Yazan 19:06 Haberler Görüntülenme: 529

Keten Papilio fiyatları 650 bin TL’den başlıyor

Keten Grup'un 'Bomonti kozasından çıkıyor' sloganı ile hayata geçirdiği projesi Keten Papilio fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. 

Keten Grup ve Primist ortaklığı ile hayata geçirilen Keten Papilio projesi Bomonti Fırın Sokak'ta yer alıyor. Dış cephesi modern bir resim çalışmasına tuval olacak şekilde tasarlanan proje Şişli'nin klasik apartman yaşantısını modern yaşam alanlarına taşıyacak. 

Keten Papilio fiyatları 650 bin TL'den başlıyor

30 dairenin yer aldığı projede dairelerin yanı sıra bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek 7 adet dükkan bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden meydana gelen Keten Papilio'da daire büyüklükleri 68 metrekare ile 165 metrekare arasında tasarlanıyor. 

2018 yılında teslim edilmesi planlanan Keten Papilio fiyatları 650 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projeden konut satın almak isteyenlere için kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 

Keten Papilio fiyatları 650 bin TL'den başlıyor

5 katlı tek bloktan meydana gelen Keten Papilio projesinde apartman sakinleri için fitness merkezi, kapalı otopark, güvenlik ve kameralı güvenlik yer alıyor. Daireler ise ankastre beyaz eşya ürünler ile teslim ediliyor. 

Visited 529 times, 1 visit(s) today
Kapat