Doğa sizi çağırıyor

İnanlar’ın sadece 36 şanslı ailenin yaşayabileceği yeni projesi Terrace Doğa, Zekeriyaköy’de doğayla iç içe bir yaşam sunuyor

30 Eylül 2012 / emlakwebtv
İnanlar İnşaat’ın ilhamını doğadan alan Zekeriyaköy’deki projesi Terrace Doğa, 36 villadan oluşuyor. Projenin öne çıkan özelliklerinden biri araç trafiğinin olmaması ve site içindeki ulaşımın golf araçları ile sağlanıyor olması.
Terrace Doğa’da; iç mimarisinde sunulan renk ve malzeme alternatifleriyle ev sahibine villasının dekorasyonunu kişisel tercihlerine göre oluşturma imkanı veriliyor. Dolap, zemin, seramik seçimlerinin kişiye özel tasarlanabilme imkanının olduğu Terrace Doğa’da; peyzaj ve bahçe düzenlemelerinde villa sahiplerine alternatifler sunuluyor. Her villanın kendine özel bahçesinin bulunduğu projede yaşam alanlarının önü, ev sahiplerinin tercihine bağlı olarak göletlerle çevriliyor
Ekim 2013 tarihinde teslim edilecek olan Terrace Doğa, Maslak ve Levent’e çok yakın mesafede yer alıyor. 12 bin metrekare alan üzerinde kurulan proje 203 metrekare ile 216 metrekare aralığında, 4 farklı tipte 10 adet tek; 13 adet ikiz villadan oluşuyor.
Fiyatların 1.075.000 TL ile 1.450.000 TL arasında olduğu Terrace Doğa’da sözleşmeli banka üzerinden 120 aya varan vadelerle konut kredisi kullanımı uygulanıyor. Ayrıca her müşteriye özel ödeme planı yapılıyor.
Mimari Projesini Loft Mimarlık’ın Peyzaj Projesi’ni de DS Mimarlık’ın yaptığı Terrace Doğa 3. Havalimanı – 3. Köprü ile kaçırılmayacak bir yatırım fırsatı sunuyor. Bölgede yeşilin korunması üzerine alınan kararlar; Terrace Doğa’nın dokusunun gelecek yıllarda da korunacağının garantisini veriyor. Ayrıca projenin 5 yıl ince 10 yıl kaba inşaat yapı garantisi bulunuyor.
Terrace Doğa’ya 3 farklı güzergah üzerinden ulaşılabiliyor. Bahçeköy orman yolu, Sarıyer çayırbaşı tüneli ve sahil yolu üzerinden eve giden tüm yollarda keyif ve kolay ulaşım rahatlığı bulunuyor. Hacıosman’a kadar inşa edilen, Şişhane – Taksim – Maslak metrosu ise eve giden yolda açık ve hızlı ulaşım konforunun altını çiziyor. Terrace Doğa sakinleri, ister deniz havası, ister yeşil bir orman yolu ya da transit geçiş ile Maslaktan sonra 10 dakikada evine varabilecek Açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, sauna, fitness center, oyun odası ve çok amaçlı salon; Terrace Doğa’da sadece 36 ailenin hizmetinde olacak butik ve konforlu bir sosyal yaşamı simgeliyor.
İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan proje ve bölge ile ilgili; “Terrace Doğa projemizi ve kısıtlı sayıda ki villayı satışa sunuyoruz. Çok rahat finansman seçenekleriyle alabilmeniz, İstanbul'a en yakın el değmemiş bir doğa alanında ailenizle yaşayabilmeniz için... Bu çok özel projeyi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.


Yazar: emlakwebtv
Etiketler:
Yorum

Benzer Haberler

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

EN ÇOK OKUNANLAR