Nidapark Kayaşehir Fiyatları ve Proje Galerisi


Lokasyon
İstanbul/Başakşehir

TOKİ iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nidapark Kayaşehir, İstanbul Avrupa Yakası’nın Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir bölgesinde yer alıyor.

77 bin 327 metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlanan projenin toplam inşaat alanı 320 bin metrekare olarak belirleniyor. Konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir, karma bir yaşam alanı sunuyor. Toplam 1.233 adet bağımsız birimden meydana gelen proje, 4 parsel üzerinde hayat buluyor.

Tago Mimarlık imzası taşıyan Başakşehir Nidapark Kayaşehir projesinde 2+1’den 5+1’e kadar farklı tipte daire seçeneği bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri 102 metrekareden başlıyor, 226 metrekareye kadar çıkıyor. Projede 843 adet daireye yer veriliyor.

7 bloktan meydana gelen Nidapark Kayaşehir projesi Yakut'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 470 adet daire bulunuyor. Projeye özel olarak ayrılan sosyal tesisler, kapalı havuz, fitness, yoga, pilates, sinema ve çocuk oyun alanları sakinlerine huzurlu bir ortam sunuyor. Nidapark Kayaşehir Zümrüt ise 2+1 ve 3+1 olmak üzere 319 adet daireden meydana geliyor. Nidapark Kayaşehir Elmas ise hemen önünde bulunan peyzajlı parkı ile öne çıkıyor. Her daireye iki araçlık otopark yeri ayrılan Nidapark Kayaşehir Elmas'ın az katlı bloklardan oluşması, sosyal tesislerin ferahlığu ve kullanım rahatlığı da öne çıkan özelliklerin başında geliyor.

Nidapark Kayaşehir projesinin sosyal tesisinin içinde; bay – bayan kapalı yüzme, havuzları, fitness salonları, saunalar, hamamlar, buhar odaları ve masaj odaları, kafeterya ve özel alanlar, çocuk kulübü, bilardo salonu ve genç oyun odası, açık alanda çocuk oyun alanları, çok amaçlı spor sahası (basketbol, voleybol, tenis) yürüyüş yolları, seyir terasları, çim etkinlik alanı, bitki sergi alanları, süs havuzları ve yapay tepeler, misafir otopark alanı, çok amaçlı salon (misafir ağırlama odası), mescit ve abdesthaneler gibi geniş alanlar yer alıyor.

 

 

Nidapark Kayaşehir Yakınında Ne Var

Ulaşım

  • Metro


Sağlık

  • Medipol Mega Üniversite Hastanesi


AVM

  • Mall of İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi

     

  • Arena Park AVM


Diğer

  • Masko Mobilya Kenti

     

  • Atatürk Olimpiyat Stadı

Nidapark Kayaşehir Nerede?

Nidapark Kayaşehir Haberleri

Nidapark Kayaşehir Resimleri

Nidapark Kayaşehir Örnek Daire Resimleri

Kat ve Daire Plan Resimleri

Nidapark Kayaşehir Künyesi

Proje Özellikleri

Firma Tahincioğlu Gayrimenkul
Emlak Konut GYO
Teslim Tarihi Haziran 2018
Konut Sayısı 843
Adres Kayabaşı Mah. 1739. Sok. 34494 Başakşehir/İstanbul
Telefon 444 4 846
Daire Tipleri 2+1
3+1
4+1
Web Sitesi http://www.tahincioglu.com/
E-mail mh@tahincioglu.com
Bölge Kayaşehir
Toplam Alan 77,327 m²
Satış Durumu Satışı devam ediyor
Nidapark Kayaşehir Özellikleri
Kapalı yüzme havuzu
Çocuk oyun alanları
Sauna
Fitness merkezi
Güvenlik
Kameralı güvenlik
Basketbol sahası
Voleybol sahası
Kapalı otopark
Yürüyüş parkuru
Mescit
Bilardo
Su Deposu
Hidrofor
Jeneratör
Asansör
Ankastre beyaz eşya
İntercom sistemi
Merkezi ısıtma
Çamaşır odası
Yapı denetimi yapılmış
Zemin etüdü yapılmış
Deprem yönetmeliğine uygun
Yalıtım yönetmeliğine uygun