İzmir Konut Projeleri

Ege'nin incisi İzmir'de devam eden ve tamamlanmış projelerin isimlerini, özelliklerini, konumlarını ve tüm İzmir konut projelerini detaylarıyla bu yazımızda bulabilirsiniz!

İzmir Konut Projeleri


Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan İzmir'de inşaat firmalarının yatırımları devam ediyor. İzmir ve çevresinde yer alan konut projelerini sizler için derledik. 

İzmir'in yatırım yapılacak ve popüler bölgelerine, önemli hastane, üniversite ve  AVM'lerine yazının sonundaki İzmir bölgesi analizimizden ulaşabilirsiniz. 
 

Mahall Bomonti İzmir

İzmir Konut Projeleri

Türkerler Holding güvencesiyle İzmir'de hayat bulan Mahall Bomonti projesi 41 bin 250 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Rezidans, ofis, ticari alanlar, otel ve gösteri merkezinin yer alacağı projede biri 58 katlı toplam 12 blok yer alıyor. 466 konut, 590 ofis, 90 ticari üniteden oluşan Mahall Bomonti İzmir, metro istasyonuna 400 metre, Urla'ya 20 dakika, Çeşme'ye 35 dakika, Aydın'a ise 40 dakika uzaklıkta yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Mahall Bomonti İzmir
Firma Bilgisi: Türkerler Holding

 

Folkart Towers 

İzmir Konut Projeleri

İzmir Bayraklı'da Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Folkart Towers projesi 399 adet rezidans daireden oluşuyor. Folkart Towers projesinde 8. ve 17. katlar arası rezidansların alanları 80 metrekare ila 220 metrekare arasında değişiyor. Projenin sakinlerine sunduğu sosyal olanaklar arasında açık yüzme havuzu, çarşı, fitness merkezi, güneşlenme terası, kuaför ve restoran yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Folkart Towers
Firma Bilgisi: Folkart Yapı 

 

Mistral İzmir

İzmir Konut Projeleri

Mistral Yapı Gayrimenkul tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Mistral İzmir projesi rezidans, ofis ve açık hava yaşam merkezinden oluşuyor. 48 katlı ofis ve 38 katlı konut bloğu bulunan projede konut bloğunda 5 yıldızlı otel yer alacak. Projenin özellikleri arasında AVM, deniz manzarası, fitness merkezi, güvenlik, kafe, kameralı güvenlik, kapalı otopark, restoran ve sauna yer alıyor.

Proje Bilgisi: Mistral İzmir
Firma Bilgisi: Mistral Yapı Gayrimenkul 

 

Triyanda Masal 

İzmir Konut Projeleri

Egesel İnşaat tarafından İzmir Torbalı'da hayata geçirilen Triyanda Masal projesi İzmir'in su ve doğa üzerine kurulu ilk projesi. 30 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projede 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerine yer veriliyor. Toplam 316 daireden oluşan proje İzban'a olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. Projenin ayrıcalıkları arasında ise açık yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, yürüyüş parkuru, süs havuzu, sauna, güneşlenme terası bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Triyanda Masal
Firma Bilgisi: Egesel İnşaat 

 

Kale Garden Konutları 

İzmir Konut Projeleri

Çevre Gayrimenkul tarafından İzmir'de hayata geçirilen Kale Garden Konutları toplam 240 adet daireden meydana geliyor. 8 bloktan oluşan projede 2+1 ve 3+1 tipinde dairelere yer verildi. Projenin özellikleri arasında spor alanları, kafe ve toplantı odası, yüzme havuzu, çocuk kulübü, hobi odası bulunuyor. Proje, semt garajı, otokent ve Optimum AVM'ye yürüme mesafesinde yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Kale Garden Konutları 
Firma Bilgisi: Çevre Gayrimenkul 

 

Aypark Residence

İzmir Konut Projeleri

Katal İnşaat imzası ile İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen Aypark Residence projesi toplam 217 adet daireden meydana geliyor. 2+1 ve 3+1 tipinde dairelerin yer  aldığı projenin 29 katlı bloğunda 114 daire, 18 katlı bloğunda ise 103 daire bulunuyor. Projenin sosyal imkanları arasında fitness merkezi, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, güneşlenme terası bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Aypark Residence
Firma Bilgisi: Katal İnşaat 

 

Ontan Bayraklı 

İzmir Konut Projeleri

Ontan İnşaat tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Ontan Bayraklı projesi 259 adet rezidans, ofis ve dükkandan meydana geliyor. 1+1 ve 2+1 konut tiplerinin yer aldığı projede daireler körfez manzarasına hakim. Projenin sosyal imkanları arasında ise açılır kapanır yüzme havuzu, AVM, çocuk oyun alanları, deniz manzarası, fitness merkezi, güvenlik, kafe, kameralı güvenlik, kapalı otopark, restoran ve SPA yer alıyor.

Proje Bilgisi: Ontan Bayraklı 
Firma Bilgisi: Ontan İnşaat 

 

B Life Ataşehir 

İzmir Konut Projeleri

3 bloktan meydana gelen B Life Ataşehir projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Özellikleri ile dikkat çeken projede açık yüzme havuzu, otopark alanları, çocuk oyun alanları bulunuyor. İzmir Çiğli'de konumlanan B Life Ataşehir projesi berberoğlu İnşaat imzası taşıyor. 

Proje Bilgisi: B Life Ataşehir
Firma Bilgisi: Berberoğlu İnşaat 
 

Biva 17 

İzmir Konut Projeleri

Biva Mimarlık güvencesiyle İzmir Karşıyaka'da hayat bulan Biva 17 projesi 2 bin metrekare arsa alanına sahip. 64 daireden oluşan projede daire büyüklükleri 90 ila 130 metrekare arasında değişiyor. Projenin sakinlerine sunduğu imkanlar arasında fitness merkezi, çocuk oyun alanları, kapalı otopark bulunuyor. Karşıyaka'da yer alan Biva 17 projesi Karşıyaka merkeze 4 dakika mesafede konumlanıyor. 

Proje Bilgisi: Biva 17 
Firma Bilgisi: Biva Mimarlık 

 

Folkart Life Bornova 

İzmir Konut Projeleri

Folkart Yapı'nın Bornova'da hayata geçirdiği Folkart Life Bornova projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar konut tiplerine yer veriliyor. Projenin sosyal imkanları arasında açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, süs havuzu, yürüyüş parkuru, fitness merkezi, çocuk oyun alanları ve restoran bulunuyor. Proje 6 ila 15 katlı 8 bloktan meydana geliyor. Bornova Kazımdirik Mahallesi'nde yer alan Folkart Life Bornova, Forum Bornova'ya 500 metre mesafede konumlanıyor. 

Proje Bilgisi: Folkart Life Bornova
Firma Bilgisi: Folkart Yapı 

 

Doruk Life 

İzmir Konut Projeleri

İzmir Narlıdere'de Doruk Group tarafından hayata geçirilen Doruk Life projesi 40 adet villadan oluşuyor. Tamamı 4+1 villalardan meydana gelen projede deniz manzarası, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness merkezi ve sauna yer alıyor. 4 bloktan oluşan Doruk Life projesi İzmir Körfezi manzarasına hakim. 

Proje Bilgisi: Doruk Life
Firma Bilgisi: Doruk Group 

 

Bulut Orman Evleri 

İzmir Konut Projeleri

Tanyer İnşaat tarafından Narlıdere'de hayat bulan Bulut Orman Evleri körfez ve orman manzarasına hakim konumuyla dikkat çekiyor. Proje otoban çıkışına 7 dakika, Çeşme'ye 35 dakika, 9 Eylül Üniversitesi'ne ise 10 dakika mesafede yer alıyor. 4 bloktan oluşan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daireler yer alıyor. Projenin sosyal imkanları arasında ise açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, orman ve deniz manzarası yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Bulut Orman Evleri
Firma Bilgisi: Tanyer İnşaat 

 

Folkart Time 

İzmir Konut Projeleri

Folkart Yapı imzasıyla İzmir Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesi 396 adet daire, 46 adet dükkan ve 271 adet ofisten meydana geliyor. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin yer aldığı projede 12 adet dubleks daire mevcut. Folkart Time projesinin ayrıcalıkları arasında ise alışveriş alanları, spor merkezi, spa alanı, yüzme havuzları, fitness center, çocuk oyun alanları bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Folkart Time 
Firma Bilgisi: Folkart Yapı 

 

Folkart Hills Çeşme 

İzmir Konut Projeleri

Folkart Yapı'nın tarafından Çeşme'de hayata geçirilen Folkart Hills projesi otel konseptinde tasarlandı. Denize sıfır konumu ile dikkat çeken proje Çeşme Fenerburnu'nda yükseliyor. Proje, Marina'ya 2 kilometre, Aya Yorgi Koyu'na 5 kilometre, Alaçatı Çarşı'ya ise 12 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Folkart Hills projesinin sakinlerine sunduğu sosyal imkanlar arasında ise açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, sauna ve spa bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Folkart Hills 
Firma Bilgisi: Folkart Yapı 

 

Coordinat Bornova 

İzmir Konut Projeleri

DRC Grup güvencesiyle Bornova'da hayata geçirilen Coordinat Bornova projesinde B lokta 1+0, A blokta ise 1+1 ve 2+1 dairelere yer verildi. Sakinlerine otel konseptinde hizmet sunan proje 8 katlı iki bloktan meydana geliyor. Projenin özellikleri arasında ise açılır-kapanır yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kapalı otopark, kuaför, market, sauna ve sinema yer alıyor.

Proje Bilgisi: Coordinat Bornova
Firma Bilgisi:  DRC Grup 

 

Varyant  Karşıyaka Plus 

İzmir Konut Projeleri

5 blok ve 8 adet villadan oluşan Varyant Karşıyaka Plus projesinda toplam 186 daire ve 16 farklı daire tipi yer alıyor. 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunduğu projede 27 adet bahçeli daire ve 8 adet villaya yer veriliyor. Projenin sosyal donatıları arasında ise açık-kapalı yüzme havuzu, fitness center, yoga, pilates ve spinning salonu, çocuk oyun alanları, squash kortu, maç odası, bilardo ve langırt oyun odası yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Varyant Karşıyaka Plus 
Firma Bilgisi: Kumko Yapı 

 

Teos Life Residence 

İzmir Konut Projeleri

İzmir Seferihisar'da OnHas Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Teos Life Residence şehir merkezine 1 kilometre, Sığacık'a 7 kilometre, Urla'ya 30 kilometre, İzmir'e 45 kilometre mesafede yer alıyor. Projenin sosyal alanları arasında açık yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, sinema ve sauna bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Teos Life Residence
Firma Bilgisi: OnHas Yapı 

 

Yenitepe İzmir 

İzmir Konut Projeleri

Nuhoğlu İnşaat'ın İller Bankası'yla beraber hayata geçirdiği projesi Yenitepe İzmir 20 blokta 1.533 konut, 25 ticari alandan meydana geliyor. 13 katlı bloklardan oluşan proje İzmir Adnan Menderes Havaalanı, İzmir Fuar Merkezi ve Çeşme bağlantı yoluna yakınlığı ile dikkat çekiyor. 

Proje Bilgisi: Yenitepe İzmir
Firma Bilgisi: Nuhoğlu İnşaat 

 

Bostanlı Bivalvia Residences

İzmir Konut Projeleri

Biva Mimarlık tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen Bostanlı Bivalvia Residences toplam 65 daireden meydana geliyor. Projenin özellikleri arasında açık ve kapalı yüzme havuzu, deniz manzarası, fitness merkezi, güvenlik, kafe, kameralı güvenlik, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu ve sauna bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Bostanlı Bivalvia Residences
Firma Bilgisi: Biva Mimarlık 

 

Asma Bahçeler

İzmir Konut Projeleri

Tanyer İnşaat tarafından Narlıdere'de hayata geçirilen Asma Bahçeler projesi 8 yatay bloktan meydana geliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, deniz manzarası, fitness merkezi, kapalı otopark ve güvenlik yer alıyor. Narlıdere merkeze 4 dakika mesafede bulunan proje deniz ve orman manzarasına hakim. 

Proje Bilgisi: Asma Bahçeler
Firma Bilgisi: Tanyer İnşaat 

 

Real Platin 

İzmir Konut Projeleri

Metinler İnşaat tarafından Bornova'da hayata geçirilen Real Platin projesi 111 adet daireden meydana geliyor. 1+1 ve 2+1 konut tiplerinin yer aldığı proje 7 katlı tek bloktan oluşuyor. Projenin özellikleri arasında ise açık yüzme havuzu, güvenlik, açık otopark, fitness merkezi, kapalı otopark ve kameralı güvenlik bulunuyor.  

Proje Bilgisi: Real Platin 
Firma Bilgisi: Metinler İnşaat 

 

Mi'Kora Boyalık Villaları 

İzmir Konut Projeleri

Suv Yapı tarafından Çeşme'de hayata geçirilen Mi'Kora Boyalık Villaları 16 adet villadan meydana geliyor. 5+1 tipinde villalardan oluşan projede açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, güvenlik ve kameralı güvenlik yer alıyor. Mi'Kora Boyalık Villaları, denize 40 metre mesafede yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Mi'Kora Boyalık Villaları
Firma Bilgisi: Suv Yapı 

 

Villa Sera 

İzmir Konut Projeleri

Umi İnşaat tarafından Çeşme'de hayata geçirilen Villa Sera projesi, Aya Yorgi Koyu'na yürüme mesafesinde yer alıyor. 21 bin metrekare büyüklüğünde arsa alanı üzerinde kurulan projenin 14 bin metrekaresi yeşil alanlar için ayrıldı. 29 adet akıllı villaya yer verilen projede özel yüzme havuzu, jeneratör, güvenlik, alarm sistemi, yangın güvenlik sistemi bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Villa Sera
Firma Bilgisi: Umi İnşaat 

 

Sea Homes Paşalimanı 

İzmir Konut Projeleri

Homes imzası ile Çeşme Paşalimanı Koyu'nda hayata geçirilen Sea Homes Paşalimanı projesi Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyor. 31 adet rezidans daireden meydana gelen projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor. Projede 5 katlı tek blok bulunuyor. Projede ayrıca Açık yüzme havuzu, kapalı otopark, deniz manzarası, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, restoran, güneşlenme terası, çocuk yüzme havuzu, spa ve kameralı güvenlik gibi sosyal alanların yer aldığı projede sıcak termal suları ile spa yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Sea Homes Paşalimanı
Firma Bilgisi: Homes 

 

Park Yücesoy 

İzmir Konut Projeleri

Yücesoy Mühendislik tarafından Karşıyaka'da hayata geçirilen Park Yücesoy projesinde 3+1 daireler yer alıyor. Projenin özellikleri arasında kafe, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, masa tenisi, Türk hamamı ve güvenlik bulunuyor. Örnekköy'de konumlanan proje Ege Üniversitesi Hastanesi'ne 12 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Park Yücesoy 
Firma Bilgisi: Yücesoy Mühendislik 

 

Smyrna Garden Konutları 

İzmir Konut Projeleri

DDG Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Smyrna Garden Konutları 3+1 ve 4+1 tipinde 138 adet daireden meydana geliyor. Projenin sunduğu sosyal imkanlar arasında açık otopark, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu yer alıyor. Proje,  İstanbul - İzmir otobanına 200 metre, Egekent Metro İstasyonu'na 2 kilometre mesafede yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Smyrna Garden Konutları 
Firma Bilgisi: DDG Yapı 

 

Çamdibi Life 

İzmir Konut Projeleri

İzmir Bornova'da Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı tarafından hayata geçirilen Çamdibi Life projesi Zemin+8 ve 16 katlı iki blokta 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden meydana geliyor. 4 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan projede Çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve güvenlik gibi sosyal donatılar yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Çamdibi Life
Firma Bilgisi: Mevaport İnşaat - Ramsa Yapı 

 

Bornova Green 

İzmir Konut Projeleri

HCP Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Bornova Green projesi Ege Üniversitesi ve Forum Bornova'ya yürüme mesafesinde yer alıyor. 96 adet daireden meydana gelen projede 1+1 dairelere yer verildi. 8 katlı iki bloktan oluşan projede açık ve kapalı otopark, açık yüzme havuzu, sinema, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik ve kafe bulunuyor.

Proje Bilgisi: Bornova Green 
Firma Bilgisi: HCP Yapı 

 

Megapol Çarşı Kule 

İzmir Konut Projeleri

İzmir Konak'ta Megapol Group imzası ile hayata geçirilen projede 7 ila 17 kat arasında ofisler, 18 ile 22 kat arasında konutlar, en üst katta ise dubleks rezidanslar yer alıyor. Toplam 49 adet rezidans, ofis ve dükkandan oluşan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Proje, Alsancak'a 5 dakika, Konak'a 10 dakika, Karşıyaka'ya ise 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Megapol Çarşı Kule
Firma Bilgisi: Megapol Group 

 

Flex Life Studio

İzmir Konut Projeleri

BYY İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de hayat bulan Flex Life Studio projesi iki bloktan meydana geliyor. 3 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde kurulan projede 1+0 ve 1+1 dairelere yer veriliyor. Toplam 157 dairenin yer aldığı Flex Life Studio'da açık yüzme havuzu, basketbol sahası, bilardo, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness, market, masa tenisi, sauna gibi ayrıcalıklar yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Flex Life Studio 
Firma Bilgisi: BYY İnşaat 

 

Dalyan Prestige 

İzmir Konut Projeleri

Yunusoğlu İnşaat tarafından Çeşme Dalyan Aya Yorgi Koyu'nda hayata geçirilen Dalyan Prestige projesi tamamı müstakil villalardan meydana geliyor. 30 adet müstakil villadan oluşan projede 4+1 ve 5+1 tipinde dubleksler yer alıyor. Projede ayrıca çocuk oyun alanları, güvenlik, plaj, iskele, kameralı güvenlik ve deniz manzarası yer alıyor. Çeşme'nin en güzel koylarından biri olan Aya Yorgi Koyu'na bakan konumuyla öne çıkan proje Çeşme merkeze 5 dakika mesafede yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Dalyan Prestige
Firma Bilgisi: Yunusoğlu İnşaat 

 

Sedeftepe Vadi Evleri 

İzmir Konut Projeleri

Özcan Yapı imzası ile hayat bulan Sedeftepe Vadi Evleri'nin tamamı 3+1 dairelerden oluşuyor. Şehrin ana arterleri ve Manisa'ya yakınlığı ile öne çıkan proje, Bornova merkeze 700 metre, Ege Üniversitesi Kampüsü'ne 2,8 kilometre, Bornova Forum AVM'ye 4,4 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı'na ise 25 kilometre mesafede yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Sedeftepe Vadi Evleri 
Firma Bilgisi: Özcan Yapı 

 

DAP İzmir 

İzmir Konut Projeleri

32 ve 31 katlı iki bloktan meydana gelen DAP İzmir projesi toplam 707 adet konut ve ticari üniteden meydana geliyor. Çeşme'de denize sıfır konumda inşa edilen proje DAP İzmir ismini taşıyacak. 

Proje Bilgisi: DAP İzmir 
Firma Bilgisi: DAP Yapı 

 

Avcılar Prestij 

İzmir Konut Projeleri

Avcılar İnşaat tarafından İzmir Bornova'da hayata geçirilen Avcılar Prestij projesi toplam 270 adet daireden meydana geliyor. 32 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerine yer verildi. Avcılar Prestij Bornova sosyal donatıları içerisinde; açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, sauna, yürüyüş parkuru ve kafe bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Avcılar Prestij 
Firma Bilgisi: Avcılar İnşaat 

 

Villanova Evleri 

İzmir Konut Projeleri

Gültekin İnşaat ve İmge Yapı tarafından hayata geçirilen Villanova projesi 22 adet villadan meydana geliyor. 7+1 tipinde villaların yer aldığı projede villaların bodrum katında SPA alanı, sinema odası, hizmet odası, kiler, çamaşır ve ütü odası yer alıyor. Projede ayrıca açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve spa bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Villanova 
Firma Bilgisi: Gültekin İnşaat - İmge Yapı 

 

Siena Loft

İzmir Konut Projeleri

Karden İnşaat ve Bayram Kılıçoğlu İnşaat tarafından İzmir Çiğli'de hayata geçirilen Siena Loft projesi toplam 84 adet daireden meydana geliyor. 1+0, 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerinden meydana gelen projenin özellikleri arasında açık otopark, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi ve açık yüzme havuzu yer alıyor. Siena Loft projesi, Katip Çelebi Üniversitesi'nin karşısında yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Siena Loft 
Firma Bilgisi: Karden İnşaat - Bayram Kılıçoğlu İnşaat 

 

232 Flora 

İzmir Konut Projeleri

İzmir Gaziemir'de Musa Çiçek İnşaat imzası ile hayata geçirilen 232 Flora Evleri az katlı mimarisi ile dikkat çekiyor. 4 bloktan oluşan projede 94 adet daire ve villalar yer alıyor. Projenin sosyal alanları arasında çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, süs havuzu, kefe bulunuyor. Proje, çevreyoluna 2 kilometre, Optimum Outlet'e 1,8 kilometre, Konak'a 11 kilometre, Adnan Menderes Havaalanı'na ise 6 kilometre mesafede yer alıyor. 

Proje Bilgisi: 232 Flora 
Firma Bilgisi: Musa Çiçek İnşaat 

 

Şehrin Evleri 

İzmir Konut Projeleri

Özemeksan İnşaat tarafından İzmir Bornova'da hayata geçirilen Şehrin Evleri projesi az katlı mimarisi ve konumu ile öne çıkıyor. Bornova'da Manisa yolunun bağlantı noktasında inşa edilen proje Hükümet Konağı, Ege Üniversitesi Metro, Bornova Çarşı, otobüs durakları ve bankalara yürüme mesafesinde yer alıyor. Toplam 102 daireye yer verilen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Şehrin Evleri
Firma Bilgisi: Özemeksan İnşaat 

 

Park Yaşam Ataşehir

İzmir Konut Projeleri

İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığı ile İzmir Çiğli'de hayata geçirilen Park Yaşam Ataşehir proje az katlı yatay bloklardan meydana geliyor. 859 daire ile 18 adet villadan meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+2 tipinde daire seçenekleri bulunuyor. Projenin özellikleri arasında ise yürüyüş parkurları, spor sahaları, açık ve kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı sosyal tesis ve fitness salonu bulunuyor. Park Yaşam Ataşehir projesi metro istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde konumlanıyor. 

Proje Bilgisi: Park Yaşam Ataşehir
Firma Bilgisi: İzka İnşaat - Gültekinler İnşaat 

 

Norda Konakları 

İzmir Konut Projeleri

Ejder & Netaş İnşaat tarafından İzmir Ulukent'te hayata geçirilen Norda Konakları'nda 6 adet lüks donanımlı konak yer alıyor. 540 metrekare kapalı alana sahi olan konaklarda 5 suit oda ve 5 banyo yer alıyor. Projede her konağa ait yüzme havuzu, sinema salonu ve fitness salonu bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Norda Konakları
Firma Bilgisi: Ejder & Netaş İnşaat 

 

Goldiva Kuzey 

İzmir Konut Projeleri

Diva İnşaat tarafından hayata geçirilen Goldiva Kuzey projesi 2 bloktan meydana geliyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi ve güneşlenme terası bulunuyor. Proje, Forum Bornova'ya 600 metre, çevreyollarına ise 400 metre uzaklıkta yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Goldiva Kuzey 
Firma Bilgisi: Diva İnşaat 

 

Studyo City 

İzmir Konut Projeleri

Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı tarafından İzmir'de hayata geçirilen Studyo City projesi 600 adet daireden meydana geliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan proje Gediz Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde, Katip Çelebi Üniversitesi'ne 10 dakika, Karşıyaka - Mavişehir'e ise 15 dakika mesafede yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Studyo City 
Firma Bilgisi: Yücesoy Mühendislik - Şişman Yapı

 

Şanslı Evler

İzmir Konut Projeleri

Türksal İnşaat tarafından İzmir Çiğli'de hayata geçirilen Şanslı Evleri projesi 96 adet daireden meydana geliyor. 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerinin yer aldığı proje zemin+6 katlı iki bloktan oluşuyor. Projede açık yüzme havuzu, sinema, sauna, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi gibi sosyal alanlar yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Şanslı Evler
Firma Bilgisi: Türksal İnşaat 

 

Newplus Çiğli 

İzmir Konut Projeleri

Avcı İnşaat tarafından İzmir'de hayata geçirilen Newplus projesinde 42 adet daireye yer veriliyor. 3+1 dairelerden oluşan proje Mavişehir Çevreyolu ve Çiğli Metro İstasyonu'na yürüme mesafesinde yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Newplus Çiğli 
Firma Bilgisi: Avcı İnşaat 

 

35. Teras 

İzmir Konut Projeleri

İzmir Kemalpaşa'da Akşan A.Ş. tarafından hayata geçirilen 35. Teras projesinde 55 adet villa yer alıyor. Projede yer alan villaların ayrıca 200 metrekare bahçe alanı bulunuyor. Projede ayrıca açık yüzme havuzu ve 250 metrekarelik bir sosyal tesis yer alıyor. 35. Teras projesi Bornova Ege Ünivesitesi'ne 25, Manisa Merkez'e 50, Turgutlu Merkez'e 30 kilometre mesafede yer alıyor. 

Proje Bilgisi: 35. Teras 
Firma Bilgisi: Akşan A.Ş. 

 

Amass İzmir Residence&Office 

İzmir Konut Projeleri

Karaca İnşaat tarafından İzmir Gaziemir'de hayata geçirilen Amass İzmir Residence Office projesi 69 adet ofis ve daireden meydana geliyor. Projede fitness merkezi, kapalı otopark, açık otopark, gibi özellikler bulunuyor. Tek bloktan oluşan projede dairelerin yanı sıra 7 adet ofis ve 3 dükkan yer alıyor. Amass İzmir Residence Office projesi Adnan Menderes Havalimanı'na 2, çevre yoluna 5, Fuar İzmir'e 5, Konak'a ise 20 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 

Proje Bilgisi: Amass İzmir Residence&Office 
Firma Bilgisi: Karaca İnşaat 

 

Nest Çamdibi 

İzmir Konut Projeleri

Nestyap tarafından İzmir Çamdibi'nde hayata geçirilen Nest Çamdibi projesi 170 adet daireden meydana geliyor. Projede fitness merkezi, market, merkezi uydu sistemi, güvenlik ve kapalı otopark gibi özellikler bulunuyor. Alsancak, Forum Bornova, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, metro istasyonu gibi pek çok önemli noktaya yakın konumda yer alan proje 2 bloktan oluşuyor. 

Proje Bilgisi: Nest Çamdibi 
Firma Bilgisi: Nestyap 

 

Limanreis Bilge Konakları 

İzmir Konut Projeleri

Nesan Yapı tarafından İzmir Narlıdere'de hayata geçirilen Limanreis Bilge Konakları projesinde 13 adet villa bulunuyor. 4+2 villalardan meydana gelen projede açık otopark, kameralı güvenlik, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, süs havuzu ve yürüyüş parkuru yer alıyor. Limanreis Mahallesi'Nde konumlanan proje lokasyonu ile dikkat çekiyor. 

Proje Bilgisi: Limanreis Bilge Konakları 
Firma Bilgisi: Nesan Yapı 

 

Avcılar Effect 

İzmir Konut Projeleri

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Effect projesinde 322 adet konut bulunuyor. Projenin sosyal alanları arasında çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, restoran ve güneşlenme terası yer alıyor. Forum Bornova'nın yanında inşa edilen proje çevreyoluna, metroya ve havaalanına oldukça yakın bir konumda bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Avcılar Effect 
Firma Bilgisi: Avcılar İnşaat 

 

German Life 

İzmir Konut Projeleri

Bidri İnşaat tarafından İzmir'de hayata geçirilen German Life projesi Karşıyaka'ya 10 dakika mesafede yer alıyor. 116 adet dairenin yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerine yer veriliyor. Projenin sosyal imkanları arasında açık otopark, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, deniz manzarası ve güneşlenme terası bulunuyor. 

Proje Bilgisi: German Life 
Firma Bilgisi: Bidri İnşaat 

 

Trio Sky 

İzmir Konut Projeleri

Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding tarafından İzmir Yeşilova'da hayata geçirilen Trio Sky projesi toplam 114 daireden meydana geliyor. 22 katlı tek bloktan oluşan projede 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Kamil Tunca Caddesi üzerinde yer alan proje Point Bornova ve Otogar'a komşu konumda yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Trio Sky 
Firma Bilgisi: Mevaport A.Ş. - Fimar Holding 

 

Limonlu Evler 1 Reisdere 

İzmir Konut Projeleri

CBTE - AMER imzası ile İzmir Çeşme'de hayata geçirilen Limonlu Evler 1 Reisdere projesi 6 adet daire ve villadan oluşuyor. Reisdere, Alaçatı ve otoban girişine 2 kilometre, Ilıca'ya 2 kilometre, Paşalimanı'na ise 3 kilometre mesafede yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Limonlu Evler 1 Reisdere
Firma Bilgisi: CBTE - AMER 

 

Olympus Residence 

İzmir Konut Projeleri

Reformist Yapı tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Olympus Residence projesi toplam 48 adet daireden meydana geliyor. Panoramik şehir ve İzmir Körfezi manzarasına hakim olan proje okul, hastane ve kültür merkezlerine yakın bir mesafede konumlanıyor. Projenin sosyal alanları arasında açık yüzme havuzu, avm, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi ve masa tenisi bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Olympus Residence 
Firma Bilgisi: Reformist Yapı 

 

Point Bornova 

İzmir Konut Projeleri

Kavuklar Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Point Bornova projesinde 544 adet konut yer alıyor. Alışveriş ve eğlence merkezi, süpermarket, fitness ve 12 adet sinema salonunun bulunduğu projede 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere yer veriliyor. 

Proje Bilgisi: Point Bornova
Firma Bilgisi: Kavuklar Gayrimenkul 

 

Mulson Yaşam Güzelbahçe 

İzmir Konut Projeleri

West Orion Group tarafından İzmir Güzelbahçe'de hayata geçirilen Mulson Yaşam projesi 4 blokta 5 villa  ve 54 daireden meydana geliyor. Projenin özellikleri arasında açık otopark, açık yüzme havuzu, avm, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu ve fitness merkezi bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Mulson Yaşam 
Firma Bilgisi: West Orion Group 

 

Balçova Modern 

İzmir Konut Projeleri

Şengül Yapı tarafından Balçova'da hayata geçirilen Balçova Modern projesi toplam 49 adet daireden meydana geliyor. İzmir Ekonomi Üniversitesine yakınlığı ile dikkat çeken projede süs havuzu, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sinema, sauna ve fitness merkezi bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Balçova Modern
Firma Bilgisi: Şengül Yapı 

 

Emira Gaziemir 

İzmir Konut Projeleri

ŞKC İnşaat tarafından İzmir'de hayata geçirilen Emira Gaziemir projesi toplam 38 adet daireden meydana geliyor. Tamamı 3+1 dairelerden oluşan projede çocuk oyun alanları, sauna, fitness ve çocuk yüzme havuzuna yer veriliyor. İki bloktan oluşan Emira Gaziemir projesinde bloklar 5 ve 6 katlı olarak tasarlandı. 

Proje Bilgisi: Emira Gaziemir
Firma Bilgisi: ŞKC İnşaat 

 

Folkart Blu Çeşme 

İzmir Konut Projeleri

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen Folkart Blu Çeşme projesinde toplam 83 adet daire bulunuyor. 5 katlı bir bloktan oluşan proje konut sahiplerine housekeeping ve resepsiyon hizmetleri, uyandırma servisi, oda servisi, araç yıkama, ütü servisi ve oda temizleme servisi sunuyor. Projede ayrıca açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, kafe, sauna ve kapalı yüzme havuzu gibi imkanlar bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Folkart Blu Çeşme 
Firma Bilgisi: Folkart Yapı 

 

Konfor Evleri 

İzmir Konut Projeleri

Çetmen Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Konfor Evleri 96 adet daireden meydana geliyor. 4 bloktan oluşan projede bloklar 6 katlı olarak tasarlandı. İzmir Ulukent Şahin Tepesi'nde hayata geçirilen projede açık yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Konfor Evleri 
Firma Bilgisi: Çetmen Şirketler Grubu 

 

Urla Casablanca Evleri 

İzmir Konut Projeleri

Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Urla Casablanca Evleri villa ve apart dairelerden meydana geliyor. Deniz ve orman manzarasına hakim olan projede her evin kendine ait müstakil girişi ve yeşil alanı bulunuyor. Projenin sosyal donatıları arasında çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu bulunuyor. Urla Casablanca Evleri Urla merkeze 2 dakika, pazar yerine 3 dakika, otoban çıkışına ise 5 dakika mesafede yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Urla Casablanca Evleri
Firma Bilgisi: Yunusoğlu İnşaat 

 

Nayman Suites 

İzmir Konut Projeleri

Nayman Yatırım ve İnşaat tarafından İzmir Çeşme'de hayata geçirilen Nayman Suites projesi 4 katlı tek bloktan 32 daireden meydana geliyor. Açık yüzme havuzu, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezinin yer aldığı projenin tamamı 2+1 villalardan oluşuyor. 

Proje Bilgisi: Nayman Suites
Firma Bilgisi: Nayman Yatırım ve İnşaat 

 

Madeira Gardens 

İzmir Konut Projeleri

İlham Nasır İnşaat tarafından İzmir Güzelbahçe'de hayata geçirilen Madeira Gardens tamamı 6+1 olan 12 adet villadan meydaan geliyor. Projenin özellikleri arasında deniz manzarası, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi ve kamelya bulunuyor.

Proje Bilgisi: Madeira Gardens 
Firma Bilgisi: İlham Nasır İnşaat 

 

Sevilla Kekliktepe 

İzmir Konut Projeleri

Sevkon Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Sevilla Kekliktepe projesi Urla'da yer alıyor. 32 adet dairenin bulunduğu projede 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde konutlar yer alıyor. Projede ayrıca çocuk oyun alanları, basketbol sahası, tenis kortu, yürüyüş parkuru, fitness merkezi ve kafe bulunuyor. Proje Çeşme'ye 42, şehir merkezine ise 38 kilometre mesafede yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Sevilla Kekliktepe 
Firma Bilgisi: Sevkon Gayrimenkul 

 

Esen 11 Torbalı 

İzmir Konut Projeleri

Esen Proje güvencesiyle hayata geçirilen Esen 11 Torbalı proesi toplam 424 adet daireden meydana geliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin yer aldığı projeden Havalimanı 20 dakika sürüyor. Proje ayrıca İzban'a 10 dakika mesafede konumlanıyor. Esen 11 projesinin sosyal olanakları arasında ise açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kafe, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru bulunuyor. 

Proje Bilgisi: Esen 11 Torbalı 
Firma Bilgisi: Esen Proje 

 

Toskana Konakları Ovacık 

İzmir Konut Projeleri

Femetal A.Ş. tarafından İzmir Çeşme'de hayata geçirilen Toskana Konakları'nda 11 adet villa bulunuyor. Projede her villanın kendine ait 50 metrekarelik sonsuzluk havuzu, otopark, sauna, spor odası, sinema odası, şömine ve terası bulunuyor. Proje, Çeşme merkeze 4 kilometre, Çeşme Marina ve Alaçatı'ya 5 kilometre mesafede yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Toskana Konakları Ovacık 
Firma Bilgisi: Femetal A.Ş. 

 

A Loft Bornova 

İzmir Konut Projeleri

Art 2 İnşaat tarafından İzmir Bornova'da hayata geçirilen A Loft Bornova projesinde 56 adet daire yer alıyor. Yaşar Üniversitesi'ne 500 metre mesafede yer alan proje Forum Bornova'ya 200 metre, metro durağına ise 500 metrekare mesafede konumlanıyor. Projenin özellikleri arasında açık yüzme havuzu, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve merkezi uydu sistemi yer alıyor. 

Proje Bilgisi: A Loft Bornova
Firma Bilgisi: Art 2 İnşaat 

 

Gümüş Park Avenue 

İzmir Konut Projeleri

Gümüş İnşaat tarafından İzmir Bornova'da hayata geçirilen Gümüş Park Avenue projesi Point Bornova AVM'ye yakın konumuyla dikkat çekiyor. 135 dairenin yer aldığı projenin özellikleri arasında açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi güvenlik ve kapalı otopark yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Gümüş Park Avenue 
Firma Bilgisi: Gümüş İnşaat 

 

Liva Home 

İzmir Konut Projeleri

Folkart Yapı tarafından İzmir'de hayata geçirilen Liva Home projesi 9 bloktan meydana geliyor. 169 konut ve 28 ticari ünitenin yer aldığı proje İzmir Fuarı'na 6 kilometre, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 10 kilometre, Optimum'a 5 kilometre, Gaziemir'e 7 kilometre, Alsancak'a ise 17 kilometre mesafede yer alıyor. Projenin sakinlerine sunduğu imkanlar arasında ise tenis kortu, basketbol sahası, kapalı ve açık otopark, futbol sahası ve voleybol sahası yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Liva Home
Firma Bilgisi: Folkart Yapı 

 

Kuzeyşehir

İzmir Konut Projeleri

Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen İzmir Kuzeyşehir projesi toplam 396 adet daireden meydana geliyor. 7 ila 18 katlı 8 bloktan oluşan projede açık otopark, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, güvenlik ve kameralı güvenlik yer alıyor. 

Proje Bilgisi: Kuzeyşehir
Firma Bilgisi: Yücesoy Mühendislik 

 

Biva 35,5 

İzmir Konut Projeleri

Biva Mimarlık tarafından hayata geçirilen Biva 35,5 projesi İzmir Karşıyaka'da yer alıyor. İzban Şemikler İstasyonu'na komşu konumda yer alan proje butik konsepti ile dikkat çekiyor. Tek blokta 35 daireden meydana gelen projede daireler akıllı ev sistemleri ile donatılıyor. 

Proje Bilgisi: Biva 35,5 
Firma Bilgisi: Biva Mimarlık 

 

Avlu Torbalı 

İzmir Konut Projeleri

Nurem İnşaat A.Ş. kuruluşu olan Esen Proje tarafından hayata geçirilen Avlu Torbalı projesi Torbalı Mahallesi Aydın Caddesi üzerinde yer alıyor. Konut, ofis ve alışveriş merkezinden meydana gelen projede toplam 237 daire ve 233 ofis bulunuyor. Avlu Torbalı projesi, Torbalı Devlet Hastanesi'nin karşısında adliye binasının yanında yükseliyor. İzmir'e 30 kilometre, havaalanına 20 kilometre mesafede yer alan proje, İzban'a yürüme mesafesinde konumlanıyor. 

Proje Bilgisi: Avlu Torbalı 
Firma Bilgisi: Esen Proje 

İzmir

Türkiye’nin İstanbul ve Ankara’dan sonra en büyük şehri olan, Ege’nin incisi İzmir’de son yıllarda artan nüfus ile birlikte konut talebi de artış gösterdi. İnşaat firmalarının İstanbul ve Ankara’dan sonra rotasını İzmir’e çevirmesiyle birlikte şehrin en güzel ve en merkezi noktalarında markalı konut projeleri, kuleler, oteller ve AVM’ler yükselmeye başladı. 

Ege Denizi kıyısında yer alan İzmir, Aydın ve Manisa’ya olan yakınlığı ile bu bölgelerden de göç almaya başladı. Ekonomik ve sosyal olarak dinamik olması ise genç nüfusun tercih nedenlerinden biri oldu. 

On binlerce üniversite öğrencisine de ev sahipliği yapan kentte öğrencilerin barınma ihtiyacının doğmasıyla birlikte konut talebi her geçen gün artıyor. 

Yazın gözde tatil beldesi Alaçatı, Çeşme, Urla, Foça ve Gümüldür gibi önemli turizm merkezlerini barındıran İzmir, aynı zamanda Kuşadası’na 100 kilometre uzaklıkta. Bu sebepten yaz aylarında artan nüfus, otel ve yazlık ev ihtiyacı doğurdu.  Bu da inşaat firmalarının gözünü sadece İzmir içine değil yazlık beldelere de çevirmesine neden oldu.  

İzmir’de hangi bölgelerde projeler devam ediyor?  

İzmir’de konut projeleri Bornova, Altındağ, Bayraklı, Çiğli, Karşıyaka, Gaziemir, Ulukent, Konak, Menemen, Torbalı, Narlıdere ve Çeşme bölgesinde devam ediyor.

Ulaşım projelerinin etkisi 

İzmir – İstanbul, İzmir –Antalya otoyol projelerinin yanı sıra İzmir – Ankara Yüksek Hızlı Tren projesi de inşaat firmalarının gözdesi olmasına neden oldu. 

Yeni yapılan ulaşım projeleri ile İstanbul’a 3,5 saatte ulaşılabilir hale gelecek olan İzmir’de devam eden projeler 15 binden fazla konut kazandıracak. 

İzmir’de yer alan hastaneler 

  • Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi

  • Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

  • Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi

  • Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi

  • Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

  • Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

  • İsmet Yorgancılar Semt Polikliniği 

  • İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi

  • İzmir Eğitim Diş Hastanesi

  • İzmir Foça Devlet Hastanesi

  • İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi

  • İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi

  • Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

  • Karşıyaka Devlet Hastanesi

  • Ödemiş Devlet Hastanesi

  • Dr. E. Hayri Üstündağ Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi

  • Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi

  • Selçuk Devlet Hastanesi

  • Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi

  • Tire Devlet Hastanesi

  • Torbalı Devlet Hastanesi

  • Urla Devlet Hastanesi

  • Yeşilyurt Atatürk Devlet Hastanesi

İzmir’de devlet üniversiteleri 

  • Dokuz Eylül Üniversitesi

  • Ege Üniversitesi

  • İzmir Demokrasi Üniversitesi

  • İzmir Katip Çelebi Üniversitesi

  • İzmir İleri teknoloji Enstitüsü 

İzmir’de özel (vakıf) üniversiteleri

  • İzmir Ekonomi Üniversitesi

  • İzmir Tınaztepe Üniversitesi

  • Yaşar Üniversitesi 

İzmir’de yer alan AVM’ler 

  • Agora Alışveriş Merkezi

  • Asmaçatı AVM

  • Ege Perla AVM 

  • Egepark Mavişehir AVM

  • Forum Bornova

  • İzmir Park AVM

  • Kipa Balçova AVM

  • Kipa Çiğli AVM

  • MaviBahçe AVM

  • Novada Menemen

  • Optimum Outlet

  • Park Bornova 

  • Point Bornova AVM

  • Selway AVM

  • WestPark Outlet 

İzmir hakkında merak ettikleriniz için 'İzmir Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey' konulu yazımızı inceleyebilirsiniz. 

 


Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

Selenium Retro 9'da mağaza ve ofis satışları sürüyor

Selenium Retro 9'da mağaza ve ofis satışları sürüyor

Torkam E-5 dükkanları satışa çıkıyor

Torkam E-5 dükkanları satışa çıkıyor

Taksim 360 ofislerinde yaşam başladı

Taksim 360 ofislerinde yaşam başladı

3S Firuze Konakları'nda 0,98 faiz oranı fırsatı devam ediyor

3S Firuze Konakları'nda 0,98 faiz oranı fırsatı devam ediyor

.

.

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR