Bodrum Konut Projeleri

Ege'nin en popüler tatil beldesi, turizm cenneti Bodrum'da yer alan en yeni konut projelerini derledik. Bodrum Konut Projeleri ile ilgili tüm ayrıntıları yazımızda bulabilirsiniz!

Bodrum Konut Projeleri


Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'da inşaat firmalarının yatırımları hızla devam ediyor. Muğla Bodrum'daki en yeni konut projelerini sizler için derledik.

Bodrum'un yatırım yapılacak ve popüler bölgelerine, önemli hastane ve  AVM'lerine yazının sonundaki Bodrum bölgesi analizimizden ulaşabilirsiniz. 
 

Elysium Premier Bodrum 

Bodrum Konut Projeleri

Ofton İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Elysium Premier Bodrum projesi 8 özel villadan meydana geliyor. Her biri bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alan villaların büyüklükleri 813 metrekare olarak belirlendi. Üç kattan oluşan villalar 360 derece Bodrum manzarasına sahip. Sakinlerine Bodrum Kalesi ve Kos Adası silueti sunan projede fitness salonu, sinema salonu, özel yüzme havuzu ve pek çok sosyal imkan bulunuyor. Proje, Bodrum Özel Hastanesi ve Devlet Hastanesi'ne 500 metre, Yat Limanı'na 1,4 kilometre, Havaalanına ise 30 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Elysium Premier Bodrum
Firma Bilgisi: Ofton İnşaat 

 

Naringi Sahil Evleri 

Bodrum Konut Projeleri

NYG İnşaat A.Ş. güvencesiyle Bodrum Karaincir'de hayata geçirilen Naringi Sahil Evleri toplam 42 konuttan meydana geliyor. 16 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde kurulan projede bahçe katları, normal katlar ve villalar yer alıyor. Proje kendine ait 500 metrelik plajı ile dünyanın en güzel denizinden birine sahip. Bodrum'a 16 kilometre uzaklıkta yer alan Naringi Sahil Evleri Turgutreis'e 10 kilometre mesafede konumlanıyor. Dört mevsim yaşama imkanı sunan projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, çocuk yüzme havuzu, plaj ve iskele bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Naringi Sahil Evleri
Firma Bilgisi: NYG İnşaat A.Ş


Alita Marin Konakları 

Bodrum Konut Projeleri

Alita Marin Konakları, Bodrum Yalıkavak'ta Alita Turizm tarafından hayata geçirildi. 12 villadan meydana gelen proje 7 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. 4+1 villaların yer aldığı projede villa büyüklükleri 408 metrekare ile 444 metrekare arasında değişiyor. Projede açılır kapanır yüzme havuzu, deniz manzaralı daireler, güneşlenme terası, kapalı otopark, merkezi uydu sistemi bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Alita Marin Konakları
 

Vita Nova Yalı Evleri 

Bodrum Konut Projeleri

İrtanki Turizm Yatırım tarafından hayata geçirilen Bodrum Vita Nova Yalı Evleri bahçe katı, çatı teras ve orta kat olarak tasarlandı. Denize 20 metre uzaklıkta yer alan projede toplam 36 daire yer alıyor. 2+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana gelen projede daire büyüklükleri 160 metrekareden başlıyor. Vita Nova Yalı Evleri'nde spa, fitness center, resepsiyon ve concierge hizmetleri bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Vita Nova Yalı Evleri
Firma Bilgisi: İrtanki Turizm Yatırım 
 

Varyap Yalıkavak 

Bodrum Konut Projeleri

Varyap güvencesi ile Bodrum'da hayata geçirilen Varyap Yalıkavak projesi Tilkicik Koyu'nda yer alıyor. Toplam 60 konuttan meydana gelen projede alanları 70 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness, iskele, deniz manzarası ve güvenlik bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Varyap Yalıkavak 
Firma Bilgisi: Varyap 

 

Sierra Hills

Bodrum Konut Projeleri

9 bin metrekarelik alanda On-Yaou tarafından hayata geçirilen Sierra Hills projesi 12 adet villadan meydana geliyor. Bodrum Torba mevkiinde hayata geçirilen proje Bodrum şehir merkezine 4 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Proje ayrıca Bodrum Havaalanı'na 28 kilometre mesafede konumlanıyor. Sierra Hills projesinde sauna, çocuk oyun alanları, merkezi uydu sistemi, deniz manzarası, kapalı otopark, güvenlik, kameralı güvenlik ve kafe bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Sierra Hills 
Firma Bilgisi: On-Yapı 

 

Kaledos Evleri 

Bodrum Konut Projeleri

Türkkuyusu Mahallesi'nde yer alan Kaledos Evleri, Eltemur Yapı tarafından hayata geçirildi. 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan proje 5+1 daire tiplerinden meydana geliyor. Projede yer alan evlerin müstakil bahçeleri, havuzları ve garajları bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Kaledos Evleri
Firma Bilgisi: Eltemur Yapı 

 

Frame Suites 

Bodrum Konut Projeleri

Vitem Group tarafından hayata geçirilen Frame Suites projesi  60 ünitelik 16 bloktan meydana geliyor. Bodrum marinaya 2 kilometre mesafede yer alan proje Bitez ve Gümbet koyu manzarasına hakim. Projede özel plaj, açık ve kapalı havuzlar, sauna, Türk Hamamı, fitness merkezi ve restoran bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Frame Suites
Firma Bilgisi: Vitem Group 

 

Doğalkaya Bodrum 

Bodrum Konut Projeleri

21 bin 150 metrekarelik arsa alanı üzerinde yer alan Doğalkaya Bodrum projesi 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerden meydana geliyor. 15 adet dairenin yer aldığı proje denize sıfır konumu ile öne çıkıyor. Açık otopark, çocuk yüzme havuzu, yürüyüş parkuru ve kameralı güvenlik gibi sosyal imkanların bulunduğu Doğalkaya Bodrum projesi Gülman Group imzası taşıyor. 

Proje Bilgisi: Doğalkaya Bodrum  
Firma Bilgisi: Gülman Group 

 

Adres Yalıkavak 

Bodrum Konut Projeleri

Bodrum Yalıkavak Marina'ya 7 dakika mesafede yer alan Adres Yalıkavak projesi M2 İnşaat A.Ş. imzası taşıyor. Denize sıfır konumu ve geniş yeşil alanları ile dikkat çeken projede villalar birbirimden tamamen bağımsız olarak konumlandırıldı. Proje alanında kot farkından dolayı hiçbir villa bir diğerinin manzarasını engellemiyor. Villa sakinleri bahçelerinde otururken bile muhteşem Gökçebel ve Tilkicik koyunun eşsiz panoramik manzarasını doyasıya seyredebiliyor.

Proje Bilgisi: Adres Yalıkavak
Firma Bilgisi: M2 İnşaat A.Ş. 

 

Lavita Bodrum 

Bodrum Konut Projeleri

Aşçıoğlu Yapı A.Ş. tarafından Bodrum Turgutreis'te hayata geçirilen Lavita Bodrum projesi 4 bin metrekare alan üzerinde kuruluyor. 2+1 ve 3+1 tipinde, büyüklükleri 96 metrekare ile 140 metrekare arasında değişen 21 adet villadan meydana gelen proje denize 100 metre yürüme mesafesinde yer alıyor. Lavita Bodrum projesi, marinaya 1 kilometre, Kadıkale'ye 500 metre, Bodrum merkeze ise 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Lavita Bodrum 
Firma Bilgisi: Aşçıoğlu Yapı A.Ş. 

 

Nef Yalıkavak 

Bodrum Konut Projeleri

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. bünyesindeki Nef güvencesi ile hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 1 milyon metrekarelik alan üzerinde konumlanıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde büyüklükleri 88 metrekare ile 420 metrekare arasında değişen 500 adet daireden meydana geliyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, deniz manzarası, havuz manzarası, fitness merkezi, sauna, yürüyüş parkuru ve iskele bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Nef Yalıkavak
Firma Bilgisi: Timur Gayrimenkul 

 

Elysium Miramar Bodrum 

Bodrum Konut Projeleri

Ofton İnşaat'ın Bodrum'da hayata geçirdiği Elysium Miramar Bodrum projesi 22 dönüm arazi üzerinde kuruldu. Bodrum merkeze 1 kilometre olan mesafesi ile dikkat çeken proje havaalanına 30 kilometre, yat limanı ve sahile 1,4 kilometre, Marina'ya 1,8 kilometre mesafede yer alıyor. Projede ayrıca her dubleks villanın önünde müstakil havuz ve bahçe bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Elysium Miramar Bodrum
Firma Bilgisi: Ofton İnşaat 

 

Epique Island 

Bodrum Konut Projeleri

Aksoy Holding'in konut sektöründeki ilk projesi olan Epique Island, Bodrum Tilkicik Koyu'nda hayata geöiriliyor. Ada üzerinde yer alan 3 farklı tasarım ve 10 farklı villadan oluşacak projede toplam 75 adet villa bulunacak. Epique Island projesinde ayrıca her villada havuz, güneşlenme terası, süs havuzu, otopark ve bahçe şöminesi yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Epique Island 
Firma Bilgisi: Aksoy Holding 

 

Seba Manolya 

Bodrum Konut Projeleri

Seba İnşaat imzası ile Bodrum'da hayata geçirilen Seba Manolya Evleri, Bodrum Gündoğan mevkiinde konumlanıyor. Yalıkavak Marina'ya 5 kilometre mesafede yer alan proje ikiz villalardan meydana geliyor. Projede ayrıca açık otopark, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik ve kameralı güvenlik yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Seba Manolya 
Firma Bilgisi: Seba İnşaat 

Bodrum

Türkiye’nin her yerinden ve her gelir seviyesinden konut alıcılarının ilgisini çeken Bodrum,  Türkiye’deki pek çok tatil bölgesine göre fiyatları ile oldukça uygun. 

Yerli ve yabancı konut alıcılarına hitap eden Bodrum gayrimenkul yatırımcılarına büyük fırsatlar sunuyor. 

Son yıllarda yaşanan yoğun ilgiden dolayı inşaat firmaları da markalı konut projelerinde rotayı Bodrum’a çevirdi. 

Kalıbalık ve stresten uzakta yaşamak isteyenlerin tercihi olan Muğla’nın en popüler ilçesinde uzun süren sezon nedeniyle hareket hiç bitmiyor. Yaz aylarında yaşanan yoğunluğun aksine kış aylarında sakinliği ile dikkat çekiyor. 

Dinlenmek, yaşamak, tatil yapmak için ideal bir yerleşim yeri alan Bodrum’a kara, hava ve deniz yolu ile oldukça rahat bir şekilde ulaşılabiliyor. Kolay ulaşım ise bölgeyi popüler yapan en önemli neden arasında yer alıyor. 

İlçede satın alınan konutlar aynı yıl içinde prim yapıyor. Bu nedenle Bodrum’dan konut satın alanlar hep kazançlı çıkıyor. 

Bodrum’da yazlık fiyatları ise projenin lokasyonu ve niteliği, konumu, daire büyüklüğü ve tipine göre değişiklik gösteriyor. Farklı kültürlerin buluşma noktası olan Bodrum’u en çok İngiliz, Alman, Hollandalı ve Körfez ülkeleri yatırımcıları tercih ediyor. 

Bodrum’da amortisman süresi 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde konut amortisman süresi son amortisman analizlerine göre 19 yıl olarak hesaplandı. 

Bodrum’da yatırım için en çok tercih edilen bölgeler 

  • Bitez

  • Torba

  • Göltürkbükü

  • Gümüşlük

  • Gündoğan

  • Güvercinlik

  • Turgutreis

  • Yalıkavak

  • Akyarlar

  • Türkkuyusu 

Bodrum’da yer alan devlet hastaneleri

  • Bodrum Devlet Hastanesi 

Bodrum’da yer alan özel hastaneler 

  • Özel Bodrum Hastanesi

  • Acıbadem Hastanesi

  • İnter Tıp Merkezi

  • Clinic İnternational

  • Roma Med Tıp Merkezi

  • Tepe Clinic

Bodrum’da yer alan AVM’ler 

  • Midtown AVM Bodrum 

  • Avenue Bodrum AVM 

  • Karia Port AVM

 


Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Selenium Retro 9'da mağaza ve ofis satışları sürüyor

Selenium Retro 9'da mağaza ve ofis satışları sürüyor

Torkam E-5 dükkanları satışa çıkıyor

Torkam E-5 dükkanları satışa çıkıyor

Taksim 360 ofislerinde yaşam başladı

Taksim 360 ofislerinde yaşam başladı

3S Firuze Konakları'nda 0,98 faiz oranı fırsatı devam ediyor

3S Firuze Konakları'nda 0,98 faiz oranı fırsatı devam ediyor

.

.

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR