Yazan 20:59 Haberler Görüntülenme: 442

İzmir Konak ihalesi 2. oturumu 20 Haziran’da

 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı birinci oturumu 12.06.2017 tarihinde gerçekleştirilen İzmir Konak 1. Etap Arsa ihalesinin ikinci oturum tarihini açıkladı.

İzmir Konak İhalesinin kazananı belli oluyor
Emlak Konut GYO tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada 1. Oturum 12 Haziran tarihinde gerçekleştirilen İzmir Konak 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesi'nin 2. oturumunun 20.06.2017 tarihinde gerçekleştirileceği bildirildi. Pazarlık-Açık artırma bölümlerini içeren ihalenin saati ise 14.30 olarak açıklandı. 

Emlak Konut İzmir Konak arazisi
Tariş Kooperatif Birlikleri ile Emlak Konut GYO arasında, 1 Aralık 2016 tarihinde imzalanan protokol ile satışa çıkarılan arazi, İzmir Alsancak'ta bulunuyor. Liman Arkası olarak bilinen bölgede hayata geçirilecek yeni projeye ilişkin ihale 2 etap şeklinde gerçekleştiriliyor. Toplam genişliği 143 bin 366 metrekare olan projede  bölgenin sosyal, kültürel ve teknik altyapı ihtiyaçlarını karşılayacak bir nitelik oluşturulmaya çalışılacak. Arazide inşa edileek projenin konut, turizm, ticaret ve kültür odaklı olarak hayata geçirilmesi ve kentin turizm potansiyeline önemli bir katkı sunması bekleniyor. 

En yüksek teklif İzka İnşaat'tan gelmişti
İzmir Konak 1. Etap Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi İhalesi önceki gün gerçekleşmiş ve en yüksek teklifi İzka İnş. Taah. Müh. Ltd. Şti yapmıştı. Arsa için toplamda 400 milyon TL veren firma, şirket ayı olarak da yüzde 10 oran ile 40 milyon TL önermişti

Visited 442 times, 1 visit(s) today
Kapat