Manchester City'de forma giyen İlkay Gündoğan, Balıkesir SGK il binasını satın aldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan aldığı SGK il binasını satışa çıkarmıştı. Satışa söz konusu binayı Balıkesirli İlkay Gündoğan 28 milyon TL'ye satın aldı.
''Helal olsun çocuğa''
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ihaleye başka katılan olmadığını, 6 ay önce binayı 8,5 milyona aldıklarını söyledi. Uğur, ''Yeni SGK binası bakanlık tarafından Bursa yolu üzerinde tamamlanmak üzere. Biz de ihaleye çıkarak bakanlıktan satın aldığımız halihazırda SGK olarak hizmet veren binayı satışa çıkardık. Kim aldı? Balıkesirli hemşerimiz olan İlkay Gündoğan. 28 milyonu bastı. Kasamıza girdi para. Hem de Londra’da Manchester City’den aldığı transfer parasını gönderdi bize. Helal olsun çocuğa. Böyle de hemşerilerimiz var” diye konuştu.
İş merkezi ya da konut yapabilecek
Satışa çıkan binanın planlarda konut ve ticaret alanı olarak göründüğünü belirten Uğur, İlkay Gündoğan'ın buraya iş merkezi ya da konut yapabileceğini söyledi.











