TOKİ Silivri Kura Sonucu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Silivri'de hayata geçireceği sosyal konut projesinde 2+1 tipi konutlarda 934 hak sahibi kurayla belirlendi.

TOKİ Silivri Kura Sonucu

Tokİ'nin Silivri'de hayata geçireceği toplu konut projesinde hak sahiplerinin belirlenmesine başlandı. Bugün gerçekleştirilen kura ile 2+1 tipindeki 934 adet konutun sahipleri saptandı. TOKİ Silivri Konutları'ndan toplam 1.356 adet konut bulunuyor. 

TOKİ Silivri Kuraları

TOKİ'nin İstanbul Silivri'de inşa edeceği konut projesinde 29 Haziran'da sona eren başvuruları takiben hak sahiplerinin belirlenme süreci de başladı. Projede yer alan alt gelir grubuna ait 934 adet konutun sahipleri belirlendi. Orta gelir grubuna ait 422 konutun sahipleri ise yarın belirlenecek. 

20 binin üzerinde başvuru

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi-TOKİ tarafından dar ve orta gelir grubuna mensup vatandaşlar için inşa edilecek Silivri Konutları'nın kuraları çekildi  Toplamda 1.356 bağımsız birimden oluşan projeye 20 binin üzerinde başvuru gelmişti.

TOKİ kuraları çekildi

TOKİ Silivri konutlarında hak sahipleri yarın belirleniyor. İstanbul Silivri'de inşa edilecek 1.356 konuttan birine sahip olacak talihliler yarın ve 12 Temmuz tarihlerinde yapılacak kura çekiilişi ile belirlenecek. TOKİ Silivri Kuraları Küçükçekmece Belediyesi Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde ve saat 11.00'da yapılacak. 

TOKİ Silivri 2+1 Kura Sonuçları: Dosyayı indirmek için tıklayın.

TOKİ Silivri 3+1 Kura Sonuçları: Dosyayı indirmek için tıklayın.

Vatandaşlardan yoğun ilgi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Silivri'de inşa edeceği konut projesine vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, toplamda 1.356 konuttan oluşacak Silivri Konutları projesine 20 binin üzerinde başvuru geldiğini söyledi

1356 konuta 20 bin 639 başvuru

İstanbul Silivri'de inşa edilecek toplam 1356 konutluk projeye başvurular geçen hafta tamamlanmıştı. Yaklaşık bir aydır süren başvuru döneminde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyleyen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Toplam başvuru sayısı 20 bin 639 adet oldu." dedi. Başkan Turan, sosyal konut üretiminde alt ve orta gelir grubundan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ve bu segmentte kira öder gibi hatta daha düşük bir bedelle vatandaşlara konut sahibi olma fırsatı sunduklarını belirterek:

"Türkiye'nin her yerinde 5 ya da 10 kat taleple karşılaşıyoruz. 300 konut inşa ediyorsak, buraya talep 3.000 oluyor." ifadelerini kullandı. 

Konut tiplerine göre başvuru rakamları

TOKİ Başkanı Turan, piyasa koşullarında ev sahibi olması güç olan düşük gelirli vatandaşlar için yıllardır çok sayıda proje geliştirdiklerini vurgulayarak: "1.356 konutumuz içinde 2+1 nitelikte toplam 934 adet konut bulunuyor. Bu konutlara gelen başvuru sayısı 17 bin oldu. Orta gelir vatandaşlar için satışa sunulan 322 adet 3+1 tipi konuta da toplam 3 bin 638 başvuru geldi." şeklinde konuştu. 

Silivri için kuralar 11-12 Temmuz'da çekilecek

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Silivri'de hayata geçireceği 1.356 birimden oluşan konut projesine başvurular tamamlandı. Son başvuruların 29 Haziran Cuma günü gerçekleştiği başvuruları takiben kura çekimleri ile hak sahiplerinin belirlenmesi işlemine geçilecek

TOKİ Silivri Kuraları ne zaman:

TOKİ Silivri konutlarında hak sahipleri ise 11-12 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak kura çekimi ile belirlenecek. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, alt gelir grubuna ait vatandaşlarının 1.000 TL, orta gelir grubundaki vatandaşların ise 2.000 TL bedelle müracaatlarını yapabileceğini belirterek: "Kura çekiminde hak kazanamayan vatandaşlarımıza başvuru bedelleri 18 Temmuz 2018 tarihinden itibaren iade edilmeye başlanacak." dedi. Alt gelir grubuna yönelik 2+1 tipi konutların 934 adet olduğunu ve bedelinin ise 198 bin TL seviyesinde olduğunu dile getiren Turan, ota gelir grubuna yönelik 3+1 tipi 422 adet konutun ise 285 bin TL ve 1958 TL taksitle satışının yapılacağını belirtti. Mehmet Ergün Turan:

"Ayrıca emelki vatandaşlara da yüzde 25 kontenjan ayırdık. Alt gelir grubunda satışı sunulmakta olan 934 konutun 234 adedi de emeklilere verilecek." şeklinde konuştu. 

Kimler TOKİ Silivri konutlarına başvurabilecek

TOKİ'nin Silivri Konutlarına hiç konut sahibi olmamış vatandaşların başvuru yapabileceğini de dile getiren Turan: "Başvuruları yapanların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve İstanbul'da en geç 30.06.2016 tarihinden itibaren kesintisiz ikamet ediyor olması gerekiyor. Aynı zamanda daha önce TOKİ'den konut satın almamış ya da konut kredisi kullanmamış olma şartı da aranıyor." dedi. Turan, başvuruda hane halkı net gelirinin de en fazla 4.800 TL olması ve 25 yaşının üzerinde bulunması koşulunun bulunduğuna da dikkat çekerek: "Orta gelir grubunda başvuruda bulunacak vatandaşlarımızın 18 yaşını doldurmuş olması koşulları gerekiyor." şeklinde konuştu. 

Başvurular tamamlandı

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecet Silivri projesi için başvurular için son dönemece girildi. 18 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen başvurular 29 Haziran tarihine kadar devam edecek. Hayata geçirilen konut projeleri ile yıldızı parlamaya başlayan Silivri'deki TOKİ konutları toplam 1.356 birimden oluşacak. 

Merkezle güçlü bağlantı, yatay konsept

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Silivri'de hayata geçirilecek olan proje, yatay mimari anlayış ile az katlı olarak tasarlanacak. Mahalle konsepti içinde ve tüm fiziki ve sosyal ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde projelendirilen projede tüm yaş gruplarının beklentisine uygun yaşam alanları inşa edilecek. 

TOKİ Silivri konutları için başvurular bitiyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Silivri'de hayata geçireceği konut projesi için başvuruları tamamlamaya hazırlanıyor.  "İstanbul Silivri Alt Gelir Grubu Konut Projesi" kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 934 adet konuttan birine sahip olmak isteyen vatandaşlar 18 Haziran tarihinde başvuru yapmaya başlamıştı. Başvurular bu hafta Cuma gününe kadar devam edecek. Bir diğer deyişle vatandaşlar 29 Haziran tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilecek. 2 + 1 şeklinde inşa edilen daireler için başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş'ne yapılacak. Projede kazananlar Kuralı Satış yöntemi ile belirlenecek. 

 

TOKİ Silivri başvuruları için son günler

 

36 ayda tamamlanacak

TOKİ tarafından Silivri Konutları'na ilişkin açıklamada konutların sözleşmenin imza tarihinden itibaren 36 ay içinde tamamlanacağı belirtildi. Şerefiyeli satış bedelleri ise KDV hariç bedeller olarak  belirlenecek ve 3065 sayılı yasa kapsamında geçerli KDV oranı üzerinde hesaplanacak. KDV tutarları ise konutun teslimi öncesinde peşin biçimde tahsil edilecek. Taksit ödemeleri ise konut teslim tarihini takip eden ay itibarıyla başlatılacak. 

Peşin ödeme tutarları ve taksitler

TOKİ Silivri Konutlarında vatandaşların yapacağı ödemeler daire büyüklüklerine göre şu şekilde belirlenecek:

- 2+1 tipi konutları(76-98 metrekarelik): Toplam değeri 198 bin TL olan bu konutların 180 ay vadeli ödeme seçeneğinde peşinat miktarı 25 bin TL, aylık taksitler ise 961,11 TL olarak hesaplanıyor. 240 ay vadeli seçenekte ise peşinat miktarı 30 bin TL aylık taksitler ise 700 TL olacak. Bu statüde toplam 934 adet konut satışa sunulacak
- 2+1

İsteyen vatandaşlar cayma hakkını kullanabilecek

 TOKİ Silivri konutları için başvuruda bulunan vatandaşlar sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren 14 gün içinde herhangi bir gerekçe sunmadan ve ceza ödemeden cayma hakkına sahip olacak. 

 

TOKİ Silivri başvuruları için son günler

 

1 ay öncesinden duyurular yapıldı

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Silivri'de hayata geçirilmekte olan 356 sosyal konut projesi için 18 Haziran'dan itibaren başvuruların başlayacağını duyurdu. TOKİ Başkanı MEhmet Ergün Turan, orta ve dar gelirli gruba yönelik olarak geliştirilen Silivri Projesi'nda 356 sosyal konutun yer alacağını ve iki etap halinde inşa edileceğini söyledi. 

Silivri'de amortisman süresi kaç yıl? Öğrenmek için tıklayın...

TOKİ Silivri konutları için başvurular 18-29 Haziran'da

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Silivri'de inşa edilecek sosyal konut projesi için başvuruların 18 Haziran'da başlayacağını ve 29 Haziran tarihine kadar süreceğini söyledi. TOKİ Silivri konutlarında ev sahiplerinin 11-12 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek kura çekilişiyle belirleneceğini belirten Turan: "Konut fiyatları 198.000 TL'den başlayacak. Taksitlerin en düşüğü ise 961 TL olacak." şeklinde konuştu. 

TOKİ Silivri konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Silivri konutları kapsamında alt gelir grubu için 934, orta gelir grubu için ise 422 konut geliştirilecek. Amaçlarının hiç konut sahibi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmak olduğunu söyleyen Turan: "Özellikle dar gelirli vatandaşlarımız kira eder gibi ev sahibi olsun istiyoruz." şeklinde konuştu. 

961 TL taksitle konut

Silivri projesiyle piyasa koşullarında ev sahibi olması güç olan dar gelirli vatandaşlar için yıllardır sürdürdükleri dost eli uygulamasını devam ettireceklerini dile getiren Başkan Turan: "1.356 konutumuz için talep toplamaya başladık. Projemiz içinde 2+1 nitelikteki 934 konutumuzu daha önce hiç konut sahibi olmamış dar gelirli vatandaşlarımıza sunacağız. Vatandaşlarımız 198.000 TL ve 961 TL taksitle konut sahibi olabilecek." dedi. 

 

Silivri Konutları'na 20 bin 639 başvuru

 

Kentsel dönüşümde son gelişmeler için tıklayın...

4 kategoride başvuru

TOKİ Silivri Konutları'na yapılan başvuruda 4 farklı kategori uygulanacak. Bu kategoriler şöyle:

- Şehit aileleri-Harf ve vazife malulleri ile dul ve etimleri
- Engelli vatandaşlar
- Emekliler
- Alt Gelir Grubundaki diğer alıcılar. 

TOKİ Silivri Konutları başvuru şartları

TOKİ Silivri Konutları'na başvuru yapacak vatandaşların ilk olarak T.C. Vatandaşı olmaları bekleniyor. Ayrıca en geç 30 Haziran 2016 tarihinden itibaren İstanbul'da kesintisiz devam etme ve TOKİ'den daha önce konut almamış ya da konut kredisi kullanmamış olmaları şartı aranacak. Vatandaşların hane halkı ned gelirinin de en fazla 4.800 TL olması şartının arandığı porjede başvuralrın 25 yaşını aşmış vatandaşlarca yapılması gerekiyor. 

Kayaşehir'de kazananlar belirlendi

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirdiği konutlar için kura çekimini tamamladı. 2-11 Nisan arasında başvuruları alan TOKİ, dün gerçekleştirdiği kura çekilişi ile projeden ev sahibi olan talihlileri belirledi. TOKİ Kayaşehir yataş mimari ve mahalle konsepti ile hayata geçirilecek.

Öncelik şehit ve gazi yakınlarına verildi

Kura çekilişinde de öncelik şehir aileleri ve gazi ailelerine verildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada toplam 605 adet konutu çekilişinin gerçekleştiriği kurada ilk önce 262 şehit ailesi ve gaziye konutları teslim edildi. Bu çekilişin ardından engelli başvurusu ile öncelik kazanan vatandaşlara konut teslimleri yapılırken kalan engelli vatandaşlar da çekiliş listesine eklenerek kurada yer aldı. Kayaşehir Konutları çekilişine 15 bin 232 kişi katıldı.

 

Silivri Konutları'na 20 bin 639 başvuru

 

Nitelikli sosyal konutun önemi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın nitelikli sosyal konut üreten, dost eli niteliğinde bir kuruluş olduğunu söyleyen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, kurumun insanların en temel gereksinimi olan barınma ihtiyacı doğrultusunda Türkiye'nin dört bir yanında yerleşim alanları kurduğunu dile getirdi. Mehmet Ergün Turan,  TOKİ aracılığıyla onlarca nitelikli ve ucuz konut yatırımının hayata geçtiğini ve üretim felsefelerinin dar ve orta gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projelerinin inşası olduğunu belirterek:

"Piyasa koşullarında ev sahibi olması güç olan orta gelirli ya da dar gelirli vatandaşlarımız için yıllardır dost eli yaklaşımıyla hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Amacımız hiç konut sahibi olmamış vatandaşlarımızı konut sahibi yapmaktır." dedi. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı-TOKİ tarafından İstanbul Kayaşehir'de inşa edilen toplam 605 adet konutluk toplu konut projesinden satın almak isteyen vatandaşlar için başvurular 2 Nisan'da başlamıştı. 2 Nisan ile 11 Nisan tarihleri arasında yapılacak başvurular sonrasında konut adedinin üzerinde başvuru gelmesi halinde kura çekimine başvurulacak. Kuralı Satış Yöntemi ile satışa sunulacak proje engelli vatandaşlar, şehir aileleri ve harp vazife ve malulleri ile dul ve yetimleri için de özel kontenjanlar ayrılacak. 

Kayaşehir bölgesinde TOKİ konutlarında 100 bin kişi

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, şehit aileleri, gaziler, engelli vatandaşlar ve emeklilere yönelik konut üretimine devam ettiklerini ve dar ve orta gelir grubunda yer alan vatandaşlara ek olarak toplumun dezavantajlı kesimlerine hizmet vermeye devam ettiklerine de dikkat çekti. Toplumun bu kesimlerine dost eli anlayışıyla ev sahibi edindirebilmek için gayret gösterdiklerini de söyleyen TOKİ Başkanı Turan: 

"Kayaşehir bölgesinde yalnızca TOKİ'nin ürettii konutlarda oturacak kişi sayısı 100 bin civarında olacak. Kurası çekilen bölgede inşa edilen TOKİ projesi ise yatay konsept ve mahalle yaşamını destekleyecek formda olacak. Mahalle konsepti ile farklı gelir gruplarından insanların bir araya geldii, bisiklet yolları spor alanları, meydanları kaeleri, restoranları ve camilerin bulunduğu sosyal yaşam alanları oluşturmayı planlıyoruz. Bölgede yaşayacak vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçları da göz önünde bulundurulmuştur." dedi. 

10 günde 16.161 başvuru

2 Nisan ile 11 Nisan arasında başvuruların alındığı TOKİ Kayaşehir Konutlarına 10 günlük süre içinde 16 bin 161 kişi başvuruda bulundu. Başvurular içinde 667 engelli vatandaş ve 262 şehit ailesi de yer aldı. 

Kura çekimleri yapıldı

TOKİ Kayaşehir Konutları'ndan konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar Türkiye Halk Bankası A.Ş.'nin İstanbul İli dahilindeki tüm şubeleri aracılığı ile ilk başvurularını yapabilecekler. 11 Nisan'a kadar sürecek başvuru işlemleri sonrasında ise dairelerin sahipleri 25 Nisan'da gerçekletirildi Kura ile belirlendi . Başvuruda bulunanlar tercihlerini 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi konut tiplerinden biri için gerçekleştirebilecek. Vatandaşlar başvuruları sırasında 5.000 TL başvuru bedelini 11 Nisan tarihine kadar yatırmakla yükümlü olacak. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri Kategorisindekiler ise bu bedelin dışında tutulacak.

Kayaşehir'de TOKİ  başvuru koşulları

TOKİ Kayaşehir konutlarına başvuruda bulunacak vatandaşların en geç 30.04.2016 tarihinden itibaren kesintisiz biçimde İStanbul'da ikamet ediyor olmaları şartı aranıyor. Bu tarihin sonrasında İStanbul'da ikamet etmeye başlayanların başvuruları ise kabul edilmeyecek. Yine şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri kategorisinde de en az 3 yıldır İstanbul'da ikamet ediyor olma şartı aranacak. TOKİ Kayaşehir'den ev satın almak isteyenlerin aynı zamanda, kendileri, eşleri ya da velayetleri altındaki çocuklarının T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması gerekiyor. Yine bu kişilerin TOKİ'den konut satın almamış ya da kredi kullanmamış olmaları şartları da alanacak.  Kişiler kendileri, velayeti altındaki çocukları ya da eşleri için yalnızca bir başvuruda bulunabilecekler. Başvuru sahipleri aynı zamanda T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurma şartı ile kuraya katılım gösterebilecekler. 

144 aya kadar vade

Kura sonrasında konut satın alma hakkı kazanan vatandaşlar ya da konut sayısından az başvuru olması halinde de başvuru sırasına göre konut seçiminde bulunacak vatandaşlar,başvuru bedeli düştükten sonra yüze 25 ya da yüzde 40 peşinat seçeneklerinden birini tercih edebilecek. Bu tutar Türkiye Halk Bankası A.Ş. İkitelli Şubesi'ne yatırılacak ve ardından da Gayrimenkul Satış sözleşmesi imzalanacak. Konut edinme hakkı kazanan vatandaşlardan yüzde 25 peşinat bedeli yatıranlara 120 ay, yüzde 40 peşinat bedeli yatıranlara ise 144 ay vade seçeneği sunulacak. 

TOKİ Kayaşehir fiyatları

TOKİ Kayaşehir satışa çıkarılan konutların fiyatları ise şöyle:

- 1+1: Toplam 90 adet olacak bu konut tiplerinde fiyatlar 160 bin 185,80 TL'den başlayacak ve 302 bin 676,82 TL'ye kadar çıkabilecek
- 2+1; Toplam 277 adet olacak 2+1 tipi konutların fiyatları 237 bin 909,70 TL'den başlıyor. Fiyatlar 440 bin 756,14 TL'ye kadar çıkabiliyor.
- 3+1: Toplam 192 adet olarak tasarlanan 3+1 tipi konut fiyatları 384 bin 603,09 TL ile 516 bin 671,00 TL arasında değişecek
- 4+1: Toplam 46  adet olacak 4+1 tipi konutların fiyatları ise 536 bin 671,00 TL'den başlayacak ve 620 bin 049,99 TL'ye kadar çıkabilecek. 

Konutların devri ya da satışına 2 yıl süre

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ilgili konutları edinen vatandaşların üçüncü kişilere devri ile ilgili süre sınırlaması da getirildi. Buna göre konutlar, anahtar teslim tarihinden 2 yıl sonrasına kadar üçüncü kişilere devir işlemi gerçekleştiremeyecekler. 

 


Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

TOKİ indirim kampanyasından 8 bin 735 vatandaş yararlandı

TOKİ indirim kampanyasından 8 bin 735 vatandaş yararlandı

TOKİ 198 iş yeri ve 25 konut için teklifleri 25 Nisan'da alıyor

TOKİ 198 iş yeri ve 25 konut için teklifleri 25 Nisan'da alıyor

TOKİ Başkanı'ndan sosyal konut açıklaması: Bu kadar ilgi beklemiyorduk

TOKİ Başkanı'ndan sosyal konut açıklaması: Bu kadar ilgi beklemiyorduk

İl il 50 bin sosyal konut projesi: En yüksek talep Bursa'dan

İl il 50 bin sosyal konut projesi: En yüksek talep Bursa'dan

.

.

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR