Ev almak isteyenler için büyük fırsat

Emlak Konut GYO öncülüğünde başlatılan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasının ayrıntıları açıklandı. Sektör temsilcileri kampanya ile birlikte önemli fırsatların sunulduğuna dikkat çekiyor

Ev almak isteyenler için büyük fırsat

2018 yılının Emlak Konut GYO öncülüğünde başlatılan yeni kampanyasında ayrıntılar belli oldu. Sektör temsilcileri Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası ile birlikte yatırımcılara önemli avantajların sunulduğuna dikkat çekiyor. 

Merkez Ankara lansman öncesi avantajlarıyla kampanyada

Pasifik İnşaat ve Ciftay ortaklığı ile Ankara'da hayata geçirilen  Ankara'nın en büyük konut projesi Merkez Ankara, Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na lansman öncesi fırsatlarıyla katılım kararı aldı. Proje, Millet Bahçesi'ne komşu konumuyla dikkat dikkat çekiyor. 

Yüzde 10 peşinat ve yüzde 0.98 faiz fırsatı

Dünyanın önde gelen mimarlık ofislerinden KPF tarfından konut, AVM, otel ve ofis birimlerinden oluşacak şekilde tasarlanan Merkez Ankara projesinde kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat ve yüzde 0.98 faiz oranı ile 120 ay vadeli ödeme olanağı hazırlandı. Kampanyanın bütününde olduğu gibi Merkez Ankara projesinde de ödenen peşinatların döviz ya da altın getirisi bir yıl garanti altına alınacak. 

 

Ev almak isteyenler için büyük fırsat

 

Şehir merkezinin en büyük yeşil alanı

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na Emlak Konut Güvencesi ile hayata geçirlien Merkez Ankara ile katılım kararı aldıklarını söyleyen Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan: "Merkez Ankara ofis, konut, alışveriş merkezi ve otel fonksiyonlarından oluşan ve tüm ihtiyaçların çözüldüğü bir şehir projesidir. Bu denli büyük bir projede envanteri çeşitlendirmek için farklı büyüklük ve özellikte, her iş-yaşam modeline uygun ofis ve konut seçenekleri hazırladık. Merkez Ankara 1 milyon 200 bin metrekarelik inşaat alanıyla tek parselde Türkiye'nin en büyük karma kullanım projesi olma özelliği taşıyor." dedi. 

AND Pastel 2 ödeme planıyla kampanyaya destek veriyor

Aanodul Grubu'nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul, AND Pastel projesiyle kampanyaya destek verme kararı aldı. GYODER üyesi olarak Türkiye İÇin Kazanç Vakti Kampanyasına katılım kararı alan AND Gayrimenkul, yatırımcının karşısına iki farklı ödeme modeliyle çıkacak. Emlak Konut Kampanyasındaki avantajların dışında müşterilerine satın alacakları evleri ve yaşamı test edebilme olanağı sunan Yaşamı Deneyimle modeliyle konut satacak olan AND Gayrimenkul, yatırımcıya birikimlerini değerlendirebilecekleri ve yatırımlarını garanti altına alabilecekleri 2 farklı kampanya sunacak.

 

Ev almak isteyenler için büyük fırsat

 

1 yıl sonra yüzde 20 primle evi satma garantisi

Kampanyalardan ilkinde 2018 yılının Temmuz ayında teslimlerin başladığı AND Pastel'de ev almak isteyenlere 1 yıl boyunca evi deneyimleme olanağı verilirken, peşin alımlarda geçerli olan kampanyada da satın alınan evin fiyatı üzerinden de yüzde 20 indirim uygulanacak. Bu modelde ev sahibine 1 yıl boyunca evinde yaşadıktan sonra vazgeçmesi halinde yüzde 20 prim ile evini satma garantisi veriliyor. 

2 yıllık depozitonun iade garantisi

AND Pastel'in sunduğu bir diğer fırsat ise satın alma kararını hemen veremeyen ve kirada oturdukları için evni peşinatını biriktiremeyenlere yönelik olacak. Buna göre kampanyaya dahil olmak isteyen müşterilere AND Pastel'de kiracı olarak yaşama başlama fırsatı sunulurken, 24 aylık kira da depozito olarak alınacak. 2 yıl içinde evi satın almak isteyenler ise depozutası ve ödediği kiraları evin bedelinde düşülecek. Diğer taraftan 2 yılın sonunda çıkmak isteyenler de depozitosunu geri alabilecek. 

Nef 4 projesiyle Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'nda

Türkiye ekonomisine destek amacıyla gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşları tarafından başlatılan Türkiye için Kazanç vakti Kampanyası'na Nef, 4 projesi ile katılım kararı aldı. Firma, Çekmeköy, Bahçelievler, Basın Ekspres ve Reserve Kandilli projelerinden ev almak isteyen vatandaşlara özel indirim ve ödeme kolaylıkları sunacak.

 

Ev almak isteyenler için büyük fırsat

 

Ülke ekonomisine destek zamanı

İçinde bulunduğumuz dönemde Türkiye ekonomisine destek olmanın önemine dikkat çeken Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur: "Kampanyadaki fırsatlar özellikle ilk konutu alacak kişiler için büyük avantajlar içeriyor. yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve yüzde 0,98 gibi avantajlı bir faiz oranı ile 120 aya varan taksitlerle ev sahibi olmanın şimdi tam zamanı. Oldukça uygun ödeme koşulları ile oluşturulan kampanyada biz de ev almak isteyenlere destek olarak elimizi taşın altına koyuyoruz” dedi. 

Sur Yapı'dan dev kampanyaya 16 projeyle destek

Sur Yapı, Emlak Konut ve Türkiye gayrimenkul sektörünün 3 büyük çatı kuruluşu KONUTDER, GYODER ve İNDER'in öncülüğünde başlatılan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına  16 projesiyle destek veriyor. Kampanya ile birlikte yatırımcılara 120 ay vade ve yüzde 0.98 vade oranıyla alım imkanı sunulacak. Kampanyanın 28 Ağustos ile 31 Ekim 2018 tarihleri arasında devam edeceğini hatırlatan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, firma bünyesindeki 1000 konut, ofis ve dükkan birimlerinin kampanyaya dahil olacağını söyledi. 

 

Ev almak isteyenler için büyük fırsat

 

Daha önceki kampanyalar sinerji yaratmıştı

Altan Elmas, konut sektörüne ivme kazandırmak amacıyla daha önce hazırlanan kampanyaların önemli bir satış etkisi yarattığını ve yüzde 22 oranında katkı sunduğunu da vurgulayarak: "Bu tür kampanyalar sayesinde daha geniş kesimlere konut alma imkanı sunmuş oluyoruz. Özellikle gençler, yeni evlenenler ya da ilk evini almak isteyenler için böyle zamanlar tarihi fırsat dönemleri oluyor” ifadelerini kullandı. 

Kar oranları neredeyse sıfır

Son kampanyada maliyetlerin fiyatlara yansıtılmadan satış olanağı sunulduğunu ve konut faizlerinni yüzde 2'lerin üzerine çıktığı bu dönemde firmaların tüm finansman yükünü üstlendiğini belirten Elmas: "Biz de Türkiye’nin en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı olarak bu kampanyaya tam destek veriyoruz. Yüzde 10 indirim, 120 aya varan vade ve yüzde 0.98 lik oranla vatandaşlarımızı konut sahibi yapmak istiyoruz. Bankadan kredi kullanmayacaklar." dedi.

Teknik Yapı tüm projeleriyle dev kampanyada

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından ayrıntıları açıklanan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına Teknik Yapı tüm projeleriyle katılma kararı aldı. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, marka olmanın en önemli şartının müşteriyle yan yana olma ve her zaman destek sunma ilkesi olduğunu belirterek: "Teknik Yapı İstanbul'daki 5 projesiyle kampanyaya destek verecek." dedi. 

 

Ev almak isteyenler için büyük fırsat

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası kapsamındaki projeler için 'Emlak Konut Kampanyası Projeleri' konulu yazımızı inceleyebilirsiniz. 

Teknik Yapı'nın Aile kavramına verdiği önem

Umut Durbakayım, Teknik Yapı'nın kutsal aile kavramına çok önem verdiğini ve firmadan konut satın alan tüm bireylerin kendileri için aile ferdi haline geldiğine de dikkat çekerek: "Bu nedenle her Türk ailesinde olduğu gibi, Teknik Yapı da bu zor günlerde aile fertlerinin yanında duracaktır. Çünkü biz aile olduğumuz sürece güçlü kalırız ve ailemize yöneltilen saldırıları göğüsleyebiliriz" şeklinde konuştu. 

Teknik Yapı'nın kampanya projeleri

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Evora Denizli projesinin Emlak Konut GYO ile birlikte kampanyada yer alacağı bilgisini de veren Umut Durbakayım, İstanbul Kadıköy'dke Concord İstanbul ve UPlife Kadıköy projeleri ile Kartal ve Maltepe'deki yatırımların da özel avantajlarla satışa sunulacağını belirtti. Durbakayım: "Teknik Yapı’nın sağladığı banka katkı paylarıyla birlikte kampanyanın aynı şartlarıyla; yüzde 10 indirim, 120 ay vadede yüzde 0.98 faizle satışta olacak..." dedi. 

Durbakayım: INDER için 2018 kar değil, ar yılı

Kampanya ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan İstanbul İnşaatçılar Derneği Başkanı Nazmi Durbakayım, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından açıklanan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'nın sektörden büyük destek gördüğünü söyledi. Durbakayım, kampanyanın duyurulmasından hemen sonra Türkiye'nin bir çok yerinden İNDER'e üyelik taleplerinin geldiğine de dikkat çekerek: "Gelen taleplerin amacı; kampanya ile konut satmaktan ziyade, Türkiye ekonomisine yapılan saldırıya karşı oluşturduğumuz güç birliğine destek vermek içindi. " dedi

 

Ev almak isteyenler için büyük fırsat

 

INDER'in 30'u aşkın firması, 100'ü aşkın projesiyle kampanyada

Durbakayım, 112 üyeden oluşan INDER'in 30 firma ve 100'ü aşkın projesiyle kampanyaya destek sunduğuna dikkat çekerek: "Emlak Konut GYO’nun şartlarını kendi özel projelerine uyarlayan üyelerimizin bazıları taksitlendirmeyi kendi bünyelerinde yaparken bazı üyelerimiz anlaşmalı bankalarla 120 ay ve 0.98 faiz imkanını sunacaklar." şeklinde konuştu. 

Tahincioğlu 3 projesiyle Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'nda

Tahincioğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği ile hayata geçirilen Türkiye İçin Kazanç Vaktif kampanyasına üç projesiyle katılma kararı aldı. Katılım ile birlikte Nidapark İstinye, Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı Projelerinden ev alacaklara yüzde 10 indirim fırsatı tanınırken, 120 aya 0.98 faiz olanağı sunulacak. 

Tahincioğlu: En karlı yatırım

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri olarak Türkiye ekonomisine en üst düzeyde katkı sunmak için çalıştıklarını söyleyen Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu: "Bu amaçla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde “Türkiye için Kazanç Vakti” sloganıyla hayata geçirilen kampanyaya, Nidapark İstinye, Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projelerimizle destek oluyoruz. Bu dönemde en karlı yatırım gayrimenkul yatırımı olacak. Hem ekonominin hem sektörün değer kazanması anlamında çok önemli bir kampanya. İnanıyoruz ki, milli ekonomiye verilen destekle kazanan yine milletimiz ve ülkemiz olacak" ifadelerini kullandı. 

 

Ev almak isteyenler için büyük fırsat

 

Herkes için büyük fırsat

Tahincioğlu, içinde bulunulan süreçte bankalardaki faiz oranlarının yüksekliğine de işaret ederek: "Faiz oranlarının yüksek olduğu dönemde bu tür alternatif fırsatların oluşturulması gerek ülke ekonomisi gerekse kalkınma açısından oldukça önemli. Bu kampanyada üç projemizle yer alıyoruz. Emlak Konut GYO önderliğinde başlayan ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyasının da mülk sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum" dedi. 

Ziya Yılmaz: Bu fırsat kaçmaz

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz da geçen yıl konut kredisi faiz oranlarının çok daha düşük olduğunu hatırlatarak, banka kredili konut satış oranlarının bu yıl 52 bin adet daha az olduğunu belirtti. Bu durumun, satışların önemli bir kısmının nakit gücü yüksek markalı konut üreticilerinin kendi finansman yöntemlerini geliştirdiğinin kanıtı olduğunu söyleyen Ziya Yılmaz: "Biz DAP Yapı olarak, Validebağ projemizle bu kampanyada yer alıyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu konjonktüre ve artan inşaat maliyetlerine rağmen Emlak Konut ile birlikte geliştirdiğimiz Validebağ Konakları projemizde taşın altına elimizi koyuyor; Emlak Konut ile birlikte kendi gelirimizden fedakârlık ederek finans maliyetinin önemli bir kısmını üstleniyoruz." şeklinde konuştu.

 

Ev almak isteyenler için büyük fırsat

 

DAP Yapı'dan 120 ay vade, yüzde 0.96 vade farkı fırsatı

DAP Holding bünyesinde geliştirilen tüm finansman yöntemleri aracılığıyla Türkiye gayrimenkul sektörüne destek vermeye devam ettiklerini ve vatandaşların elindeki döviz ve altınların da sisteme dahil edilmesinin  kampanyanın en önemli unsuru olduğunu da dile getiren Ziya Yılmaz: "Vatandaşların elinde bulunan döviz ve altınların da sisteme dahil edilebilmesi bu kampanyanın en önemli unsurlarından. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘döviz ve altınlarınızı bozdurun’ çağrısına da destek veren bu kampanyanın Türkiye ekonomisinin parlak geleceğine büyük katkıda bulunacağına inancımız tam.  Ben hep şu dönemde konut almanın tam vakti olduğunu söylüyordum. Bu kampanya ile ev almanın cazibesi daha da artmış durumda. İnsanlara sadece oturumluk değil, aynı zamanda yatırımlık önemli bir fırsat sunuluyor." dedi. 

 İstanbul'da doğru konut yatırımı için İstanbul Konut Projeleri konulu haberimizi inceleyebilirsiniz

Özen Kuzu: 'Stoklar eriyecek, yatırımcı için fırsat doğacak'

Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi SeaPearl Ataköy ile katıldıklarını açıklayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Özen Kuzu, 31 Ekim tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında SeaPearl Ataköy projesinden konut alanlara yüzde 10 indirim sunacaklarını söyledi. Kuzu, faizlerin yüzde 0.98'e çekilmesiyle birlikte yatırımcının yüzünün güleceğini belirterek:

"Faizlerin 0,98’e çekilmesiyle yatırımcının yüzünü güldürecek kampanya sektörümüzde oldukça hareketlilik yaratacaktır. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un açıkladığı kampanya ile stoklar eriyecek, yatırımcı için fırsat doğacaktır. Ülke ekonomimize değer katacak kampanya ile konut almanın tam zamanı olduğunu düşünüyorum. Türkiye’nin kalkınması adına Kuzu Grup olarak her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız” dedi.

 

Ev almak isteyenler için büyük fırsat

Hasanoğlu İnşaat 2 projesiyle kampanyada

Kampanyanın bir diğer katılımcısı ise Hasanoğlu İnşaat oldu. Firma BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile Türkiye İçin Kazanç Vaktif Kampanyasına katılım kararı aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un öncülüğü ve gayrimenkul sektörünün sivil toplum kuruluşları KONUTDER, GYODER ve İNDER'ın desteği ile gerçekleştirilen kampanyanını önemine işaret eden Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu:

"Bu kampanya güçlü ekonomimize büyük bir katkı sağlayacaktır. Kampanya sayesinde uzun zamandır elindeki altın ve dövizi gayrimenkul alımı için bekleten yatırımcıların harekete geçmesini bekliyoruz." dedi

 

Ev almak isteyenler için büyük fırsat

 

Erden Timur: Yatırımcı için büyük fırsat

 Türkiye'de banka kredisiyle ev satın almanın bugün itibarıyla oldukça maliyetli hale geldiğini ve 500 bin TL'lik bir ev için 400 bin TL'lik kredinin çekilmesi gerektiğini söyleyen Erden Timur: "Şu an faiz oranları yüzde 2,2 seviyesinde. 400.000 TL kredi çekenler bankaya 10 yıllık vadede 1.140 bin TL ödüyorlar. Evin toplam maliyeti de 100 bin peşinatı da dahil ettiğimizde 1 milyon 240 bin liraya ulaşıyor." dedi. Timur, Emlak Konut GYO önderliğinde başlatılan yeni kampanya ile birlikte 500 bin TL'lik evin satış bedelinin 10 yıllık vadede 640 bin TL'ye kadar düştüğünü ve kampanya dahilinde de aylık taksitlerin 3.800 TL'ye indiğini vurgulayarak: "Oldukça ince çalışılmış kampanya detayları sayesinde ümit ediyorum evini ilk kez alacaklar için önemli bir fırsat oluşturuldu." dedi.

 

Ev almak isteyenler için büyük fırsat

 

Yeni kampanya konut yatırımcısına ne kazandıracak? Ayrıntılar için Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası konulu haberimizi inceleyebilirsiniz

Bankasız satış seçeneği cazip hale geldi

Nef'in 3 proje ile kampanyaya katılım kararı aldığını ve bankalardaki faiz oranlarının yüksek olduğu bir dönemde de bu tür alternatif fırsatların oluşturulmasının önemini vurgulayan Timur: "Tüketicinin de buna doğru eğildiğini görüyoruz. Nitekim geçen sene ilk 7 ayda banka kredisiz konut satış adedi 230 bin seviyesindeyken, bu sene ilk 7 ayda bu rakamın 280 bini aştığını görüyoruz. Bu ciddi artış peşin veya bizim gibi nakit gücü yüksek şirketlerin kendi finansal kampanyaları sayesinde oluştu. Bu dev kampanya da bankasız satış seçeneğini daha da cazip hale getirmiş oldu. " dedi

Yeni kampanya yatırımcıya ne sağlayacak? Ayrıntılar için Konut Kampanyası Ödeme Planı konulu haberimizi inceleyebilirsiniz

Aykanat: "Mevcut talebin üzerine çıkılacak"

Kampanyaya İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başındaki Roya Nova projesiyle katılım kararı alan Roya Yapı'nın İcra Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Afşin Aykanat da kampanyaya destek verdiklerini belirterek: "Roya Nova projemizle kampanyayı destekliyoruz. Mayıs ayında desteklediğimiz kampanya ile yatırımcı taleplerinde ciddi bir artış yakalamıştık.Projemiz sahip olduğu yüksek kalite ve sunduğu yüksek kazançla, kampanya sürecinde ciddi talep artışıyla karşılaştı.Yeni kampanya ile de mevcut taleplerin çok üstünde bir taleple karşı karşıya kalacağımızı düşünüyoruz." şeklinde konuştu. 

 

Ev almak isteyenler için büyük fırsat

 


Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

Ege Yapı'dan 50 ay vadeye yüzde 0 faiz fırsatı

Ege Yapı'dan 50 ay vadeye yüzde 0 faiz fırsatı

Nef Reserve Kandilli'de kaçırılmayacak fırsat

Nef Reserve Kandilli'de kaçırılmayacak fırsat

Elite Concept projesinde teslime özel kampanya

Elite Concept projesinde teslime özel kampanya

.

.

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR