Türkiye’nin sembol yapıları niteliğindeki projeleriyle gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Nuhoğlu İnşaat, İzmir’de İller Bankasıyla beraber çok özel bir konut projesine imza atıyor.
3 parselde toplam 20 blok
Nuhoğlu İnşaat’ın İller Bankası iş birliğiyle hayata geçirdiği Yenitepe İzmir projesinde 3 parselde 20 blokta 1533 konut 25 ticari alan yer alacak. Maksimum 13 katlı bloklardan oluşan proje, İzmir Adnan Menderes Havaalanı, İzmir Fuar Merkezi ve Çeşme bağlantı yoluna yakınlığıyla da dikkat çekiyor.
24 ay içerisinde tamamlanacak
63-161 metrekare aralığında 1+1, 2+1, 3+1 daireler yer aldığı ve 77 bin 500 metrekare satılabilir alandan oluşan Yenitepe İzmir projesinde farklı ölçülerde havuzlar, spor sahaları, çocuk oyun alanları ve SPA merkezi de yer alıyor. Tümü balkonlu dairelerden oluşan 20 blok 24 ay içerisinde tamamlanacak. Satışa başlanan Yenitepe İzmir’in yeşil çevre, akıllı yatırım, merkezi konum ve çizgi üstü modern mimari özellikleri projenin büyük ilgi görmesini sağlıyor.











