İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı mülkiyetinde olan 4 arsayı satışa çıkarıyor
İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı mülkiyetinde olan 4 arsayı satışa çıkarıyor.
Söz konusu arsalar İstanbul Silivri, Büyükçekmece ve ikisi Çatalca'da bulunuyor. Satılık arsaların ihalesi 29 Kasım 2016 tarihinde saat 15:00-16:00 arasında kapalı teklif usulü gerçekleşecek.
İhale şartnamesi internet sitesinden görülebilir
İhaleye ait şartname internet adresimizde (www.ist-def.gov.tr) ve müdürlüğümüzde görülebiliyor. İhaleye katılacakların nakit olarak yatırmak istedikleri geçici teminat makbuzlarını defterdarlık muhasebe müdürlüğü ve malmüdürlükleri veznelerine başvurmak suretiyle temin edebiliyor.Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 37. maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce komisyona ulaşması gerekiyor. Postadaki meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı İdare veya komisyon herhangi bir sorumluluk kabul etmiyor.
Yatak Odası Dekorasyon Örnekleri
Evimiz içerisinde en çok kullanılan alanlardan biri olan yatak odaları dekorasyon sorunu yaşayan odaların başında geliyor. İşte sizlere yatak odası dekorasyon örnekleri...
Mina Towers'ta lansmana özel fırsatlar sürüyor
Ön satışların %10’u 2 haftada tamamlanan Mina Towers projesinde lansmana özel fiyat ve ödeme imkanları ile satışlar başladı.
TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik evleri 16 Kasım’da satışta
TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik evleri, 16 Kasım tarihinde satışa çıkıyor. Standart ve alt gelir olarak ayrılan evler için başvurular, 31 Aralık’a kadar devam edecek.
Nida Park Başakşehir daire fiyatları!
Nida Park Başakşehir daire fiyatları minimum 522 bin TL'den başlıyor
Edirne Keşan Beğendik TOKİ Evleri 10 Ağustos’ta satışta!
Edirne Keşan Beğendik TOKİ Evleri, 10 Ağustos 2015 tarihinde satışa çıkarılıyor. Evler için son başvuru tarihi ise 30 Eylül.
Ankara Elmar Towers
Ankara Elmar Towers Elmar Yapı tarafından hayata geçiriliyor
TSKB, sermaye payını açıkladı
TSKB GYO, Kamu Aydınlatma Platformuna(KAP) sermayesindeki paylarının %64,24 sınırına ulaştığını açıkladı
İnşaat denetimlerinde sil baştan
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hazırladığı Yapı Denetim Kanun Taslağı, inşaat denetimlerine yeni tedbirler getiriyor
Nish Adalar’da yaşam başladı
Özyazıcı İnşaat’ın Süreyyapaşa’da hayata geçirdiği Nish Adalar’da ilk etap teslimleri tamamlandı
20 bin nüfuslu Sincan Temelli’ye metro müjdesi geldi!
Ankara’nın Sincan ilçesine bağlı Temelli’ye metro projesi geliyor. 20 bin nüfuslu semtte hayata geçirilecek proje için çalışmalara start verildi.