Yazan 18:16 Gayrimenkul ve Emlak Haberleri Görüntülenme: 1.342

Dekon Suadiye Ametist’te son 15 daire

Dekon İnşaat tarafından Suadiye'de hayata geçirilen Dekon Suadiye Ametist projesine satışa çıkarılan dairelerin tükenmek üzere olduğunu açıklayan firma, son 15 dairenin de sahiplerini beklediğini duyurdu. 

Dekon Suadiye Ametist'te 60 aya 0 faiz olanağı
Kalan son dairelerden satın almak isteyen yatırımcılar için özel ödeme seçenekleri hazırlayan Dekon İnşaat, 60 aya 0, 120 aya ise 0.60 faiz uygulayacak. Firma bu ödeme seçenekleri için İş Bankası ile anlaşma sağladı. 

Dekon Suadiye Ametist projesi
Dekon İnşaat'ın Anadolu Yakası'nın köklü semtlerinden Suadiye'de hayata geçirdiği Dekon Suadiye Ametist, büyüklükleri 90 metrekare ile 275 metrekare arasında değişen son 15 dairesinin satışlarını da sürdürüyor. Deniz manzaralı dairelerin yer aldığı porje, açık yüzme havuzu, spor salonu, kafe, zen bahçesi, çocuk bahçeleri, çocuk parkı, spor alanları ve iki katlı otoparkının yanı sıra 24 saat güvenlik hizmeti sunuyor. Projede ayrıca sanat galerisi ve toplantı salonları da yer alıyor. 

İkinci etapta teslime doğru
İlk etabında çalışmaların tamamlandığı ve oturumun başladığı Dekon Suadiye Ametist projesinin ikinci etap inşaatı ise sürüyor. Ağustos 2017 tarihinde tapu teslimlerinin başlayacağı Dekon Suadiye Ametist, toplu taşıma araçlarına 2 dakikalık mesafede yer alıyor. Suadiy Metro Durağı'nın yanı başında yükselen proje Marmaray Suadiye istasyonuna ise 2 dakikalık uzaklıkta bulunuyor. Dekon Suadiy Ametist, İDO Bostancı İskelesi'nden ise 5 dakikalık uzaklıkta konumlanıyor. 

Visited 1.342 times, 1 visit(s) today
Kapat