Galatasaray'ın Milyoner ile imzaladığı sponsorluk anlaşmasını 'Hoşgeldin Milyoner' tweeti ile takip eden ana sponsor Nef: "Banko: Galatasaray 22. Kez Şampiyonluk olur" ifadelerini kullandı.
Galatasaray ile Bilyoner arasındaki sponsorluk anlaşması, Galatasaray'ın ana sponsoru Nef tarafından da ilgiyle takip edildi. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in 'en büyük sponsorumuz' şeklinde nitelendirdiği Nef, Bilyoner-Galatasaray sponsorluk anlaşmasını "Türk sporu ve @Galatasaray için bir güzel haber daha: Ana sponsoru olduğumuz Galatasaray’a bir sponsor daha eklendi. Hoş geldin @Bilyoner' ifadeleriyle sosyal medya hesabına taşıdı.
Sosyal medya hesaplarına yansıyan bir diğer Nef yorumu da Galatasaray'ın şampiyonluğuna ilişkin Bilyoner ile girişilen iddia oldu. Galatasaray'ın ana sponsoru Nef bu tweetinde "Banko: Galatasaray 22. Kez Şampiyon olur." ifadelerini kullandı.
Galatasaray Sportif A.Ş. göğüs reklamı için Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. ile anlaştı. Anlaşma 1+1+1 opsiyonlu olacak şekilde 3 seneyi kapsıyor.
Galatasaray yeni Floryasını nereye kuracak? Ayrıntılar için Galatasaray Büyükçekmece Belediyesi anlaşması konulu haberimizi inceleyebilirsiniz
Anlaşma ile birlikte Galatasaray Futbol takımınının Spor Toto Süper Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Türkiye'de yapacağı tüm diğer maçlarda göğüs reklamında Nef yer alacak. Anlaşmanın ilk senesinde, Timur Gayrimenkul Geliştirme tarafından, 2016-2017 futbol sezonundaki göğüs reklamı karşılığında Galatasaray A.Ş.'ye 9.500.000 TL ödeyecek.
Anlaşmanın sürmesi halinde de 2017-2018 futbol sezonu için 10.500.000, 2018-2019 sezonu için de 11.000.000 TL olmak üzere toplam sponsorluk bedeli 31.000.000 TL olacak.
Ödenecek bedel performans primleriyle birlikte toplam 52.500.000 TL'ye ulaşacak.
Anlaşmayla ilgili bir değerlendirme yapan dönemin Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek: Galatasaray'ın yaptığı tüm harcamaların belli bir plan ve program çerçevesinde yapıldığını söylemişti. Dursun Özbek: "Galatasaray'ın sponsorluk anlaşması sadece ödemelere yönelik bir anlaşmadır." dedi.
Marmaray güzergahı, durakları ve ücretleri
Banliyö hattının açılmasıyla birlikte Gebze ve Halkalı arasındaki yolculuk Marmaray ile entegre oldu. Yeni duraklar ise şöyle:
2018'de 3. Köprü'den taahhüdün 3'te 1'i kadar araç geçti
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı mega projelere ödenen ücretle ilgili soru önergesini yanıtladı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden 2018 yılında taahhüt edilen araç rakamının 3'te 1'inin geçtiği öğrenildi
Torkam'dan yeni proje
Torkam İnşaat Florya ile Sefaköy aksında yeni bir proje inşa etmeye hazırlanıyor. Torkam'ın yeni projesi özel konumu ve lokasyonuyla dikkat çekiyor
Narven Termal Sağlık Kasabası Ocak'ta açılıyor
250 milyon dolarlık bir yatırımla inşa edilen Narven Termal Sağlık Kasabası'nın ilk etabı, Ocak 2016'dan itibaren hizmete açılacak
TOKİ Konutları'na acil boşaltma kararı
İzmir Çiğli İlçesi Evka-5 Mahallesi zemininde derin yarıklar oluştu. TOKİ'nin bölgeye inşa ettiği konutların bazıları için tahliye kararı alındı
Sarıyer’e Finans Teknopark geliyor!
Bakanlar Kurulu, Sarıyer Mirgün Mahallesi’nde yer alan alanın Finans Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak tespit edildiğine dair karar aldı
Samsun Defterdarlığı Kızılırmak Milli Emlak Müdürlüğünden satılık ev ve arsa
Samsun Defterdarlığı Kızılırmak Milli Emlak Müdürlüğü, Atakum Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alan ev ve arsayı açık teklif usulü ile satışa çıkarıyor.
Demir Park Esenyurt fiyat listesi
İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa edilen Demir Park Esenyurt fiyat listesine göre, daireler 350 bin TL’den satışa sunuluyor
Renovia İstanbul Ataşehir
29 bin 600 metrekare alan üzerinde 1.100 adet daireden meydana gelen Renovia İstanbul Ataşehir, Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor
BeyoğluLook fiyatları 3 bin 500 dolardan başlıyor
BeyoğluLook fiyatları metrekare birim olarak 3 bin 500 dolardan başlıyor. Projenin, Mart 2015’te tamamlanması planlanıyor