Cubes Ankara, NDL güvencesiyle Çukurambar'da

Türkiye’nin sembol yapılarına imza atan ve gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından olan Nuhoğlu İnşaat, Dalgıç GY ve Lejant Proje iş birliğiyle Ankara’nın en iddialı karma projesi “Cubes Ankara”yı hayata geçiriyor

Cubes Ankara, NDL güvencesiyle Çukurambar'da

Ankara’nın gözde yerleşim merkezi olan Çukurambar’da hayat bulacak bu çok yönlü karma projede 2 blok kapsamında; konut, ofis, alışveriş alanları, otel ve eğlence merkezi yer alacak. Mimarisi ve inşaat kalitesiyle de öne çıkan Cubes Ankara lansmana özel 295 Bin TL’den başlayan çok avantajlı fiyatlarla satışa sunulacak.

295 bin TL'den başlayan fiyatlarla

Ankara’nın en prestijli lokasyonu Çukurambar’da yer alan Cubes Ankara; Nuhoğlu İnşaat, Dalgıç GY ve Lejant Proje’nin bir araya gelmesiyle oluşan NDL Yapı imzasını taşıyor. Konut, altyapı, çevre düzenleme, kent parkları, eğitim ve sağlık projeleri ile özellikli yapılar gibi alanlarda özel ve kamu sektörüne yönelik hizmet sunan Türkiye’nin sembol yapıları arasına giren 100’ün üzerinde projeye imzasını atan Nuhoğlu İnşaat, Dalgıç GY ve Lejant Proje ile Cubes Ankara Projesi kapsamında güçlerini birleştirdi. Dalgıç GY, 40 yılı aşkın süredir inşaat-taahhüt, yapı endüstrisi, turizm-otelcilik, gayrimenkul eğitim ve sağlık gibi farklı alanlarda faaliyet gösterirken; Lejant Proje ise başta proje yönetimi olmak üzere mimari, iç mimari ve kentsel tasarım konularında yurt içi ve yurt dışında proje ve danışmanlık hizmetleri sunuyor. Cubes Ankara, fonksiyonel ve şık mimarisi, yüksek inşaat kalitesi, merkezi lokasyonu ve lansmana özel çok avantajlı fiyatlarıyla öne çıkıyor.  295.000’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak olan Cubes Ankara, sadece Ankaralıların değil, başkentte kârlı bir yatırım yapmak isteyenlerin de dikkatini çekiyor.

Cubes Ankara, NDL güvencesiyle Çukurambar'da

Konuyla ilgili olarak Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu; “Bugüne dek Nuhoğlu İnşaat olarak hem Türkiye’nin dört bir yanında hem de uluslararası platformda birçok projeye imza attık. Alanında referans çalışmaları hayata geçirdik. Şimdi de başkentimiz Ankara’da eşsiz konseptiyle çok özel bir projeye başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cubes Ankara sadece mimarisi ve inşaat kalitesiyle değil avantajlı fiyatlarıyla da iddialı. Cubes Ankara, günümüzün kısa sürede güncelliğini yitiren mimari trendleriyle değil, bundan 30 yıl sonra dahi tasarımı ve fonksiyonelliğiyle adından söz ettirecek çok fonksiyonlu bir yapı vadediyor. Nuhoğlu İnşaat olarak farklı uzmanlık alanlarımızla; Dalgıç GY ve Lejant ile birlikte NDL çatısı altında yürüteceğimiz bu proje, Türkiye’de farklılaşan yönleriyle bir ilk olacak. Nuhoğlu İnşaat olarak tüm çalışmalarımızda lokasyonundan, inşaat malzemesine, mimarisinden, işçiliğe tüm yönleriyle dört dörtlük, alanında referans oluşturan inşaatlarla yatırımcıların karşısına çıktık, bunu da herkesin iyi konutta yaşayabilmesi, iyi bir ofiste çalışabilmesi adına olabildiğince en uygun fiyatlarla halkımıza sunduk.  Cubes Ankara’da tüm projelerimizde olduğu gibi kalite çıtasını yine en yukarıya koyarken, fiyatları da en ulaşılabilir düzeyde tuttuk. 295 Bin TL gibi bir rakamla alanının en iddialı projesini konut veya ofis sahibi olmak isteyenlere, yatırımcılara sunuyoruz. Dünün fiyatlarıyla, yarının mimarisi ve teknolojisine sahip projeye bugünden sahip olmak isteyen herkesi Cubes Ankara’ya bekliyoruz” diye konuştu.

Cubes Ankara, NDL güvencesiyle Çukurambar'da

Dalgıç GY adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Durul Dalgıç; “Dalgıçlar olarak otuza yakın farklı sektörde neredeyse yarım asırlık deneyim ile hizmet veren bir aile şirketiyiz. Bugüne kadar birçok farklı alanda ilklere imza attık. Dalgıç GY de gayrimenkul yatırım sektöründe hep yeni ve ezber bozan ürünlere yatırım yapıp geliştirmektedir. Cubes Ankara de her yönüyle gayrimenkul sektöründe yeni bir çağ başlatacak bir proje. Bu anlamda da Türkiye’nin ilkleri arasına gireceğine yürekten inanıyoruz. Hem yatırımcı hem de ürün geliştirici olarak, alanının öncülerini bir araya getiren Cubes Ankara’da işbirliği yaptığımız Nuhoğlu İnşaat ve Lejant Proje ile farklı uzmanlıklarımızı, deneyimlerimizi ve güçlerimizi bir araya getiriyoruz. Cubes Ankara; tasarımından olanaklarına, lokasyonundan yatırım avantajına kadar bu gücü yansıtıyor. Bu NDL’nin ilk ses getiren projesi ve inanıyoruz ki bunun devamı gelecektir” dedi.

 

Cubes Ankara, NDL güvencesiyle Çukurambar'da

Lejant Proje Yönetim Kurulu Başkanı Arif Balaban ise; “ Lejant Proje olarak biz inandığımız işlere imza atıyoruz. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz her projeye inanarak adım attık. Tasarımından yönetimine, yatırımdan danışmanlığa kadar yer aldığımız tüm projeler bizim için en iyisi ne olabilir sorusuna aranan cevaplardı. Bu Cubes Ankara için de geçerli. Ankara’nın en özel lokasyonunda, ihtiyaca en uygun tasarım ve fonksiyonel çözümler ile Türkiye’nin en iyi karma projesini hayata geçireceğimizi düşünüyoruz. Tasarımcısından yatırımcısına kadar en iyileri bir araya getiren Cubes, Ankara’ya hak ettiği prestiji de katacak, sembol yapılardan biri” diye konuştu.

DÜNÜN FİYATLARIYLA YARININ MİMARİSİNE ŞİMDİ SAHİP OLUN

Ankara’nın yükselen yıldızı olan Çukurambar’da yer alan Cubes Ankara; yaklaşık 1.000 adet konut, ofis ve özel yapılı üniteden oluşuyor. 2 ayrı blok halinde planlanan projede A Blok konut, home office ve exclusive rezidansları; B Blok ise ofis, otel ve kurumsal kiralanacak ofisleri kapsıyor.

A Blok’ta bulunan Cubes konut, exclusive rezidansları ve birleşebilir küplerle farklı yapılarda daire oluşturma seçenekleri ile Ankara’da ayrıcalıklı bir yaşam olanağı sunuyor. Kat büyüklüğü 1650 m2 olan yapı, esnek metrekarelerle, farklı beklentilere özel çözümler sağlıyor. Projede istenildiği kadar birleştirilebilir küp alınabiliyor, dairenin metrekaresini projeden konut alanlar belirliyor. VIP otel hizmeti, üst düzey güvenlik, farklı beklentilere yönelik sosyal ayrıcalıklar, şehir manzarasının 360 derece yaşandığı dışa dönük skycube’ler, tüm birimlere özel otel hizmeti ve 7/24 yaşayan bir yaşam alanı sunuyor.

B Blok’ta, 1.800 m2 kat büyüklüğüne sahip, 500 üniteden oluşan Cubes Ofis bölümünde, 35 - 1.800 m2 aralığında farklı istek ve ihtiyaçlara göre alternatifli metrekare anlayışı bulunuyor. İş yaşamının içinde, merkezi noktada, 7 gün 24 saat hizmet veren kafelere ve market ile güvenilir, seçkin ve kaliteli bir ofise sahip olmak isteyenlere, büyüklüğü isteğe göre şekillenen, birleştirilebilir ölçülerde, yüksek tavanlı (3.40 cm) ofis opsiyonları sunuluyor. Çalışan sayısı fazla olan işyerleri, büyük alan ihtiyacı için 3 ya da 4 küpü birleştirerek büyük bir ofis sahibi olabilirken, start-up iş modeli ile çalışan girişimciler, 1 küp alıp büyüdükçe ofis alanını genişletebiliyor. Ofis seçenekleri arasında temalı hazır küpler dışında ofis sahiplerinin kendi zevklerine uygun olarak dizayn edebilecekleri küpler de yer alıyor.

Proje sosyal donatı ve hem konut hem de ofis sahiplerinin beklentilerine yönelik olanaklarıyla da öne çıkıyor. 1.800 araç kapasiteli otopark, üst düzey güvenlik hizmeti sunarken kişiye ait otoparkın misafir otoparkı vale hizmetini de kapsıyor.

Projede, farklı tatları bir araya getiren seçkin mutfaklardan, sokak lezzetlerine dek birçok seçeneği buluşturan kafe ve restoranlar yer alıyor. Kalabalık bir misafir grubuna hizmet sunabilecek, özel davetlere olanak tanıyan veya workshop amaçlı kullanılabilecek hobi odaları, projeden konut sahibi olacakları bekliyor.

Günlük yaşamda ihtiyaç duyulan kuaför, kuru temizleme, terzi, lostra ve kitapçı gibi tüm fasilitelerin yanı sıra, bütün ofislere hizmet eden sekreterya ve otel sayesinde concierge ve oda servisi hizmeti de yer alıyor. Projede yer alan kat bahçeleri, yeşili şehrin merkezine taşırken iki blok arasındaki parkta, yerel lezzetler sunan bir pazar, sanatsal aktivitelere ev sahipliği yapacak galeri, fuaye alanı ve bir sanat akademisi de bulunuyor. Farklı büyüklük seçeneklerine sahip toplantı ve konferans alanlarının da yer aldığı projede günlük ofis temizliğini, Cubes Ankara bünyesinde profesyonel hizmet veren özel bir temizlik ekibi gerçekleştiriyor.

Güvenlik konusunda dünya standartlarında teknolojiyle donanmış proje, aileler için de çocuklarıyla beraber geçirecekleri güzel anlar vaat ediyor. Ebeveynlerin çocuklarıyla beraber keyif alacakları oyun alanının bulunduğu projenin roof katında da sonsuzluk havuzu ve güneşlenme alanları sayesinde şehir içinde tatil konsepti sunuluyor. Bu alan keyifli yaz akşamları için roof bar haline geliyor. Sporu roof’a taşıyan GYM’de, gerçek bir koşu parkurunun yanı sıra, danstan tai-chi’ye, pilatesten kick-box’a farklı tarzlarda dersler de veriliyor. Farklı bir spor alternatifi isteyenlere de 11. katta Yoga House ayrıcalığı sunuluyor. Cubes Ankara’da konser, sinema, konferans, tiyatro ve daha birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak 2.000 kişilik bir gösteri merkezi de yer alıyor.

Firma Bilgisi: NDL Yapı
Proje Bilgisi: Cubes Ankara

Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

.

.

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR