Nidapark İstinye Fiyatları ve Proje Galerisi


Lokasyon
İstanbul/Sarıyer

Emlak Konut GYO güvencesi ve Tahincioğlu imzasıyla hayata geçirilen Panorama, Vadi ve Koru ismini taşıyacak üç etaptan meydana gelecek. Projenin tasarımı, bolluk ve bereket simegesi Zeytin Agacı'ndan hareketle oluşturuldu. 

3 etaptan oluşuyor

Her etabın kendine has sosyal tesis ayrıcalığına sahip olacağı projenin İstinye Panorama etabı, 24 blok üzerindeki 202 bağımsız bölümden oluşacak. Nidapark İstinye Koru projesi ise 12 blok üzerinde 134 bölüm ve Nidapark İstinye Vadi Bölümü üze 19 blok üzerinde 202 bağımsız bölümden oluşacak. 4 ya da 5 katlı olarak tasarlanacak olan bloklarda 2+1'den 5+2'ye kadar değişen farklı tiplerde konut seçeneklerine yer verilecek. Dairelerin genişlikleri ise 90 metrekareile 663 metrekare arasında değişiklik gösterecek. Projenin tasarım ve donanımında üst seviyede kalite anlayışı benimsenirken, yaşam alanlarında yerden ısıtma ve soğutma ünitelerine yer verilecek.

Özel sosyal alanlar

Nidapark İstinye projesinin tüm etaplarında özel sosyal yaşam alanlarına yerverilecek. Sosyal tesisler arasında kafe, çocuk oyun alanı, ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness imkanının yanı sıra, kapalı ve açık havuz seçenekleri, market, özel stüdyo odaları, müzik bale okulu, aktivite odası, sinema salonu ve televizyon odalarına da yer verilecek . Proje bünyesinde ayrıca, koşu ve yürüyüş parkurlarına ek olarak, seyirterasları, çok amaçlı sahalar ve tenis ve basketbol sahaları da bulunacak.Diğer taraftan İstinye merkezine yakın noktalara da ulaşım imkanının sunulacağı Nidapark İstinye'de elektrikli araçlar için şarj istasyonu, özel kiralanabilir depo alanları ve ücretsiz teknik destek servisi sunulacak.

Muhteşem boğaz manzarası

İstinye Koyu manzarasına hakim bir konuma sahip Nidapark İstinye projesi,İstanbul Boğazı manzarasına sahip 47 bin 500 metrekarelik alana yayılan ve yatırımcıların özel mülkiyetine sunulmuş bir park alanı da içerecek. Bu park alanı,projenin 3 farklı etabında yaşayan sakinlerin kullanımına açık olacak ve çok sayıda aktiviteye tanıklık edecek. Az katlı bir mimari anlayış ile inşa edilecek Nidapark İstinye'de ev sahiplerine bahçe katı, ara kat ve çatı katlarında yer alan ünitelerde farklı yaşam alternatifleri sunulacak. Bahçe kullanımlı seçeneklerde dubleks ya da simpleks olmak üzere iki ünite tipi seçeneği sunulurken, bahçe katlarının yanı sıra zemin katlardaki ünitelere de geniş teras kullanım olanağı sunulacak. Diğer taraftan projede çatı dubleksi seçeneği de yer alacak.

Zeytin ağacından ilham alan tasarım

Yerli ve yabancı çok sayıda tasarım grubu tarafından 2 yılı bulan bir zaman zarfı içinde tasarlanan Nidapark İstinye Evleri'nin master planı ise Amerikalı SB Arcihitects tarfından yapıldı. Dış cephe ve iç mekan tasarımının KY Mimarlık tarafından belirlendiği projenin cephe tasarımı ise doğadan esinlenerek gerçekleştirildi. Projenin tasarımı, bolluk ve bereket simegesi Zeytin Agacı'ndan hareketle oluşturuldu.

Nidapark İstinye kat planı ve örnek daire görsellerini aşağıdan inceleyebilirsiniz. Nidapark İstinye satış ofisi, telefon numaras gibi iletişim bilgilerine sağ tarafta yer alan proje özelliklerinden ulaşabilirsiniz. Nidapark İstinye nerede, yakınında ne var? merak ediyorsanız aşağıda yer alan haritada bulabilirsiniz.

Nidapark İstinye Yakınında Ne Var

Ulaşım

  • Sahil Yolu

     

  • Metro


Sağlık

  • İstinye Devlet Hastanesi


Eğitim

  • İstanbul Teknik Üniversitesi

     

  • Boğaziçi Üniversitesi


AVM

  • İstinye Park AVM


Diğer

  • Sakıp Sabancı Müzesi

     

  • İTÜ Korusu

     

  • Sahil

Nidapark İstinye Nerede?

Nidapark İstinye Haberleri

Nidapark İstinye Resimleri

Nidapark İstinye Örnek Daire Resimleri

Kat ve Daire Plan Resimleri

Nidapark İstinye Künyesi

Proje Özellikleri

Firma Tahincioğlu Gayrimenkul
Emlak Konut GYO
Teslim Tarihi Ağustos 2021
Konut Sayısı 538
Adres Reşitpaşa Mah. Katar Cad. (İstinye Bayırı) No:4-A Sarıyer/İstanbul
Telefon 444 4 846
Daire Tipleri 2+1
3+1
2,5+1
3,5+1
Web Sitesi http://www.nidaparkistinye.com
E-mail mh@tahincioglu.com
Bölge Sarıyer
Toplam Alan 15,525 m²
Satış Durumu Satışı devam ediyor
Nidapark İstinye Özellikleri
Açık yüzme havuzu
Kapalı yüzme havuzu
Çocuk yüzme havuzu
Çocuk oyun alanları
Sauna
Fitness merkezi
Market
Kafe
Sinema
Güvenlik
Kameralı güvenlik
Deniz manzarası
İstanbul boğazı manzarası
Kapalı otopark
Yürüyüş parkuru
Kuaför
Su Deposu
Hidrofor
Jeneratör
Asansör
Ankastre beyaz eşya
Yerden ısıtma
Merkezi ısıtma
Ebeveyn banyosu
Ebeveyn giyinme odası
Teras
Balkon
Yapı denetimi yapılmış
Zemin etüdü yapılmış
Deprem yönetmeliğine uygun
Yalıtım yönetmeliğine uygun