelleri gerçekten çok şık

-Herkes aynı dümdüz siyah üçgen bikini giyse plajların ne zevki kalır ki?

-Bazen güzel olmak, bazı fedakarlıklar ister!

-Tercih edilmemizin en büyük nedeni bikiniyle şıklık sunmamız.

-Morla mint yeşilinin uyumunu kesinlikle öneriyoruz çünkü her ten rengini canlı gösterme özelliği var.

-Bu sene plaj giyimimizi tığ ve ketenleri kullanarak oluşturduk.

-Her sezonun vazgeçilmez rengi siyah tabii ki tüm modellerde mevcut fakat bu sene gold, mint, mor ve beyaz oldukça revaçta.

Neden sezonu bu kadar kısıtlı bir ürün üzerinde koleksiyon çıkarmayı tercih ettiniz?
Açıkçası bu işe başlarken biz de bu kadar kısıtlı bir ürün üzerinde çalışma yapmaya biraz riskli bakıyorduk fakat daha sonradan gördük ki içimize tamamen sinen bir koleksiyon çıkarmak ve bu koleksiyonun en ince detaylarıyla ilgilenip onu üretmek çok uzun bir süre zarfını gerektiriyor... Bu nedenle verdiğimiz her kararın doğru olduğuna inanıyor, aldığımız riskin kesinlikle alınması gereken bir risk olduğunu düşünüyoruz... Ayrıca bizim tek sezonda çıkardığımız ürünlerimizi müşterilerimizle buluşturmamız onların bizi özlemesine ve bir sonraki koleksiyonu heyecanla beklemelerine sebep oluyor bu da bizi mutlu eden bir etken tabii.

Bikini ve mayolarınızı bu kadar özel ve güzel kılan sırrınız nedir?
Bikini ve plaj koleksiyonumuzun en çarpıcı özelliği kesinlikle özel olarak çizilip yapılan nakışlar, son olarak üzerine tamamen elde dikilen boncuk işlemeler ve tabii ki İtalya'dan getirilen parlak kumaşlar... Sırrımız aslında renkleri, nakışları ve küçük ışıltıları kullanarak kadınlara kendilerini güvenli hissettirmek. İyi bir ürün için en önemli faktör kalıplardır. Bizim kalıplarımız da vücuda çok güzel bir şekilde oturuyor. Tabii bir de en önemli faktör kadınları anlamak ve onların ihtiyaçlarına göre hareket etmek. Bir kadına asla beğenmediği bir şeyi giydiremezsiniz çünkü içinde kendini güvenli ve mutlu hissetmez, özellikle de kendini en "çıplak" hissettiği bikinileri giyerken... Kadınlar karmaşıktır hepsinin vücut tipi, boy uzunlukları, zevkleri, ten renkleri hatta gözlerinin renkleri bile farklıdır ve bu farklılıklar hepsinin farklı bir bikini sevmesine neden olabilir. Biz de renk alternatiflerimiz, farklı vücutlara hitap edebilen kalıplarımız ve nakış desenlerimizle her kadına hitap etme çabası içerisindeyiz. Bu nedenle çok çalışıp çok fazla kadın gözlemlemeyiz işte asıl sır burada...

Bikini alırken nelere dikkat edilmeli? Armut vücutlular veya elma vücutlular şöyle modelleri tercih etmeliler gibi bir tüyo verebilir misiniz? Hitap ettiğiniz tek bir vücut tipi ve belli bir yas grubu var mı?
Bikini alırken kesinlikle vücut tipinize göre bikiniyi seçmelisiniz. Neyi beğendiğiniz değil neyin size yakıştığı önemlidir. Tasarladığımız kişi tek bir yaş grubu değil aslında. Hep tekrar ettiğimiz gibi; kendine güvenen, kendiyle barışık ve bu şekilde bizim bikini ve mayolarımızı güzelce taşıyan her kimse bizim için hedef kitlesidir. Bu kişi 18 yaşında bir öğrenci de olabilir 45 yaşında bir bayan da... Kişilerin, tasarladığımız bikinileri doğru seçmeleri bizim için de önemli, sonuçta kendine ne kadar uyan bir modeli giyerse kişi o kadar güzel gözükür ve kendine o kadar güveni gelir... Örneğin göğsü küçük birinin balkonet dediğimiz modelleri tercih etmesini öneriyoruz çünkü bu tip modeller göğsü alttan desteklediği ve içlerine push-up eklenebildiği için göğsü olduğundan çok daha büyük gösterebiliyor. Ayrıca bizim çok sık karşılaştığımız yanlış bir düşünce var kadınlarda, basenleri büyük olan kadınların baseni tamamen kavrayan bikini altları giymeleri onları kapamaktan çok, büyük göstermesine neden olur. Ne kadar büyük bir bikini altı seçerseniz o kadar olduğunuzdan daha kilolu gözükürsünüz. Bu sene mayo modelleri gerçekten çok şık, karın bölgesinden rahatsız olan kadınların ise mutlaka mayo koleksiyonumuza bakmalarını öneririz.

Siz modellerinizi tasarlarken yanmayı mı ilk planda tutuyorsunuz yoksa şıklığı mı?
Farklı modelleri sevdiğini biliyoruz keşke herkes senin gibi olsa... Herkes aynı dümdüz siyah üçgen bikini giyse plajların ne zevki kalır ki? Kadınız biz, özümüzde kıskançlık denen bir duygu var inkar etsek de hepimiz de var... Diğer kadınları gözlemler ve onlarda beğendiğimiz şeyin bizde olmayanı isteriz. Kim herkesin kolay bulacağı bikinileri kıskanır? Kesinlikle bu markanın özü hem farklı hem de yanmak için fonksiyonel olmasıdır... Her zaman bu özelliğimizi korumaya önem gösteriyoruz. Örnek verecek olursak üçgen bir bikini modelimiz var hiçbir yerini kapatmadan bütün fiyonklu bir bikini üstü yaptıysak denizden sonra kurumayacağı için mutlaka onu çıtçıtlı yapıyoruz, askılarımıza mutlaka kanca koyup onların takıp çıkarılabilir olmasını sağlıyoruz çünkü hiçbirimiz askı izinden hoşlanmıyoruz. Sonuçta bu bikinileri tasarlayan bizleriz ve bizde kadınız, bizimde aynı isteklerimiz ve ihtiyaçlarımız var... Fakat itiraf etmeliyiz ki çok beğendiğimiz bir model yanmaya elverişli değilse bile çok güzel ve gösterişli olduğu için onu da koleksiyona ekliyoruz... Bazen güzel olmak bazı fedakarlıklar ister! En son bir bikini tasarladık mesela, yüksek bel olmasına rağmen kolayca katlanabilir bir parça ekledik bikiniye, böylece hem yanılabilir hem de şık bir bikini oldu. Bir de kullandığımız nakışlar var, suya oldukça dayanıklı iplikler kullanıyoruz, böylece yanılabilir modeller tasarlayıp üzerlerine nakış yaptık mı her iki faktörü de atlamamış oluyoruz. Zaten tercih edilmemizin en büyük nedeni bikiniyle şıklık sunmamız. Eskiden yalnızca mayokiniler ve happy hourlarda yalnızca genç kızların giyebildiği giymesi karmaşık olan mayolar vardı. Artık hem cool hem şık görünen hem de rahatlığınızdan ödün vermeden giyebileceğiniz bikini ve mayolar moda... Tabii bu da bizim işimizi tatlıca zorlaştıran bir unsur..

Bikinide trendler var mı? Varsa size göre bu yazınkiler neler?
Bikinide aslında aksesuar bakımından trendler var tabii ki. Çok gelişmiş bir sektör olsa da markalar genelde hep aynı tarz aksesuarlar kullanıyor fakat amaç olmayanı tasarlayıp müşterinin beğenisini kazanmak. Renkler de sezon sezon değişiklik gösterebiliyor örneğin geçen yaz neon renk ve kurukafa en çok kullandığımız detaylardı. Hangi kumaşta, nakış için iplik renginde veya küçük bir boncukta neon görsek kendimizi tutamayıp hemen alıyorduk fakat bu sene renkler arasında mint rengi en göze çarpanı. Neon hala sezonda tutulsa da geçen sezondaki hakimiyetini korumuyor. Morla mint yeşilinin uyumunu kesinlikle öneriyoruz çünkü her ten rengini canlı gösterme özelliği var.

Plaj giyimde de iddialısınız. En sevdiğiniz görüntü nedir?
Evet bu sene plaj giyimimizi tığ ve ketenleri kullanarak oluşturduk. Hem rahat hem şık oldukları için oldukça beğeni kazandılar. Tığ uzun elbiseler mayoların renklerine uyacak şekilde üretildi. Her sezonun vazgeçilmez rengi siyah tabii ki tüm modellerde mevcut fakat bu sene gold, mint, mor ve beyaz oldukça revaçta. Tığ pantolon ve kaftanlarımızı onlara özel olarak tasarlanan püsküllü kemerlerle bütünleştirdik. Böylece hem sade hem şık hem de işlevsel bir görüntü elde ettik. Plajda kadınlar çok fazla kat kat giyinmekten hoşlanmıyor bu nedenle tek parça modeller her zaman ilham verici. En sevdiğimiz görüntü salaş şıklık, her şeyden azar azar; ne çok sade ne çok süslü. Nakışlı siyah beyaz Lily and Rose bikini üzerine giyilmiş gri keten tünik, plajda rahatsız etmeyecek olan aksesuarlar ve tabii vintage bir gözlük bizim plajda en sevdiğimiz görüntü.

İlerisi için planlarınız neler?
İlerisi için planlarımız aslında büyük ama emin adımlarla doğru bir yere gelmek istiyoruz bu nedenle şimdilik acelemiz yok. Katıldığımız fuarlar bizi her geçen gün biraz daha profesyonelliğe götürüyor. Çok büyük bir hayalimiz var ama burada söylersek büyüsü bozulur, olunca söyleriz inşallah. İkimizde hayalperestiz, hayal kurmak bizi mutlu ediyor...

"Plajda zaman farklı geçer. Plana göre ilerlemez, mood'a göre, rüzgara göre, dalgalara göre yön değiştirir" derler. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kesinlikle doğru. Pek planlı insanlar değiliz spontane yaşamayı seviyoruz bir günümüz bir günümüze uymuyor. Hatta bazen öyle bir an geliyor ki mood’umuz inanılmaz değişiyor. yani biz aslında yılın her günü her saati plajda hissediyoruz kendimizi. Sizler kışın botlarınıza mantolarınıza sarılırken biz "sıcacık" bikinilerimizi deniyoruz üstümüze. Plaj her zaman bulunmak istediğimiz yer, plan yok kendimizi dalgalara bıraktık bakalım bizi neler bekliyor…


Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

.

.

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR