İstanbul Havalimanı'na uluslararası 'özel başarı' ödülü

İstanbul Havalimanı uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Global Traveler tarafından verilen Lifestyle ödülleri kapsamındaki 'Üstün Yenilik' Özel Başarı Ödülü İstanbul Havalimanı'nın oldu.

İstanbul Havalimanı'na uluslararası 'özel başarı' ödülü

Global Traveler'in Leisure Lifestyle Ödülleri kapsamında verilen Üstün Yenilik Kategorisi "Özel başarı Ödülü" İstanbul Havalmanı'nın oldu. Ödülü İGA Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül, Los Angeles'taki Sofitel West Hollywood Otel'de düzenlenen törenle aldı. 

Özgün mimari ve özel kule tasarımı

Törende bir konuşma yapan Gökhan Şengül, Türkiye'ye uluslararası bir ödül kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirtti. İstanbul Havalimanı'nın özgün mimarisi, kule tasarımı ve özel mimarisiyle pek çok ödüle layık olduğunu söyleyen Şengül:

"Yenilikçilik kategorisinde bir ödül almak, havalimanımızın bu alanda ortaya koyduğu farkın da tescili niteliğinde. Geçtiğimiz yıl Singapur’un Changi Havalimanı’nın layık görüldüğü bu değerli ödüle, dünyadaki pek çok projeyi geride bırakarak erişmemiz işimizi ne denli doğru yaptığımızın da bir göstergesi. Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı olan İstanbul Havalimanı yolculuk deneyimi ve hizmet anlayışıyla ilerleyen dönemde daha bir çok ödüle layık görülecektir" ifadelerini kullandı. 

İstanbul Havalimanı güvenlik ihalesini kim kazandı?

Türk Hava Yolları'nın İstanbul Havalimanı güvenlik ihalesinin kazananı belli oldu. İhaleyi İGA Güvenlik Hizmetleri A.Ş. ve United Group UFS Güvenlik Hizmetleri A.Ş. ortak konsorsiyumu kazandı. 

514 kişi ile hizmet verecek

Konuyla ilgili olarak İGA'dan yapılan açıklamaya göre İstanbul Havalimanı'nın da güvenliğinden sorumlu olan güvenlik ihalesi Crew Binası, İç Hatlar CIP Yolcu Salonu, Geçici Kargo Hizmet Binası ve THY Apron Bariyer binası başta olmak üzere tüm hizmet tesislerinde ve toplam 514 güvenlik elemanı ile hizmet verecek.  

İstanbul Havalimanı'ndan 4 yeni uçuş

İstanbul Havalimanı'ndan 4 yeni noktaya iç hat uçuşu eklendi. Yeni noktalarla birlikte İstanbul Havalimanı'nın uçuş ağı 23'e yükselmiş olacak. 

4 yeni şehir eklendi

İstanbul Havalimanı'nın uçuş ağı giderek genişliyor. Türk Hava Yolları tarafından İstanbul Havalimanı'ndan iç hat uçuş çerçevesinde eklenen 4 yeni nokta açıklandı. Buna göre ERzurum, Malatya ve Samsun'a ek olarak Konya'ya da İstanbul Havalimanı'ndan uçuş sağlanacak. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi tarafından yapılan açıklamada, yeni hatlarla birlikte 10 dış hat ve 13 dış hattın İstanbul Havalimanı'nın ağına katılmış olacağını söyledi. 

THY'den İstanbul Havalimanı'na ortaklık açıklaması

Türk Hava Yolları medyada yer alan ve kurumun İstanbul Havalimanı'na ortak olacağını vurgulayan haberlere yönelik açıklama yaptı. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na "Haber ve Söylentilere İlişkin Açıklama" başlığı ile yapılan açıklamada Cumhuriyet ve Gazete Duvar İnternet sitelerinde yayınlanan haberlerin doğru olmadığına dikkat çekildi.

THY: Tüm planımız ve yatırımımız taşınma üzerine

Bu yayın organlarında THY'nin İstanbul Havalimanı'na hissedar olacağı ve önemli bir borç yüküne ortak olacağı şeklindeki haberlerin tespit edildiğini vurgulayan açıklamada: "Bahsi geçen haber gerçeği yansıtmamakta olup, İstanbul Havalimanı'na ortak olmayan yönelik Yönetim Kurulu'muzun herhangi bir değerlendirme ve kararı bulunmamaktadır." denildi. Açıklamada ayrıca THY'nin operasyonlarının sorunsuz biçimde devamı ve İstanbul Havalimanı'na geçiş sürecinde mevcut filonun büyütülmesi ile ilgili yatırımlara odaklanıldığına da dikkat çekildi. 

İstanbul Havalimanı'nda yeni hisse devri haberlerine yanıt

İstanbul Havalimanı'nda Kolin İnşaat'ın ardından yeni hisse devri faaliyetlerinin sürdürüldüğüne ilişkin haberler Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın da gündemindeydi. Bakan Turhan, İstanbul Havalimanı ile ilgili haberlere itibar edilmemesini istedi. 

Yeni bir hisse devri yolda mı?

İstanbul Havalimanı'nda hisse devri tartışması 9 Ocak 2019 tarihinde Kolin'in yüzde 20 hissesini Kalyon'a devrettiğini açıklamasıyla başladı. Kalyon'un İstanbul Havalimanı'ndaki payının yüzde 40'a yükselmesinin ardından geçen hafta, konsorsiyumun iki şirketinin daha havalimanı ortaklığından ayrılacağı yönündeki haberler gerilimin daha da büyümesine yol açtı. 

Bakan Turhan'dan açıklama: İtibar etmeyin

Söz konusu hisse devirlerini ele alan haberlerin yayılmasını takiben kulislerde henüz faaliyete dahi geçmemiş havalimanından kaçış ya da iflas söylemleri de tartışmaya açılmış oldu. Bir dizi temas sebebiyle Rize'ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: "Haberler gerçeği yansıtmıyor. Bu haberlere itibar edilmemesi gerek. Türkiye'nin en büyük havalimanını yaptık. 42 ay gibi bir sürede de hizmete açtık." dedi.

İtibarlı projeleri karalamak için

Cahit Turhan dev projelerin birilerinin gözünü kamaştırdığını ve bunları yıpratmak için de çalışmaların yapıldığını belirterek: "Biz verdiğimiz sözü yerine getirmek için çalışırız. Gözde projelerimizi yıpratmak için yapılan yanlış açıklamalarla kimseyi kandıramazlar." ifadelerini kullandı. 

Kolin İnşaat: Görüşmeler devam ediyor

Kolin İnşaat, Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. İGA'daki hisselerinin devri iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. Açıklamada, hisselerin devriyle  ilgili görüşmelerin devam ettiği belirtildi. 

Kolin'den hisse devri açıklaması

Kolin İnşaat, Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. imzalı açıklamada: "Türkiye’nin son dönemde ortaya koyduğu önemli mega projelerden biri olan İstanbul Havalimanı’nın sıfır noktasından itibaren ortakları arasında yer alan kuruluşumuz, bu yatırımın projenin tamamlanma aşamasına gelmesi ve işletmeye açılmasıyla birlikte yeni bir değerlendirmeye gitme kararı almıştır.   Kolin İnşaat olarak farklı işlerimizde de ortaklığımızı sürdürdüğümüz İGA'daki ortaklarımızla İGA'daki hisselerimizin devri üzerine görüşmeleri sürdürdüğümüzü bildirmek isteriz." ifadelerine yer verildi. 

Kalyon'un hissesi yüzde 40'a mı çıkıyor?

İstanbul Havalimanı'nın işletmesini üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.'nin ortaklık yapısının değiştiği haberi bugün Hürriyet'ten Dinçer Gökçe tarafından duyurulmuştu. Habere göre 5 ortaklı şirketin ortaklarından Kolin İnşaat yüzde 20'lik hissesini Kalyon'a devretti. Sicil kayıtlarına devir işleminin yansımasının ardından Kalyon'un şirket içindeki payı da yüzde 40'a çıkmış olacak. 

İGA'nın hisse dağılımı değişti

20 Aralık günü gerçekleştirilen şirketin son genel kurulunu takiben Ticaret Sicil Gazetesi'nde yer alan 2 Ocak tarihli kararda Cengiz İnşaat, Mapa İnşaat, Limak İnşaat, Kolin İnşaat ve Kalyon İnşaat A.Ş'nin yüzde 20'şer paya sahip olduğu görülmüştü. Ancak genel kurulu takip eden süreçte sürpriz bir gelişme yaşandı ve Kolin İnşaat'ın yüzde 20'lik payı Kalyon Havacılık A.Ş'e devredildi. Kararın bu hafta  başında kesinleştiği de gelen bilgiler arasında. 

Uluslararası törenle hizmete açılmıştı

İstanbul'un 3. Havalimanı, dünya çapında bir lansmana tanıklık etmişti. Dünyanın dört bir yanından canlı yayınların yapılacağı projeye ayrıca çok sayıda ülkenin devlet başkanları ve diplomatik davetlilerinin de katılımı gerçekleşti. 

Üst düzey konuk sayısı 50'yi geçti

 Edinilen son bilgiler Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek açılışa davet edilen üst düzey konukların sayısı da 50'yi geçti. Törene çok sayıda ülkenin hükümet ve devlet başkanlarının yanı sıra ulaştırma bakanları ve diplomatlarının da katılımı gerçekleşti. Diğer taraftan açılışın çok sayıda ülke televizyonu tarafından canlı yayınla duyurulmuştu.  

İBB ile acil yardım protokolü

İGA Havalimanı İşletmesi Anonim Şirketi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında Acil Yardım ve Emniyet Tedbirleri Protokolü imzalandı. Protokol, 3. Havalimanı'nda meydana gelebilecek acil durumlar ve olası afetlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekipleri'nin müdahalesini düzenliyor. 

 

3. Havalimanı Son Durum: İBB ile acil yardım protokolü imzalandı

 

Acil Yardım ve Emniyet Tedbirleri Protokolü

İstanbul'un 3. Havalimanı'nda yaşanabilecek olası afetler ve acil durumlara yönelik müdahaleyi düzenleyen protokol imzalandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İGA HAvalimanı İşletmeleri Anonim Şirketi arasında imzalanan Acil YArdım ve Emniyet Tedbirleri Protokolü, İBB Meclisi'nde görüşüldü. Böylece Yeni Havalimanı sınırları içinde 8 kilometrelik çap alanı içinde meydana gelmesi olası acil durumlarda İBB ekiplerinin müdahalesi de karara bağlanmış oldu. 

 

3. Havalimanı Son Durum: İBB ile acil yardım protokolü imzalandı

 

Protokol kapsamına ne giriyor?

İBB ile İGA arasında imzalanan anlaşma, hava aracı kazaları ve tüm diğer acil yardım gerektiren gelişmeleri kapsıyor. İnsan yaşamının korunması ya da kurtarılması temel ilkesinden hareketle oluşturulan protokol ile havalimanındaki yerleşik dahili acil yardım kabiliyetlerine ilave olarak da il sınırları içinde ilk müdahale, canlı kurtarma, enkaz kaldırma, sağlık hizmetleri ve acil yardım işlemleri uygulanacak. Düzenleme doğal afetler, kar ve aşırı yağmur yağması, doğal afetler, tesis ya da bina yangınlarının yanı sıra, tehlikeli kimyasal maddeler ve hava aracı kazalarını kapsayacak. 

1 yıl geçerli olacak

İGA ile İBB protokolü onayın ardından bir yıl süre geçerlilik taşıyacak. Taraflardan birinin bu sürenin bitimine 3 ay kala protokolün feshine yönelik talebini iletmek zorunda olacak. Aksi halde her seferinde protokolün 1 yıl daha uzatılması gündemde olacak. 

 

3. Havalimanı Son Durum: İBB ile acil yardım protokolü imzalandı

 

225 bin kişiye istihdam

Cumhurbaşkanı Vekili Fuat Oktay, İstanbul'un Yeni Havalimanı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Oktay, dev yatırımın 225 bin kişiye doğrudan ve dolaylı yollardan istihdam yaratacağını belirterek: "Türkiye böylece sivil havacılık sektörünün yeni merkezi ve cazibe adası haline gelecektir." şeklinde konuştu. 

Türk havacılığının 15 yıllık gelişim ivmesi

Türiye'nin 1996 yılından bugüne büyük yol katettiğini ve özellikle Türk sivil havacılığının 15 yılda gösterdiği performansın dikkate değer olduğunu belirten Oktay: "İstanbul dünyanın havacılık merkezlerinden biri olma yolunda hızla mesafe alıyor." dedi.

 

3. Havalimanı Son Durum: 225 bin kişiye istihdam

 

2023'te 200 milyon yolcu

Oktay, dünyanın en büyük 3 havalimanından biri olacak İstanbul'un yeni havalimanı için geri sayımın başladığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk inişi gerçekleştireceğini vurgulayarak: "Ne denli güvenli olduğu tüm dünyaya gösterildi. 90 milyon kapasiteye sahip bu önemli eser için hedefimiz 2023 yılında 200 miyon yolcu kapasitesidir. İnşallah 29 Ekim'de bu eseri hizmete açacağız..." dedi. 

 

3. Havalimanı Son Durum: 225 bin kişiye istihdam

 

Havalimanı dört fazda tamamlanıyor

Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan, çalışmaların dört fazda hızla tamamlandığını ve İstanbul Yeni Havalimanı'nın 1. fazında açılacak bütün pistlere kurulan 4 ILS sisteminin, laboratuvar imkanlarına sahip DHMİ'ye ait uçuş kontrol uçağı ile yapılan testlerinin de başarıyla sonuçlandırıldığını vurgulayarak: "ILS sistemi, görüş mesafesinin düşük olduğu durumlarda da güvenliğin yanı sıra konforlu bir yaklaşma ve iniş olanağı sunuyor." şeklinde konuştu.

 

3. Havalimanı Son Durum: 225 bin kişiye istihdam

 

Kontrol Kulesi inşaatı bitiyor

İstanbul'un Üçüncü Havalimanı'nda inşaat çalışmaları sona yaklaşıyor. Yüzde 94'lik kısmın tamamlandığı mega projede DHMİ ekipleri de son denetimlerini gerçekleştiriyor. Havadan çekilen son görüntüler projenin ana hatlarının iyice yerleştiğini gösteriyor. 

 

3. Havalimanı Son Durum: 225 bin kişiye istihdam

 

32 bin kişi aynı anda çalışıyor

İstanbul'un Üçüncü Havalimanı'nın açılış tarihi olan 29 Ekim'e yetiştirilmesine yönelik çalışmalar yoğun biçimde sürüyor. Havalimanı'nda gerçekleştirilen son hava çekimleri kontrol kulesinin büyük kısmının tamamlandığını ve pistlerin çizgilerinin çizildiğini gösteriyor. 

 

3. Havalimanı Son Durum: 225 bin kişiye istihdam

Üçüncü Havalimanı'nın haritadaki yeri için '3. Havalimanı Haritadaki Yeri' konulu yazımızı inceleyebilirsiniz. 

Üçüncü Havalimanı son durum

İstanbul'un Üçüncü Havalimanı'nda çalışmalar sona yaklaştı. İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu Havalimanı inşaatının yüzde 94'lük kısmının tamamlandığını belirterek: "Ülke ekonomisine katkı sunabilmek adına güçlü hedefler oluşturduk." dedi. 

 

3. Havalimanı Son Durum: 225 bin kişiye istihdam

 

İGA'dan sermaye artırımı

Üçüncü Havalimanı işletmecisi İGA Havalimanları İşletmesi A.Ş. diğer taraftan genel kurul kararıyla sermaye artırımına gittiğini açıkladı. Şirketin var olan 4 milyar 450 milyon TL'lik mevcut sermayesinde 1 milyar 790 bin TL'lik artırıma giden şirket, böylece 6 milyar 240 milyon TL'lik toplam sermaye rakamına ulaştı. 

 

3. Havalimanı Son Durum: 225 bin kişiye istihdam

 

Türkiye'nin en büyük şirketleriyle aynı seviyede

İGA İcra Kurulu Başkanı Samsunlu, ana hissedarların hedefler doğrultusunda fedakarlık yapmaya devam ettiğini ve İGA'nın sermayesinin bugün itibarıyla Türkiye'nin en büyük şirketleriyle aynı seviyede bulunduğunu belirterek: "Bu karar hissedarların Türkiye ekonomisine olan güveninin bir kanıtıdır. İGA'nın havalimanı inşaatı ve işletmesi dünya standartlarının üzerine çıkmış durumda. İstanbul dünyanın havacılık merkezi olacak. " ifadelerini kullandı. Havalimanının hizmete açılması yolunda 90 günden daha az bir zaman kaldığına da dikkat çeken Samsunlu:

"Proje, 2025 yılına kadar 225 bin kişi doğrudan ya da dolaylı olarak istihdam sağlayacak. Yaratacağımız ilave hane halkı gelirinin 4.4 milyar dolara çıkması ve Türkiye ulusal ekonomisine katkısının da mill gelirin yüzde 4.9'u kadar olmasını planlıyoruz." şeklinde konuştu.

 

3. Havalimanı Son Durum: 225 bin kişiye istihdam

 

 

THY ilk seferini nereye yapacak? Ayrıntılar için THY Üçüncü Havalimanı haberimizi inceleyebilirsiniz

Ocak ayında yüzde 80'i tamamlanmıştı

İstanbul'un 3'üncü Havalimanı için faaliyetler tüm hızıyla sürüyor. 36 bin kişilik çalışan ordusunun takvim doğrultusunda hummalı bir çalışma yürüttüğü mega proje, son olarak havadan görüntülendi. Yeni görüntülerde birinci pistin tamamen bitirildiği, terminal binasının ise sona yaklaştığı dikkat çekiyor. Projenin ulaştığı aşama hakkında değerlendirmelerde bulunan İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Yusuf Akçayoğlu, yüzde 80'lik kısmın tamamlandığını ve inşaattaki çalışan sayısının da 36 bin kişi seviyesine ulaştığını söyledi. Projede Ocak ayı sonu itibarıyla yüzde 80'lik bir ilerleme katetmiştik. Şu an tam bir rakam veremesek bile yüzde 80'in üzerine çıkmış olduk" ifadelerini kullandı. Akçayoğlu, ilk etap itibarıyla ilk fazın A kısmında bir terminal ve iki pist açılışı yapılacağı bilgisini de verdi. 

 

3. Havalimanı Son Durum: 225 bin kişiye istihdam

 

Üçüncü Havalimanı bölgesindeki konut açığı nasıl kapatılacak? Ayrıntılar için Emlak Konut-THY konut projesi haberimizi inceleyebilirsiniz

İlk etapla birlikte tamamlanacak binalar

3'üncü Havalimanı'nın hizmet vermeye başlamasıyla birlikte hava trafik kontrol binası, otopark ve diğer destek binalarının da bitirilmiş olacağını, hava tarafında da enerji konusunda çok daha hızlı biçimde hareket etme zorunluluğu taşıdıklarını da belirten Akçayoğlu:"1. pistteki ışıklandırma tamamlanmış durumda. Bazı sistemlerin testi açısından bu adım önem taşıyordu. Diğer pist ve taksi yollarının yanı sıra apron hazır hale getirildikçe de aydınlatma testlerini tamamlamayı hedefliyoruz." yorumunda bulundu. Akçayoğlu, Pier 1 terminalinin neredeyse tamamlandığını ve terminalın bütün kısımlarını da adım adım tamamlayarak 29 Ekim'deki operasyona hazır hale getirme hedefinde olduklarını da vurguladı

Çalışan sayısı 36 bine ulaştı

Proje bünyesinde faaliyet gösteren 36 bin kişilik çalışan toplamı içinde 4 bin kişilik beyaz yakalı bulunduğunu ve bugüne dek çalışan sayısı itibarıyla en yüksek düzeye ulaştıklarını belirten Akçayoğlu: "Bugüne dek çalışan sayısı anlamında ulaştığımız en yüksek rakam bu. Alt yüklenicilerle birlikte projede hızımızı artırmaya çalışıyoruz. Bahar aylarıyla birlikte daha da hızlanmayı hedefliyoruz. Bu çalışma temposu ile inşallah 29 Ekim 2018 tarihine de yetişmiş olacağız" şeklinde konuştu. Akçayoğlu, proje bünyesindeki ilk pistin tamamlandığını, ikinci pistin ise Mayıs ayı sonuna doğru tamamlanmasını hedeflediklerini vurgulayarak: "Uçaklara geçiş için 143 adet köprü bulunacak. Bazı köprülere ise iki ya da üç uçak yanaşabilecek şekilde inşa edilecek. Normal koşullarda 114 uçağa aynı anda servis verilecek. Köprülerin temmuz ayı içinde tamamlanması planlanıyor. Tamamı testten geçmiş olacaktır." ifadelerini kullandı. 

 


Proje Bilgisi: 3. Havalimanı

Yazar: Göktuğ Halis
Yorum

Benzer Haberler

THY İstanbul Havalimanı'ndan 10 milyona yakın yolcu uçtu

THY İstanbul Havalimanı'ndan 10 milyona yakın yolcu uçtu

Edirne'den Bulgaristan'a tren seferleri

Edirne'den Bulgaristan'a tren seferleri

İstanbul banliyö hattından 68 günde 24 milyon yolcu geçti

İstanbul banliyö hattından 68 günde 24 milyon yolcu geçti

Bayram süresince YHT hatlarına ek sefer desteği

Bayram süresince YHT hatlarına ek sefer desteği

.

.

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR