Nuvo Dragos Fiyatları ve Proje Galerisi


Lokasyon
İstanbul/Maltepe

Yaşamın başladığı Nuvo Dragos projesi bitmiş olmasının yanı sıra merkezi lokasyonuylada karlı bir yatırım fırsatı sunuyor. 2 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Nuva Dragos, açık ve kapalı sosyal alanları ile verimli zaman geçirebileceğiniz imkanlar sunuyor. 

Nuvo Dragos proje özellikleri 

İstanbul Maltepe'de merkezi bir lokasyonda hayata geçirilen Nuvo Dragos avantajlı konumu dikkat çekiyor. 7'den 77'ye herkesin keyifli vakit geçirebileceği sosyal imkanlar sunan projede özel peyzajlı geniş bahçeler bulunuyor. Projenin ilk etabında 484 daire ve 8 ticari ünite yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı ilk etapta dairelerde fonksiyonel kullanım alanları ve ince detaylara yer verildi. Dairelerin en önemli özelliği ise kat yüksekliklerinin standardın üstünde planlanmış olması. İkinci etabında ise 3 blokta toplam 515 daire yer alıyor. Klasik konut ve rezidans seçenekleri ile yaşam stilinize uygun daire seçenekleri bulunuyor. Nuvo Dragos projesinde 1+1 dairelerin büyüklüğü 66 metrekare ila 89 metrekare, 2+1 dairelerin büyüklüğü 101 metrekare ila 154 metrekare, 3+1 dairelerin büyüklüğü ise 156 metrekare ila 219 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Nuvo Dragos’a nasıl gidilir?

Avrupa Yakası üzerinden: Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden, Avrupa’dan Asya’ya geçtikten sonra, Ankara-Bostancı sapağından E-5 karayoluna bağlanılır. Daha sonra Ankara yönünde ilerlerken Kartal-Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Maltepe tabelaları görüldüğünde Maltepetabelası yönünde devam edilir. Yolun sağ tarafında bulunan Maltepepark Carrefoursa Alışveriş Merkezi önünden geçildikten sonra yaklaşık 200 metre ileride sol tarafta Nuvo Dragos Projesi Satış Ofisine ulaşılır.

Ankara istikametinden: Tem otoyolu üzerinden Ankara istikametine doğru gidildiğinde Kartal-Samandıra tabelasından girilir. Kartal-Samandıra gişelerinden geçtikten sonra E-5 Karayoluna Kadıköy-Harem tabelası takip edilerek bağlanılır. E-5 Karayolu üzerinde Cevizli, Kartal-Koşuyolu Eğitim Araştırma Hastanesi tabelasından girilir, karşınıza çıkan Maltepe tabelası yönünde devam edilir. Yolun sağ tarafında bulunan Maltepepark Carrefoursa Alışveriş Merkezi önünden geçildikten sonra yaklaşık 200 metre ileride sol tarafta Nuvo Dragos Projesi Satış Ofisine ulaşılır.

Gebze üzerinden: E5 Karayolu üzerinden Harem istikametine gidildiğinde, sırası ile Tuzla, Pendik istikametleri geçilir. Kartal köprüsünü de geçtikten sonra Cevizli, Adalet Sarayı, Kartal-Koşuyolu Eğitim Araştırma Hastanesi tabelasından girilir, karşınıza çıkan Maltepe tabelası yönünde devam edilir. Yolun sağ tarafında bulunan Maltepepark Carrefoursa Alışveriş Merkezi önünden geçildikten sonra yaklaşık 200 metre ileride sol tarafta Nuvo Dragos Projesi Satış Ofisine ulaşılır.

Kadıköy üzerinden: Kadıköy, Bostancı’dan E-5 Karayolu üzerinde Kartal istikametinde devam edilir. Kartal-Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Maltepe tabelaları görüldüğünde Maltepe tabelası yönünde devam edilir. Yolun sağ tarafında bulunan Maltepe park Carrefoursa Alışveriş Merkezi önünden geçildikten sonra yaklaşık 200 metre ileride sol tarafta Nuvo Dragos Projesi Satış Ofisine ulaşılır.

Maltepe Sahil Yolu üzerinden: Kadıköy istikameti sahil yolundan gelindiğinde Maltepe tabelası yönünde devam edilir. Karşınıza çıkan ikinci Cevizli-Gülsuyu tabelasından sola dönüş yapılarak Maltepe-Gülsuyu tabelası yönünde düz devam edilir. Sonrasında Cevizli-Kartal tabelasından sağa dönülür ve Kartal-Koşuyolu, Çevreyolu-Soğanlık tabelaları yönünde devam edilerek yaklaşık 700 metre ileride sağ tarafta Omsan Lojistik geçildikten hemen sonra Nuvo Dragos Satış Ofisine ulaşılır.

Nuvo Dragos Yakınında Ne Var

Ulaşım 

  • Metro 

  • Sabiha Gökçen Havalimanı

  • İDO

Sağlık 

  • Kartal Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesi

  • Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

  • Maltepe Devlet Hastanesi

  • Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi

  • Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi

Eğitim 

  • Yönder Koleji 

  • Bahçeşehir Koleji

  • İstanbul Gedik Üniversitesi

  • Yeditepe Üniversitesi

  • Marmara Üniversitesi

  • TED Rönesans Koleji

  • Terakki Vakfı Okulları (Tuzla Yerleşkesi) 

  • Özyeğin Üniversitesi

  • Sabancı Üniversitesi 

AVM 

  • Maltepe Park AVM

  • Piazza AVM

  • Orhangazi Parkı 

  • Hilltown AVM 

 

 

Nuvo Dragos Nerede?

Nuvo Dragos Haberleri

Nuvo Dragos Resimleri

Nuvo Dragos Örnek Daire Resimleri

Kat ve Daire Plan Resimleri

Nuvo Dragos Künyesi

Proje Özellikleri

Firma Özderici Gyo
Teslim Tarihi Hemen Teslim
Konut Sayısı 999
Adres Tugay Yolu Caddesi, No.12. Maltepe / İstanbul
Telefon 0216 371 98 58
Daire Tipleri 1+1
2+1
3+1
Dubleks
Web Sitesi http://www.nuvodragos.com
E-mail info@ozdericigyo.com.tr
Bölge İstanbul Anadolu / Maltepe
Fiyat Listesi 327.000 - 1.545.000 TL
Toplam Alan 52.000 m²
Satış Durumu Satışı devam ediyor
Nuvo Dragos Özellikleri
Açık yüzme havuzu
Adalar manzarası
Basketbol sahası
Çocuk oyun alanları
Çocuk yüzme havuzu
Deniz manzarası
Fitness merkezi
Güneşlenme terası
Kapalı otopark
Tenis kortu
Vitamin bar
Voleybol sahası
Asansör
Hidrofor
Jeneratör
Sprinkler sistemi
Su Deposu
Yangın merdiveni
Ankastre beyaz eşya
Ebeveyn banyosu
Isı pay ölçer
Merkezi ısıtma
Deprem yönetmeliğine uygun
Radye temel
Yalıtım yönetmeliğine uygun
Yapı denetimi yapılmış
Zemin etüdü yapılmış