
Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankapark-Wonderland Euraisa açıldı. Parkı kullanmak isteyen vatandaşların ödeyeceği bedel de belli oldu
Yapılan ihale sonrasında Ankapark'ı 29 yıllığına kiralayan GBM Ticaret&Çelik Ortak girişimi, Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankapark'ta inşaat çalışmalarını tamamladı. 20 Mart 2019'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılan Ankapark'ta giriş ücretleri de belli oldu.
Mart 2019'da hizmet vermeye başlayacak Ankapark'ta giriş ücreti 25 TL olacak şekilde planlanıyor. Bu bedelin 5 TL'si giriş bileti olarak kabul edilecek. 15 TL ise kredi olarak kabul edilecek ve ziyaretçilerin park içinde tercih edecekleri eğlence ünitelerinde kullanmaları sağlanacak. İşletme Genel Müdürü Cem Uzan oyuncakların giriş fiyatlarının da 4 TL ile 15 TL arasında değişiklik göstereceğini duyurdu. Ayrıca:
- Limitsiz günlük giriş 150 TL
- Günlük Limitsiz VİP Giriş 190 TL
- Yıllık limitsiz 950 TL
- Yıllık Limitsiz VİP 1.250 TL
- VİP Tur 750 TL
- 4 kişilik aile günlük girişi 80 TL
- 5 kişilik aile günlük giriş 94 TL
- 6 Kişilik Aile günlük giriş 100 TL
Daha ayrıntılı bilgi için Ankapark Son Durum haberimizi inceleyebilirsiniz
Diğer taraftan Ankapark istihdam desteğiyle de yerel ve ulusal ekonomiye büyük fayda sağlayacak. Ankapark'ta açılıştan itibarın 2000 kişilik bir istihdam oluşturulacak. Çok sayıda farklı aktivite ve ticari ünite alanını barındıracak yatırımda 80 ticari birim cafe ve restoran, 50 tanesi ise çocuklar ağırlıklı olmak üzere satış alanları olarak hizmet verecek. Bu satış alanlarının büyüklüğü 4 metrekare ile 25 metrekare arasında farklılık gösterecek.
Ankapark'ın bir diğer özelliği ise enerjisini üretecek bir proje olması. Açık otopark alanının bütünü üstüne yerleştirilen güneş panelleri ile harcadığı enerjiye eş bir dönüşüme olanak sağlayacak şekilde donatılacak.
Marmaray güzergahı, durakları ve ücretleri
Banliyö hattının açılmasıyla birlikte Gebze ve Halkalı arasındaki yolculuk Marmaray ile entegre oldu. Yeni duraklar ise şöyle:
212 AVM Servis Saatleri
212 AVM'ye ulaşmak için bir çok noktadan kaldırılan ücretsiz servisleri kullanabilirsiniz.
Noter Vekalet Ücreti 2021 Vekaletname Tasdik Ücretleri
1 Mart 2021'e kadar Noter Vekalet Ücretleri: Araç satış, diploma, tercüme, aslı gibidir, tescil, tapu, muhasebe, avukat, aracılık hizmeti vekalet verme ücretleri!
Murat Kurum: Sarıyer'de mülkiyet sorunları çözülecek
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Sarıyer'in SİT alanı içinde olduğunu belirterek: "Sorunları aşacağız. En yakın zamanda mülkiyetlerinize kavuşmuş olacaksınız." dedi.
Toki Amasya Merzifon 4. Etap ve Alt Gelir Grubu kura sonuçları!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) hayata geçirilen Toki Amasya Merzifon 4. Etap ve Amasya Merzifon 4. Etap Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı...
İstanbul’da kaç tane belediye var? Belediye başkanları kim?
İstanbul’da kaç tane belediye var? Kentin belediyelerini ve 2019 Mahalli İdareler Seçimi sonrasında bu belediyelerin yönetimini üstlenen isimleri sizler için mercek altına aldık.
Bahçeşehir Konakları adres bilgileri
Bahçeşehir Konakları adres bilgilerine haberimiz detayından ulaşabilirsiniz
Bağımsız Bölüm Nedir? İmar Barışı Bağımsız Bölüm Sayısı
İmar Barışı Bağımsız Bölüm sayısı, kat mülkiyeti ve bölüm listesi nedir? sorularının detaylı cevapları bu yazımızda!
Vakıfbank'ın yeni genel müdürlük binası için imzalar atıldı
Vakıfbank ile Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arasında Vakıfbank'ın İstanbul Ataşehir'deki yeni genel müdürlük binası için imzalar atıldı
Konut yatırımının avantajlı ülkesi Karadağ’a yatırıma çağırıyor
Hızla gelişen turizm ve konut yatırımları, oturum izni, AB üyeliği süreci gibi avantajlarla kısa sürede Türkiyeli konut yatırımcılarının da gözdesi olan Karadağ’ın (Montenegro) fırsatlarını Maya Montenegro Ceo’sı Gani Uğur Bozel anlattı.