Anadolu Yakası’nın Yükselen Değeri Maltepe

İstanbul Anadolu yakasında gayrimenkul piyasasının en hareketli bölgelerinin başında Maltepe Dragos geliyor. E-5’e ve sahile yakınlığı ile öne çıkan Maltepe Dragos, birçok nitelikli konut projesine ev sahipliği yapıyor.Deniz, hava, kara ve raylı sistemler

İstanbul Anadolu yakasında gayrimenkul piyasasının en hareketli bölgelerinin başında Maltepe Dragos geliyor. E-5’e ve sahile yakınlığı ile öne çıkan Maltepe Dragos, birçok nitelikli konut projesine ev sahipliği yapıyor. Deniz, hava, kara ve raylı sistemlerle entegre bir ulaşım ağına sahip bölge; ofis ve alışveriş merkezi projelerinin de yeni adresi. Ofis projelerinin artması ve şirket genel merkezlerinin taşınmasıyla beyaz yakalı nüfusun artış gösterdiği bölge, kira getirileri ile de dikkat çekiyor. Hastaneler, üniversiteler, adliye sarayı gibi kamu yatırımlarının yanında bölgedeki alışveriş ve eğlence merkezleri ile büyük zincir grupları Maltepe’nin cazibesini artıyor. Maltepe, konutta en çok prim yapan ve prim vadeden bölgelerin başında geliyor. Deniz ve adalar manzarasına sahip yüksek yapıların yer aldığı Maltepe Dragos, bir yaşam merkezinde olması gereken tüm imkanları sakinlerine sunuyor.

Nuvo Dragos’ta bitmiş ev fırsatı

Maltepe’nin en değerli projelerinden biri de eski Singer fabrikasının bulunduğu alanda Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Nuvo Dragos. İnşaatı süreci tamamlanmış olan Nuvo Dragos’ta ev sahibi olmak isteyenlere, bitmiş projeden konut satışı gerçekleştiriliyor. İkinci etabında da yaşamın ve satışların başladığı Nuvo Dragos’ta 999 konut 8 ticari ünite yer alıyor. Tüm ana ulaşım arterlerinin ortasında yer alan Nuvo Dragos; yaşam, inşaat kalitesi ve ödeme kolaylıkları ile öne çıkıyor. Nuvo Dragos’ta ev sahibi olmayı tercih edenler, projeye yatırımı yaptıkları anda evlerinde yaşamaya başlayabilecekleri gibi hemen kira getirisi de elde edebilecekler.

Maltepe iş ve yaşam arasındaki mesafeyi kısaltıyor

Maltepe bölgesinde gerçekleşen ofis ve kamu yatırımlarının, bölgeye bir nüfus hareketi sağladığına işaret eden Servotel Yönetici Ortağı Ayla Heyfegil, işine yakın olmak isteyenlerin bölgedeki konut projelerini tercih ettiğini söyledi.

Ayla Heyfegil, Maltepe bölgesinin geçmişte sayfiye bölgesi olarak ön plana çıkarken ofis bölgelerinin Anadolu Yakası’na taşınmasıyla birlikte bu hatta yaşayan insan grubunun değişmeye baladığına işaret etti. Bölgedeki yaş ortalamasının gençleşmeye başladığına ve çocuklu ailelerin artığına dikkat çeken Ayla Heyfegil, bunda iş ve yaşam ve yaşam alanı arasındaki mesafenin kısalmasının etkili olduğunu kaydetti. Ayla Heyfegil, kamu yatırımı olarak adliye ve hastane yatırımlarının da bu bölgeye ciddi bir hareketlilik getirdiğini ve artı değer kattığını vurguldı.

AVM’ler okullar aile yaşamını destekliyor

Maltepe Dragos’un deniz ve sahil yaşamı ile bütünleşen bir yapıya sahip olduğunu belirten Ayla Heyfegil, çevredeki alışveriş merkezleri, eğitim kurumlarıyla bölgenin aile yaşantısı için her türlü imkanı sunduğunun altını çizdi.

Ayla Heyfegil sözlerini şöyle sürdürdü: “Deniz çok önemli, yakında çok ciddi bir sahil yaşamı var. Sahil yaşamı içinde alışverişinde olduğu aşağı yukarı 5 kilometreye yakın bir mesafede burası. Çok yakında bir sürü alışveriş veriş yapılabilecek yer var. Bu aile yaşantısı için önemli. Okullar olarak baktığınızda, çevrede iyi eğitim kurumları yer alıyor. Bunlarda aile yaşantısı için önemli bir unsur. Baktığınız zaman yaşam merkezinde ne ihtiyacınız varsa bu bölge bütün bunlarla çevrelenmiş durumda”.

Bitmiş projeden ev almak riskleri ortadan kaldırıyor

Maltepe Dragos bölgesinde bir yandan konut yatırımları devam ederken, yapımı tamamlanmış konut projeleri de yer alıyor. Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı bitmiş bir projeden gayrimenkul almanın avantajlarını şöyle anlattı: “Bitmiş bir projeden gayrimenkul almak yatırımcı açısından risklerin berteraf edildiği güzel bir yöntem. Bu riskler nelerdir? Arsanın geliştirilememe riski, inşaat ruhsatının alınamama riski, en önemlisi de işin bitirilememe riskini almıyorsunuz. Gördüğünüz bir projeye yatırım yapmak bu nedenle büyük bir avantaj. Aynı zamanda inşaat kalitesini görmüş oluyorsunuz. Gayrimenkul yatırımı yapanların dikkat etmesi gereken unsurlardan biri de genel giderler. Bölgede genel giderlerin çok yüksek olmadığını metrekare başına 3 lira civarında olduğunu görüyoruz. Yatırım yaparken ulaşım akslarına bakmak lazım. Bölge ulaşım açısından avantaj sağlıyor ve sağlamaya da devam edecek gibi görünüyor”.

Maltepe’de konut fiyatları artıyor

Maltepe Dragos’un İstanbul Anadolu yakasının en çok yatırım çeken bölgesi olduğunun altını çizen Aremas Gayrimenkul Genel Müdürü Vedat Arslan, bölgede fiyat artışının sürdüğünü kaydetti. Vedat Arsalan özellikle E-5 üzerinde metro güzerhahının yoğun kullanılmaya başlanmasıyla birlikte bölgeye olan ilginin daha da artış kaydettiğini söyledi. Bölgede Kartal Eğitim Araştırma ve Koşuyolu Kalp hastanesi gibi büyük sağlık kurumlarının yer aldığını hatırlatan Vedat Arslan, Adliye Sarayı, bölgede açılan ve açılacak olan büyük ölçekli alışveriş merkezleri ile ofis projelerinin bölgedeki hareketliliği artırdığını ifade etti. Vedat Arslan bölgenin avantajlarından birinin de sahile ve E-5’e olan yakınlığı olduğuna işaret ederek, sunduğu deniz ve adalar manzarasının da bölgenin tercih edilen bir yer olmasını sağladığını söyledi. Tüm bu avantajların bölgedeki konut fiyatlarının artış göstermesini sağladığını kaydeden Vedat Arsalan, “Bölgede 4-5 yıl önce baktığımızda konutlarda metrekare birim fiyatı olarak 4 bin liraları konuşuyorduk. Bugün ise 6 bin 500, 7 bin liraları konuşuyoruz. Bölgedeki yatırımların tamamlanmasıyla buradaki fiyatların daha da yukarılara çıkacağını göreceğiz” diye konuştu.

Nuvo Dragos aile konseptine sahip

Nuvo Dragos projesinin geliştiricisi Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu Başkan Vekili Ahmet Özderici, aileleri hedef alan, kaliteli ve sosyal yaşama ciddi yer açan bir proje geliştirdiklerine işaret ederek, Eski Singer Fabrikası arazisi üzerinde inşaatı tamamlanan Nuvo Dragos’un E-5’in deniz tarafında yer alan çok özel bir proje olduğunu vurguladı.

Maltepe iş ve konut alanı olarak gelişiyor

Ahmet Özderici bir süre önce bölede kentsel dönüşüm sürecinin başladığına dikkat çekerek, Özderici GYO olarak bölgede ilk proje başlayan şirketlerden birisi olduklarını söyledi. Proje alanın 52 bin metrekare büyüklüğe sahip olduğunu kaydeden Ahmet Özderici, “Burada bizim ilgimizi çeken en önemli etken denize çok yakın olması ve hakim olması ile Dragos’a yakın konumu oldu. Dragos bölgesinde altyapı yatrımlatrının fazla olması da bizi bu bölgede proje yapmaya itti. Projemize yürüyüş mersafesinde adliye, hastane, üniversite, alışveriş merkezlerine ulaşmak mümkün. Artık İstanbul’un iş merkezleri bu bölgeye geliyor. Artık Maltepe hem iş hem de konut bölgesi olarak gelişiyor. Ben bu bölgenin geleceğine çok inanmaktayım” diye konuştu.

Nuvo Dragos’ta otururken ödeme fırsatı

Nuvo Dragos projesinin yatırımcılar açısından en büyük avantajının bitmiş bir proje olması olduğunu altını çizen Ahmet Özderici, “Müşterilerimiz hemen tapu alabilmekteler. Bugünkü ekonomik konjonktürde bitmiş bir eve yatırım yapmak çok önemli bir nokta. Diğer önemli bir konu ise Nuvo Dragos projesinin diğer projelere göre tavan yükseklikleri, otopark sayısı ve sosyal alanları daha fazladır. Projemizde A Blokta yaklaşık 3.5 metre, diğer bloklarda ise 3.15 metre tavan yükseklikleri bulunuyor.Çok ferah balkonlu daireler oluşturduk. 1+1 dairelere 1 kapalı otapark, 2+1 ve 3+1 dairelere 2 otopark alanı tahsis ediyoruz” dedi.

Metrekare fiyatı 6 - 7 bin lira aralığında

Aremas Gayrimenkul Genel Müdürü Vedat Arslan, bölgede yapımı tamamlanmış konut projelerinden birinin de Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından geliştirilen 999 konutluk Nuvo Dragos projesi olduğunu söyledi. Nuvo Dragos’ta 1. Etapta yaşamın başladığını dile getiren Vedat Arslan 2. Etapta da inşaat süreci tamamlanarak satış sürecinin başladığını kaydetti. Vedat Arsalan Nuvo Dragos’ta ev sahibi olanların evlerinin ücretini yaşarken ödemeye başlayacaklarına vurgu yaptı. Projedeki fiyatlar ve ödeme planları ile ilgili bilgiler veren Vedat Arslan, “Nuvo Dragos’ta metrekare birim fiyatları 6 bin TL ile 7 bin TL aralığında seyrediyor. 60 ay vade farksız faiz ödemeden ev sahibi olma imkanı sunuyoruz. Burada ev sahibi olanlar hem evlerinde oturup he de kira öder gibi taksitlerini ödeyebilecekler” diye konuştu. 

http://www.nuvodragos.com  

0 216 370 89 89

Nuvo Dragos Proje Künyesi

Firma: ÖZDERİCİ GYO

Firma Adresi: Büyükdere Caddesi Yapı Kredi Plaza C BLok Kat 9/34330 Levent İstanbul

İletişim Bilgileri: Tel 212 281 52 61 / Fax: 212 270 23 53 / E-Mail: info@ozdericigyo.com.tr / web: http://ozdericigyo.com.tr

Nuvo Dragos Adresi: Cevizli Mh., Tugay Yolu Cd. No: 12, Maltepe / İstanbul

Nuvo Dragos İletişim Bilgileri: 0 216 370 89 89 / web: http://nuvodragos.com

Firma Bilgisi: Özderici Gyo
Proje Bilgisi: Nuvo Dragos

Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

DAP Yapı’dan ‘Hababam’ sıcaklığı’nda Validebağ Konakları

DAP Yapı’dan ‘Hababam’ sıcaklığı’nda Validebağ Konakları

Bağımsız Bölüm Nedir? İmar Barışı Bağımsız Bölüm Sayısı

Bağımsız Bölüm Nedir? İmar Barışı Bağımsız Bölüm Sayısı

Haciz Nedir?

Haciz Nedir?

İzale-i Şuyu Nedir? İzale-i Şuyu Davası Nasıl Açılır?

İzale-i Şuyu Nedir? İzale-i Şuyu Davası Nasıl Açılır?

.

.

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR