Bahçetepe İstanbul satılık daire indirimleri devam ediyor

2014 yılı içinde teslim edilmesi beklenen Bahçetepe İstanbul satılık daireler indirimli fiyatlarla alıcılarına sunuldu.

14 Ocak 2014 / Emlakwebtv.com
2013 yılı içinde temeli atılan ve Kayabaşı’nda konumlandırılan Bahçetepe İstanbul satılık daire özellikleri bir hayli dikkat çekmeye başladı. Makro Yapı ve Akyapı İnşaat tarafından 81 bin 910 metrekare arsa alanı üzerine inşa edildi. Birçok sosyal tesisi de bulunan Bahçetepe İstanbul satılık daireleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. 62 metrekare ile 247 metrekare arasında değişen dairelere sahip olan Bahçetepe İstanbul satılık konutların özellikleri arasında şunlar yer aldı: Sosyal alanlar şöyle: yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, alışveriş alanları.


Bahçetepe İstanbul satılık konutların 2014 yılında teslim edilmesi planlanırken; 30 katlı 2 rezidans kule ve 16 katlı 14 blokta yer alan toplamında 1.467 adet dairenin satışları ise hızla devam ediyor.


Bahçetepe İstanbul satılık daireler nerede?
Bahçetepe İstanbul satılık daire sahibi olanlar projenin hemen yanında bulunan Sağlık Kent’ten de faydalanabilecek. Ayrıca Bahçetepe İstanbul satılık konut sahipleri özel bahçe alanlarında organik ürünlerini yetiştirebilecek bunun dışında enerji verimliliğinden de faydalanabilecek. Şöyle ki; proje kapsamında kurulan güneş panelleri, yağmur suyu kullanım sistemleri ve rüzgar türbünleri daire sahiplerinin faturalarını neredeyse yarıya indirmiş olacak.


Bahçetepe İstanbul satılık konut arayanlar için de oldukça ideal bir noktada konumlandırılmış oldu. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 20 dakika, Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, Metro istasyonuna 2 dakika, TEM Otoyoluna 5 dakika, bölgedeki önemli alışveriş merkezlerine ise ortalama 5 dakika uzaklıkta yer alan projeye ulaşım şu şekilde sağlanabilir: Olimpiyat Stadı'na giden yan yoldan Ağaoğlu My World Europe projesinin önünden geçilir. Bu şekilde Olimpiyat Stadı’nın yanından geçilerek tabelalar takip edilir. Bir diğer yol da; E-5 üzerinden İkitelli Kavşağı yönünden gitmektir. Başakşehir tarafından Bahçetepe İstanbul satılık konutlarına ise Deposite AVM önünden Olimpiyat Stadı tabelaları takip edilerek hemen arka tarafında yer alan projeye ulaşılma imkanı vardır.


Bahçetepe İstanbul satılık daire sahibi olmak isteyenler için toplu taşıma ile ulaşım ise 2013 yılında kullanıma sunulan M3 Metro hattıdır. Ayrıca Bahçeşehir-Yenikapı arasında hizmet veren 146 T İETT projeye ulaşmaya yardımcı olmaktadır. Diğer İETT hatları ise şöyledir: 142 E Esenyurt İncirtepe – Aksaray, 36 AY Arnavutköy – Yenibosna Metro, 79 KT Kayaşehir – Güvercin – Topkapı.


Proje Bilgisi: Bahçetepe İstanbul

Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

EN ÇOK OKUNANLAR