Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesinde hangi isimler yer alıyor?

Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sisteminin ilk kabinesi açıklandı. Bazı bakanlıklarda değişiklikler olmazken, çoğu bakanlığa özel sektörden atamalar yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesinde hangi isimler yer alıyor?


Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi açıklandı. Listeye göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Ticaret Bakanlığı'na iş insanı Ruhsar Pekcan, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ETS Tur'un sahibi Mehmet Ersoy, Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Berat Albayrak, Sanayi ve Kalkınma Bakanlığı'na Mustafa Varank, Sağlık Bakanlığı'na Medipol Hastaneleri'nin sahibi Dr. Fahrettin Koca gibi isimler getirildi. 
 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı / Fuat Oktay 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi

1964 yılında Yozgat Çekerek'te doğan Fuat Oktay, 1985 yılında Çukurova Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Oktay daha sonra üniversitede araştırma görevlisi olarak çalıştı. 1990 yılında, ABD'de otomotiv sektörünün merkezi olan Detroit'teki Wayne State Üniversitesi'nden işletme ve imalat mühendisliği alanında doktora yaptı. 2000'li yılların başında Türkiye'deki ekonomik krizde bazı işletmelerde kriz yönetimi alanında uzmanlaştı. Oktay ayrıca Beykent Üniversitesi'nde İşletme Bölüm Başkanlığı ve Dekan Yardımcılığı yaptı. 2008-2012 yılları arasında havacılık sektörüne yoğunlaşan Fuat Oktay, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Stratejik Planlama ve İş Geliştirme, Üretim Planlaması ve Bilgi Teknolojileri, Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 2012 - 2016 yılları arasında Başbakanlık AFAD Başkanlığı görevini yürüttü. Başbakan Binali Yıldırım'ın göreve gelmesi ile Başbakanlık Müsteşarlığı görevine getirilen Oktay, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Cumhurbaşkanı Yardımcısı oldu. İyi derecede ingilizce bilen Fuat Oktay 3 çocuk babasıdır. 
 

Adalet Bakanı / Abdülhamit Gül 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi

12 Mart 1977 tarihinde Gaziantep'in Nizip ilçesinde doğan Abdülhamit Gül, Nizip İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Ak Parti 4. Olağan Kongresinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Gül, Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı yaptı. 25. ve 26. Dönemde Gaziantep Milletvekili olarak TBMM'de yer alan Gül, AK Parti 5. Olağan, 2. ve 3. Olağanüstü Büyük Kongrelerinde MYKY'de yer aldı. 2017'de 65. Hükümetin Adalet Bakanlığı'na getirilen Gül, 24 Haziran'da yapılan 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Gaziantep'ten milletvekili seçildi. Evli ve 3 çocuk babası olan Abdülhamit Gül, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Adalet Bakanı oldu. 
 

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı / Zehra Zümrüt Selçuk 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi

1979 yılında Ordu'da doğan Selçuk, Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nde okudu. Daha sonra ise Bilkent Üniversitesi'nde tam burslu ekonomi lisansı öğrenimi gördü. Amerika'da Michigan Üniversitesi'nde ekonomi doktorasına başlayan Selçuk, Teksas Üniversitesi'nde işletme doktorasına devam ederken aynı üniversitede muhasebe ve enformasyon yönetimi yüksek lisansı yaptı. Zehra Zümrüt Selçuk, 2003 - 2007 yılları arasında Teksas Üniversitesi'nde araştırma asistanı, 2007 yılında itibaren İslam İşbirliği Teşkilatı SESRIC'te kıdemli araştırmacı olarak görevini icra etti. Halen SESRIC İstatistik ve Enformasyon Direktörüdür. Selçuk'un halen KADEM Ankara Temsilciliği ve Denetleme Kurulu Üyeliği, Kadın Birliği Platformu Üyeliği, Santrançla Büyüyorum Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Bilkent Üniversitesi Mezunları Derneği Üyeliği bulunuyor. Zehra Zümrüt Selçuk 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı oldu. 
 

Çevre ve Şehircilik Bakanı / Murat Kurum 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi

2009 yılında bu yana T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini yürüten Murat Kurum, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Çevre ve Şehircilik Bakanı oldu. 1976 yılında Ankara'da doğan Kurum, Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 1999-2005 yılları arasında çeşitli özel kuruluşlarda çalışan kurum 2009-2012 yılları arasında Toplu Konut İdaresi Başkanlığında Uzmanlık görevini üstlendi. Murat Kurum, evli ve 2 çocuk babasıdır. 
 

Dışişleri Bakanı / Mevlüt Çavuşoğlu 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi

1968 Alanya doğumlu olan Mevlüt Çavuşoğlu, 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 1991 yılında New York Long Island Üniversitesi'nde ekonomi alanında yüksek lisans yapan Mevlüt Çavuşoğlu, 1993 yılında Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde özel öğrenci olarak doktora programına başladı. Jean Monnet bursuyla 1993-1995 yılları arasında London School of Economics'de (LSE) doktora çalışmasına devam etti. 26 Aralık 2013 – 29 Ağustos 2014 tarihleri arasında Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci olarak görev yaptı. 29 Ağustos 2014 – 30 Ağustos 2015 tarihleri arasında 62. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nde Dışişleri Bakanı olarak görev aldı. 64. ve 65. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin Dışişleri Bakanı olarak yeniden atandı. Mevlüt Çavuşoğlu, 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Dışişleri Bakanı oldu. 
 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı / Fatih Dönmez 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi

1965 yılında Bilecik'te doğan Fatih Dönmez, ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 1987 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Dönmez, 2005 yılında e-MBA sertifika programını tamamladı. İş hayatına ise NETAŞ'ta Ar-Ge mühendisi olarak başladı. 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İGDAŞ'ta Etüt ve Proje Müdürlüğü, Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 2002 yılından itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanlığında, İştirakler Genel Koordinatörü olarak görev yaptı. Ayrıca Türkiye Elektrik Sanayi Birliği'nin kurucularından olan Dönmez, TESAB yönetim kurulu üyeliği de yaptı. Dönmez, 4 Ocak 2008 tarihinde EPDK Kurul üyeliğine atandı. 2008 ve 2010 yıllarında ERRA'da Yönetim Kurulu üyesi seçildi. Enerji sektöründe birçok yazı ve rapora imza atarak; arz güvenliği, enerji yoksulluğu, doğal gaz projeksiyonları, enerji sektöründe Ar-Ge, stratejik planlama, performans yönetimi, fizibilite hazırlama, organizasyon geliştirme ve şirketlerin AB’ye uyumu gibi konularında çalışmalar yürüttü. 2015 yılında bu yana Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarlığı görevini yürüten Fatih Dönmez, 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı oldu. 
 

Gençlik ve Spor Bakanı / Mehmet Kasapoğlu 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi

1976 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Kasapoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Sonra aynı üniversitede mahalli idareler ve yerinden yönetim programında yüksek lisans yaptı. Kasapoğlu, İstanbul Üniversitesi'nden yerel istihdam konusundaki çalışması ile doktora derecesi aldı. 2009 yılında Başbakanlık Müşavirliği'ne atanmasından sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda çeşitli görevler aldı. Evli ve bir çocuk babası olan Mehmet Kasapoğlu, 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Gençlik ve Spor Bakanı oldu. 
 

Hazine ve Maliye Bakanı / Berat Albayrak 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi

1 Ocak 1978 tarihinde İstanbul'da doğan Berat Albayrak, Lise eğitimini Özel Fatih Koleji'nde tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nden mezun olan Albayrak, New York'ta Pace Üniversitesi'nde finans üzerine MBA yapmıştır. Çalık Grubu'nun yurtiçi ve yurtdışı şirketlerinde çeşitli görevler üstlenen Albayrak, 2007 yılında Çalık Holding'e Genel Müdür olarak atanmıştır. Albayrak, 64. Hükümet'in Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bakan olarak tayin edildi ve 65. hükümet döneminde de bu görevine devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı olan Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Hazine ve maliye bakanı oldu. 
 

İçişleri Bakanı / Süleyman Soylu 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi

21 Kasım 1969 yılında İstanbul'da doğan Süleyman Soylu, Plevne Lisesi'nde okudu. Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde devam ettiği eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladı. 7 Haziran ve 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde Trabzon’dan milletvekili seçilen Soylu, 24 Kasım 2015-1 Eylül 2016 tarihleri arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptı, ardından İçişleri Bakanı oldu. Süleyman Soylu 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk İçişleri Bakanı oldu. 

İş dünyası ilk Cumhurbaşkanlığı kabinesini nasıl yorumladı?

 

Milli Eğitim Bakanı / Ziya Selçuk 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi

1961 yılında Ankara'da doğan Ziya Selçuk, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde lisansını, aynı üniversitede gelişim psikolojisi alanında yüksek lisansınıu yapmıştır. Selçuk daha sonra Hacettepe Üniversitesi'nde psikolojik danışmanlık ve rehberlik alanında doktorasını tamamlamıştır. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde doçentlik ve profesörlük ünvanlarını aldı. TED Üniversitesi'nin yanı sıra pek çok özel eğitim-öğretim kurumunun kuruluşunu yapan Selçuk, 2003-2006 yılları arasında Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığını yaptı. Evli ve üç çocuk babası olan Selçuk, 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Milli Eğitim Bakanı oldu. 
 

Milli Savunma Bakanı / Hulusi Akar 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi

1952 yılında Kayseri'de doğan Hulusi Akar, 1972 yılında Kara Harp Okulu'ndan, 1973 yılında Piyade Okulu'ndan, 1982 yılında Kara Harp Akademisi'nden, 1985 yılında Silahlı Kuvvetler Akademisi'nden, 1987 yılında ise ABD Silahlı Kuvvetler Kurmay Koleji'nden mezun oldu. 2011 yılında orgeneral rütbesiyle Genelkurmay 2. Başkanlığı ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı görevlerinde bulunmuş, 2015 yılında Genelkurmay Başkanlığına atanmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Akar, 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Milli Savunma Bakanı olmuştur. 
 

Sağlık Bakanı / Fahrettin Koca 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi

1965 yılında Konya'da doğan Fahrettin Koca, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1988 yılında mezun oldu. İhtisasını İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı'nda tamamlayan  koca, 1995 yılında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı oldu. Başkanlığını yaptığı Türkiye Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı tarafından 2009 yılında kurulan İstanbul Medipol Üniversitesi'nin Mütevelli Heyeti Başkanlığı'nı yürüten Koca, evi ve dört çocuk babasıdır. Fahrettin Koca, 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Sağlık Bakanı oldu. 
 

Sanayi ve Kalkınma Bakanı / Mustafa Varank 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi

1976 yılında Trabzon'un Of ilçesinde doğan Mustafa Varank, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 1999 yılında mezun oldu. Tallahassee Community Collega'da Ağ Hizmetleri Teknolojisi alanında eğitim alan Varank, aynı zamanda Florida State Üniversitesi'nde uzman ve araştırmacı olarak görev yaptı. 2005 yılında Türkiye'ye dönen Varank, Başbakanlık'ta çalışmaya başladı ve 2011'de Başbakan Başdanışmanlığı görevine getirildi. Varank, 2014 yılında ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevine getirildi. Mustafa Varank 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Sanayi ve Kalkınma Bakanı oldu. 
 

Tarım ve Orman Bakanı / Bekir Pakdemirli 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi

1973 yılında İzmir'de doğan ve Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra, Başkent Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansı, Celal Bayar Üniversitesi İktisat Bölümü'nde ise doktora çalışmaları yürüttü. Merhum eski Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli'nin oğlu olan Bekir Pakdemirli, evli ve üç çocuk babasıdır. Pakdemirli, 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Tarım ve Orman Bakanı olmuştur. 
 

Ticaret Bakanı / Ruhsar Pekcan 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi

1958 Manisa Demirci doğumlu olan Ruhsar Pekcan, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Fakültesi'nden mezun olduktan sonra yüksek lisansını da aynı fakültede yaptı. 1981 yılında TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'nda başlayan kariyerine, özel sektörde çeşitli firmalarda Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam etti. Pekcan, üç dönem DEİK-Türk Suriye İş Konseyi Başkanlığını yürüttü. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı olan Pekcan, evli ve iki çocuk annesidir. Ruhsar Pekcan, 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Ticaret Bakanı oldu. 
 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı / Mehmet Cahit Turhan 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi

1960 yılında Trabzon'da doğan Turhan, 1981 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mimarlık Fakültesi İnşaat Bölümü'nü bitirdi ve aynı üniversitede yüksek lisans yaptı. 1985 yılında Karayolları Genel Müdürlüğü'nde mühendis olarak çalışmaya başlayan Turhan, 1997 yılından itibaren İstanbul 17. Bölge Müdürlüğü bünyesinde Otoyol Bakım İşletme Başmühendisi, Otoyol Yapım Başmühendisi, Bölge Müdür Yardımcısı ve Bölge Müdürü olarak görev yaptı. 2005 - 2015 yılları arasında ise Karayolları Genel Müdürlüğü yaptı. Mehmet Cahit Turhan emekli olduktan sonra Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı, sonrasında ise Danıştay Üyesi olarak görev yaptı. Danıştay Üyeliğinden emekliliğin ardından ise Kuzey Marmara Otoyolu inşaatını üstlenen konsorsiyumum CEO'luğuna getirildi. Evli ve üç çocuk babası olan Cahit Turhan, 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Ulaştırma ve Altyapı Bakanı oldu. 
 

Kültür ve Turizm Bakanı / Mehmet Ersoy 

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesi

1968 yılında doğan Mehmet Ersoy, ETS TUR ve Maxxroyal otellerinin sahibidir. Alman Lisesi mezunu olan Ersoy, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünü bitirmiştir. İlk olarak ETS Tur'u kuran Mehmet Ersoy, 1999 yılı sonunda otelciliğe geçmiştir. Evli ve iki çocuk babası olan Mehmet Ersoy, 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Kültür ve Turizm Bakanı olmuştur. 

 

 


Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

.

.

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR