Başakşehir Konut Projeleri

Konumları, özellikleri, sosyal alanları, daire tipleri ve isimleriyle Başakşehir konut projeleri bu yazımızda!

Başakşehir Konut Projeleri

İstanbul Avrupa Yakası'nın en değerli lokasyonlarından biri olan Başakşehir'de inşaat firmalarının yatırımları devam ediyor. Konut sahibi olmak isteyenleri gözde semti Başakşehir, son zamanlarda çevresine yapılacak olan ulaşım projeleriyle değerine değer katmaya devam ediyor. 

Başakşehir'de bölgeye yakın olan hastane, okul, üniversite, AVM ve otellere, bölgenin amortisman süresi ile ilgili bilgilere ve ulaşım avantajlarına yazının sonundaki Başakşehir bölgesi analizimizden ulaşabilirsiniz. 
 

Avrupa Konutları Başakşehir

Başakşehir Konut Projeleri

TOKİ, Emlak Konut GYO ve Artaş Grubu ortaklığı ile Başakşehir'de hayata geçirilen Avrupa Konutları Başakşehir, SPDO Mimarlık'tan Mimar Sabri Paşayiğit tarafından tasarlandı. 72 bin 706 metrekarelik arsa alanı üzerinde 3 parsele kurulan projenin yüzde 80'lik kısmı peyzaj alanları için ayrıldı. 11 blokta 941 daire ve 27 ticari üniteden oluşan Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçeneklerine yer verildi. Merkezi konumu ile öne çıkan proje, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. Havalimanı bağlantı yollarına oldukça yakın mesafede yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Avrupa Konutları Başakşehir
Firma Bilgisi: TOKİ - Emlak Konut GYO - Artaş Grubu 
 

Adım İstanbul 

Başakşehir Konut Projeleri

Başakşehir'de Emlak Konut GYO güvencesi ile İnteya - İntes ve EYG Grup ortaklığında hayata geçirilen Adım İstanbul projesi toplam 615 adet daireden meydana geliyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçeneklerinden meydana gelen Adım İstanbul projesinde konutların yanı sıra 120 adet ticari ünite yer alıyor. Projenin sosyal imkanları arasında ise fitness merkezi, yüzme havuzu, hamam, sauna, cafe ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Adım İstanbul 
Firma Bilgisi: İnteya - İntes - EYG Grup 
 

Tual Bahçekent 

Başakşehir Konut Projeleri

Dağ Mühendislik tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Tual Bahçekent projesi toplam 1.739 adet daireden meydana geliyor. 190 bin metrekare arsa alanı üzerinde kurulan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. 3. Havalimanı'na olan yakılığı ile öne çıkan proje 140 bin metrekarelik dev şehir parkının yanında yer alıyor. Projede konutların yanı sıra ticari üniteler, özel hastane, özel okul, özel kreş ve bir adet devlet okulu bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Tual Bahçekent 

Firma Bilgisi: Dağ Mühendislik 
 

Nidapark Kayaşehir

Başakşehir Konut Projeleri

Emlak Konut GYO güvencesi ve Tahincioğlu imzasıyla hayata geçirilen Nidapark Kayaşehir projesi 3 etaptan meydana geliyor. Projenin sosyal alanları içerisinde bay - bayan kapalı yüzme havuzu, fitness salonları, saunalar, hamamlar, buhar odaları ve masaj salonları yer alıyor. Projede ayrıca çocuklar için oyun alanları, çok amaçlı spor sahası, yürüyüş yolları, seyir terasları gibi geniş alanlara yer veriliyor. Başakşehir'de hayata geçirilen Nidapark Kayaşehir projesi 3. Köprü bağlantı yolu ve 3. Havalimanı'na oldukça yakın bir konumda yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Nidapark Kayaşehir
Firma Bilgisi: Tahincioğlu Gayrimenkul 
 

Eston Şehir Mahallem 

Başakşehir Konut Projeleri

Polatyol tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Mahallem projesi Tepe Evler, Yamaç Evler, Sıra Evler ve Vadi Evler olmak üzere 4 farklı konseptte tasarlandı. 315 konutlu 41 bloktan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri yer alıyor. Projenin sosyal alanları arasında spor odası, meyve bahçesi, dinlenme alanları, bisiklet yolu, açık yüzme havuzu, açık çocuk yüzme havuzu, 2 adet çocuk oyun alanı, çocuk parkları, tenis kortu, basketbol sahası bulunuyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde konumlanan Eston Şehir Mahallem projesi avantajlı konumu ile dikkat çekiyor. 

Proje Bilgisi: Eston Şehir Mahallem 
Firma Bilgisi: Polatyol 
 

Eston Şehir Koru 

Başakşehir Konut Projeleri

Az katlı mimarisi ile dikkat çeken Eston Şehir Koru projesi, ağırlıklı olarak katlı villa, 5 katlı Koru Konakları, villa ya da 7-8 katlı Koru Evi tiplerinden meydana geliyor. 2+1’den başlayarak 5,5+1’e kadar uzanan farklı konut tiplerinin yer aldığı proje Bahçeşehir'de TEM üzerindeki lokasyonu ile öne çıkıyor. Proje ayrıca  Bilfen Koleji, Doğa Koleji, FMV Işık Okulları, Bahçeşehir Koleji, MEF Okulları, Alkev ve İstanbul Community School gibi eğitim  ve  Acıbadem Hastanesi, Alman Hastanesi, Elitium Tıp Merkezi ve Başakşehir Devlet Hastanesi gibi sağlık kurumlarının yanı başında yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Eston Şehir Koru 
Firma Bilgisi: Polatyol 
 

Mall of İstanbul 

Başakşehir Konut Projeleri

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen Mall of İstanbul toplam 352 adet mağaza ve 1.081 adet konuttan meydana geliyor. 1+0'dan 4+1'e kadar konut seçeneklerinin yer aldığı projenin özellikleri arasında yüzme havuzu, sağlık hizmet, temizlik, asistanlık, basketbol sahası, resepsiyon, yürüyüş parkuru ve toplantı salonu bulunuyor. Başakşehir'de yer olan Mall of İstanbul Atatürk Havalimanı'na 12 kilometre, Başakşehir merkezine ise 3 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Mall of İstanbul 
Firma Bilgisi: Torunlar GYO 
 

Olimpa Park Plus

Başakşehir Konut Projeleri

Fuzul Grup tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Olimpa Park Plus projesi 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu gibi mega projelere komşu konumda yer alıyor. Geniş sosyal alanlara yer verilen projede Türk Hamamı, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness, çocuk oyun alanları, otopark ve yeşil alanlar bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Olimpa Park Plus 
Firma Bilgisi: Fuzul Grup 
 

Seyran Şehir 

Başakşehir Konut Projeleri

Makro İnşaat - Akyapı Ortak Girişimi olarak, Emlak Konut GYO ile gelir paylaşımı modeliyle Başakşehir Kayaşehir'de hayata geçirilen Seyran Şehir projesi 7 blokta 220 adet daireden meydana geliyor. 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçeneklerinin yer aldığı projenin yüzde 80'lik kısmı yeşil alan olarak değerlendirildi. Projede restaurant ve kafeterya, alışveriş için cadde mağazaları, kapalı otoparklar, açık-kapalı spor alanları, kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, Türk hamamı, fin hamamı, sauna ve buhar odaları bulunuyor. Ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alan Seyran Şehir projesi Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM Otoyolu'na 4 dakika, Olimpiyat Stadı ve metro istasyonuna 3 dakika mesafede yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Seyran Şehir
Firma Bilgisi: Makro İnşaat - Akyapı - Emlak Konut GYO 
 

Bahçeşehir Konakları 

Başakşehir Konut Projeleri

MFA İnşaat tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Bahçeşehir Konakları 50 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. 3+1, 4+1 ve 6+1 daire seçeneklerinden meydana gelen Bahçeşehir Konakları toplam 60 villa ve 226 adet daireden oluşuyor. Projenin sosyal alanları arasında kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, açık otopark, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu ve kapalı otopark yer alıyor. Proje, Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Bahçeşehir Konakları 
Firma Bilgisi: MFA İnşaat 
 

Avrupark Bahçekent 

Başakşehir Konut Projeleri

Cihan inşaat'ın TOKİ ve Emlak Konut ortaklığı ile hayata geçirdiği Avrupark Bahçekent projesi 1.380 adet konut ve 72 adet dükkandan meydana geliyor. Projede 1+1 , 2+1, 3+1, açık mutfaklı 2+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. Avrupark Bahçekent spor alanları, yüzme havuzları, alışveriş alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal imkanlar sunuyor. Avrupark Bahçekent ayrıca Kuzey Marmara Otoyolu'na, 3. Havalimanı'na ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne olan yakınlığıyla avantaj sağlıyor. 

Proje Bilgisi: Avrupark Bahçekent 
Firma Bilgisi: Cihan İnşaat - TOKİ - Emlak Konut GYO 
 

Bahçeşehir Park 

Başakşehir Konut Projeleri

Atmaca Grup tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Bahçeşehir Park projesi 4+1 tipinde 147 adet daireden meydana geliyor. Blokların 17 ve 18 katlı olarak tasarlandığı projede daireler akıllı ev sistemleri ile donatılıyor. Projenin sunduğu sosyal alanlar arasında çocuk oyun alanları, AVM, fitness merkezi, güvenlik, kapalı otopark, süs havuzu ve yürüyüş parkuru yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Bahçeşehir Park 
Firma Bilgisi: Atmaca Grup 
 

Park Mavera 

Başakşehir Konut Projeleri

Park Mavera projesi Makro İnşaat ve Akyapı tarafından hayata geçirildi. Başakşehir kent meydanında 8 blokta toplam 670 adet daireden oluşuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden olupan Park Mavera projesinde kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, Türk hamamı, fin hamamı, sauna, buhar odaları bulunuyor. Proje, Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı'nın tam ortasında yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Park Mavera
Firma Bilgisi: Makro İnşaat - Akyapı 
 

Strada Bahçeşehir 

Başakşehir Konut Projeleri

Akzirve tarafından hayata geçirilen Strada projesi Bahçeşehir bölgesi, 3. havalimanı bağlantı yolları, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne yakınlığı ile dikkat çekiyor.  1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Mimarisi ünlü mimar Bünyamin Derman'a ait olan proje farklı mimari özellikler ile inşa edildi. 

Proje Bilgisi: Strada Bahçeşehir
Firma Bilgisi: Akzirve 
 

Luxist 

Başakşehir Konut Projeleri

Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Luxist projesi 67 bin 900 metrekarelik arazi alanı üzerinde kuruluyor. Toplam 630 adet daire ve 380 adet ticari üniteye yer verilen projede yüksekliği 150 metre olan 42 katlı bir kule, 7 katlı ofis bloğu, 5 katlı otel binası ve hastane yer alacak. Projenin sosyal alanları arasında ise açık yüzme havuzu, sinema salonu, kapalı yüzme havuzu, sosyal tesis alanı, fitness ve güvenlik bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Luxist 
Firma Bilgisi: Keleşoğlu İnşaat 
 

Huzzak Tower Plus 

Başakşehir Konut Projeleri

Huzzak Yapı tarafından kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Huzzak Tower Plus 2 etaptan oluşuyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerine yer veriliyor. Toplam 120 adet rezidans daire ve 25 ticari ünite yer alıyor. Huzzak Tower projesinin sosyal imkanları arasında Türk hamamı, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, fitness salonu ve misafir karşılama lobisi yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Huzzak Tower Plus 
Firma Bilgisi: Huzzak Yapı 
 

Sky Bahçeşehir 

Başakşehir Konut Projeleri

Sinan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Sky Bahçeşehir projesi 112 adet 2+1, 70 adet 3+1 ve 12 adet 4+1 olmak üzere toplam 194 adet daireden meydana geliyor. 4 bloktan oluşan projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, dinlenme alanları, kapalı otopark, 2 adet kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası gibi pek çok sosyal imkan bulunuyor. Sky Bahçeşehir projesi TEM Otoyolu'na 5 dakika, Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı gibi İstanbul'un mega projelerine ise oldukça yakın bir konumda yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Sky Bahçeşehir
Firma Bilgisi: Sinan Gayrimenkul 
 

Vadi Yaka 

Başakşehir Konut Projeleri

Fuzul Yapı güvencesiyle Başakşehir'de hayata geçirilen Vadi Yaka projesi 15 ve 16 katlı iki bloktan oluşuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinden meydana gelen projede çocuk oyun alanları, kapalı otopark, spor alanları ve güvenlik gibi imkanlar bulunuyor. 384 adet daire ve 53 adet ticari üniteden meydana gelen projede bir blok 16, diğer 4 blok ise 13 katlı olarak tasarlandı. 

Proje Bilgisi: Vadi Yaka 
Firma Bilgisi: Fuzul Yapı 
 

Başak Palace 

Başakşehir Konut Projeleri

Alpan İnşaat tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Başak Palace 2 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor. 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede ulaşım noktalarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Projenin sosyal imkanları arasında fitness merkezi, kameralı güvenlik, Türk hamamı, çocuk oyun alanları, sauna, vadi manzarası yer alıyor. 16 katlı tek bloktan oluşan projede 32 adet daire bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Başak Palace 
Firma Bilgisi: Alpan İnşaat 
 

Huzzak Tower Metro 

Başakşehir Konut Projeleri

Huzzak Yapı imzasıyla hayata geçirilen Huzzak Tower metro projesi Sağlık Kent arazisi, 3. Köprü ve 3. Havalimanı bağlantı yolları, Olimpiyat Stadı'na yakın bir konumda yer alıyor. 1+1 ve 2+1 konut tiplerinden meydana gelen projede daire alanları 60 ila 125 metrekare arasında değişiyor. 16 tek katlı bloktan oluşan projede dairelerin yanı sıra 10 adet ticari ünite yer alıyor. Projenin sosyal alanları arasında çocuk oyun alanları, fitness merkezi, Türk hamamı, güvenlik, kapalı otopark, masa tenisi ve kameralı güvenlik yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Huzzak Tower Metro 
Firma Bilgisi: Huzzak Yapı 
 

Asmalı Bahçe Şehir 

Başakşehir Konut Projeleri

Dekar Yapı ile Demiröz Grup ortaklığında hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir projesi bahçeli dubleks daireler, bahçeli tek kat daireler ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Az katlı ve bahçeli yapılar konsepti ile öne çıkan projede 499 daire ve 48 ticari ünite bulunuyor. Projede, Açık park alanı, yürüyüş ve bisiklet yolları, 2 adet çocuk oyun parkı, bir adet seyir tepesi, 2 adet tenis kortu, 1 adet basketbol ve voleybol sahası, 1 adet futbol sahası, evcil hayvan gezdirme parkuru ve 1 adet de yetişkinler için aletli spor alanı yer alıyor.

Proje Bilgisi: Asmalı Bahçe Şehir 
Firma Bilgisi: Dekar Yapı - Demiröz Grup 
 

Bahçeşehir Atmaca 

Başakşehir Konut Projeleri

Atmaca Grup tarafından Bahçeşehir Göleti'nin büyütüleceği alanda hayata geçirilen Bahçeşehir Atmaca projesi 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+2 konut seçeneklerinden meydana geliyor. 48 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projede basketbol sahası, fitness merkezi, otopark, çocuk oyun alanları, voleybol sahası, sauna yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Bahçeşehir Atmaca 
Firma Bilgisi: Atmaca Grup 
 

Spradon Vadi

Başakşehir Konut Projeleri

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Spradon Vadi Evleri 1037 konut ve 1 adet ticari üniteden oluşuyor. Projede 28 ve 30 katlı iki kulenin yanı sıra 5 tane de 9 ve 12 katlı blok yer alıyor. Mimar Haldun Müderrisoğlu tarafından tasarlanan projede şelaleler, fitness center, yüzme havuzları, Türk hamamı, güneşlenme alanları, otopark ve yürüyüş alanları bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Spradon Vadi 
Firma Bilgisi: Kuzu Grup 
 

Vaditepe Bahçeşehir 

 

Başakşehir Konut Projeleri

4 bin konuttan meydana gelen Vaditepe Bahçeşehir projesi Kiptaş tarafından 284 dönüm arazi üzerinde hayata geçiriliyor. 1+1'den 5+1'e kadar konut seçeneklerinin yer aldığı projede kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, fitness center, çocuk oyun alanları ve dinlenme terasları yer alıyor. Merkezi konumuyla dikkat çeken Vaditepe Bahçeşehir projesi TEM Otoyolu'na 3 dakika, Mahmutbey gişelere 15 dakika, E-5 karayoluna 15 dakika, Beylikdüzü'ne 18 dakika, 3. Havalimanı'na ise 25 dakika mesafede yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Vaditepe Bahçeşehir
Firma Bilgisi: Kiptaş 
 

Evvel İstanbul 

Başakşehir Konut Projeleri

İntaya, İnter ve EYG Yapı tarafından hayata geçirilen Evvel İstanbul projesi 40 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde toplam 678 adet daireden meydana gelen proje 11 ila 29 katlı 8 bloktan oluşuyor. Projenin sakinlerine sunduğu sosyal olanaklar arasında çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, basketbol, voleybol ve futbol sahası yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Evvel İstanbul 
Firma Bilgisi: İntaya - İntes - EYG Yapı 
 

Beyzade Konağı 

Başakşehir Konut Projeleri

Akyapı tarafından hayata geçirilen Beyzade Konağı projesi 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinden meydana geliyor. Projenin ayrıcalıkları arasında sauna, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kamelya ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Başakşehir'de Yeşil Vadi Caddesi üzerinde konumlanan Beyzade Konağı Mall of İstanbul'a olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. 

Proje Bilgisi: Beyzade Konağı 
Firma Bilgisi: Akyapı 
 

Vadişehir 

Başakşehir Konut Projeleri

50 bin metrekare alan üzerinde, Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı, Dalkılıç Yapı ve İntes Yatırımları tarafından hayata geçirilen Vadişehir projesinde fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, sauna ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Başakşehir'de yer alan proje Vadişehir metro istasyonuna yürüme mesafesinde konumlanıyor. Proje ayrıca Fatih Terim Stadyumu ve Olimpiyat Stadyumuna 5 dakika mesafede yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Vadişehir
Firma Bilgisi: Irmak Grup - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı - Dalkılıç Yapı - İntes 
 

Referans Bahçeşehir 

Başakşehir Konut Projeleri

Kiler GYO tarafından Bahçeşehir'deki Kiptaş arazisi üzerinde inşa edilen Referans Bahçeşehir projesi 465 adet daire ile 34 adet cadde mağazasından meydana geliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daire seçenekleri bulunuyor. Referans Bahçeşehir, TEM Otoyolu'na, Kuzey Marmara Otoyolu'na, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ve 3. Havalimanı'na olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. Projenin sakinlerine sunduğu imkanlar arasında ise açılır - kapanır yüzme havuzu, doğal ışık alan kapalı yüzme havuzları, basketbol sahası, fitness alanı, Türk hamamı, sauna, çocuk kulübü bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Referans Bahçeşehir
Firma Bilgisi: Kiler GYO 
 

Avrupark Hayat 

Başakşehir Konut Projeleri

Cihan İnşaat - Konut Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen proje 42 bin metrekarelik alan üzerinde yer alıyor. 1.095 konut ve 81 ticari ünitenin yer aldığı proje 12 bloktan meydana geliyor. Eğitim kurumları, sağlık yatırımları ve geniş sosyal alanların bulunduğu Avrupark Hayat projesi TEM Otoyolu'na ve Bahçeşehir'e 5 dakikalık mesadede konumlanıyor. 

Proje Bilgisi: Avrupark Hayat 
Firma Bilgisi: Cihan İnşaat - Konut Yapı 
 

Sofa Bahçeşehir 

Başakşehir Konut Projeleri

Gül İnşaat tarafından hayata geçirilen Sofa Bahçeşehir projesi toplam 120 adet daireden meydana geliyor. Projenin ayrıcalıkları arasında açık otopark, AVM, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru yer alıyor. Avantajlı bir konuma sahip olan Sofa Bahçeşehir projesi Bahçeşehir 2. Kısım'da konumlanıyor. 

Proje Bilgisi: Sofa Bahçeşehir
Firma Bilgisi:
Gül İnşaat 
 

Dekar Asmalı Bahçeler 

Başakşehir Konut Projeleri

Dekar DK tarafından hayata geçirilen Dekar Asmalı Bahçeler projesi 3. Köprü ve bağlantı yollarına olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bahçelievler'de 50 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen proje 3 etaptan oluşuyor. Bahçeşehir Dekar Asmalı Bahçeler projesinde her biri bahçeli olarak tasarlanan 8 farklı tipte 228 daire bulunuyor.

Proje Bilgisi: Dekar Asmalı Bahçeler 
Firma Bilgisi: Dekar DK 

 

3. İstanbul 

Başakşehir Konut Projeleri

Başakşehir'in en büyük konut projelerinden biri olan 3. İstanbul, 116 bin metrekarelik alan üzerinde yer alıyor. 1.203 konut ve 212 ticari üniteden oluşan projenin 85 bin metrekaresi yeşil alan, yürüme yolları ve spor alanlarından oluşuyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde konut seçeneklerine yer veriliyor. TEM Otoyolu'na 5 dakika, 3. Havalimanı'na ise 12 dakika mesafede yer alan proje Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 20 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 

Proje Bilgisi: 3. İstanbul 
Firma Bİlgisi: Fuzul Grup - Seha Yapı - Al Zamil - Adese (ASAF İş Ortaklığı

Başakşehir

Şehir içinde olmasıyla birlikte karmaşadan uzak olan Başakşehir bölgesinde markalı konut projelerine talep her geçen yıl artıyor. İstanbul’un yeni ilçelerinden biri olan Başakşehir, 2008 yılında Küçükçekmece ve Büyükçekmece’den ayrılarak ilçe oldu ve etaplar halinde kuruldu. 

Farklı ihtiyaçlara cevap verebilen projelerin yer aldığı ilçede sosyal hayatı kolaylaştıran konutlar yer alıyor. Hızla gelişen bölgede yeni projeler ağırlıklı olarak Esenyurt tarafında yapılıyor. Hürriyet Bulvarı ise en çekici lokasyon olarak gösteriliyor. Başakşehir’in merkezi diyebileceğimiz Hürriyet Bulvarı yakınlarında pek çok inşaat projesi görülebilir. 

Başakşehir yatırım için uygun bir ilçe mi? 

Başakşehir’deki hızlı amortisman süresi, lokasyon ve ulaşım imkanları göz önüne alındığında yatırım için oldukça uygun bir ilçe olduğu belirtiliyor. Bölgede konut yatırım geri dönüş süresi ise 22 yıl olarak gösteriliyor. 

Lokasyon 

İstanbul Avrupa Yakasında yer alan Başakşehir’in kuzeyinde Arnavutköy, kuzeydoğusunda Sultangazi, doğusunda Esenler, güneyinde Bağcılar, Küçükçekmece ve Avcılar, batısında ise Esenyurt ilçesi yer alıyor. 

Başakşehir’e ulaşım

TEM Otoyolu ve demiryolu ile ulaşım sağlanan Başakşehir’e ayrıca otobüs seferleri de bulunuyor. Ispartakule’de yer alan tren istasyonu Başakşehir’de yer alıyor. Kirazlı-Başakşehir-Kayaşehir-Olimpiyat Metro Hattı ile de Kartal’a kadar bağlanıyor.  İlçeye ayrıca 2019 yılı sonrasında Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı ve Halkalı – Bahçeşehir – Çatalca Raylı Sistem Hattı’nın yapılması planlanıyor. 

Başakşehir’de yer alan hastaneler 

  • Güneşli Erdem Hastanesi

  • Medipol Üniversitesi Hastanesi

  • İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

  • Özel Tem Hospital

  • Medipol Mega Hastaneler Kompleksi

  • Medilife Bağcılar Hastanesi

  • Yeni Ufuk Hastanesi

  • Özel İstanbul Hospital

  • Özel Tekden Hastanesi

  • Özel Yeni İklim Hastanesi

  • Batı Bahat Hastanesi

  • Özel Hospitalist Hastanesi

  • Özel Halkalı Kent Hastanesi

  • Özel Medipol Mega Üniversite Hastanesi

  • Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi

  • Özel Ortomedica Hastanesi

  • Medicalist Hastanesi

  • İstanbul Mehmet Akif Ersoy Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Başakşehir’de yer alan okullar 

  • İstiklal İlköğretim Okulu

  • Başakşehir Uğur Hazırlık Lisesi

  • Kayaşehir Özel Fatih Koleji

  • Bahçeşehir Koleji

  • Başakşehir Bağımsız Doğa Anaokulu

  • Sinerji Eğitim & Kültür Merkezi

  • Gülten Nakipoglu Koleji

  • Başakşehir Uğur Temel Lisesi

  • Özel Saran Eller Sağlık Koleji

  • Alaattin Nilüfer Kadayıfçıoglu Kız Teknik Ve Meslek Lisesi

  • Mahmutbey Lisesi

  • Okyanus Koleji

  • Batışehir Doğa Koleji

  • Şehit Er Müslüm Zengin İlköğretim

  • Orhangazi İlköğretim Okulu

  • Güneşpark Evleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

  • Başer Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

  • Mehmet Yarengümeli İlköğretim Okulu

Başakşehir’de yer alan AVM’ler 

  • Mall Of İstanbul

  • YKM - Mall Of Istanbul

  • Arena Park AVM

  • Arenapark

  • 212 İstanbul Power Outlet

  • İstoç Ticaret Merkezi

  • Deposite Outlet

  • Olimpa Alışveriş Ve Yaşam Merkezi

  • Güneşli Park AVM

  • Ihlamur AVM

  • Terasium AVM

  • Kiptaş Çarşı

  • Bağcılar-Güngören Sanayi Sitesi Metro AVM

 


Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Selenium Retro 9'da mağaza ve ofis satışları sürüyor

Selenium Retro 9'da mağaza ve ofis satışları sürüyor

Torkam E-5 dükkanları satışa çıkıyor

Torkam E-5 dükkanları satışa çıkıyor

Taksim 360 ofislerinde yaşam başladı

Taksim 360 ofislerinde yaşam başladı

3S Firuze Konakları'nda 0,98 faiz oranı fırsatı devam ediyor

3S Firuze Konakları'nda 0,98 faiz oranı fırsatı devam ediyor

.

.

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR