Yazan 16:34 Gayrimenkul ve Emlak Haberleri Görüntülenme: 836

Ödül İstanbul’da yeni kampanya

Özyurtlar Holding, Ödül İstanbul projesinde yeni bir kampanyaya başladığını duyurdu. "Bizde Her Şey Net" kampanyası ile yatırımcıya kolayca ev sahibi olma şansı sunan kampanya kapsamında 238.000 TL net değerindeki 1+1 tipindeki  konuta 59.000 TL peşinatla sahip olma şansı sunulacak. Kampanya ile 48 ay boyunca 2.500 TL'lik taksitler ödendiken sonra, kalan 59.000 TL'lik kısım ise teslim sırasında karşılanabilecek. 

Ödül İstanbul'da kampanya. Bizde Her Şey Net

Özyurtlar İnşaat tarafından geliştirilen "Bizde Her Şey Net" kampanyası ile birlikte yatırımcıya özel ödeme koşulları sunmaya başladı. Projeden ev almak isteyen vatandaşlara 358.000 TL'lik değere sahip 2+1 tipindeki konutu  88.000 TL peşinat ve 48 ayda  3.800 TL taksit ile sahip olma şansı sunan kampanya kapsamında kalan 88.000 TL'lik kısım ise teslimde ödenebilecek. 

Ödül İstanbul'da yeni kampanya

Ev sahibi olmayı kolaylaştıran bir kampanya daha

Vatandaşların ev sahibi olmasını kolay hale getirmek üzere kampanyalara düzenlediklerini belirten Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Ödül İStanbul'dan daire almak isteyenler için özel fırsatlar hazırladıklarını belirtti. Özyurt, bu kapsamda 238.00 TL değerindeki daireyi 59.000 TL peşinat ve 48 ayda 2.500 TL'lik taksitler halinde sunduklarını ve kalan 59.000 TL'nin ise teslimde ödenebilecek şekilde hazırlandığını vurgulayarak: "net 358 bin TL 2+1 daireyi 88 bin peşin, 48 ay 3 bin 800 TL taksit ve 88 bin TL'yi teslimde ödeyerek konut sahibi olmak mümkün hale geliyor. Bu kampanyada karmaşık matematik hesapları yok, kafa karıştıran kelime oyunları yok, sürpriz ara ödemeler yok.Bizde her şey net.Her zaman söylediğimiz gibi herkes kampanya yapar Özyurtlar Holding ev sahibi yapar" dedi. 

Ödül İstanbul projesi

Toplamda 39 bin 561 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilen Ödül İstanbul 2.683 adet konut ve 102 ticari üniteden meydana geliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 tipi konutlardan meydana gelen projede ayrıca 102 adet de ticari ünite bulunuyor. 1+1 tipi konutların 238.000 TL, 2+1 tipi konutların ise 358.000 TL'den başladığı projede park alanları, yüzme havuzu, tenis, kortu, futbol-basketbol sahaları, fitness salonu, güzellik salonu, çocuk parkı, çocuk kulübü, parti salonu, resepsiyon ve 7/24 güvenlik hizmeti, açık-kapalı otopark, kafe ve restoranlar gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Toplamda 250 milyon dolarlık yatırım değerine sahip projede teslimlerin 2019 yılında teslimi planlanıyor. 

Visited 836 times, 1 visit(s) today
Kapat