Ümraniye konut projeleri 2014!

Ümraniye'de hayata geçirilen markalı konut projeleri hızla devam ediyor

Ümraniye konut projeleri 2014!

25 Şubat 2014 / Emlakwebtv
Ümraniye, İstanbul’un ilçelerinden biridir. Anadolu Yakasında yer alan Ümraniye, Ümraniye'nin komşuları batıda Üsküdar; güneyde Ataşehir; doğuda Sancaktepe ve Çekmeköy; kuzeyde Beykoz'dur. Konut sektörünün Anadolu Yakasında gelişmesi ile birlikte Ümraniye’de konut sektöründe prim kazanan ilçelerden biri oldu. Buna göre Emlakwebtv ekibi konut alıcıları ve konut yatırımcıları için Ümraniye’de yer alan projeleri haberimizde toparladı.

Ümraniye konut projeleri
1.Antasya Residence
Ant Yapı tarafında Ümraniye’de hayata geçirilen Antasya Residence, 42 katlı tek blok şeklinde 8 dönüm arazi üzerinde konumlandırılıyor. Toplamda 617 adet dairenin bulunduğu Antasya Residence teslim tarihi ise 2015 olarak planlanıyor. Antasya Residence fiyatları ise lansmana özel olarak 74 metrekare 1+1 daireler 350 bin liradan, 110 metrekare 2+1 daireler ise 450 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Antasya Residence ödeme planında da yüzde 0 faiz ile 36 ay vadelendirme imkanı bulunuyor. Aynı zamanda Antasya Residence projesinden konut almak isteyenler banka kredisi ile konut sahibi olabiliyor.

2.Selective Prestij
Alper İnşaat tarafından 3 bin 700 metrekare alan üzerinde yer alan Selective prestij projesi, 19 katlı tek bloktan meydana geliyor. Selective prestij projesinde yer alan daire büyüklükleri 59 metrekare ile 142 metrekare arasında değişiyor. 1+1, 2+1, 3+1 dairelerden oluşan Selective Prestij projesi fiyatları da 262 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor. Selective Prestij Ümraniye Evleri, TEM'e 4, Bostancı İskelesi'ne 20, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 dakika mesafede konumlanıyor.

3.Saloon Residence
Saloon Residence Gen Yapı tarafından Ümraniye’de 8 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinden meydana gelen Saloon Residence projesinde yer alan daire büyüklükleri 80 metrekare ile 324 metrekare arasında değişiyor. Saloon Residence fiyatları 301 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 72 bin TL'ye kadar yükseliyor. Buna göre Saloon Residence ödeme planı kapsamında da yüzde 25'lik miktar için firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Saloon Residence projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, Türk hamamı, her daireye özel kapalı otopark, 7/24 güvenlik, basketbol, tenis sahası, kafeterya, çocuk bakım ve oyun alanları gibi hizmetleri konut sahiplerine sunuyor. Saloon Residence teslim tarihi Mart ayında gerçekleşecek olup, ödeme planı kapsamında ise banka kredisi imkanı sağlanıyor.

4.Sarphan Finans Park
Sarp Group ile TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat Proje Yönetim AŞ. ortaklığı ile 288 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinde rezidans bloğu 54 katlı, ofis bloğu 13 katlı ve otel bloğu da 20 katlı olacak şekilde tasarlanıyor. Sarphan Finans Park teslim tarihi 2014 Nisan ayında yapılması planlanıyor. Sarphan Finans Park 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana geliyor. Stüdyo daireler 40 m2, 1+1 daireler 62-65 m2, 2+1 daireler 98-140 m2, 3+1 daireler 118-173 m2 şeklinde düzenleniyor. Proje kapsamında kapalı ve açık yüzme havuzları, helikopter pisti, kapalı otopark, restoran, fitness salonu, havuz bar gibi sosyal alanlar yer alıyor.

5.Asya Hill
Vira Yapı projesi olan Asya Hill 111 konuttan meydana geliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan Asya Hill projesi 2 blok şeklinde tasarlanıyor. 14 ve 15 katlı bu bloklarda yer alan daire büyüklükleri ise şöyle: 1+1 daire tipleri 74 metrekare, 2+1 daire tipleri 95 metrekare, 3+1 daire tipleri 110 metrekare ve 140 metrekare.

6.Hisar Palace
Hisar Palace, Hisar Yapı tarafından inşa ediliyor. Hisar Palace projesi 70 adet konuttan meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanıyor. Hisar Palace projesinde bulunan daire büyüklükleri ise 5 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor. Hisar Palace fiyatları ise 250 bin TL ile 450 bin TL arasında satışa sunuluyor. Ümraniye Atatürk Mahallesinde bulunan Hisar Palace ödeme planı kapsamında ise banka kredisi imkanı sunuluyor.

7.Arya Rezidans
60 adet daireden meydana gelen Arya Rezidans, mutlu İnşaat tarafından hayta geçiriliyor. 14 katlı 2 bloktan meydana gelen Arya Rezidans projesinde yer alan daire büyüklükleri de 85 metrekare şeklinde tasarlanıyor. Arya Rezidans 2+1 dairelerden oluşuyor. Arya Rezidans fiyatları ise 350 bin lira ile 450 bin lira arasında değişiyor. Arya Rezidans konut sahiplerine spor alanları, yeşil alanlar, hamam, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanakları sunuyor.

8.Arcadia Residence
KG İnşaat tarafından Arcadia Residence 11 katlı olarak inşa ediliyor. Arcadia Residence projesi 48 konut ile 1 dükkandan meydana geliyor. Arcadia Residence teslim tarihi 12 ay sonra olarak planlanıyor. Arcadia Residence fiyatları da 420 bin TL'den başlıyor. Arcadia Residence ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Arcadia Residence projesinde yer alan daireler 110 metrekarelik 3+1 şeklinde tasarlanıyor.

9.Smart City
Smart City projesinde Si Yapı tarafından inşaat ediliyor. Projede 200 adet konut bulunuyor. Smart City projesinde bulunan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanıyor. Daire büyüklükleri ise 70 - 200 metrekare arasında değişiyor. Smart City fiyatları henüz açıklanmadı.

10.Baraka Konutları
Baraka Konutları Ümraniye’de yer alıyor. Piramit Yapı İnşaat ve Remax tarafından hayata geçiriliyor. Baraka Konutları Ümraniye projesinde 1+1 daireler 67 metrekare, 2+1 daireler 113 metrekare ve 3+1 daireler 132 metrekare şeklinde inşa ediliyor. Proje kapsamında yer alan B blokta ise 3+1 daireler 126 metrekare ve C blokta yer alan 1+1 daireler 57 metrekare, 2+1 daireler 87 metrekare olarak tasarlanıyor. Baraka Konutları fiyat bilgileri ise 2014 güncellemelerine göre; 195 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Baraka Konutları ödeme planı da banka kredisine uygun bir şekilde konut alıcılarına sunuluyor. Baraka Konutları teslim tarihi de 2014 Mayıs şeklinde planlanıyor.

11.Galavia Atakent
KG İnşaat projesi Galavia Atakent Evleri, 23 adet daire yer alıyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden meydana gelen Galavia Atakent Evleri fiyatları 400 bin TL’den başlıyor. Galavia Atakent projesinde yangın söndürme sistemi, çocuk oyun alanları ve otopark alanları bulunuyor. Galavia Atakent ödeme planı kapsamında banka kredisi imkanı da sağlanıyor.

12.Akasya Park
Akasya Park Evleri; Akasya Yapı ve Ant Yapı tarafından İstanbul Ümraniye’de hayata geçiriliyor. 46 dönüm arsa üzerinde inşa edilen Akasya Park Evleri, 200 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Akasya Park Evleri karma proje şeklinde tasarlanıyor. Rezidanslar, ofis binaları ve AVM’nin yer alacağı Akasya Park Ümraniye projesinde mimari tasarımları İspanyol ve Türk mimarlık firmaları ortak bir şekilde gerçekleştiriyor. Akasya Park Ümraniye fiyatları ise 1+1 daireler için 350 bin TL’den, 2+1 daireler için de 460 bin TL’den başlıyor. 36 aya kadar da sıfır faiz imkanı sunuyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Akasya Park Ümraniye ödeme planı ise şu şekilde:

-Yüzde 25 peşinat veriliyor kalan konut bedeli ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor.
-Yüzde 25 peşinat veriliyor kalan konut bedeli ise firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor.

13.Alya Elit
Alya Elit Ekşioğlu Yapı tarafından inşa ediliyor. Proje kapsamında yüzme havuzu, cafe, koşu parkuru, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, sauna, buhar odası, fitness center, otopark, spor alanları ve daha birçok sosyal olanaklar yer alıyor. Alya Elit Evleri’nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi daireler bulunuyor. Alya Elit Evleri'nde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

14.Smart City
Si Yapı Smart City projesinde yer alan daireler 70 - 200 metrekare arasında değişiyor. Konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanıyor. Smart City teslim tarihi 2015 şeklinde planlanıyor. Smart City projesinde yer alan toplam 400 adet konut fiyatları henüz belirlenmedi.

15.Çakmak Köprüsü
Mutlu İnşaat, Mes Turkuaz, Miltaş ve Uzman İnşaat tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında Ümraniye Çakmak Köprüsü'nde başlıyor. Karma konsept projesi olan Çakmak Köprüsü’ne rezidans daireler, ofisler ve ticari ünitelerin yer alması planlanıyor. 15 dönüm üzerinde bulunan Çakmak Köprüsü projesi 300 konut bulunuyor.


Yazar: emlakwebtv
Etiketler:
Yorum

Benzer Haberler

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

.

.

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR