
Halk GYO ve Vakıf GYO'nun güçlerini birleştirdiği Bizimtepe Aydos, Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. 95 bin metrekarelik alanda inşa edilen projede 1.037 adet daire bulunuyor.
Gayrimenkul sektörünün iki önemli markası Halk GYO ve Vakıf GYO, Sancaktepe'de hayata geçirilecek Bizimtepe Aydos için güçlerini birleştirdi. Toplamda 95 bin metrekarelik alanda inşa edilen projede bin 37 adet daire planlanıyor.
Bizimtepe Aydos'tan "aile" vurgusu
Projeyle ilgili bilgi veren Halk GYO-Vakıf GYO Ortaklar Kurulu Başkanı Sabahattin Birdal, Bizimtepe Aydos'u "ortak düşlerin" projesi olarak tanımladı. Projenin "Mutluluk evinizden başlar" sloganıyla kamuoyuna tanıtıldığını vurgulayan Birdal:
"İstanbul'un çeşitlenen ulaşım ağlarının ortasında kalan gözde lokasyonlarından Sancaktepe’de, 95 bin m2 arsada, en kaliteli ürün ve malzeme seçimiyle, her iki kurumun da adına yakışır bir yaşam alanı inşa ediyoruz. " ifadelerini kullandı.
600 milyon TL'lik yatırım bedeli
Birdal, zemin üstünde 145 bin metrekarelik inşaat alanı içeren Bizimtepe Aydos'un yüzde 90 oranında peyzaj alanı içerdiği ve toplam yatırım değerinin de 600 milyon TL'nin üzerinde olduğu bilgisini verdi.
Bizimtepe Aydos başlangıç fiyatları ve teslimler
Birinci sınıf inşaat malzemesinin kullanıldığı, Bizimtepe Aydos projesinde teslimler 2018 yılının Mayıs ayında başlayacak. Projede yer alan dairelerin başlangıç fiyatları 490.000 TL'den başlıyor.
Bizimtepe Aydos projesi ve ödeme seçenekleri
- Aydos Ormanı'nın yanında yüzde 90'ı peyzaj alanı olarak tasarlanan Bizimtepe Aydos, 13'er katlı 17 bloktan meydana geliyor. Toplam daire sayısı ise 1.037 adet olarak belirlendi.
- Projede 2+1'den 4+1'e kadar farklılaşan daire seçenekleri yer alıyor.
- Projeden yüzde 25'lik peşinat ödemeleri ile banka kredisi kullananlara kredi taksitlerini teslimden itibaren ödeme şansı veriliyor. Farklı ödeme seçenekleri de sunulan Bizimtepe Aydos'ta peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Halkbank, Vakıf Bank, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası, projeye özel indirim ile katkı payı ödemesi olmaksızın % 1,09 oran ile kredi kullandırıyor.
Bizimtepe Aydos'ta faizsiz ev sahibi olma şansı
Bizimtepe Aydos'da örnek daireler ziyarete açıldı
Bizimtepe Aydos projesinde 20 yıl vade dönemi başladı...
Bizimtepe Aydos Projesi GYODER kampanyasına katılıyor
MUTLULUK EVİNİZDEN BAŞLAR
Halk GYO ve Vakıf GYO’dan Bizimtepe Aydos projesi!
Halk GYO ve Vakıf GYO'dan Yeni Proje: Bizimtepe Aydos
Elit Manzara'dan daire alanlara Disneyland seyahati hediye
Tarihi Çeşme Hamamı ve 180 yıllık banka binası turizme kazandırıldı
Elmas: 'Vatandaşlarımız konut almaktan vazgeçmiyor'