Midtown Selenium By Deyaar Fiyatları ve Proje Galerisi

Midtown Selenium By Deyaar

Midtown Selenium By Deyaar

Lokasyon
İstanbul/Beşiktaş

Aşçıoğlu İnşaat, Dubai’nin IMPZ bölgesinde inşa edeceği Midtown Selenium by Deyaar projesi ile dünyaya açılıyor. Teslimleri 2019 yılının Eylül ayında yapılacak olan proje, Dubai’nin  “İlk Türk Markalı Konut Projesi” olma özelliği taşıyor.

Tamamı 1+1 tipinde dairelerden oluşan Dubai Midtown Selenium by Deyaar’da dinlenme alanlarına, alışveriş merkezine ve spor alanlarına da yer veriliyor. Proje, Dubai’nin en elit bölgelerinden birinde konumlanıyor.

Toplam 150 bin metrekarelik arsa alanı üzerine kurulan Midtown Selenium by Deyaar projesinin inşaat alanı 510 bin metrekare olarak belirleniyor. 25 blok halinde yükselen projede 2 adet 4 yıldızlı otel bulunuyor.

Midtown Al Maktoum Uluslararası Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunan Aşçıoğlu Midtown Selenium by Deyaar, dünya standartlarında bir golf sahası olan Jumeirah Golf Estates manzarasına hakim bir noktada hayat buluyor. 

Midtown Selenium by Deyaar Dubai’nin sosyal donatıları içerisinde; yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, koşu pisti, spor kulübü, spor salonu, toplantı alanları, iş merkezleri, perakende noktası, restoran-kafe alanı, bankalar, döviz büroları, kreşler ve okullar yer alıyor.

Midtown Selenium By Deyaar Haberleri

Midtown Selenium By Deyaar Resimleri

Midtown Selenium By Deyaar Örnek Daire Resimleri

Kat ve Daire Plan Resimleri

Midtown Selenium By Deyaar Künyesi

Proje Özellikleri

Firma Aşçıoğlu
Teslim Tarihi Eylül 2019
Satış Ofisi Adresi Hakkı Yeten Cad. Selenium Plaza 10c 34349 Fulya / Beşiktaş / İstanbul
Telefon 0 212 661 01 16
Web Sitesi http://www.midtownseleniumbydeyaar.com/tr
E-mail sp@ascioglu.com
Fiyat Listesi 209,000 $
Satış Durumu Satışı devam ediyor
Midtown Selenium By Deyaar Özellikleri
Açık yüzme havuzu
Çocuk oyun alanları
Fitness merkezi
Kreş
Okul
Restoran
Kafe