Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 25 ilde bulunan 197 işyeri ve 16 adet konutu 9 Şubat'ta satışa çıkarıyor.
Açık artırma usulü ile gerçekleşecek olan satışlar 9 Şubat 2017 tarihine saat 13:30'da TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezinde gerçekleşecek.
Yüzde 25 peşinat 120 ay taksitle 197 işyeri
Yüzde 25 peşinat 120 ay taksitler satışa çıkacak olan işyerleri; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Adıyaman, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Eskişehir, Erzincan, Giresun, Iğdır, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Osmaniye, Şanlıurfa, Tokat ve Trabzon'da yer alıyor.
11 adet konut
Yüzde 12 veya yüzde 25 peşin, 120 ay veya 180 ay vade ile satışa çıkacak olan 11 adet konut; Afyonkarahisar, Ankara, Bitlis, Çankırı, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Mersin, Nevşehir, Trabzon ve Van'da bulunuyor.
Taşınmazlar arasında Adana Kışla Mahallesi, İstanbul Başakşehir Kayabaşı, Kırşehir Kaman ve Şanlıurfa Viranşehir'de ticaret merkezindeki iş yerleri ile Ankara Turkuaz Vadisi'ndeki spor tesisi de bulunuyor.











