Kartal Konut Projeleri

İstanbul Anadolu Yakası'nın en değerli lokasyonunda yer alan Kartal konut projelerini tüm detaylarıyla bu yazımızda bulabilirsiniz!

Kartal Konut Projeleri


İstanbul Anadolu Yakası'ndaki kentsel dönüşümün merkezi ve Anadolu Yakası'nın en değerli lokasyonlarından biri olan Kartal'da inşaat firmalarının yatırımları ve kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İstanbul'un en önemli ulaşım ağlarına yakınlığı ile öne çıkan Kartal bölgesi, yatırımcıların gözdesi haline gelmiş durumda. 

Kartal'ın tercih edilmesinin nedenlerine, bölgeye yakın olan hastane, okul, üniversite, AVM ve otellere, bölgenin amortisman süresi ile ilgili bilgilere ve ulaşım avantajlarına yazının sonundaki Kartal bölgesi analizimizden ulaşabilirsiniz. 
 

Daire Kartal 

Kartal Konut Projeleri

Anadolu Yakası'nın yıldızı parlayan bölgelerinden olan  Kartal'da hayata geçirilen Daire Kartal projesi Bodur Gayrimenkul imzası taşıyor. Metro istasyonuna yakınlığı ile dikkat çeken proje Yakacık metro istasyonuna 350 metre uzaklıktaki Daire Kartal projesinin, Kartal metro istasyonuna uzaklığı 950 metre. Daire Kartal, Pendik Marina’ya 8 km, Bostancı’ya 12 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 km, Kadıköy’e 22 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 km uzalıkta yer alıyor. Projede ayrıca Kale markalı ürünler kullanılıyor. 

Proje Bilgisi: Daire Kartal 
Firma Bilgisi: Bodur Gayrimenkul 
 

Sky Blue İstanbul 

Kartal Konut Projeleri

Royal Group güvencesiyle İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Sky Blue İstanbul projesi toplam 87 adet daireden meydana geliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı proje, Kartal Topselvi'de hayata geçiriliyor. Sky Blue İstanbul projesinin sosyal imkanları arasında ise basketbol sahası, açılır kapanır yüzme havuzu, güvenlik, çocuk oyun alanları, deniz manzarası, fitness merkezi, kapalı otopark, kameralı güvenlik, merkezi uydu sistemi, sauna ve yürüyüş parkuru bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Sky Blue İstanbul 
Firma Bilgisi: Royal Group 
 

Referans Kartal Kordonboyu 

Kartal Konut Projeleri

Kiler GYO tarafından Kartal Üsküdar Caddesi üzerinde hayata geçirilen Referans Kartal Kordonboyu prpjesi Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim konumu ile öne çıkıyor. 3 bin 500 metrekare arsa alanına sahip olan projede 94 adet daire ve dükkanlar bulunuyor. 17 katlı tek bloktan meydana gelen Referans Kartal Kordonboyu projesinde yatırım için oldukça avantajlı bir noktada yer alıyor. Proje, sahil yoluna 1 dakika, metroya 3 dakika, Marmaray'a 3 dakika, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 4 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 30 dakika uzaklıkta yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Referans Kartal Kordonboyu 
Firma Bilgisi: Kiler GYO 
 

Kartallife Atalar 

Kartal Konut Projeleri

STCA ve Teminat Grubu imzası taşıyan Kartallife Atalar projesi 2+1 ve 3+1 tipinde dairelerden meydana geliyor.  Toplam 104 adet daireye yer verilen proje 24 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede adalar manzarası, kameralı güvenlik, güvenlik ve kapalı otopark bulunuyor. Bunların yanı sıra çocuklar için oyun alanları, engellilere özel yürüme parkuru, kapalı spor salonu ve çok amaçlı spor sahası yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Kartallife Atalar 
Firma Bilgisi: STCA Gayrimenkul 
 

La Marin Kartal 

Kartal Konut Projeleri

Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim daireleri ile dikkat çeken La Marin Kartal projesi, Kartall Kordonboyu Mahallesi'nde yer alıyor. 8 bin 205 metrekarelik arazi alanı üzerinde konumlanan proje Üçay İnşaat ile Sercan İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. Tago Mimarlık imzası taşıyan projede normal katların yanı sıra bahçe kullanımlı dubleks dairelere de yer veriliyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness salonu, La Marin SPA, açık spor alanları, yürüyüş alanları, yeşil alanlar, çocuk parkı, Wellness Garden, ticari alanlar ve kafe bulunuyor. 

Proje Bilgisi: La Marin Kartal 
Firma Bilgisi: Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat 
 

Teras Kule 

Kartal Konut Projeleri

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Dap Teras Kule projesi dünyaca ünlü mimar Zara Hadid tarafından tasarlandı. Zara Hadid'in eserleri, projeleri ve hayatı için 'Zara Hadid Kimdir?' yazımızı inceleyebilirsiniz. Dap Teras Kule, 16 bin metrekarelik arazi alanı üzerinde konumlanıyor. Gedik Üniversitesi'nin karşısında yer alan proje Mai Residence'a da komşu konumda. Avantajlı bir konuma sahip olan Teras Kule projesinden E-5 karayoluna, sahil yoluna, Kartal Adliye Sarayı’na, Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı’na, Kadıköy-Kartal  metro hattına ve Marmaray entegreli hızlı tren hattına kolay ulaşım sağlanabiliyor.

Proje Bilgisi: DAP Teras Kule 
Firma Bilgisi: DAP Yapı 
 

Lilyum Towers

Kartal Konut Projeleri

Kartal'da 4 bin 116 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Lilyum Towers projesi 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana geliyor. Toplam 107 adet dairenin yer aldığı Lilyum Towers projesinde daireler 5. kattan itibaren Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim. Projede 13 ve 14 katlı iki bloktan oluşuyor. Lilyum Towers Kartal, minibüs yoluna 10 metre, tren istasyonuna 5 dakika, sahil yoluna 7 dakika, metroya ise 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Projenin sosyal alanları arasında açık yüzme havuzu, fitness merkezi, kapalı otopark, tenis kortu, basketbol sahası ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Lilyum Towers Kartal
Firma Bilgisi: Baykon Yapı - Açık İnşaat 
 

DKY Sahil 

Kartal Konut Projeleri

Kartal'da kentsel dönüşüm kapsamında Atalar Sahil Sitesi'nin yerine inşa edilen proje 5 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Adalar manzaralı denize sıfır 140 konuttan meydana gelen proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22, FSM Köprüsü'ne 25 dakika mesafede yer alıyor. Projede ayrıca daire büyüklüklerine bakılmadan her daire için en az iki araçlık kapalı otopark, açılır kapanır çatılı yüzme havuzu, fitness ve kafeterya alanları gibi sosyal alanlar olacak. 

Proje Bilgisi: DKY Sahil
Firma Bilgisi: DKY İnşaat 
 

İstmarina 

Kartal Konut Projeleri

DAP Yapı tarafından 64 bin 502 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen İstmarina projesi toplam 1.463 adet daireden meydana geliyor. 258 adet ticari birimin de yer aldığı projede 500 yat kapasiteli mega marina, özel okul ve hastane, yüzme havuzları bulunuyor. Proje, 31-39 katlı 5 bloktan meydana geliyor. Projenin özellikleri arasında yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve spor alanları yer alıyor. 

Proje Bilgisi: İstmarina
Firma Bilgisi: DAP Yapı 
 

Tual Adalar 

Kartal Konut Projeleri

Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Adalar projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde daire seçeneklerinden meydana geliyor. Toplam 471 adet dairenin bulunduğu proje Marmara Denizi ve adalar manzarasına hakim. 6 bloktan oluşan Tual Adalar projesinin sakinlerine sunduğu sosyal imkanlar arasında; açık ve kapalı otopark, araç şarj istasyonu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, sauna, spa, süs havuzu, tenis kortu ve yürüyüş parkuru bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Tual Adalar
Firma Bilgisi: Dağ Mühendislik 
 

Hill Kartal 

Kartal Konut Projeleri

Almalar-İskurt-Nerko İş Ortaklığı ile Kartal'da hayata geçirilen Hill Kartal projesi 28 ve 13 katlı 2 blokta toplam 193 konuttan meydana geliyor. Projede, 4 bin 685 metrekare açık alanda iki çocuk parkı, açık fitness alanı, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, cafeler ve yürüyüş alanları yer alıyor. 900 metrekare kapalı alanda ise yüzme havuzu, fitness, bay-bayan sauna bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Hill Kartal
Firma Bilgisi: Almalar-İskurt-Nergo 
 

Teknik Residence 

Kartal Konut Projeleri

Teknik İnşaat tarafından hayata geçirilen Teknik Residence projesi sadece 3+1 daireler yer alıyor. 78 daireden meydana gelen proje 3 bloktan oluşuyor ve bloklar 13 kat olarak tasarlandı. Projenin özellikleri arasında ise açık yüzme havuzu, kapalı otopark, adalar manzarası, çocuk yüzme havuzu, deniz manzarası, güneşlenme terası, güvenlik ve merkezi uydu sistemi yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Teknik Residence 
Firma Bilgisi: Teknik İnşaat 
 

Kartal Wings 

Kartal Konut Projeleri

Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Kartal Wings projesinde daireler birbirinden farklı şekilde tasarlandı. 278 adet konuttan meydana gelen projede daireler kişiye özel tasarımlara sahip. Aile konseptinin ön plana çıkarıldığı proje Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 2 kilometre mesafede yer alıyor. Ulaşım ağlarına oldukça yakın bir noktada konumlanan proje 8 bin 500 metrekare peyzaj alanına sahip. 

Proje Bilgisi: Kartal Wings 
Firma Bilgisi: Umran Yapı - Amad Gayrimenkul 
 

Asia Park Kartal 

Kartal Konut Projeleri

Kartal Yakacık'ta hayata geçirilen Asia Park projesi Çiftçi Çelebi Yapı imzası taşıyor. 2+1 ve 341 dairelerin yer aldığı proje 19 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede resepsiyon, spor salonu, vitamin bar, yüzme havuzu gibi sosyal donatılar da yer alıyor. Asia Park Yakacık Evleri Kartal Adliyesi'ne 5 dakika, TEM Otoyolu'na ise 3 dakika mesafede konumlanıyor. 

Proje Bilgisi: Asia Park
 

Çukurova Balkon 

Kartal Konut Projeleri

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi 19 ve 20 katlı iki blokta 1+1'den 4+1'e kadar toplam 261 konuttan oluşuyor. Çukurova Balkon projesinin ön tarafı Marmara Denizi ve adalar, arka tarafı ise orman manzarasına hakim. Avantajlı bir konuma sahip olan Çukurova Balkon projesi Kartal metrosuna 600 metre, Kartal Adliyesi'ne 1,5 kilometre, Aydos Ormanı'na 2 dakika mesafede yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Çukurova Balkon
Firma Bilgisi: Çukurova Gayrimenkul 
 

Referans Kartal Towers 

Kartal Konut Projeleri

Kiler GYO, Biskon Yapı ve İller Bankası tarafından hayata geçirilen Referans Kartal Towers projesi 13 bin 170 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor. 382 dairenin bulunduğu projede  1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 1,5+1 ve 4,5+1 daire tiplerinin yer alıyor. Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim bir konumda yer alan proje metro ve Marmaray'a 2 dakika, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 3 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 27 dakika, Kartal İDO İskelesi'ne 4 dakika mesafede konumlanıyor. 

Proje Bilgisi: Referans Kartal Towers 
Firma Bilgisi: Kiler GYO - Biskon Yapı - İller Bankası 
 

Park 34 

Kartal Konut Projeleri

Hak Yapı tarafından Kartal'da 5 bin 400 metrekare alan üzerinde inşa edilen Park 34 projesi toplam 194 adet daireden meydana geliyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede daireler deniz manzarasına hakim. Park 34 projesi E-5'e 1 kilometre mesafede yer alıyor. Kartal sahilinde Yunus Mahallesi'nde konumlanan proje genellikle oturum amaçlı ev alanları tercihi oluyor. Projede dairelerin tamamı oturuma hazır durumda. 

Proje Bilgisi: Park 34 
Firma Bilgisi: Hak Yapı 
 

Helis More Residence 

Kartal Konut Projeleri

Helis Yapı güvencesiyle Kartal'da hayata geçirilen Helis More Residence toplam 231 adet daireden meydana geliyor. Proje, Kartal-Kadıköy metro hattının Soğanlık durağına yakın bir noktada konumlanıyor. Helis More Residence projesinin sosyal olanakları arasında ise açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Helis More Residence 
Firma Bilgisi: Helis Yapı 
 

DKY Ada 

Kartal Konut Projeleri

DKY İnşaat imzası ile Kartal'da hayata geçirilen DKY Ada projesi 19 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 740 adet daireden meydana gelen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Projenin sosyal imkanları arasında kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, adalar manzarası, sauna, fitness merkezi, kafe, kapalı otopark, çocuk yüzme havuzu, market ve spa bulunuyor. 

Proje Bilgisi: DKY Ada
Firma Bilgisi: DKY İnşaat 
 

RotaMavi 

Kartal Konut Projeleri

APG İnşaat tarafından Kartal'da hayata geçirilen RotaMavi projesi E-5 Otoyolu'na 2 dakika mesafede konumlanıyor. 188 konut ve 5 ticari üniteden meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerine yer veriliyor. Yüksek standartlarda bir yaşam vadeden Rotamavi, konumuyla da değer kazanıyor. E-5 Otoyolu’na 2, sahilyoluna 5 ve TEM’e 7 dakika uzaklıkta olan proje, bölgenin en değerli noktasında yer alıyor. 

Proje Bilgisi: RotaMavi 
Firma Bilgisi: APG İnşaat 
 

Arma Menta 

Kartal Konut Projeleri

Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilen Arma Menta projesi Kartal Soğanlık bölgesinde yer alıyor. Aydos Ormanı manzaralı konumu ile dikkat çeken proje 5 bin metrekare alan üzerinde kuruluyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. 158 adet dairenin yer aldığı Arma Menta projesi Kartal metrosuna 900 metre mesafede konumlanıyor.  Arma Menta Kartal, şehir merkezinde bulunan büyük hastanelere, alışveriş merkezlerine, üniversitelere ve adliye sarayı gibi önemli kurumlara yakınlığı ile de önemli avantajlar sunuyor.

Proje Bilgisi: Arma Menta 
Firma Bilgisi: Okkalar İnşaat 
 

AND Pastel 

Kartal Konut Projeleri

Anadolu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen AND Pastel projesi orta derece bir mahalle büyüklüğünde tasarlandı. Projede, küçük markalı bir sağlık kurumu, okul öncesi eğitim kurumu, alışveriş alanları, yeme içme alanlarına yer verilecek. Projenin sosyal imkanları arasında ise açık ve kapalı havuz, spor merkezi, oyun parkı, yürüme yolları bulunuyor. 

Proje Bilgisi: AND Pastel
Firma Bilgisi: Anadolu Gayrimenkul 
 

Moment İstanbul 

Kartal Konut Projeleri

44 katlı iki kuleden meydana gelen Moment İstanbul projesi, AC Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede konut ve Home-Office dairelerin yanı sıra 12 adet cadde üzeri mağaza yer alıyor. Projenin sosyal imkanları arasında açık yüzme havuzu, fitness center, sauna, otopark, spor alanları bulunuyor. E-5'in ve Kartal Metrosunun yanı başında bulunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dk, Adalet Sarayına 2 dk. ve Kartal Sahiline 5 dk. uzaklıkta yer alıyor.

Proje Bilgisi: Moment İstanbul
Firma Bilgisi: AC Yapı 
 

Manzara Adalar 

Kartal Konut Projeleri

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Manzara Adalar projesi, 1+0,1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 rezidans tipi daire seçenekleri sunuyor. 5 blokta 975 konuttan meydana gelen projede çocuk havuzu, çocuk kulübü, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center gibi sosyal alanlar bulunuyor. Manzara Adalar projesi ayrıca Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, D-100'e 4 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Moment İstanbul
Firma Bilgisi: İş GYO 
 

Cordella Kartal 

Kartal Konut Projeleri

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Cordella Kartal projesi 215 adet daireden meydana geliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede dairele ankastre ürünler ile teslim ediliyor. Cordella Kartal projesinin sakinlerine sunduğu imkanlar arasında fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru ve çocuk yüzme havuzu bulunuyor. Metro ve sahil yoluna 2 dakika mesafede yer alan proje ayrıca Anadolu Adalet Sarayı'na olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. 

Proje Bilgisi: Cordella Kartal 
Firma Bilgisi: Kayıhan Yapı - Scon Yapı 
 

Balkon İstanbul 

Kartal Konut Projeleri

Mak Group tarafından hayata geçirilen Balkon İstanbul projesi Kartal Yakacık'ta 2 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı proje Rönesans Sayfiye projesine de 20 metre uzaklıkta yer alıyor. Projenin özellikleri arasında kapalı otopark, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, süs havuzu ve kamelyalar bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Balkon İstanbul 
Firma Bilgisi: Mak Group 
 

Kartal 101 Residence 

Kartal Konut Projeleri

Kırıklar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Kartal 101 Residence 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 284 adet dairenin yer aldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunuyor. İki bloktan meydana gelen Kartal 101 Residence projesinin sosyal donatıları içerisinde çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, basketbol sahası ve sauna bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Kartal 101 Residence
Firma Bilgisi: Kırıklar İnşaat 
 

Marmara Kule 

Kartal Konut Projeleri

Gizer İnşaat ve Yasin Işık İnşaat Ortaklığı olan Gizer Işık İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmara Kule projesi 32 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede 195 adet 1+1, 51 adet 2+1 daire yer alıyor. Marmara Kule projesinin sakinlerine sunduğu sosyal donatılar arasında çocuk oyunu ve açık havuz bulunuyor. Soğanlık Mahallesi'nde konumlanan proje 6 bin 503 metrekare alan üzerinde yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Marmara Kule 
Firma Bilgisi: Gizer Işık İnşaat 
 

Helenium Sky Suite 

Kartal Konut Projeleri

Başarır İnşaat güvencesiyle Kartal Yakacık'ta hayata geçirilen Helenium Sky Suite projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde toplam 214 konuttan meydana geliyor. Proje metro ve E-5'e oldukça yakın bir mesafede konumlanıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Deniz manzarasının hakim olduğu Helenium Sky Suite Kartal projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, otopark, sauna, Türk Hamamı, fitness salonu, spor alanları ve yürüyüş parkuru gibi sosyal donatılar bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Helenium Sky Suite 
Firma Bilgisi: Başarır İnşaat 
 

Bumerang Kartal 

Kartal Konut Projeleri

Özkartallar A.Ş. tarafından haayata geçirilen Bumerang Kartal projesi E-5 üzerinde, Kartal Adliye metro durağına 1 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. 40 kattan oluşan projede 190 adet bağımsız bölüm ve 14 mağaza bulunuyor. Projenin sosyal donatıları arasında Seyir Terası, Cafeler, Toplantı Salonları, Yüzme Havuzları, Tenis Kortu, Fitness Center, Sauna, Buhar Odası-Masaj  Odası, Türk Hamamı, Loby ve Danışma, Çamaşırhane, Mescitler, Yönetim Odaları, Sığınak, Açık ve Kapalı Otopark yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Bumerang Kartal 
Firma Bilgisi: Özkartallar A.Ş. 
 

AND Frekans 

Kartal Konut Projeleri

AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen AND Frekans projesi, Kartal'da eski bir fabrika arazisi üzerinde inşa ediliyor. E-5'e komşu parsel üzerinde konumlanan AND Frekans, deniz ve adalar manzaralı dairelerin olduğu toplam 413 konuttan meydana geliyor. 

Proje Bilgisi: AND Frekans 
Firma Bilgisi: AND Gayrimenkul 
 

Metsan Nexus Kartal 

Kartal Konut Projeleri

Dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind ve Metsan İnşaat ortaklığında, Kartal 'da hayata geçirilen proje 36 katlı iki bina ve ortasında 19 katlı dairesel bir kuleden meydana geliyor. Kartal Kadıköy metrosunun Yakacık istasyonunda metro çıkışı ile direkt bağlantılı, E-5'in üzerinde yer alan projeden Adnan Kahveci üst geçidi ile sahil yoluna gidiş 5 dakikadan kısa sürüyor. Proje ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika mesafede yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Metsan Nexus Kartal 
Firma Bilgisi: Metsan İnşaat 
 

Gökdeniz Kartal 

Kartal Konut Projeleri

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Gökdeniz Kartal projesinde 204 adet konuta yer veriliyor. Mimar Ömer Çamoğlu imzası taşıyan proje metro, deniz otobüsü, E-5 ve sahil yoluna yakın bir konumda yer alıyor. Eğitim ve sağlık kurumlarına da yakınlığı ile öne çıkan projede havuz, çocuk havuzu, cafe, yürüyüş parkuru gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Gökdeniz Kartal 
Firma Bilgisi: Gülsa İnşaat - Bay Yapı
 

Rönesans Sayfiye 

Kartal Konut Projeleri

Rönesans Konut tarafından hayata geçirilen Rönesans Sayfiye projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana geliyor. Projede konut sahipleri yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, buhar odası, dinlenme alanları, spor alanları ve sauna gibi sosyal donatılardan yararlanabiliyor. TEM ve E-5'e 5 dakika mesafede yükselen Rönesans Sayfiye projesi Kartal Yakacık'ta yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Rönesans Sayfiye 
Firma Bilgisi: Rönesans Konut 
 

DKY Kartal 

Kartal Konut Projeleri

DKY Kartal projesi, 21 bin 600 metrekare alan üzerinde DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 331 adet daireden meydana gelen projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 konut seçeneklerine yer veriliyor. DKY Kartal özellikleri arasında açık otopark, açılır kapanır yüzme havuzu, adalar manzarası, avm, çocuk oyun alanları, deniz manzarası, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, spa, süs havuzu ve yürüyüş parkuru yer alıyor. Proje ayrıca metroya 200 metre yürüyüş mesafesinde konumlanıyor. 

Proje Bilgisi: DKY Kartal 
Firma Bilgisi: DKY İnşaat 
 

Royal Garden Kartal 

Kartal Konut Projeleri

Royal Group tarafından hayata geçirilen Royal Garden Kartal projesi 374 adet daireden meydana geliyor. 13 bin 346 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan proje 20 katlı 2 bloktan oluşuyor. Proje, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 21, Boğaz Köprüsü'ne 22, Kartal Adalet Sarayı'na ise 2 kilometre mesafede yer alıyor. Royal Garden Kartal projesinin sosyal imkanları arasında ise kreş, müzik odası, açılır - kapanır yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, spa, kafe, spor salonu, güvenlik, çocuk oyun alanları bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Royal Garden Kartal 
Firma Bilgisi: Royal Group 
 

Rotana İstanbul 

Kartal Konut Projeleri

Önkollar Awaji tarafından Kartal'da hayata geçirilen Rotana İstanbul projesi deniz manzarası ile dikkat çekiyor. Kartal'da Mert Sitesi yerine inşa edilen projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+2 konut seçeneklerine yer veriliyor. Dışı ve iç mimarisi oldukça iddialı olan Rotana KArtal projesinde daireler akıllı ev teknolojisi ile donatıldı. E-5 ve Soğanlık metro istasyonuna birkaç dakika mesafede yer alan proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na da yakın bir konumda yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Rotana İstanbul 
Firma Bilgisi: Önkollar Awaji 
 

Asfor Kartal 

Kartal Konut Projeleri

Avva İnşaat güvencesiyle Kartal'da hayata geçirilen Asfor Kartal projesi butik konsepti ile dikkat çekiyor. Anadolu Adalet Sarayı'na yakın bir konumda yer alan proje, denize ve E-5 metro durağına 1 kilometre uzaklıkta. Proje ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı'na 12, sahil yoluna ise 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 77 adet daireden meydana gelen Asfor Kartal projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerine yer veriliyor. 

Proje Bilgisi: Asfor Kartal 
Firma Bilgisi: Avva İnşaat 
 

Fera Life Kartal 

Kartal Konut Projeleri

Fera Group tarafından hayata geçirilen Fera Life Kartal projesi 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor. 94 daire ve dükkandan meydana gelen proje 10 katlı iki bloktan oluşuyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin yer aldığı Fera Life Kartal'da yürüyüş parkuru, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, market, sauna, avm gibi sosyal olanaklar bulunıyor. 

Proje Bilgisi: Fera Life Kartal 
Firma Bilgisi: Fera Group 
 

Selective Blue Kartal 

Kartal Konut Projeleri

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat tarafından Kartal'da hayata geçirilen Selective Blue projesi 23 katlı iki bloktan meydana geliyor. Toplam 206 dairenin yer aldığı proje Sabiha Gökçen Havalimanı ve metroya olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. Projenin sakinlerine sunduğu sosyal olanaklar arasında ise basketbol sahası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, deniz manzarası, kafe, kapalı yüzme havuzu, fitness ve süs havuzu bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Selective Blue Kartal
Firma Bilgisi: Alper İnşaat - İtibar İnşaat 

Kartal

1990’lı yılların başına kadar İstanbul Anadolu Yakasının sanayi havzası konumundaki Kartal, sanayinin Gebze’ye taşınmaya başlamasıyla konut yatırımcılarının yeni merkezi haline geldi. Sanayinin bölgeden çekilmesi, Osmangazi Köprüsü’nün açılması, bölgeye metro gelmesi ile gözde ilçelerden biri haline gelen Kartal, amortisman süresinin kısa olması ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bölgede son verilere göre amortisman süresi 22 yıl olarak gösteriliyor. 

İstanbul Anadolu Yakasının en değerli yerlerinden biri olan Kartal, son yıllarda artan değeri ile inşaat firmalarının yatırım yeri olmaya devam ediyor. Hem yatırım hem de yaşam amaçlı konut arayanların İstanbul Anadolu Yakasındaki ilk durağı olan bölge, lokasyonuyla da öne çıkıyor.

Kadıköy – Kartal metrosunun tamamlanmasıyla değeri daha da artan bölgede nüfus ise her geçen gün artıyor. Bölgedeki nüfus artışı inşaat firmalarının yatırımlarını artırmasına, her konut projesi ise bölgenin değerinin sürekli yükselmesine neden oluyor.

Kartal’ın tercih edilmesinin en önemli nedeni olarak 2019 yılı sonunda hizmete girecek olan Gebze-Halkalı Banliyö hattı gösteriliyor. Konumu itibariyle hem banliyö hattına hem de metro hattına olan yakınlığı bölgenin değerini önemli ölçüde yükseltiyor.

Kartal-Kadıköy metrosu ile canlanmaya başlayan ilçede artan nüfus konut ihtiyacına neden oldu. Büyük inşaat firmalarının buraya yatırım yapmasının nedeni olarak ise bölgede yer alan arsaların nitelikli konut projelerinin yapılabileceği büyüklükte olması olarak gösterildi. Marmara Denizi, Adalar ve orman manzarasına hakim olan konumu ile avantajlı bir bölge olan Kartal okul, hastane gibi kurumlara da oldukça yakın. 

İstanbul’da başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları ile birlikte son 10 yılda Kartal’da yapılan dönüşüm projelerine de hız verildi. Daire ve ofislerin bir arada olduğu karma proje olarak tasarlanan konut projeleri de bazı kurumsal firmaların genel merkezlerinin bu bölgeye taşımayı tercih etmesine neden oldu. İstanbul’un en çok konut inşa edilen ilçesi ünvanına sahip olan Kartal’da hem geniş aileler hem de çekirdek aileler için farklı konut seçenekleri bulunuyor. 

Parselden kentsel dönüşümün aksine ada bazlı kentsel dönüşümle çalışmaların devam ettiği bölgede metrekare fiyatları her geçen yıl biraz daha artış gösteriyor. Yatırımcısına yüksek prim avantajı sunan bölgede 2011 yılının başlarında metrekare fiyatları 1.500 lira ila 3 bin lira arasında değişirken günümüzde 4 bin 500 lira ile 13 bin lira arasında değişiyor. 

Anadolu Yakası’nın sahil bandına olan yakınlığı ile cazibe merkezi haline gelen bölge aynı zamanda Dragos sahil, Maltepe sahil ve Pendik sahile yakın bir konumda yer alıyor. Dünyanın en büyük şehir parkı olan Maltepe Sahil Parkı’na 10 dakika uzaklıkta bulunan bölge çocuklu aileler için avantajlı bir konuma sahip. 

Uzun sahil şeridi, Aydos ormanlarına olan yakınlığı, coğrafi konumu, kamu yatırımlarının merkezi olması ilçenin değerini artıran etkenlerden bazıları. 

Kartal’a ulaşım

Ulaşım ağı açısından da geniş olan Kartal’da Adalar vapuru, deniz otobüsü, Kadıköy-Kartal metrosu, sahil yolu ve E-5 ulaşım alternatifleri bulunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na olan 15 dakika uzaklığı ile dikkat çeken Kartal’da ayrıca Türkiye’nin en büyük kamu binası olan İstanbul Anadolu Adalet Sarayı yer alıyor. 

Karayolu ile ulaşım

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü’ne çıkan otoban ve E-5 karayolu ile Kartal’a ulaşılabiliyor. Ayrıca Bostancı-Tuzla arasındaki kesintisiz sahil yolu da Kartal’a giden karayolu alternatiflerinden biri. 

Raylı sistem

Kadıköy-Kartal metrosu ve yakın zamanda açılacak olan Gebze-Halkalı Banliyö hattı ile Kartal’a demiryoluyla ulaşılabiliyor. 

Denizyolu ile ulaşım

Adalar’dan Kartal’a vapur seferleri yapılıyor. Hafta sonu aktivitelerinde havaların ısınmasıyla birlikte hızlanan sosyal aktivitelerin Adalar’a ulaşım yönünden yakın olduğu bu lokasyon trafiğe takılmadan güzel vakit geçirmenin çarelerinden biri haline gelmiştir.

Bölgede yer alan hastaneler

Sağlık kurumları açısından İstanbul’un en zengin ilçelerinden biri olan aşağıdaki hastaneler yer alıyor. 

  1. Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi

  2. Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas  Eğitim ve Araştırma Hastanesi

  3. Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi

  4. Özel Atalar Hastanesi

  5. Özel Avicenna Umut Hastanesi

  6. Özel Birlik Hastanesi, Özel Vera Hastanesi

  7. Özel Dragos Tıp Merkezi

  8. Özel Kızılay Kartal Tıp Merkezi

  9. Özel Yakacık Tıp Merkezi

  10. Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

  11. Yakacık Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

  12. Özel Türkmed Kartal Diyaliz Merkezi

  13. Özel Kurfalı Polikliniği 

Kartal’da yer alan üniversiteler 

  1. Yeditepe Üniversitesi Malzeme Yönetim Müdürlüğü

  2. Gedik Üniversitesi

  3. Süleyman Şah Üniversitesi

  4. İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü

Anadolu Yakasındaki üniversitelerin hepsine hem E5 hem de TEM otoyoluna bağlantısının kolaylığı nedeniyle ulaşımı kolay olan Kartal’da öğrenci evleri için kiraların her geçen gün artmasına sebebiyet vermektedir.

Kartal’da yer alan özel okullar

  1. Özel Kıraç Eğitim Kurumları

  2. Kartal FEM Akademi Lisesi

  3. Özel Farabi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

  4. Özel Yeditepe Temel Lises

  5. Uğur Okulları Kartal Kampüsü

  6. Özel Balkanlar Koleji

  7. Doğa Koleji Yakacık Kampüsü

  8. Keystone International Schools

  9. Özel Kartal Egebilim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

  10. Özel Uğur Okulları

  11. Özel Kartal Kültür Temel Lisesi

  12. Ünsev Fen Bilimleri

  13. Sınav Temel Lisesi

  14. Çözüm Temel Lisesi

  15. Özel Fen Bilimleri Temel Lisesi

  16. Özel Kartal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

  17. Çam Koleji

  18. Özel Dilko Ortaokulu

Kartal’da yer alan AVM’ler

  1. İstanbul Alışveriş Merkezi Cevizli Şubesi

  2. İstanbul Alışveriş Merkezi

  3. İstanbul AVM Kartal Şubesi

  4. M1 Merkez Kartal Alışveriş Merkezi

  5. Yön Alışveriş Merkezi

  6. İstmarina AVM

  7. Asya AVM

  8. Real AVM

Kartal’da yer alan oteller

Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve yukarıda saydığımız birçok sosyal alana ve ulaşım hatlarına yakınlığından dolayı konaklama anlamında da tercih edilen bu ilçe hakkında sıkça yeni bir otelin inşaatı başlangıcı haberleri de duyulmaktadır.

  1. The Green Park Pendik

  2. Anatolia Inn

  3. The Grand Mira

  4. Titanic Business Kartal

  5. Mac Vazo Kule

  6. Ramada Encore İstanbul Kartal

  7. Eagle Palace Suite Otel Kartal

 

 

 


Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Selenium Retro 9'da mağaza ve ofis satışları sürüyor

Selenium Retro 9'da mağaza ve ofis satışları sürüyor

Torkam E-5 dükkanları satışa çıkıyor

Torkam E-5 dükkanları satışa çıkıyor

Taksim 360 ofislerinde yaşam başladı

Taksim 360 ofislerinde yaşam başladı

3S Firuze Konakları'nda 0,98 faiz oranı fırsatı devam ediyor

3S Firuze Konakları'nda 0,98 faiz oranı fırsatı devam ediyor

.

.

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR