Ahes Misal İstanbul'da yüzde 30 peşinat fırsatı

Süleyman Ekşi İnşaat tarafından hayata geçirilen Ahes Misal İstanbul'da yüzde 30 peşinat ve 84 ay vade ile konut sahibi olma fırsatı sunan kampanya başladı

Süleyman Ekşi İnşaat, Ahes Misal İstanbul projesinde özel bir kampanyaya başladığını duyurdu. Kampanya kapsamında Ahes Misal İstanbul projesinden daire satın almak isteyenlerin daire bedelinin yüzde 30'unu ödemesi yeterli olacak. Geri kalan tutar ise şirket bünyesinde 84 aya varan taksitlendirme seçenekleri ile karşılanabilecek. Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı bölgesinde 100 dönüm arsa üzerinde inşa edilen Ahes Misal İstanbul 520 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor. Projede toplam 2 bin 400 konut, 359 odalı bir otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekarelik ofis bloğu bulunuyor. 

Ahes Misal İstanbul'da özel kampanya

Süleyman Ekşi İnşaat tarafından İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olarak inşa çalışmalarına başlanan Ahes Misal İstanbul'da yatırımcının konut alımını kolaylaştıracak özel bir kampanyanın duyurusu yapıldı. Kampanya ile 2 milyar TL'lik yatırıma sahip projeden konut almak isteyenlere yüzde 30 peşinat ve 84 ay şirket bünyesinde taksitlendirme kolaylığı sunulacak. Şirket bünyesinde gerçekleştirilen taksitlendirmeye ek olarak kişiye özel farklı ödeme alternatiflerinin de sunulduğu Ahes Misal İstanbul'un ilk etabında 1+1, 2+1 ve 3+1 tipi konutlar yer alıyor. 

Ahes Misal İstanbul projesinde daire fiyatları

Ahes Misal İstanbul projesinde kampanyası kapsamına giren konutlarda 1+1 tipi olanlar 3.000 TL'den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor. Taksit oranı 2+1 tipi konutlarda 4.000 TL'ye çıkıyor. Yüzde 30 peşinat ve 84 aya yüzde 0 faiz uygulamasıyla ev sahibi olmanın kolaylaştırıldığı projde daire fiyatları da 340.000 TL'den başlıyor. 

Ahes Misal İstanbul'un birinci etabı

Süleyman Ekşi imzasıyla hayata geçirilen Ahes Misal İstanbul'un ilk etabı 1+1, 2+1 ve 3+1 tipi konutlardan meydana geliyor. Birinci etaptaki 1+1 tipi dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 90 metrekare arasında farklılık gösterirken, 2+1 tipi konutlar ise 93 metrekare ile 149 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede yer alan 3+1 tipi konutların büyüklükleri ise 131 ila 171 metrekare arasında değişiyor. Ahes Misal İstanbul'un ilk etabında 343 adet 1+1, 950 adet 2+1 ve 327 adet 3+1 tipi konut bulunuyor. Birinci etap teslimlerinin 2019 yılının sonunda teslim edileceği proje Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Bölgesi'nde inşa ediliyor. 

Ahes Misal İstanbul nerede?

TEM ve çevreyollarının yanı başında ve Haliç'e komşu olarak inşa edilen Ahes Misal İstanbul Vialand'ın yanı başında yükseliyor. Proje Giyimkent ve Tekstil kent gibi bölgenin önemli finans merkezlerine de kolay ulaşım avantajı barındırıyor. 

Firma Bilgisi: süleyman ekşi inşaat
Proje Bilgisi: Ahes Misal İstanbul

Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

EN ÇOK OKUNANLAR