
Kaleseramik, bu yıl 12’ncisi düzenlenen ‘Altın Örümcek Web Ödülleri’nde iki ödüle birden layık görüldü
Kaleseramik, internet alanındaki en prestijli ödüllerden biri olan ‘Altın Örümcek Web Ödülleri’nde iki ayrı kategoride birincilik ve üçüncülük ödülüne layık görüldü. 2013 yılının en iyi web siteleri ve internet teknolojileri alanındaki projelerin 38 farklı kategoride değerlendirildiği ‘Altın Örümcek’te web sitesi ile finale kalan Kaleseramik ‘Perakendecilik/Mağazacılık’ kategorisinde birincilik, ‘Üretim/Sanayi’ kategorisinde ise üçüncülük ödülünü aldı.
Kullanıcı deneyimlerini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz
Kaleseramik’in, tasarım ve teknoloji açısından kullanıcı deneyimlerini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedeflediğini belirten Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, “Kaleseramik bünyesinde geliştirdiğimiz tasarımların ve tasarım yönetimi alanında oluşturduğumuz stratejide emin adımlarla ilerliyoruz. Yeni uygulamalarla önemli atılımlar yapıp, pazarda fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi.
Son olarak, yeni tasarım uygulaması ‘Kale 360’ ile sektör bazında dünyada bir ilke imza attıklarını kaydeden Bahadır Kayan, “Kullanım kolaylığı ve işlevselliği ile tüketicilerin hayatını kolaylaştıran ‘Kale 360’ ile artık herkes kendi banyosunu kendisi tasarlayabiliyor” diye konuştu.
43 kişiden oluşan bilişim, medya ve iş dünyasından isimlerin yer aldığı jüri üyeleri tarafından 318 finalist arasından seçilerek dereceye giren firma temsilcilerine, 4 Eylül’de TİM Maslak Show Center’da düzenlenen törenle ödülleri teslim edildi.
Kaleseramik Cersaie'de fark yarattı
Kaleseramik'ten UNICERA'da yenilik rüzgarı
Kaleseramik yeni yıla hızlı başladı
Cersaie Fuarı'nda Kale rüzgârı
Kale ürünlerini Türkiye'de her üç projeden biri kullanıyor!
Kaleseramik, yenilikçi ürünleri ile UNICERA’da
Kaleseramik, yenilikçi ürünleriyle UNICERA’da
Kaleseramik 2014 yılında bir çok büyük ülekere ihracat yaptı
Gayrimenkulde Son 24 Saatte Neler Oldu? 16 Nisan 2018 Pazartesi
İfraz nedir, nasıl yapılır?