Kartal'ın en büyük dönüşüm projesi DKY ADA'da satışlar başladı

DKY İnşaat, Kartal'da inşa edeceği yeni projesi DKY ADA'yı kamuoyuna tanıttı. Proje 600 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip.

DKY İnşaat, Kartal'da inşaat çalışmalarını sürdürdüğü yeni projesi DKY ADA'yı kamuoyuna tanıttı. E-5 ile Kartal Sahil yoluna yakınlığıyla dikkat çeken proje, 600 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip DKY ADA, 19 dönümlük arazi üzerinde yükseliyor. 

DKY'den Kartal'a 600 milyonluk yatırım: DKY ADA

DKY İnşaat İstanbul Anadolu Yakası'nın yükselen değeri Kartal'da inşaat çalışmalarına devam ettiği DKY ADA projesinde satışlara başladı. Kartal'ın en büyük kentsel dönüşüm projesi olma niteliğine sahip DKY ADA,  Prens Adaları'nın tam karşısındaki 19 dönümlük arazi üzerinde hayata geçiriliyor. 24 blok üzerinde yer alan 301 adet konutun dönüşümü ile gerçekleştirilen proje 600 milyon TL'lik yatırım değeriyle dikkat çekiyor.

Kartal'ın en büyük kentsel dönüşüm projesi

DKY İnşaat'ın bugüne dek geliştirdiği projelerle binlerce aileyi ev sahibi yaptığını belirten DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY ADA'nın Kartal'ın en büyük kentsel dönüşüm projesi olduğunu söyledi. Dumankaya, projenin adını sahip olduğu muhteşem Adalar manzarası ve Adalar'ın ruhunu taşıyan konspetten aldığını belirterek: "DKY ADA, bölgeye katacağı değer ve şehrin merkezinde sunduğu premium yaşam standardı ile Kartal’ın ikonik projelerinden biri olacak. Lansman öncesinde dört bin adet talep topladığımız projemiz, adını sahip olduğu muhteşem adalar manzarası, adaların ruhunu yansıtan ve huzurunu hissettiren yaşam konseptinden alıyor..." ifadelerini kullandı

DKY ADA projesi

Toplamda 4 blok üzerindeki 792 adet bağımsız birimden meydana gelecek DKY ADA'da dairelerin genişlikleri 93.94 metrekare ile 211.54 metrekare arasında farklılık gösterecek. 2+1'den 4+1'e kadar değişen farklı tiplerde konutlardan oluşacak projede ayrıca yeni nesil ev konsepti ile inşa edilen 1+1.5, 2+1.5 ve 3+1.5 tipinde seçeneklere de yer verilecek. 792 adet konutun yanı sıra 4 adet ticari alan ve 1 kreşin de yer aldığı DKY ADA'da ayrıca fitness ve SPA merkezi, spor alanları, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu ve aktivite alanlarını barındıracak. Kadıköy-Tuzla-E 5 hattı, Kadıköy-Kartal Metro Hattı ve Marmaray gibi toplu ulaşım merkezlerine oldukça yakın bir noktada konumlanan DKY ADA, bölgenin eğitim, sağlık ve alışveriş merkezlerinin de yanı başında yükseliyor. 

Özel ödeme seçenekleri

Lansmana özel ödeme koşullarının da uygulamaya alındığı DKY ADA, kişiye özel ödeme seçenekleri ile yatırımcının karşısına çıkıyor. DKY İnşaat tarafından hazırlanan Ekopratik ödeme sistemi ile müşterilerine istedikleri vadelerde diledikleri peşinat ve ara ödeme seçeneği sunan DKY ADA projesinde fiyatlar 395 bin TL'den başlayacak. Ekopratik yöntemi ile alımlarda 120 aya kadar varan vadelerle ödeme imkanı sunuluyor.  

Firma Bilgisi: DKY Inşaat
Proje Bilgisi: Dky Ada

Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

EN ÇOK OKUNANLAR