Kurumsal Yatırımcılar için Türkiye oturumu - PwC Türkiye Ortağı Ersun Bayraktaroğlu
26 Kasım 2012 / emlakwebtv
TSKB Gayrimenkul Değerleme ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle 22 Kasım Perşembe günü, TSKB Cennet Bahçesi’nde gerçekleştirilen ‘Bir Gayrimenkul Destinasyonu olarak Türkiye’ isimli panele kamu, yerel yönetim, sivil toplum kurumları ve gayrimenkul sektörünün temsilcileri katıldı.
‘Bir Gayrimenkul Destinasyonu olarak Türkiye’ panelinde, Fitch’in not artırımının ardından uluslararası piyasalardaki etkiler ve gayrimenkul sektörüne yönelik beklentiler sektör profesyonelleri tarafından değerlendirildi.
Atlas Proje Yönetici Ortağı Tavit Köletavitoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Kurumsal Yatırımcılar için Türkiye” oturumuna, T.C. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Daire Başkanı Arda Ermut, PwC Türkiye Ortağı Ersun Bayraktaroğlu, Baker Mc Kenzie & Esin Hukuk Bürosu Kurucu ve Yönetici Ortağı İsmail Esin, Rönesans Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özgümüş ve Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Verçin katılımlarıyla katkı sağladı.
PwC Türkiye Ortağı Ersun Bayraktaroğlu
PwC Türkiye Ortağı Ersun Bayraktaroğlu, Türkiye’de modern hukuk sistemi geçerli olduğunu fakat yatırımcı için önemli olanın hukuk sisteminin uygulanma yönteminin olduğunu vurguladı. Gayrimenkul yatırımcısı ile inşaat sektörünün farkından söz eden Bayraktaroğlu: “Gayrimenkul yatırımcısı risk analizi yapan bir finansçı olarak yer almaktadır. Uluslararası yatırımcı gayrimenkul alanında yapacağı yatırımlar için vergisiz olma koşulunu değil öngörülebilir risklerle ilerlemeyi tercih eder” görüşünü belirtti.
Yatak Odası Dekorasyon Örnekleri
Evimiz içerisinde en çok kullanılan alanlardan biri olan yatak odaları dekorasyon sorunu yaşayan odaların başında geliyor. İşte sizlere yatak odası dekorasyon örnekleri...
Mina Towers'ta lansmana özel fırsatlar sürüyor
Ön satışların %10’u 2 haftada tamamlanan Mina Towers projesinde lansmana özel fiyat ve ödeme imkanları ile satışlar başladı.
TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik evleri 16 Kasım’da satışta
TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik evleri, 16 Kasım tarihinde satışa çıkıyor. Standart ve alt gelir olarak ayrılan evler için başvurular, 31 Aralık’a kadar devam edecek.
Nida Park Başakşehir daire fiyatları!
Nida Park Başakşehir daire fiyatları minimum 522 bin TL'den başlıyor
Edirne Keşan Beğendik TOKİ Evleri 10 Ağustos’ta satışta!
Edirne Keşan Beğendik TOKİ Evleri, 10 Ağustos 2015 tarihinde satışa çıkarılıyor. Evler için son başvuru tarihi ise 30 Eylül.
Ankara Elmar Towers
Ankara Elmar Towers Elmar Yapı tarafından hayata geçiriliyor
TSKB, sermaye payını açıkladı
TSKB GYO, Kamu Aydınlatma Platformuna(KAP) sermayesindeki paylarının %64,24 sınırına ulaştığını açıkladı
İnşaat denetimlerinde sil baştan
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hazırladığı Yapı Denetim Kanun Taslağı, inşaat denetimlerine yeni tedbirler getiriyor
Nish Adalar’da yaşam başladı
Özyazıcı İnşaat’ın Süreyyapaşa’da hayata geçirdiği Nish Adalar’da ilk etap teslimleri tamamlandı
20 bin nüfuslu Sincan Temelli’ye metro müjdesi geldi!
Ankara’nın Sincan ilçesine bağlı Temelli’ye metro projesi geliyor. 20 bin nüfuslu semtte hayata geçirilecek proje için çalışmalara start verildi.