
Emlak Konut GYO, Bursa Osmangazi’de arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işini 26 Kasım 2013 tarihinde ihalede net alanı 62 bin metrekareyi bulan arsayı çıkartıyor
23 Ekim 2013 / emlakwebtv
Hasılat paylaşımı modeliyle birbirinden iddialı markalı konut projeleri gerçekleştiren Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şimdi de Bursa Osmangazi’deki arsasını ihale ediyor. Demirtaş Mahallesi 303 Ada 4 parselde bulunan konut imarlı arsanın ihalesi 26 Kasım 2013 tarihinde saat 14.30’da gerçekleştirilecek.
İhaleye yerli ve yabancı yatırımcılar teklif verebilecekler
Emsale esas inşaat alanı 122 bin 760 metrekareyi bulan arsa, kapalı zarf teklif alma, pazarlık ve açık artırma usulüne göre 2 oturum halinde ihale edilecek. İhaleye yerli ve yabancı yatırımcılar teklif verebilecekler.
Emlak Konut GYO, Bursa’ya kimlikli bir yaşam merkezi kazandıracak
Kamu İhale Kanunu ve gelir paylaşımı modeliyle geliştirilen projelerinde Eylül ayında da hız kesmeyen Emlak Konut GYO’nun 9 aylık cirosu 4 milyar 281 milyon lirayı bulmuştu. Büyük kısmı İstanbul ve çevresinde geliştirilen söz konusu projelerin ardından Emlak Konut GYO, şimdi de ihale edeceği arsayla birlikte Bursa’ya kimlikli bir yaşam merkezi kazandırmaya hazırlanıyor.
Gelişen Bursa için fırsat ihalesi
2003 ile 2013 yılları arasında 78 bin 741 adet konut, 5 bin 491 ticari birimin inşaatını yaparak üretim rekoru kıran Emlak Konut GYO, mega kentler oluşturma, kentlerin marka değerine katkıda bulunma konusundaki vizyonu çerçevesinde özel sektörle işbirliği halinde üretimini sürdürüyor. Yatırımcılar nezdinde gelişen Bursa için büyük bir fırsat sunan ihale, 26 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.
Emlak Konut GYO'nun Bursa'daki ihalesi Kasımda
Emlak Konut Bursa’daki arazisini ihaleye çıkarıyor
Elit Manzara'dan daire alanlara Disneyland seyahati hediye
Tarihi Çeşme Hamamı ve 180 yıllık banka binası turizme kazandırıldı
Elmas: 'Vatandaşlarımız konut almaktan vazgeçmiyor'
Çeşme Alaçatı Havalimanı ihalesini Terminal Yapı kazandı
Gayrimenkulde Son 24 Saatte Neler Oldu? 20 Nisan 2018 Cuma
Yabancıların konut alımı güçleniyor
İşsizlik maaşı nasıl alınır?
İFM'nin tek rezidans bloku satışa sunuldu