Yazan 16:42 Gayrimenkul ve Emlak Haberleri Görüntülenme: 445

ÖZAK GYO’dan turizmde dev atak

27 Ocak 2014 / emlakwebtv
ÖZAK Grubu, bağlı ortaklığı Aktay Turizm’in diğer ortağı Aytur Turizm’e ait yüzde 32 hisseyi 27,5 milyon dolara satın alarak Akdeniz’in en prestijli tesislerinden ve aile oteli konseptinin öncüsü Ela Quality Resort Otel’in tek patronu oldu.

Özak Grubu, Ela Quality Resort Otel’in tamamını aldı
Bayrampaşa Hayattepe, Ataşehir Bulvar 216 gibi prestijli projelerin sahibi olan ÖZAK GYO’yu bünyesinde bulunduran Grup; geçtiğimiz günlerde, Kazlıçeşme’de Emlak GYO’ya ait araziyi ortaklarıyla beraber rekor bir fiyatla satın alarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Akbalık: “Artık turizm yatırımlarımızın önü açılmış oldu”
Satın alma hakkında konuşan Özak Global Holding Yönetim Kurul Başkanı Ahmet Akbalık, “Artık turizm yatırımlarımızın önü açılmış oldu. Ela Quality Resort ile yakaladığımız başarıyı farklı konseptlerde aynı marka altında başta Didim ve Demre arazilerimizdeki projeler olmak üzere farklı bölgelerde yapacağımız projelerle de sürdüreceğiz” dedi.

Bu satın alma ile Ela Quality Resort Otel’in yüzde 89’u Özak GYO’nun, kalan yüzde 11 ise Özak Grubu’na ait diğer şirket ve şahısların olmak üzere tamamı Özak Global Holding’in oldu.

Visited 445 times, 1 visit(s) today
Kapat