Yazan 19:54 Haberler Görüntülenme: 548

Keten Papilio fiyatları 200 bin dolardan başlıyor

Keten Grup ve Primist ortak yatırımı olan Keten Papilio fiyatları 200 bin dolardan başlıyor. 

İstanbul Bomonti'de yükselen Keten Papilio projesi bin 800 metrekare alan üzerinde kuruluyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden meydana gelen projede alanları 68 metrekare ile 280 metrekare arasında değişen toplam 32 adet daire yer alıyor. 

Keten Papilio'da 1 oda 1 salon daireler net 58 metrekare, 2 oda 1 salon daireler net 60 metrekare ile 76 metrekare arasında, dubleks daire büyüklükleri ise 280 metrekareyi buluyor. 

2018 yılında teslim edilmesi planlanan Bomonti  Keten Papilio projesi konumu ile öne çıkıyor. Beşiktaş – Kağıthane Tüneli'ne yakın bir lokasyonda yer alan Keten Papilio projesi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne komşu konumda inşa ediliyor. 

Lansmanı 21 Aralık'ta yapılacak olan Keten Papilio fiyatları 200 bin dolardan başlıyor. Keten Papilio projesinden daire sahibi olmak isteyenlere kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Projenin sunduğu sosyal olanaklar arasında fitness merkezi, güvenlik ve kapalı otopark bulunuyor. 

 

Visited 548 times, 1 visit(s) today
Kapat