TOKİ Bitlis'te 272 iş yerini satışa çıkardı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi'ndeki ticaret merkezinde yer alan 272 iş yeri açık artırma ile satışa sunduğunu açıkladı

TOKİ Bitlis'te 272 iş yerini satışa çıkardı

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis Merkez'de inşaatı tamamlanan ticaret merkezi bünyesindeki iş yerlerini satışa sundu. Atatürk Mahallesi'nde yer alan ticaret merkezindeki 272 iş yeri için teklifler 5 Haziran'da alınacak. 

272 iş yeri satışa sunuluyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yapılan duyuruda Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi'nde yer alan ve inşaatı tamamlanan 272 iş yerinin "Açık Artırma Yöntemi" ile satışa sunulacağı belirtildi. Büyüklükleri 21 metrekareden başlayan ve 897 metrekareye kadar değişebilen iş yerlerine 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün olacak. Vatandaşlara yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade olanağı da sunulacak. Satışla ilgili detaylar ise yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın internet sitesinden ulaşılabilecek. 

Başvuru tarihleri

Bitlis'te yer alan ticaret merkezindeki 272 iş yerini edinmek isteyen vatandaşlar 21 Mayıs ile 5 Haziran 2018 tarihleri arasında başvurularını yapabilecek. Açık Artırma 5 Haziran 2018 Sali günü saat 12.00'de gerçekleştirilecek. Bitlis Eren Üniversitesi Rahva Yerleşkesi Konferans Salonu adresinde gerçekleştirilecek olan müzayede aynı zamanda emlakyonetim.com.tr. internet adresinden de canlı tekliflere açık olacak. 

4 büyük kentte 26 arsa için teklifler alınacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni taşınmaz satışı için duyurusunu yaptı. Ankara, Diyarbakır, İstanbul ve Kocaeli'de bulunan toplam 26 adet arsa için teklifler 29 Mayıs tarihinde alınacak. Satışa sunulan arsaların toplam büyüklüğü ise 307 bin 382,63 metrekare seviyesinde.

Muhammen bedelleri 319.000.000 TL

TOKİ muammen bedelleri 319 milyon TL olan 26 arsayı açık artırma ile satışa sunmaya hazırlanıyor. Toplum büyüklükleri 307 bin 382,63 metrekare olan 26 arsa Diyarbakır, İstanbul, Kocaeli ve Ankara il sınırları içinde yer alıyor. Satışa sunulan arsalar küçük sanayi sitesi, konut, özel eğitim, özel sağlık, akaryakıt ve kontu dışı kentsel çalışma imarına sahip.

Açık artırma takvimi

TOKİ söz konusu 26 arsa için teklifleri 29 Mayıs 2018 tarihinde alacak. Saat 13.30'da TOKİ'nin ankara Bilkent'teki merkezi ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek olan müzayede ayrıca intirnet üzerinden de canlı yayınlanacak.

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsalar ve imar nitelikleri şöyle:

- İstanbul: Başakşahir Kayabaşı (Özel eğitim, özel sağlık ve akaryakı imarlı), Gaziosmanpaşa Küçükköy konut imarlı arsalar
- Ankara: Çayyolu ve Pursaklar'da konut imarlı arsalar, Yenimanalle Yakacık'ta küçük sanayi sitesi imarlı arsalar
- Diyarbakır: Üçkuyu'da konut imarı bulunan arsalar
- Kocaeli: İhsaniye'de konut dışı kentsel çalışma nitelikli imarlı arsalar. 

153 taşınmaz için teklifler 14 Mayıs'ta alınacak

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Türkiye genelindeki toplam 153 adet taşınmazı satışa çıkardığını duyurdu. TOKİ'nin resmi internet sayfasından yapılan duyuruda farklı kentlerdeki bu taşınmazlardan 28 tanesi konut, 125 tanesi ise iş yeri statüsü taşıyor. 

TOKİ'den açık artırma ile taşınmaz satışı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 14 kentte 125 iş yeri ve 11 farklı kentte 28 adet konutu "Açık Artırma Yöntemi" ile satışa sunacağını duyurdu. Açık artırmaya katılmak isteyen vatandaşlara iş yerleri için yüzde 25 peşinat şartı getirilecek. Bu peşinatın verilmesinin ardından 60 ya da 120 ay vade fırsatı sunulurken, yüzde 50 peşinat durumunda da 12 ya da 60 ay vadeli ödeme seçenekleri de sunulacak. TOKİ'nin açık artırma yöntemiyle satışa sunduğu iş yerleri, Adıyaman, Ankara, Balıkesir, Bursa, İstanbul, Karabük,  Kocaeli, Malatya, Manisa, Niğde, Ordu, Sakarya, Şanlıurfa ve Trabzon gibi şehirlerde yer alacak

İş yeri birimleri hangi projelerde

TOKİ'nin satışa sunduğu toplam 125 iş yerinin yer aldığı projeler ise şöyle:

- İstanbul: Başakşehir Kayabaşı Konutları
- Ankara: Kuzeykent Projesi
- Kocaeli: Dilovası
- Malatya: Merkez
- Manisa: Yunusemre Akgedik
- Ordu: Altınordu
- Sakarya: Kocaali
- Trabzon: Ortahisar Pelitli 

Konutlarda yüzde 25 peşinat fırsatı

TOKİ tarafından 11 farklı ilde yer alan konut birimleri için de yüzde 25 peşinata 120 ve 180 aylık vadelendirmeler yapılabilecek. Satışa konu konutlar Aksaray, Bolu, Erzurum, Karabük, Kayseri, Kırşehir, Konya, Manisa, Nevşehir, Samsun ve Trabzon gibi şehirlerde bulunuyor. Satışa konu olan konutlar ise Kayseri Melikgazi - Pınarbaşı, Konya Beyşehir -Cihanbeyli - Halkapınar ve Samsun Merkez bölgelerinde yer alacak. 

TOKİ açık artırma takvimi

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 11 ilde satışa sunulan 28 konut ve 14 ilde satışa sunulan 125 iş yeri için düzenlenen açık artırma 14 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak. Tekliflerin saat 14.00'da alınmaya başlanacağı bu açık artırma Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Bilkent'teki Merkez Binası'nda ve eş zamanlı olarak TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. 

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Türkiye genelinde 28 kentte bulunan 197 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa çıkarma kararı aldı. TOKİ'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada satışa konu olan bu arsaların bulunduğu kentler. Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Aydın, Bitlis, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Eskişehir,  Gaziantep, Giresun, İstanbul, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Mardin, Mersin, Nevşehir, Samsun, Sivas,  Şanlıurfa, Tekirdağ, Van ve Yalova olarak açıklandı. 

872 milyon değerinde 197 arsa satışa sunuluyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışa sunulan toplam 197 arsanın muhammen bedelleri ise 872 milyon TL olarak açıklandı. Arsalardan bazıları konut, turizm-konut ve ticaret alanı, konut altı ticaret, sanayi sitesi, küçük sanayi sitesi, depolama alanı, merkezi iş alanı, çarşı ve iş ve alışveriş merkezleri, özel eğitim alanı, özel kreş alanı, özel sağlık alanı, özel ortaokul ve konut dışı kentsel çalışma imarına sahip. Diğer kısımdaki arsalar ise, sosyo kültürel tesis, akaryakıt ve bakım sitsayonu, kentsel servis alanı, ticari rekeasyon imarlı arsalar ve pazar+fuar+ortaokul +park ağaçlandırma gibi yaşam birimlerine uygun imarlar taşıyor. 

TOKİ'nin yüzde 20  indirim kampanyası hakkında bilgi almak için tıklayın...

İhale 3 Mayıs'ta yapıldı

TOKİ tarafından satışa sunulan ve toplam büyüklükleri 2 milyon 39 bin 42,64 metrekareyi bulan bu arsalara ilişkin müzayede ise 3 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. TOKİ'nin Ankara Bilkent'te bulunan merkezinde ve TOKİ İStanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek olan müzayede saat 13.30'da başlayacak. Müzayede aynı zamanda internet üzerinde emlakyönetim.com.tr adresinden de canlı olarak yayınlanacak. 

Hangi kentte hangi arsa?

TOKİ tarafından satışa sunulacak arsalar, kente ve imar bilgilerinden bazıları ise şöyle:

- İstanbul: İstanbul Kayabaşı'nda özel eğitim ve özel sağlık imarlı arsalar ve İkitelli'de de konut, konut dışı kentsel çalışma niteliğine sahip arsalar satışa sunulacak

- Ankara: Ankara'da Akyurt, Gölbaşı, Pursaklar, Sincan, Yenimahalle ve Kahramankazan'daki arsalar satışa sunulacak. Bu arsalar yaygın olarak konut ve ticaret imarına sahip. Yalnızca Akyurt'taki arsa sanayi ve depolama alanı özelliği taşıyor

- Elazığ: TOKİ tarafından satışa sunulan Elazığ7daki arsa özel eğitim, ticaret ve konut niteliğine sahip.

- Eskişehir: Eskişehir Odunpazarı'nda bulunan arsa merkezi iş alanı ve konut imarına sahip olma özelliğini taşıyor. 

- Denizli: Denizlinin Pamukkale ilçesinde konut niteliği taşıyan arsalar da satışa sunulanlar arasında yer alıyor

- Gaziantep: Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde yer alan arsalar ise konut ve kentsel servis alanı imarı taşıyor

- Tekirdağ: Tekirdağ'ın Çorlu ve Süleymanpaşa ilçelerindeki arsalar da satışa sunulacak. Çorlu'daki arsalar konut akaryakıt ve ticaret alanı imarına sahipken Süleymanpaşa'daki arsalar ise sanayı alanı niteliği taşıyor.

- Mardin: Mardin'in Artuklu ilçesinde bulunan arsa ticaret alanı, konut alanı ve akaryakıt istasyonu imarına sahip. 


Yazar: emlakwebtv
Yorum

Benzer Haberler

TOKİ indirim kampanyasından 8 bin 735 vatandaş yararlandı

TOKİ indirim kampanyasından 8 bin 735 vatandaş yararlandı

TOKİ 198 iş yeri ve 25 konut için teklifleri 25 Nisan'da alıyor

TOKİ 198 iş yeri ve 25 konut için teklifleri 25 Nisan'da alıyor

TOKİ Başkanı'ndan sosyal konut açıklaması: Bu kadar ilgi beklemiyorduk

TOKİ Başkanı'ndan sosyal konut açıklaması: Bu kadar ilgi beklemiyorduk

İl il 50 bin sosyal konut projesi: En yüksek talep Bursa'dan

İl il 50 bin sosyal konut projesi: En yüksek talep Bursa'dan

.

.

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Tahincioğlu’ndan Yeni Yüzyıla 5 yeni Yıldız

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Yeni Levent, yeni dünyanın örnek yaşam alanı oluyor!

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Maslak Dream by NEW INN ile gayrimenkulde yeni nesi yatırım modeli

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Türkiye’nin ilk bungalov Mahallesi: Yeşil Mahalle

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Konutder 10 yıllık strateji planını Ekim’de açıklayacak

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Polat Gayrimenkul’den Akatlar’a yeni proje: Polat Akatlar

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Kızılbük GYO’dan otel konforunda, lüks tatil evleri: Marmaris Reserve By Kızılbük

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

Akyapı’dan 21 bin kişiyi istihdam edecek 25 milyarlık 4 Ticarethane projesi

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

GYODER 2023 Vizyonu: 4T - Teknoloji, Tasarım, Tabiat ve Toplum

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

Sektörün iki büyük şirketi İş GYO ve Artaş’tan işbirliği: Mecidiyeköy’deki Profilo AVM konut projesine dönüşecek

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım: “Yeni Evim kampanyası konut edinmeyi ve üretmeyi teşvik edecek”

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu: Yeni Evim Kampanyası tüketiciyi de üreticiyi de rahatlattı

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

KONUTDER Başkanı Altan Elmas: Yeni Evim Finansman Modeli ile her yıl 500 bin insamız ev sahibi olacak

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Murat Kurum cevapladı: 15 Soru ve Cevapla Yeni Evim Kampanyası

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Bakan Kurum ve Nebati Orta Gelirliye Konut Kampanyası’nın detaylarını açıkladı

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Psikoteknik Belgesi Nedir, Neden İhtiyaç Duyulur?

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Anadolu Yakası’nın En Büyük Parke ve Kapı Showroom'u Cesa Yapı Tarafından Açıldı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

Yapı ve Yapı Kempinski Residences Balmumcu projesinin inşaatına başladı

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

İstanbul Boğazı’nda değeri 5 kat artan bir eve sahip olmak için Nef Reserve Kandilli’de son fırsat

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’in ilk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı

EN ÇOK OKUNANLAR