Özhaseki'den Ankara'ya 111 proje

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki bugün, Ankara için hazırladığı 111 projesini kamuoyuna duyurdu. Projelerde ağırlık ulaştırma ve Millet bahçesi yatırımlarında olacak

Özhaseki'den Ankara'ya 111 proje

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği 111 projesini kamuoyuna açıkladı. Ağırlığını ulaştırma ve Millet Bahçesi yatırımlarının oluşturduğu yatırım planında ayrıca ulaştırma terminalleri projelerine de yer verildi. 

Ankara için 111 proje

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı ve AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, yeni projelerini açıkladı. Daha önce 3 tanesi bakanlık tarafından belirlenmiş Millet Bahçesi sayısını 10 yeni yatırımla 13 adede çıkaracaklarını söyleyen Özhaseki: "Cebeci Stadı da Millet Bahçesi olarak hizmet verecek. Projelerimiz arasında Millet Kıraathaneleri de yer alıyor." dedi. 

Kızılay'dan havaalanına kesintisiz ulaşım

Özhaseki, diğer taraftan ulaştırma projelerine de özel ağırlık verileceğini vurgulayarak: "Kızılay'dan havaalanına kadar kesintisiz hat yapılacak. ULaşım hattında kullandığımız ana ilke kesintisizlik." ifadelerini kullandı.

Mehmet Özhaseki'nin projelerinden bazıları

- Kültür Yolu Projesi
- Uyanık Kütüphaneler
- Sıfır Atık projesi
- Sahipsiz hayvanlar için özel barınaklar
- Çocuk Şehri Projesi
- Askeri alanların şehir dışına çıkarılması
- Akıllı Şehir vadisi

AK Parti'nin İBB adayı: Binali Yıldırım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın merakla beklenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nı açıkladı. Grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Binali Yıldırım'ın olası adaylığı öncesinde TBMM Başkanlığı görevinden istifa etmesine de gerek olmadığını belirtmişti

Cumhurbaşkanı 14 kentin adaylarını açıklamıştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 kentin belediye başkan adaylarını açıkladı. Gündemi meşgul etmeye devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile ilgili açıklama yapmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kalan yedi büyükşehir belediye ve ilçe belediye başkan adaylarımızı önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Adayları belli olan şehirlerimizde teşkilatlarımız hemen sahaya inecekler. Durmak yok, yola devam. Sizlerden seçim tarihine kadar gece gündüz çalışarak partimizi sandıktan birinci çıkartmanın yanında en yüksek oy oranına ulaştırmanızı bekliyorum. Çalışmadan hiç bir şey yok. Çalışırsak olur. Çok koşacağız, çok konuşacağız. Başta şahsım ve üst düzey yönetici arkadaşlarım olmak üzere durmayacağız." dedi.  

 

 

AK Parti'nin açıklanan 14 belediye başkan adayı

Ağrı: Savcı Sayar

Aksaray: Evren Dinçer-Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Daire Başkanı

Bilecik: Nihat Can Belediye Başkan Vekili

Erzincan: Cemalettin Başsoy-Mevcut Belediye Başkan

Edirne: Koray Uymaz-Ak Parti Eski İl Başkanı

Iğdır: Adil Aşırım-20. Dönem Milletvekili

Isparta: Şükrü Başdeğirmen-İş Adamı-Sivil Toplum Kuruluşları Yöneticisi

Kars: Ensar Erdoğdu-Ak Parti Eski İl Başkanı

Kırşehir: Yaşar Bahçeci-Mevcut Belediye Başkanı

Kütahya: Ahmet Sami Kutlu-Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi

Siirt: Ali İlbaş-Eski İl Başkanı

Tunceli: Gökhan Arslan-Ak Parti İl Başkan Yardımcısı

Van: Necdet Takva-Van Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı

Zonguldak: Dr. Ömer Selim Alan: Ak Parti İl Yöneticisi

Güney Amerika dönüşü İstanbul Başkan adayı açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Amerika ziyaretinin ardından duyuracağını açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ile ilgili açıklama yaptı. Beklenenin aksine İBB Başkan adayı olarak TBMM Başkanı Binali Yıldıım'ın ismini vermeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul ile ilgili biraz sabırlı olacağız" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul adayı yanıtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Güney Amerika gezisi sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerden gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ile ilgili soruyu yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Aday tespitleri konusunda hassasiyetimizi koruyoruz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, aday tespiti konusunda çalışmaların devam ettiğini ve Ankara'da bütçe görüşmelerinin sürdüğünü vurgulayarak: "Bu süreci 10'u ve 22'si arasında TBMM Başkanı yürütecek. İstanbul ile ilgili sabırlı olacağız. Nihai kararımızı önce tabanı şöyle bir yoluna koyduktan sonra vereceğiz." ifadelerini kullandı. 

 

 

AK Parti'nin Başkan Adayları açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti'nin yerel seçimlerde büyük şehirler için yarışacak adaylarını kamuoyuna duyurdu. Ankara ve İzmir için belediyecilik deneyimleri güçlü adaylar ile yola çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İstanbul adaylığı için ismi neredeyse kesinleşen eski Başbakan ve mevcut TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ı Güney Amerika gezisi dönüşünde açıklaması bekleniyor. 

 

 

Ankara ve İzmir'e deneyimli belediyeciler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin yerel seçimlerde Ankara'nın yönetimi için yarışacak aday olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Özhaseki'yi gösterdi. Özhaseki halen Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Yine uzun süre AK Parti Hükümetlerinde ekonomi yönetiminde söz sahibi olan isimlerden Nihat Zeybekci de İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. 

Mehmet Özhaseki'den açıklama

AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki: "Türkiye'nin gururu başkente ehliyet ve liyakat sahibi sensin, bu işi sen yaparsın diye bu görevi bana veren Cumhurbaşkanımıza, MKYK üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bütün Ankaralı parti mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

Ak Parti'nin diğer adayları

Ak Parti Belediye Başkan adaylarının açıklandığı toplantıda söz alan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Arkadaşlarımızı şimdiden tebrik ediyorum. Görev geldiklerinde belediye hizmetlerinde kendilerine başarılar diliyorum. İl ve ilçelerimizle birlikte inşallah Güney Amerika geçisi dönüşünde açıklamalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

İBB hangi arsadan büyük gelir hedefliyor? Ayrıntılar için İBB Arsa Satışı konulu haberimizi inceleyebilirsiniz

AK Parti'nin diğer şehirlerdeki Belediye Başkan Adayları ise şöyle:

 

 

 

 

 

Konya İbrahim Altay

Mardin Mehmet Vecdi Kahraman

Muş Feyat Asya

Sakarya: Ekrem Yüce

Sivas: Hilmi Bilgin

Tokat: Eyüp Eroğlu

Trabzon: Murat Zorluoğlu

Çorum Halil İbrahim Aşgın

Çanakkale Ayhan Gider

Ankara Mehmet Özhaseki

Balıkesir Yücel Yılmaz

Erdal Arıkan Bingol

Çankırı Hüseyin Boz

Eskişehir Burhan Sakallı

Hatay İBrahim Güler

İzmir Nihat Zeybekci

Karaman Mahmut Sami Şahin

Uşak: Mehmet Çakın

Yozgat: Celal Köse

İzmir Belediye Başkanı Kocaoğlu: Aday olmayacağım

Cumhuriyet Halt Partisi'nin 14 yıldır İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten adayı Aziz Kocaoğlu, yeni dönemde aday olmayacağını duyurdu. Kocaoğlu'nun kararına merkezden gelen ilk tepki: "Biz de şaşırdık." oldu. 

Değişimin önemi vurgusu

Aziz Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmayacağını açıkladı. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında bu kararı aslında 2014 yılında almış oludğunu, ancak Binali Yıldırım'ın adaylığı üzerine bir dönem daha aday olmayı kabul ettiğini söyledi. CHP'de değişimin önemine dikkat çeken Aziz Kocaoğlu: "En büyük hedefim bu görev CHP'li bir arkadaşıma teslim etmektir." dedi.

Merkezden ilk tepki: Biz de şaşırdık

Aziz Kocaoğlu'nun aday olmayacağı yönündeki açıklamalarını değerlendiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de: "Kişi, siyasete ne gün başlayacağını ne zaman bitireceğini kendi kararlarıyla belirler. Aziz beyin kararlarına kaygılıyız. Kendisi CHP'nin marka değeridir. Siyasette zaman içinde çok şey değişebilir..." dedi. 

Kartal Belediye Başkanı Öz'den adaylık açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi'nin iki dönemdir Kartal Belediye Başkanlık görevini sürdüren Dr. Altınok Öz, yerel seçimlerde aday olmayacağını duyurdu. Dr. Öz: "Partimizin başka alanlarında görevler üstleneceğim." dedi. 

Dr. Altınok Öz: Adaylık başvurusu yapmayacağım

2009 ile 2014 yıllları arasında siyasetin içinde ikin verdiği sözü hazırlatan Altınok Öz, geçtiğimiz günlerde mahelle birim başkanları, Meclis üyeleri ve İLçe Yönetimi ile yapılan toplantılarda adaylık başvurusu yapmayacağını belirttiğini söyledi. Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şubesi'nde açıklamalarda bulunan Dr Öz: "Pardim bana nerede ihtiyaç duyarsa, ilçe, il ya da Genel Merkez, ben orada olacağım." ifadelerini kullandı.

İstanbul'da doğru konut yatırımı için İstanbul Konut Projeleri haberimizi inceleyebilirsiniz

 

 

Verdiğim sözlerin arkasındayım

Altınok Öz, bu kararın verdiği sözlerin arkasında durma kaygısı ile aldığını da hatırlatarak: "Herkes aday adayı olabilir. Aday olabilir. Bizim görevimiz onlara yardımcı olmak. İşin doğru yapılmasına olanak tanımaktır." şeklinde konuştu. 

 

 


Yazar: emlakwebtv
Etiketler:
Yorum

Benzer Haberler

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

.

.

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR