TOKİ 198 iş yeri ve 25 konut için teklifleri 25 Nisan'da alıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 22 farklı kentte 198 iş yeri ve 6 ildeki 25 konut için teklifleri 25 Nisan'da alacak

TOKİ 198 iş yeri ve 25 konut için teklifleri 25 Nisan'da alıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 22 kentteki 198 iş yeri ve 6 farkı kentteki 25 konut için 25 Nisan'da açık artırma yöntemi ile teklif alacak. Açık artırma saat 13.00'da TOKİ'nin Ankara Bilkent Merkez Binası ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

TOKİ'den büyük ihale

TOKİ tarafından satışa sunulan taşınmazlardan iş yerlerine yüzde 10, yüzde 15, yüzde 25 ve yüzde 50 peşinatlarla başvuran vatandaşlara 60 ya da 120 ay vade seçenekleri de sunulacak. Vatandaşlar konutlara yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade, Kuzey Ankara Projesi'nde yer alan villalar için ise yüzde 19, yüzde 15, yüzde 25 peşinat ve 96, 108, 120 ay vade seçenekleri ile ulaşabilecek.

TOKİ 32 ilde 242 arsa için teklif aldı

TOKİ, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya,  Balıkesir, Bitlis, Burdur, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İstanbul, Karabük, Karaman, Kırşehir, Kocaeli, Mardin, Mersin, Muğla, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Yalova ve Yozgat illerinde toplam 242 adet arsayı satışa sundu. Açık artırma yöntemi ile satılan olan arsaların toplam muhammen bedeli yaklaşık 1 milyar 110 milyon TL değerinde.

Açık artırma 28 Mart'ta gerçekleşti

28 Mart 2019 Perşembe günü, saat 13.30'da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen müzayedeye yoğun ilgi gösterildi. 

Satışa sunulan arsalardan bazıları

- İstanbul Başakşehir Kayabaşı: Özel sağlık ve özel eğitim imarlı
               Büyükçekmece ve Çatalca: Konut imarlı
               Sancaktepe: Akaryakıt istasyonu imarı
               Tuzla: Konut imarı
               Eyüp: Konut-ticaret imarı olan arsalar

- Ankara Yenimahalle: Küçük sanayı sitesi imarı
             Mamak: Ticaret ve akaryakıt istasyonu imarı
             Keçiören, Sincan, Ayaş, Etimesgut, Beypazarı: Konut nitelikli arsa 

30 ilde 207 iş yeri, 20 ilde 70 konut

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışa sunulacak taşınmazlardan 70 konut 20 farklı ilde, 207 iş yeri ise 30 farklı ilde yer alıyor. İş yerlerinde alıcılara yüzde 10, 15, 25, 40 ve 50 peşinat ile yüzde 36, 60, 120 ve 180 ay vade seçenekleri sunulacak. Konutlarda ise yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade imkanı verilecek. 

Muş'ta 69 konut satışta

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Merkez Kepenek'teki Kentsel Yenileme Projesi kapsamında 69 adet Alt Gelir Grubu konutu 7 Ocak 2019 itabarıyla satışına başladığını duyurdu. Başvurular açık satış yöntemiyle ve 29 Mart 2019 tarihine kadar devam edecek. 

TOKİ Taşınmazları satışta

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 11 farklı kentte çok sayıda taşınmazı satışa sundu. 8 Ocak Salı 2019 günü Açık Artırma Yöntemi ile gerçekleştirilecek satış işlemlerinde 25 farklı ilde 265 iş yeri ve 11 farklı ilde 60 konut yeni sahiplerini bulacak. 

TOKİ taşınmazları ihale takvimi

İhaleye konut taşınmazar için düzenlenen açık artırma 8 Ocak 2019 günü saat 13.00'da ve TOKU Ankara Bilkent Merkez Binası'nın yanı sıra TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda eş zamanlı olarak yapılacak. İş yerlerine teklif sunan vatandaşlar yüzde 10, yüzde 15, üyüzde 25 ya da yüzde 50 peşinat seçeneklerinin yanı sıra 60 ay, 120 ay ve 180 aylık vadelerden yararlanabilecek.

Daha önceki satışlar

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), açık artırma yöntemi ile 26 ilde toplam 87 arsayı satışa çıkardı. Vadeli satış bedeli 572 milyon TL civarında olan arsalar vadeli olarak açık artırma yöntemiyle satılacak. Peşin ödeme yapmak isteyen alıcılara vadeli satış bedeli üzerinde ise yüzde 12,5 indirim yapılacak. 

27 ilde 87 arsa

Satışa konu arsalar Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bitlis, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, Karaman, Kırşehir, Kocaeli, Mardin, Mersin, Muğla, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Trabzon, Van, Yalova ve Yozgat'ta bulunuypr. Arsalar, konut, ticaret, özel eğitim, özel sağlık tesisi, rehabilitasyon merkezi, turizm tesis, akaryakıt istasyonu, konut dışı kentsel çalışma ve gelişme konut+toptan ticaret+sebze hali niteliği taşıyor. 

 

TOKİ'den yeni taşınmaz satışı: 27 ilde 87 arsa

 

Açık artırma 29 Kasım'da yapılacak

Açık artırma 29 Kasım Perşembe günü saat 13.30'da TOKİ'nin Ankara Bilkent'te yer alan merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek. 

 

TOKİ'den yeni taşınmaz satışı: 27 ilde 87 arsa

 

Satışa sunulan arsalardan bazılarının özellikleri 

İSTANBUL
Başakşehir Kayabaşı’nda özel sağlık tesis, özel eğitim, Arnavutköy’de konut ve Tuzla’da konut niteliğinde imarlı arsalar.

ANKARA
Keçiören Ayvalı’da konut, Mamak’ta Altıağaç’ta ticaret, akaryakıt istasyonu, Etimesgut Yapracık’ta konut, Sincan Temelli’de konut ve Beypazarı’nda Konut niteliğinde imarlı arsalar.

ANTALYA
Kemer Çamyuva’da konut niteliğinde imarlı arsalar.

BALIKESİR
Ayvalık Küçükköy’de konut niteliğinde imarlı arsalar.

MERSİN
Erdemli ve Mezitli’de konut, turizm tesis alanı niteliğinde imarlı arsalar. 

MUĞLA
Bodrum’da konut ve ticaret, Datça’da konut niteliğinde imarlı arsalar.

ELAZIĞ 
Merkezde konut ve ticaret niteliğinde imarlı arsalar.

DİYARBAKIR
Yenişehir Üçkuyular’da konut niteliğinde imarlı arsalar.

 

TOKİ'den yeni taşınmaz satışı: 27 ilde 87 arsa

 

Satışa sunulan taşınmazlardan bazılarının fiyatları

TOKİ'nin satışa sunduğu taşınmazlardan bir kısma İstanbul Esenler'de yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yer alıyor. 7 adet 2+1 nitelikle bu konutların fiyatları 281.000 TL'den başlayacak. Ayrıca ilgililere yüzde 25 peşinat ve 120 vade olanağı da sunulacak. Konutlar açık artırma sonrasında hemen teslim edilecek. Yine Ankara Keçiören'de Kuzey Ankara Kent Girişi Projesi kapsamında inşa edilen 73 adet konut da 84 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Yüzde 10 15 ve 25 peşinat seçeneklerine bağlı olarak 96, 108 ve 120 ay vadelendirilecek konutlar 3+1 ve 4+1 niteliği taşıyor. Diğer konutlar Şanlıurfa Merkez'de yer alan 9 bağımsız birimden oluşuyor. Bu konutlar da 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 

 

TOKİ'den yeni taşınmaz satışı: 232 iş yeri, 104 konut

 

Ankara ve İstanbul'un farklı şehirlerinde iş yeri

Satışa sunulan işyerleri ise İstanbul Bahçeşehir, İstanbul Üsküdar ve Ankara Altındağ gibi bölgelerde yere alıyor. Bu iş yerleri için de fiyatlar 683 bin TL'den başlayacak ve yüzde 50 peşinat ve 60 ay vade fırsatı sunulacak. 

11 arsayı ihaleyle satışa sundu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 24 farklı kentte toplam 111 adet arsasını açık artırma yöntemi ile satışa sunduğunu duyurdu. Arsalar, Ağrı, Amasya, Ankara, Bitlis, Çankırı, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Hatay, İstanbul, İzmir, Karaman, Kocaeli, Muğla, Mardin, Kırşehir, Tekirdağ, Şanlıurfa, Trabzon, Yozgan ve Van il sınırları içinde yer alıyor. 

 

TOKİ 111 arsayı ihaleyle satacak

 

TOKİ'den arsa satışı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışa sunulan toplam 111 adet arsanın büyüklüğü ise 1 milyon 668 bin 141 metrekareyi bulacak. TOKİ'nin resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, Açık Artırma Yöntemi ile satışı gerçekleştirilecek satışlardan Peşin Ödeme Yapmak isteyen alıcılara da vadeli satış bedelleri üzerinden yüzde 12.5'lik indirim uygulayacağı belirtildi. Arsaların imar nitelikleri ise konut ve ticaret alanları yanında küçük sanayi sitesi, sana,i alanı, iş merkezi, özel eğitim ve sağlık alanı, özel ortaokul ve rehabilitasyon merkezleri ile konut dışı kentsel çalışma alanlarından oluşuyor. 

Satışlar 16 Ekim'de

TOKİ tarafından 16 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilecek ihalenin saati ise 13.30 olarak belirlendi. TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezinde ve TOKİ İStanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek satışlar ayrıca canlı yayınla takip edilebilecek. 

176 arsa satışa sunulmuştu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 20 farklı kentte yer alan toplam 176 arsayı ihaleyle satacağını duyurdu. Satışa konu arsalar, Ankara, İstanbul, İzmir ve Diyarbakır gibi büyük şehirlerin dışında, Düzce, Edirne, Elazığı, Erzincan, Giresun, Hatay, Eshişehir, Kayseri, Karaman, Kırşehir, Tekirdağ, Sivas, Van ve Yalova kentlerinde yer alack.

 

TOKİ'den yeni taşınmaz satışı: 232 iş yeri, 104 konut

 

974 milyon TL muhammen bedelli satış

Ağustos ayında 1000'e yakın taşınmazını satışa çıkaran Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Türkiye genelindeki 20 ilkde yer alan 176 arsayı satışa sundu. Satışa konu arsalar İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük kentlerde yer alırken, 1 milyon 884 bin 8 metrekarelik büyüklüğe erişiyor. Açık artırma yöntemi ile satışa çıkarılacak bu arsaların muhammen bedelleri ise 974 milyon TL'yi buluyor. 

Müzayede takvimi

İhaleye konu olan arsalar konut, ticaret, küçük sanayi sitesi, sanayi depolama, sağlık ocağı, rekreasyon alanı gibi imar özelliklerinin yanı sıra, merkezi iş alanı, özel kreş ve eğitim alanı, özel sağlık alanı, teknik altyapı alanı, akaryakıt istasyonu, pazar+fuar+ortaokul+park imarı niteliği taşıyor. Kimi arsalar ise imarsız olarak satışa sunulacak. TOKİ tarafıdan satışa çıkarılacak bu arsaların ihale tarihi ise şu şekilde belirlendi:

- Muzayede tarihi: 11 Eylük 2018
- İhale Yeri: TOKİ Ankara Bilkent Merkez ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası
- İhale Saati: 13.30

Ağustos'ta 911 konut satışa çıkarıldı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ağustos ayı içinde çok sayıda konutun satışına hazırlanıyor. Satışa konu 911 adet konut 8 farklı kentte yer alıyor. Satış fiyatlarının 83 bin TL'den başladığı konutlara kira öder gibi sahip olma şansı sunulacak. 

Ağustos ayında satışa sunulacak TOKİ evleri

TOKİ tarafından Ağustos ayında satışa sunulacak konut projelerinden bazıları şöyle:

- Ankara Kahramankazan Atatürk Mahallesi: Toplam 284 konut satışa sunulacak. Başvuru tarihi 6 Ağustos-17 Ağustos. Çekiliş 31 Ağustos'ta.
- Aydın Kuyucak: TOKİ Başvuruları 6 Ağustos ile 31 Aralık tarihleri arasında yapılacak. 2 konut açık satış yöntemi ile satışa sunulacak
- Bilecik Osmaneli: Toplam 12 adet konut satışa sunulacak. İhale tarihi 6 Ağustos
- Manisa Demirci: Toplam 2 konut 31 Aralık 2018'de satışa sunulacak. Başvurular 6 Ağustos'da başlayacak. 
- Muş Merkez Kepenek: Toplam 381 adet konut için başvurular 6 Ağustos'ta başlayacak ve 17 Ağustos'a kadar devam edecek. Kura çekimi ise 6 Eylül 2018 tarihinde.
- Şanlıurfa Viranşehir Eyyüpnebi: Başvuruların 9 Ağustos'ta başlayacağı 83 konut için 17 Ağustos'a kadar başvuru yapılabilecek. Kura çekilişi 4 Eylül'de yapılacak. 
- Niğde Çamardı Bademdere: Başvuruların 28 Aralık tarihine kadar devam edeceği Niğde'de 6 adet konut satışa sunulacak. 

Bitlis'de 287 iş yeri satışı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlits'te Atatürk Mahallesi sınırları içinde inşası tamamlanan ticaret merkezi bünyesindeki toplam 287 iş yerini Açık Artırma Yöntemi ile satışa sunacağını uyurdu. 21 metrekareden başlayan ve 164 metrekareye kadar büyüyen iş yerleri 54 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Alımlarda yüzde 25 peşinat ve 120 vade fırsatı sunulacak. 

18 Temmuz-2 Ağustos arasında başvurular alınacak

TOKİ'nin iş yerleri için başvurular ise 18 Temmuz'da başlayacak. Toplu Konut İdaresi'nin resmi internet hesabından yapılan açıklamaya göre müzayede 2 Ağustos 2018 Salu günü saat 14.00'da yapılacak. Müzayedenin gerçekleştirileceği yer ise Bitlis Kültür Merkezi olarak açıklandı. 

Temmuz ayı ihalelere tanıklık etti

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 36 farklı ilde bulunan 262 iş yeri ve 12 ilde bulunan 24 adet konutu "Açık Artırma Yöntemi" ile satışa sunacağını duyurmuştu. Satış işlemleri 14 Temmu 2018 tarihinde gerçekleşti.

TOKİ'den dev satış

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı toplam 48 ildeki  286 taşınmazını açık artırma yöntemi ile satışa çıkardığını duyurdu. Bu taşınmazlardan 262 tanesi iş yeri, 24 tanesi ise konut niteliğini taşıyor. Açık artırma işlemleri 24 Temmuz Salı günü saat 14.00 'da TOKİ Ankara Bilkent Merkez Binası ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapıldı. Diğer taraftan internet adreslerinden de ihale takip edildi. 

 

TOKİ'den yeni taşınmaz satışı: 232 iş yeri, 104 konut

 

İş yeri ve konutlarda özel ödeme olanakları

TOKİ tarafından satışa sunulan 36 farklı ildeki iş yerleri yüzde 10, yüzde 25 ya da yüzde 50 peşinat sonrasında, 12, 24, 60, 120 ya da 180 aylık vade seçenekleri ile sahip olunabilecek. Yine konutlarda da yüzde 25 peşinat sonrasında 120 ya da 180 aylık ödeme seçenekleri izlenecek. 

26 kentte 108 arsa ihalesi 19 Temmuz'da

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Türkiye genelindeki 26 kentte yer alan toplam 108 adet arsayı açık artırma yöntemiyle satışa çıkardığını duyurdu. Toplam büyüklükleri 1.1 milyon metrekareyi bulan arsalarla ilgili açık artırma 19 Temmuz 2018 günü gerçekleştirilecek

TOKİ'den 108 arsa satışı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Türkiye genelinde toplam 108 arsasını satışa çıkardığını duyurdu. Konut, ticaret, konut altı ticaret, küçük sanayi sitesi, özel eğitim alanı, özel sağlık alanı, konut dşı kentsel çalışma, akaryakıt ve bakım istasyonu ile pazar, park ve fuar alanı imarı taşıyan arsaların toplum büyüklükleri 1 milyon 114 bin 187,98 metrekare büyüklüğüne ulaşıyor. Arsaların muhammen bedeli ise 734 milyon TL olarak açıklandı

TOKİ konutlarına başvuru koşulları için "2018 TOKİ Konut Başvuru Koşulları" haberimizi inceleyebilirsiniz

İhale takvimi

TOKİ'nin 108 arsasını açık artırma yöntemi ile satışa sunacağı toplantı 19 Temmuz 2018 tarihinde ve saat 13.30'da gerçekleştirilecek. İlgiller internet yayını üzerinden satışlara katılım ve takip gerçekleştirebilecek. Açık artırma TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezinde ve TOK İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. 

 

TOKİ 108 arsasını satışa çıkardı

 

Haziran'da 5 imarlı arsa satılmıştı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul, İzmir, Sakarya ve Elazığ'da yer alan 5 imarlı arsayı 8 Haziran'da satışa çıkarılmıştı. 

TOKİ Silivri Konutları için kuralar ne zaman çekilecek? Sorunun yanıtı için "Silivri Konutları'na 20 bin başvuru" haberimizi inceleyebilirsiniz...

4 ilde toplam 5 imarlı arsa

TOKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, toplam 198 bin 664 metrekare büyüklüğündeki 5 arsa, 310 milyon TL muhammen bedel ile açık açtırma yöntemiyle satışa sunuldu. Söz konusu müzayede 8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 13:30'da TOKİ'nin İstanbul Halkalı'da yer alan hizmet binasında gerçekleşmişti. 

Yüzde 25 peşinatla 

İstanbul, Elazığ ve Sakarya'da bulunan arsalar yüzde 25 peşinat 12 ay vade, İzmir'de bulunan arsa ise yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade ile satılacak. Her bir arsa için ise 500 bin TL katılım teminat bedeli alındı. 


Yazar: Göktuğ Halis
Etiketler:
Yorum

Benzer Haberler

TOKİ indirim kampanyasından 8 bin 735 vatandaş yararlandı

TOKİ indirim kampanyasından 8 bin 735 vatandaş yararlandı

TOKİ Başkanı'ndan sosyal konut açıklaması: Bu kadar ilgi beklemiyorduk

TOKİ Başkanı'ndan sosyal konut açıklaması: Bu kadar ilgi beklemiyorduk

İl il 50 bin sosyal konut projesi: En yüksek talep Bursa'dan

İl il 50 bin sosyal konut projesi: En yüksek talep Bursa'dan

TOKİ Başkanı'nı atayan karar Resmi Gazete'de

TOKİ Başkanı'nı atayan karar Resmi Gazete'de

.

.

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR